Παραθέτω 2 βιντεάκια από συνεντέυξεις μαζί του με άλλους Youtuber που τον ρωτάνε διάφορα για μία πιο σφαιρική εικόνα:
1)
2)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Μαρτίου 2024
Εμένα μου θυμίζει λίγο ζωώδη - αρχέγονο ένστικτο: η σκυλίτσα μου η Εβίτα τη βρίσκει να μας κοιτάει να τρώμε, με προσήλωση, ακόμα κι αν ξέρει ότι δε θα της δώσουμε. Απλά κοιτάει.
Απλά με προβληματίζει η άνθηση του mukbang παράλληλα με το no body shame / fatphobia / movement/κίνημα. Όπως αντίστοιχα με προβληματίζει η άνθηση των OnlyFans και παρεμφερών με άνθηση του radical feminism. Γενικά νομίζω η κοινωνία καλά κάνει που πολεμάει για τα δικαιώματα και οι Social Justice Warriors / Woke είναι σίγουρα θετικό, αλλά πότε κάτι παραπάει;
Πότε κάτι ορίζεται ως "too much" , υπερβολικό; Και αν υπάρχει αντικειμενική απάντηση σε αυτό, αν μπορεί έστω να υπάρξει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Μαρτίου 2024
Για να μην παρεξηγούμαι: σε καμία περίπτωση δεν είμαι κατά φεμινισμού ή κατά των υπέρβαρων ατόμων ή οτιδήποτε άλλο. Όμως όταν κάποιος αντιμετωπίζει την αποδοκιμασία ως ρατσισμό κοινωνικής μορφής, όταν π.χ. στα σχόλια γράφουν πως "αυτοκτονεί μπροστά μας σίγα σιγά για μερικά views και subscribes" και τέτοια, νομίζω είναι κάπως περίεργο να επικαλεστούμε fatphobia ως απάντηση σε όλα αυτά.
Γενικά νομίζω η κατάχρηση των δικαιωμάτων είναι εξαιρετικά λεπτεπίλεπτο θέμα επειδή άμα εναντιωθείς στο οτιδήποτε (και στον οποιοδήποτε βαθμό η αρνητική κριτική) αυτομάτως τοποθετείσαι στην αντίπερα όχθη με τους αρνητές των δικαιωμάτων αυτών. Π.χ. άμα κράξει κάποιος τα μοντέλα από OnlyFans των λένε "μισογύνη" και "σεξιστή" και πρόσφατα το παιδί μίας γνωστής από OnlyFans δέχτηκε άγριο μπούλινγκ επειδή του έδειχναν φωτογραφίες της μητέρας του.
.Η λέξη "κατάχρηση" των δικαιωμάτων ίσως τριγκάρει/θίγει πολλούς και το καταλαβαίνω απόλυτα, είναι πολυδιάστατο το όλο θέμα και ξυπνάει κακές αναμνήσεις.
Το "μη ντύνεσαι έτσι" εκλαμβάνεται ως πατριαρχική/σεξιστική σκέψη ακόμα και αν το πεις στην 12χρονη κόρη σου όταν πηγαίνει στο γυμνάσιό της;
Το "μη τρως τόσο, δε κάνει καλό" είναι fatphobia άμα το πεις στο παιδί σου που νοιάζεσαι για αυτό και φοβάσαι να μην πάθει κάποιο πρόβλημα υγείας;
Δε ξέρω.. