Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:54 Η Resident Evil: #461 09-02-11 20:54 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μήπως έχεις κάποια νεότερη έκδοση; (Windows Live Essentials 2011) Click για ανάπτυξη... Version 2009 (build 14.0.8089.726) πφφφ... εχω φάει τα νιάτα μου να κάνω debugging στις μλκ τις Microsoft (καλά όχι μόνο της microsoft αλλά anyway ) OXI και για τα απλά χαζοπρογράμματα της, δεν θα την παλέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:59 Ο iJohnnyCash: #462 09-02-11 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Version 2009 (build 14.0.8089.726) πφφφ... εχω φάει τα νιάτα μου να κάνω debugging στις μλκ τις Microsoft (καλά όχι μόνο της microsoft αλλά anyway ) OXI και για τα απλά χαζοπρογράμματα της, δεν θα την παλέψω Click για ανάπτυξη... Ώρες ώρες πιστεύω ότι ο όλο αυτό το "Windows Live" είναι πιο πολύπλοκο και από τα ίδια τα Windows Ειλικρινά, πιστεύω ότι με εξαίρεση το Hotmail οτιδήποτε άλλο θέλει επανασχεδιασμό από την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 18:09 Ο Boom έγραψε: #463 04-07-11 18:09 Έχω ένα πρόβλημα με το ιστορικό. Έχω κάνει ένα φάκελο ''msn'' και επέλεξα να αποθηκεύονται εκεί. Έχω επιλέξει όπως να κρατάει το ιστορικό ανά account αλλά μου τα εμφανίζει σε στυλ: φάκελος msn >> @account1, log1, log2 και στο φάκελο @account1 έχει πάλι τα log1, log2. Τι φταίει; Θέλω τα log μόνο μέσα στο φάκελο @account1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anypotaktos Νεοφερμένο μέλος Ο anypotaktos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Ιουλίου 2011 στις 09:52 Ο anypotaktos: #464 20-07-11 09:52 δηλαδή πλέον στον καινούριο messenger δεν μπορώ να γράψω χειρόγραφα μηνύματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2011 στις 16:55 Ο Boom έγραψε: #465 21-07-11 16:55 Στο 2011 όχι. Εμένα τώρα το plus μου βγάζει password required για account στο plus. Ξέρετε τι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:37 Ο Boom έγραψε: #466 11-09-11 19:37 Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:58 Ο Johnnaousa: #467 11-09-11 19:58 τι ΒΛΑΚΕΙΑ το 2011...ελεος!! ευτυχως βρηκα και κατεβασα το 2009 στο λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:04 Ο Dark_kronos: #468 11-09-11 20:04 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Click για ανάπτυξη... Καπου υπαρχει μια ρυθμισει για τους blocked χρηστες, εχει μια λιστα με τους blocked και τους μη blocked, αν το βρεις απλα τους ξαναβαζεις ολους οσους θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:34 Ο Boom έγραψε: #469 11-09-11 20:34 Δεν πιάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:41 Ο jj! έγραψε: #470 11-09-11 22:41 Κάνεις επαναφορά επαφών, από το hotmail. Μπαίνεις στο hotmail από τον browser σου() και πατάς hotmail>contacts (επαφές)>manage(διαχείριση-->υπάρχει πάνω πάνω)>restore deleted contacts (επαναφορά διεγραμμένων επαφών). Από 'κει και πέρα, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #471 11-09-11 22:47 Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:13 Ο jj! έγραψε: #472 11-09-11 23:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Click για ανάπτυξη... Όχι, το είχε κάνει ο αδερφός μου μια φορά Αλήθεια Για τον αδερφό μου, όλες οι επαφές επιστράφηκαν... Τώρα δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:05 Η εμμα_τριντεντ: #473 12-09-11 03:05 Hello! Θελω να ρωτησω... Ανεβαζω διαφορα τραγουδακια στο msn μου, στην ενημερωση καταστασης, ξερετε, και ειχα ανεβασει μπολικα μπορω να πω αλλα καθως καθομουν και το ψαχουλευα πριν λιγο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν καμποσα τραγουδια ξεκινωντας απο τα πιο παλια, παρα υπηρχαν μονο τα σχετικα προσφατα!!! Μααααααα γιατι??? Υπαρχει οριο? Και αν ναι, ποσο ειναι δηλαδη? Επισης αν γινεται να κανω τιποτα για να ανεβαζω οσα θελω χωρις να σβηνονται παρακαλω να μου το πειτε. Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 16:09 Ο iJohnnyCash: #474 05-05-12 16:09 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Messenger Plus! και το ESET μου χαρακτήρισε ως unwanted application. Σίγουρα το χαμηλότερο warning, αλλά και πάλι ... Το μόνο που βρήκα μετά από googling είναι ότι αν δεν εγκαταστήσεις το "Sponosor Programm" είναι ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 15:44 Ο dimijim έγραψε: #475 16-05-12 15:44 Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μήπως έχεις κάποια νεότερη έκδοση; (Windows Live Essentials 2011) Click για ανάπτυξη... Version 2009 (build 14.0.8089.726) πφφφ... εχω φάει τα νιάτα μου να κάνω debugging στις μλκ τις Microsoft (καλά όχι μόνο της microsoft αλλά anyway ) OXI και για τα απλά χαζοπρογράμματα της, δεν θα την παλέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:59 Ο iJohnnyCash: #462 09-02-11 20:59 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Version 2009 (build 14.0.8089.726) πφφφ... εχω φάει τα νιάτα μου να κάνω debugging στις μλκ τις Microsoft (καλά όχι μόνο της microsoft αλλά anyway ) OXI και για τα απλά χαζοπρογράμματα της, δεν θα την παλέψω Click για ανάπτυξη... Ώρες ώρες πιστεύω ότι ο όλο αυτό το "Windows Live" είναι πιο πολύπλοκο και από τα ίδια τα Windows Ειλικρινά, πιστεύω ότι με εξαίρεση το Hotmail οτιδήποτε άλλο θέλει επανασχεδιασμό από την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 18:09 Ο Boom έγραψε: #463 04-07-11 18:09 Έχω ένα πρόβλημα με το ιστορικό. Έχω κάνει ένα φάκελο ''msn'' και επέλεξα να αποθηκεύονται εκεί. Έχω επιλέξει όπως να κρατάει το ιστορικό ανά account αλλά μου τα εμφανίζει σε στυλ: φάκελος msn >> @account1, log1, log2 και στο φάκελο @account1 έχει πάλι τα log1, log2. Τι φταίει; Θέλω τα log μόνο μέσα στο φάκελο @account1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anypotaktos Νεοφερμένο μέλος Ο anypotaktos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Ιουλίου 2011 στις 09:52 Ο anypotaktos: #464 20-07-11 09:52 δηλαδή πλέον στον καινούριο messenger δεν μπορώ να γράψω χειρόγραφα μηνύματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2011 στις 16:55 Ο Boom έγραψε: #465 21-07-11 16:55 Στο 2011 όχι. Εμένα τώρα το plus μου βγάζει password required για account στο plus. Ξέρετε τι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:37 Ο Boom έγραψε: #466 11-09-11 19:37 Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:58 Ο Johnnaousa: #467 11-09-11 19:58 τι ΒΛΑΚΕΙΑ το 2011...ελεος!! ευτυχως βρηκα και κατεβασα το 2009 στο λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:04 Ο Dark_kronos: #468 11-09-11 20:04 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Click για ανάπτυξη... Καπου υπαρχει μια ρυθμισει για τους blocked χρηστες, εχει μια λιστα με τους blocked και τους μη blocked, αν το βρεις απλα τους ξαναβαζεις ολους οσους θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:34 Ο Boom έγραψε: #469 11-09-11 20:34 Δεν πιάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:41 Ο jj! έγραψε: #470 11-09-11 22:41 Κάνεις επαναφορά επαφών, από το hotmail. Μπαίνεις στο hotmail από τον browser σου() και πατάς hotmail>contacts (επαφές)>manage(διαχείριση-->υπάρχει πάνω πάνω)>restore deleted contacts (επαναφορά διεγραμμένων επαφών). Από 'κει και πέρα, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #471 11-09-11 22:47 Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:13 Ο jj! έγραψε: #472 11-09-11 23:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Click για ανάπτυξη... Όχι, το είχε κάνει ο αδερφός μου μια φορά Αλήθεια Για τον αδερφό μου, όλες οι επαφές επιστράφηκαν... Τώρα δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:05 Η εμμα_τριντεντ: #473 12-09-11 03:05 Hello! Θελω να ρωτησω... Ανεβαζω διαφορα τραγουδακια στο msn μου, στην ενημερωση καταστασης, ξερετε, και ειχα ανεβασει μπολικα μπορω να πω αλλα καθως καθομουν και το ψαχουλευα πριν λιγο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν καμποσα τραγουδια ξεκινωντας απο τα πιο παλια, παρα υπηρχαν μονο τα σχετικα προσφατα!!! Μααααααα γιατι??? Υπαρχει οριο? Και αν ναι, ποσο ειναι δηλαδη? Επισης αν γινεται να κανω τιποτα για να ανεβαζω οσα θελω χωρις να σβηνονται παρακαλω να μου το πειτε. Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 16:09 Ο iJohnnyCash: #474 05-05-12 16:09 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Messenger Plus! και το ESET μου χαρακτήρισε ως unwanted application. Σίγουρα το χαμηλότερο warning, αλλά και πάλι ... Το μόνο που βρήκα μετά από googling είναι ότι αν δεν εγκαταστήσεις το "Sponosor Programm" είναι ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 15:44 Ο dimijim έγραψε: #475 16-05-12 15:44 Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: Version 2009 (build 14.0.8089.726) πφφφ... εχω φάει τα νιάτα μου να κάνω debugging στις μλκ τις Microsoft (καλά όχι μόνο της microsoft αλλά anyway ) OXI και για τα απλά χαζοπρογράμματα της, δεν θα την παλέψω Click για ανάπτυξη... Ώρες ώρες πιστεύω ότι ο όλο αυτό το "Windows Live" είναι πιο πολύπλοκο και από τα ίδια τα Windows Ειλικρινά, πιστεύω ότι με εξαίρεση το Hotmail οτιδήποτε άλλο θέλει επανασχεδιασμό από την αρχή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2011 στις 18:09 Ο Boom έγραψε: #463 04-07-11 18:09 Έχω ένα πρόβλημα με το ιστορικό. Έχω κάνει ένα φάκελο ''msn'' και επέλεξα να αποθηκεύονται εκεί. Έχω επιλέξει όπως να κρατάει το ιστορικό ανά account αλλά μου τα εμφανίζει σε στυλ: φάκελος msn >> @account1, log1, log2 και στο φάκελο @account1 έχει πάλι τα log1, log2. Τι φταίει; Θέλω τα log μόνο μέσα στο φάκελο @account1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anypotaktos Νεοφερμένο μέλος Ο anypotaktos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Ιουλίου 2011 στις 09:52 Ο anypotaktos: #464 20-07-11 09:52 δηλαδή πλέον στον καινούριο messenger δεν μπορώ να γράψω χειρόγραφα μηνύματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2011 στις 16:55 Ο Boom έγραψε: #465 21-07-11 16:55 Στο 2011 όχι. Εμένα τώρα το plus μου βγάζει password required για account στο plus. Ξέρετε τι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:37 Ο Boom έγραψε: #466 11-09-11 19:37 Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:58 Ο Johnnaousa: #467 11-09-11 19:58 τι ΒΛΑΚΕΙΑ το 2011...ελεος!! ευτυχως βρηκα και κατεβασα το 2009 στο λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:04 Ο Dark_kronos: #468 11-09-11 20:04 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Click για ανάπτυξη... Καπου υπαρχει μια ρυθμισει για τους blocked χρηστες, εχει μια λιστα με τους blocked και τους μη blocked, αν το βρεις απλα τους ξαναβαζεις ολους οσους θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:34 Ο Boom έγραψε: #469 11-09-11 20:34 Δεν πιάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:41 Ο jj! έγραψε: #470 11-09-11 22:41 Κάνεις επαναφορά επαφών, από το hotmail. Μπαίνεις στο hotmail από τον browser σου() και πατάς hotmail>contacts (επαφές)>manage(διαχείριση-->υπάρχει πάνω πάνω)>restore deleted contacts (επαναφορά διεγραμμένων επαφών). Από 'κει και πέρα, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #471 11-09-11 22:47 Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:13 Ο jj! έγραψε: #472 11-09-11 23:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Click για ανάπτυξη... Όχι, το είχε κάνει ο αδερφός μου μια φορά Αλήθεια Για τον αδερφό μου, όλες οι επαφές επιστράφηκαν... Τώρα δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:05 Η εμμα_τριντεντ: #473 12-09-11 03:05 Hello! Θελω να ρωτησω... Ανεβαζω διαφορα τραγουδακια στο msn μου, στην ενημερωση καταστασης, ξερετε, και ειχα ανεβασει μπολικα μπορω να πω αλλα καθως καθομουν και το ψαχουλευα πριν λιγο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν καμποσα τραγουδια ξεκινωντας απο τα πιο παλια, παρα υπηρχαν μονο τα σχετικα προσφατα!!! Μααααααα γιατι??? Υπαρχει οριο? Και αν ναι, ποσο ειναι δηλαδη? Επισης αν γινεται να κανω τιποτα για να ανεβαζω οσα θελω χωρις να σβηνονται παρακαλω να μου το πειτε. Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 16:09 Ο iJohnnyCash: #474 05-05-12 16:09 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Messenger Plus! και το ESET μου χαρακτήρισε ως unwanted application. Σίγουρα το χαμηλότερο warning, αλλά και πάλι ... Το μόνο που βρήκα μετά από googling είναι ότι αν δεν εγκαταστήσεις το "Sponosor Programm" είναι ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 15:44 Ο dimijim έγραψε: #475 16-05-12 15:44 Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω ένα πρόβλημα με το ιστορικό. Έχω κάνει ένα φάκελο ''msn'' και επέλεξα να αποθηκεύονται εκεί. Έχω επιλέξει όπως να κρατάει το ιστορικό ανά account αλλά μου τα εμφανίζει σε στυλ: φάκελος msn >> @account1, log1, log2 και στο φάκελο @account1 έχει πάλι τα log1, log2. Τι φταίει; Θέλω τα log μόνο μέσα στο φάκελο @account1. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anypotaktos Νεοφερμένο μέλος Ο anypotaktos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 20 Ιουλίου 2011 στις 09:52 Ο anypotaktos: #464 20-07-11 09:52 δηλαδή πλέον στον καινούριο messenger δεν μπορώ να γράψω χειρόγραφα μηνύματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 20 Ιουλίου 2011 Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2011 στις 16:55 Ο Boom έγραψε: #465 21-07-11 16:55 Στο 2011 όχι. Εμένα τώρα το plus μου βγάζει password required για account στο plus. Ξέρετε τι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:37 Ο Boom έγραψε: #466 11-09-11 19:37 Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:58 Ο Johnnaousa: #467 11-09-11 19:58 τι ΒΛΑΚΕΙΑ το 2011...ελεος!! ευτυχως βρηκα και κατεβασα το 2009 στο λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:04 Ο Dark_kronos: #468 11-09-11 20:04 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Click για ανάπτυξη... Καπου υπαρχει μια ρυθμισει για τους blocked χρηστες, εχει μια λιστα με τους blocked και τους μη blocked, αν το βρεις απλα τους ξαναβαζεις ολους οσους θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:34 Ο Boom έγραψε: #469 11-09-11 20:34 Δεν πιάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:41 Ο jj! έγραψε: #470 11-09-11 22:41 Κάνεις επαναφορά επαφών, από το hotmail. Μπαίνεις στο hotmail από τον browser σου() και πατάς hotmail>contacts (επαφές)>manage(διαχείριση-->υπάρχει πάνω πάνω)>restore deleted contacts (επαναφορά διεγραμμένων επαφών). Από 'κει και πέρα, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #471 11-09-11 22:47 Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:13 Ο jj! έγραψε: #472 11-09-11 23:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Click για ανάπτυξη... Όχι, το είχε κάνει ο αδερφός μου μια φορά Αλήθεια Για τον αδερφό μου, όλες οι επαφές επιστράφηκαν... Τώρα δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:05 Η εμμα_τριντεντ: #473 12-09-11 03:05 Hello! Θελω να ρωτησω... Ανεβαζω διαφορα τραγουδακια στο msn μου, στην ενημερωση καταστασης, ξερετε, και ειχα ανεβασει μπολικα μπορω να πω αλλα καθως καθομουν και το ψαχουλευα πριν λιγο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν καμποσα τραγουδια ξεκινωντας απο τα πιο παλια, παρα υπηρχαν μονο τα σχετικα προσφατα!!! Μααααααα γιατι??? Υπαρχει οριο? Και αν ναι, ποσο ειναι δηλαδη? Επισης αν γινεται να κανω τιποτα για να ανεβαζω οσα θελω χωρις να σβηνονται παρακαλω να μου το πειτε. Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 16:09 Ο iJohnnyCash: #474 05-05-12 16:09 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Messenger Plus! και το ESET μου χαρακτήρισε ως unwanted application. Σίγουρα το χαμηλότερο warning, αλλά και πάλι ... Το μόνο που βρήκα μετά από googling είναι ότι αν δεν εγκαταστήσεις το "Sponosor Programm" είναι ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 15:44 Ο dimijim έγραψε: #475 16-05-12 15:44 Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δηλαδή πλέον στον καινούριο messenger δεν μπορώ να γράψω χειρόγραφα μηνύματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2011 στις 16:55 Ο Boom έγραψε: #465 21-07-11 16:55 Στο 2011 όχι. Εμένα τώρα το plus μου βγάζει password required για account στο plus. Ξέρετε τι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:37 Ο Boom έγραψε: #466 11-09-11 19:37 Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:58 Ο Johnnaousa: #467 11-09-11 19:58 τι ΒΛΑΚΕΙΑ το 2011...ελεος!! ευτυχως βρηκα και κατεβασα το 2009 στο λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:04 Ο Dark_kronos: #468 11-09-11 20:04 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Click για ανάπτυξη... Καπου υπαρχει μια ρυθμισει για τους blocked χρηστες, εχει μια λιστα με τους blocked και τους μη blocked, αν το βρεις απλα τους ξαναβαζεις ολους οσους θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:34 Ο Boom έγραψε: #469 11-09-11 20:34 Δεν πιάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:41 Ο jj! έγραψε: #470 11-09-11 22:41 Κάνεις επαναφορά επαφών, από το hotmail. Μπαίνεις στο hotmail από τον browser σου() και πατάς hotmail>contacts (επαφές)>manage(διαχείριση-->υπάρχει πάνω πάνω)>restore deleted contacts (επαναφορά διεγραμμένων επαφών). Από 'κει και πέρα, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #471 11-09-11 22:47 Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:13 Ο jj! έγραψε: #472 11-09-11 23:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Click για ανάπτυξη... Όχι, το είχε κάνει ο αδερφός μου μια φορά Αλήθεια Για τον αδερφό μου, όλες οι επαφές επιστράφηκαν... Τώρα δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:05 Η εμμα_τριντεντ: #473 12-09-11 03:05 Hello! Θελω να ρωτησω... Ανεβαζω διαφορα τραγουδακια στο msn μου, στην ενημερωση καταστασης, ξερετε, και ειχα ανεβασει μπολικα μπορω να πω αλλα καθως καθομουν και το ψαχουλευα πριν λιγο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν καμποσα τραγουδια ξεκινωντας απο τα πιο παλια, παρα υπηρχαν μονο τα σχετικα προσφατα!!! Μααααααα γιατι??? Υπαρχει οριο? Και αν ναι, ποσο ειναι δηλαδη? Επισης αν γινεται να κανω τιποτα για να ανεβαζω οσα θελω χωρις να σβηνονται παρακαλω να μου το πειτε. Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 16:09 Ο iJohnnyCash: #474 05-05-12 16:09 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Messenger Plus! και το ESET μου χαρακτήρισε ως unwanted application. Σίγουρα το χαμηλότερο warning, αλλά και πάλι ... Το μόνο που βρήκα μετά από googling είναι ότι αν δεν εγκαταστήσεις το "Sponosor Programm" είναι ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 15:44 Ο dimijim έγραψε: #475 16-05-12 15:44 Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο 2011 όχι. Εμένα τώρα το plus μου βγάζει password required για account στο plus. Ξέρετε τι είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:37 Ο Boom έγραψε: #466 11-09-11 19:37 Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:58 Ο Johnnaousa: #467 11-09-11 19:58 τι ΒΛΑΚΕΙΑ το 2011...ελεος!! ευτυχως βρηκα και κατεβασα το 2009 στο λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:04 Ο Dark_kronos: #468 11-09-11 20:04 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Click για ανάπτυξη... Καπου υπαρχει μια ρυθμισει για τους blocked χρηστες, εχει μια λιστα με τους blocked και τους μη blocked, αν το βρεις απλα τους ξαναβαζεις ολους οσους θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:34 Ο Boom έγραψε: #469 11-09-11 20:34 Δεν πιάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:41 Ο jj! έγραψε: #470 11-09-11 22:41 Κάνεις επαναφορά επαφών, από το hotmail. Μπαίνεις στο hotmail από τον browser σου() και πατάς hotmail>contacts (επαφές)>manage(διαχείριση-->υπάρχει πάνω πάνω)>restore deleted contacts (επαναφορά διεγραμμένων επαφών). Από 'κει και πέρα, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #471 11-09-11 22:47 Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:13 Ο jj! έγραψε: #472 11-09-11 23:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Click για ανάπτυξη... Όχι, το είχε κάνει ο αδερφός μου μια φορά Αλήθεια Για τον αδερφό μου, όλες οι επαφές επιστράφηκαν... Τώρα δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:05 Η εμμα_τριντεντ: #473 12-09-11 03:05 Hello! Θελω να ρωτησω... Ανεβαζω διαφορα τραγουδακια στο msn μου, στην ενημερωση καταστασης, ξερετε, και ειχα ανεβασει μπολικα μπορω να πω αλλα καθως καθομουν και το ψαχουλευα πριν λιγο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν καμποσα τραγουδια ξεκινωντας απο τα πιο παλια, παρα υπηρχαν μονο τα σχετικα προσφατα!!! Μααααααα γιατι??? Υπαρχει οριο? Και αν ναι, ποσο ειναι δηλαδη? Επισης αν γινεται να κανω τιποτα για να ανεβαζω οσα θελω χωρις να σβηνονται παρακαλω να μου το πειτε. Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 16:09 Ο iJohnnyCash: #474 05-05-12 16:09 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Messenger Plus! και το ESET μου χαρακτήρισε ως unwanted application. Σίγουρα το χαμηλότερο warning, αλλά και πάλι ... Το μόνο που βρήκα μετά από googling είναι ότι αν δεν εγκαταστήσεις το "Sponosor Programm" είναι ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 15:44 Ο dimijim έγραψε: #475 16-05-12 15:44 Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:58 Ο Johnnaousa: #467 11-09-11 19:58 τι ΒΛΑΚΕΙΑ το 2011...ελεος!! ευτυχως βρηκα και κατεβασα το 2009 στο λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:04 Ο Dark_kronos: #468 11-09-11 20:04 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Click για ανάπτυξη... Καπου υπαρχει μια ρυθμισει για τους blocked χρηστες, εχει μια λιστα με τους blocked και τους μη blocked, αν το βρεις απλα τους ξαναβαζεις ολους οσους θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:34 Ο Boom έγραψε: #469 11-09-11 20:34 Δεν πιάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:41 Ο jj! έγραψε: #470 11-09-11 22:41 Κάνεις επαναφορά επαφών, από το hotmail. Μπαίνεις στο hotmail από τον browser σου() και πατάς hotmail>contacts (επαφές)>manage(διαχείριση-->υπάρχει πάνω πάνω)>restore deleted contacts (επαναφορά διεγραμμένων επαφών). Από 'κει και πέρα, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #471 11-09-11 22:47 Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:13 Ο jj! έγραψε: #472 11-09-11 23:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Click για ανάπτυξη... Όχι, το είχε κάνει ο αδερφός μου μια φορά Αλήθεια Για τον αδερφό μου, όλες οι επαφές επιστράφηκαν... Τώρα δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:05 Η εμμα_τριντεντ: #473 12-09-11 03:05 Hello! Θελω να ρωτησω... Ανεβαζω διαφορα τραγουδακια στο msn μου, στην ενημερωση καταστασης, ξερετε, και ειχα ανεβασει μπολικα μπορω να πω αλλα καθως καθομουν και το ψαχουλευα πριν λιγο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν καμποσα τραγουδια ξεκινωντας απο τα πιο παλια, παρα υπηρχαν μονο τα σχετικα προσφατα!!! Μααααααα γιατι??? Υπαρχει οριο? Και αν ναι, ποσο ειναι δηλαδη? Επισης αν γινεται να κανω τιποτα για να ανεβαζω οσα θελω χωρις να σβηνονται παρακαλω να μου το πειτε. Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 16:09 Ο iJohnnyCash: #474 05-05-12 16:09 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Messenger Plus! και το ESET μου χαρακτήρισε ως unwanted application. Σίγουρα το χαμηλότερο warning, αλλά και πάλι ... Το μόνο που βρήκα μετά από googling είναι ότι αν δεν εγκαταστήσεις το "Sponosor Programm" είναι ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 15:44 Ο dimijim έγραψε: #475 16-05-12 15:44 Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι ΒΛΑΚΕΙΑ το 2011...ελεος!! ευτυχως βρηκα και κατεβασα το 2009 στο λαπτοπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:04 Ο Dark_kronos: #468 11-09-11 20:04 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Click για ανάπτυξη... Καπου υπαρχει μια ρυθμισει για τους blocked χρηστες, εχει μια λιστα με τους blocked και τους μη blocked, αν το βρεις απλα τους ξαναβαζεις ολους οσους θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:34 Ο Boom έγραψε: #469 11-09-11 20:34 Δεν πιάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:41 Ο jj! έγραψε: #470 11-09-11 22:41 Κάνεις επαναφορά επαφών, από το hotmail. Μπαίνεις στο hotmail από τον browser σου() και πατάς hotmail>contacts (επαφές)>manage(διαχείριση-->υπάρχει πάνω πάνω)>restore deleted contacts (επαναφορά διεγραμμένων επαφών). Από 'κει και πέρα, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #471 11-09-11 22:47 Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:13 Ο jj! έγραψε: #472 11-09-11 23:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Click για ανάπτυξη... Όχι, το είχε κάνει ο αδερφός μου μια φορά Αλήθεια Για τον αδερφό μου, όλες οι επαφές επιστράφηκαν... Τώρα δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:05 Η εμμα_τριντεντ: #473 12-09-11 03:05 Hello! Θελω να ρωτησω... Ανεβαζω διαφορα τραγουδακια στο msn μου, στην ενημερωση καταστασης, ξερετε, και ειχα ανεβασει μπολικα μπορω να πω αλλα καθως καθομουν και το ψαχουλευα πριν λιγο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν καμποσα τραγουδια ξεκινωντας απο τα πιο παλια, παρα υπηρχαν μονο τα σχετικα προσφατα!!! Μααααααα γιατι??? Υπαρχει οριο? Και αν ναι, ποσο ειναι δηλαδη? Επισης αν γινεται να κανω τιποτα για να ανεβαζω οσα θελω χωρις να σβηνονται παρακαλω να μου το πειτε. Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 16:09 Ο iJohnnyCash: #474 05-05-12 16:09 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Messenger Plus! και το ESET μου χαρακτήρισε ως unwanted application. Σίγουρα το χαμηλότερο warning, αλλά και πάλι ... Το μόνο που βρήκα μετά από googling είναι ότι αν δεν εγκαταστήσεις το "Sponosor Programm" είναι ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 15:44 Ο dimijim έγραψε: #475 16-05-12 15:44 Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Κάτι έκανα, λογικά, και έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές του msn. Μπορώ κάπως να τις βρω-επαναφέρω; Click για ανάπτυξη... Καπου υπαρχει μια ρυθμισει για τους blocked χρηστες, εχει μια λιστα με τους blocked και τους μη blocked, αν το βρεις απλα τους ξαναβαζεις ολους οσους θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:34 Ο Boom έγραψε: #469 11-09-11 20:34 Δεν πιάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:41 Ο jj! έγραψε: #470 11-09-11 22:41 Κάνεις επαναφορά επαφών, από το hotmail. Μπαίνεις στο hotmail από τον browser σου() και πατάς hotmail>contacts (επαφές)>manage(διαχείριση-->υπάρχει πάνω πάνω)>restore deleted contacts (επαναφορά διεγραμμένων επαφών). Από 'κει και πέρα, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #471 11-09-11 22:47 Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:13 Ο jj! έγραψε: #472 11-09-11 23:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Click για ανάπτυξη... Όχι, το είχε κάνει ο αδερφός μου μια φορά Αλήθεια Για τον αδερφό μου, όλες οι επαφές επιστράφηκαν... Τώρα δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:05 Η εμμα_τριντεντ: #473 12-09-11 03:05 Hello! Θελω να ρωτησω... Ανεβαζω διαφορα τραγουδακια στο msn μου, στην ενημερωση καταστασης, ξερετε, και ειχα ανεβασει μπολικα μπορω να πω αλλα καθως καθομουν και το ψαχουλευα πριν λιγο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν καμποσα τραγουδια ξεκινωντας απο τα πιο παλια, παρα υπηρχαν μονο τα σχετικα προσφατα!!! Μααααααα γιατι??? Υπαρχει οριο? Και αν ναι, ποσο ειναι δηλαδη? Επισης αν γινεται να κανω τιποτα για να ανεβαζω οσα θελω χωρις να σβηνονται παρακαλω να μου το πειτε. Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 16:09 Ο iJohnnyCash: #474 05-05-12 16:09 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Messenger Plus! και το ESET μου χαρακτήρισε ως unwanted application. Σίγουρα το χαμηλότερο warning, αλλά και πάλι ... Το μόνο που βρήκα μετά από googling είναι ότι αν δεν εγκαταστήσεις το "Sponosor Programm" είναι ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 15:44 Ο dimijim έγραψε: #475 16-05-12 15:44 Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν πιάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:41 Ο jj! έγραψε: #470 11-09-11 22:41 Κάνεις επαναφορά επαφών, από το hotmail. Μπαίνεις στο hotmail από τον browser σου() και πατάς hotmail>contacts (επαφές)>manage(διαχείριση-->υπάρχει πάνω πάνω)>restore deleted contacts (επαναφορά διεγραμμένων επαφών). Από 'κει και πέρα, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #471 11-09-11 22:47 Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:13 Ο jj! έγραψε: #472 11-09-11 23:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Click για ανάπτυξη... Όχι, το είχε κάνει ο αδερφός μου μια φορά Αλήθεια Για τον αδερφό μου, όλες οι επαφές επιστράφηκαν... Τώρα δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:05 Η εμμα_τριντεντ: #473 12-09-11 03:05 Hello! Θελω να ρωτησω... Ανεβαζω διαφορα τραγουδακια στο msn μου, στην ενημερωση καταστασης, ξερετε, και ειχα ανεβασει μπολικα μπορω να πω αλλα καθως καθομουν και το ψαχουλευα πριν λιγο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν καμποσα τραγουδια ξεκινωντας απο τα πιο παλια, παρα υπηρχαν μονο τα σχετικα προσφατα!!! Μααααααα γιατι??? Υπαρχει οριο? Και αν ναι, ποσο ειναι δηλαδη? Επισης αν γινεται να κανω τιποτα για να ανεβαζω οσα θελω χωρις να σβηνονται παρακαλω να μου το πειτε. Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 16:09 Ο iJohnnyCash: #474 05-05-12 16:09 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Messenger Plus! και το ESET μου χαρακτήρισε ως unwanted application. Σίγουρα το χαμηλότερο warning, αλλά και πάλι ... Το μόνο που βρήκα μετά από googling είναι ότι αν δεν εγκαταστήσεις το "Sponosor Programm" είναι ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 15:44 Ο dimijim έγραψε: #475 16-05-12 15:44 Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάνεις επαναφορά επαφών, από το hotmail. Μπαίνεις στο hotmail από τον browser σου() και πατάς hotmail>contacts (επαφές)>manage(διαχείριση-->υπάρχει πάνω πάνω)>restore deleted contacts (επαναφορά διεγραμμένων επαφών). Από 'κει και πέρα, κάνε ό,τι σε φωτίσει ο θεός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:47 Ο Boom έγραψε: #471 11-09-11 22:47 Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:13 Ο jj! έγραψε: #472 11-09-11 23:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Click για ανάπτυξη... Όχι, το είχε κάνει ο αδερφός μου μια φορά Αλήθεια Για τον αδερφό μου, όλες οι επαφές επιστράφηκαν... Τώρα δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:05 Η εμμα_τριντεντ: #473 12-09-11 03:05 Hello! Θελω να ρωτησω... Ανεβαζω διαφορα τραγουδακια στο msn μου, στην ενημερωση καταστασης, ξερετε, και ειχα ανεβασει μπολικα μπορω να πω αλλα καθως καθομουν και το ψαχουλευα πριν λιγο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν καμποσα τραγουδια ξεκινωντας απο τα πιο παλια, παρα υπηρχαν μονο τα σχετικα προσφατα!!! Μααααααα γιατι??? Υπαρχει οριο? Και αν ναι, ποσο ειναι δηλαδη? Επισης αν γινεται να κανω τιποτα για να ανεβαζω οσα θελω χωρις να σβηνονται παρακαλω να μου το πειτε. Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 16:09 Ο iJohnnyCash: #474 05-05-12 16:09 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Messenger Plus! και το ESET μου χαρακτήρισε ως unwanted application. Σίγουρα το χαμηλότερο warning, αλλά και πάλι ... Το μόνο που βρήκα μετά από googling είναι ότι αν δεν εγκαταστήσεις το "Sponosor Programm" είναι ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 15:44 Ο dimijim έγραψε: #475 16-05-12 15:44 Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 23:13 Ο jj! έγραψε: #472 11-09-11 23:13 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Click για ανάπτυξη... Όχι, το είχε κάνει ο αδερφός μου μια φορά Αλήθεια Για τον αδερφό μου, όλες οι επαφές επιστράφηκαν... Τώρα δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:05 Η εμμα_τριντεντ: #473 12-09-11 03:05 Hello! Θελω να ρωτησω... Ανεβαζω διαφορα τραγουδακια στο msn μου, στην ενημερωση καταστασης, ξερετε, και ειχα ανεβασει μπολικα μπορω να πω αλλα καθως καθομουν και το ψαχουλευα πριν λιγο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν καμποσα τραγουδια ξεκινωντας απο τα πιο παλια, παρα υπηρχαν μονο τα σχετικα προσφατα!!! Μααααααα γιατι??? Υπαρχει οριο? Και αν ναι, ποσο ειναι δηλαδη? Επισης αν γινεται να κανω τιποτα για να ανεβαζω οσα θελω χωρις να σβηνονται παρακαλω να μου το πειτε. Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 16:09 Ο iJohnnyCash: #474 05-05-12 16:09 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Messenger Plus! και το ESET μου χαρακτήρισε ως unwanted application. Σίγουρα το χαμηλότερο warning, αλλά και πάλι ... Το μόνο που βρήκα μετά από googling είναι ότι αν δεν εγκαταστήσεις το "Sponosor Programm" είναι ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 15:44 Ο dimijim έγραψε: #475 16-05-12 15:44 Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Καλέ, από το e-student το είδες; Όντως μου το έκανε για κάποιες επαφές, όχι για όλες. Click για ανάπτυξη... Όχι, το είχε κάνει ο αδερφός μου μια φορά Αλήθεια Για τον αδερφό μου, όλες οι επαφές επιστράφηκαν... Τώρα δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 03:05 Η εμμα_τριντεντ: #473 12-09-11 03:05 Hello! Θελω να ρωτησω... Ανεβαζω διαφορα τραγουδακια στο msn μου, στην ενημερωση καταστασης, ξερετε, και ειχα ανεβασει μπολικα μπορω να πω αλλα καθως καθομουν και το ψαχουλευα πριν λιγο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν καμποσα τραγουδια ξεκινωντας απο τα πιο παλια, παρα υπηρχαν μονο τα σχετικα προσφατα!!! Μααααααα γιατι??? Υπαρχει οριο? Και αν ναι, ποσο ειναι δηλαδη? Επισης αν γινεται να κανω τιποτα για να ανεβαζω οσα θελω χωρις να σβηνονται παρακαλω να μου το πειτε. Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 16:09 Ο iJohnnyCash: #474 05-05-12 16:09 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Messenger Plus! και το ESET μου χαρακτήρισε ως unwanted application. Σίγουρα το χαμηλότερο warning, αλλά και πάλι ... Το μόνο που βρήκα μετά από googling είναι ότι αν δεν εγκαταστήσεις το "Sponosor Programm" είναι ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 15:44 Ο dimijim έγραψε: #475 16-05-12 15:44 Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Hello! Θελω να ρωτησω... Ανεβαζω διαφορα τραγουδακια στο msn μου, στην ενημερωση καταστασης, ξερετε, και ειχα ανεβασει μπολικα μπορω να πω αλλα καθως καθομουν και το ψαχουλευα πριν λιγο παρατηρησα οτι δεν υπηρχαν καμποσα τραγουδια ξεκινωντας απο τα πιο παλια, παρα υπηρχαν μονο τα σχετικα προσφατα!!! Μααααααα γιατι??? Υπαρχει οριο? Και αν ναι, ποσο ειναι δηλαδη? Επισης αν γινεται να κανω τιποτα για να ανεβαζω οσα θελω χωρις να σβηνονται παρακαλω να μου το πειτε. Πφφφ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 5 Μαΐου 2012 στις 16:09 Ο iJohnnyCash: #474 05-05-12 16:09 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Messenger Plus! και το ESET μου χαρακτήρισε ως unwanted application. Σίγουρα το χαμηλότερο warning, αλλά και πάλι ... Το μόνο που βρήκα μετά από googling είναι ότι αν δεν εγκαταστήσεις το "Sponosor Programm" είναι ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 15:44 Ο dimijim έγραψε: #475 16-05-12 15:44 Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Messenger Plus! και το ESET μου χαρακτήρισε ως unwanted application. Σίγουρα το χαμηλότερο warning, αλλά και πάλι ... Το μόνο που βρήκα μετά από googling είναι ότι αν δεν εγκαταστήσεις το "Sponosor Programm" είναι ασφαλές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 15:44 Ο dimijim έγραψε: #475 16-05-12 15:44 Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Houston, we have a problem! To MSN μου δεν ανοίγει. Συγκεκριμένα πατάω να ανοίξω την εφαρμογή και μου λέει: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Παλιότερα το είχα ξαναπάθει αλλά μετά από ένα update των windows το θέμα λύθηκε. Τώρα πέρασα ξανά όλα τα updates, έκανα απεγκατάσταση κι εκ νέου εγκατάσταση αλλά δε βοήθησε καθόλου. Έχω Windows Vista και το σύστημα είναι αρκετά δυνατό. Τι μπορεί να φταίει και κυρίως πώς λύνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:52 Ο iJohnnyCash: #476 16-05-12 16:52 Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 16:58 Ο dimijim έγραψε: #477 16-05-12 16:58 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Δοκίμασε να το ξανά κατεβάσεις, στην περίπτωση που έχεις έκδοση 2009 μάλλον φταίει αυτό. https://windows.microsoft.com/el-GR/windows/explore/video-chat-with-messenger Click για ανάπτυξη... Το ξανακατέβασα από το λινκ που μου έδωσες αλλά όταν το τρέχω λέει πως έχω την πιο πρόσφατη έκδοση. Άλλωστε από το ίδιο setup έκανα προηγουμένως την επανεγκατάσταση του, χωρίς αποτέλεσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:05 Ο iJohnnyCash: #478 16-05-12 17:05 Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:10 Ο Γιώργος έγραψε: #479 16-05-12 17:10 Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από dimijim: "Η εφαρμογή απέτυχε να ξεκινήσει επειδή η ρύθμιση παραμέτρων σε παράθεση δεν είναι σωστή. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο αρχείο καταγραφής συμβάντων." Αρχικά δεν ξέρω τι εννοεί με την τελευταία πρόταση. Έψαξα στο google τη φράση αλλά δε με βοήθησε. Click για ανάπτυξη... Άμα εγώ λέω να μην βάζετε εφαρμογές στα Ελληνικά, δεν με ακούτε. Τρέχα γύρευε τώρα να βγάλεις άκρη. Το αγγλικό κείμενο (πρέπει να) είναι το παρακάτω: The application has failed to start because its side- by- side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. Για ξαναδές το τώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.838 μηνύματα. 16 Μαΐου 2012 στις 17:20 Ο dimijim έγραψε: #480 16-05-12 17:20 Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από iJohnnyCash: Στην αναζήτηση στο start menu γράψε event viewer και ψάξε για καταχωρήσεις που αφορούν το WLM. Δώσε σημασία σε όσες έχουν κόκκινα Χ. Click για ανάπτυξη... Αν τα έχω κάνει όλα σωστά τότε βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει... Η δημιουργία περιβάλλοντος ενεργοποίησης για το "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" απέτυχε. Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της εξαρτημένης συγκρότησης Microsoft.VC90.CRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="9.0.30729.1". Για την αναλυτική διάγνωση χρησιμοποιήστε το sxstrace.exe. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.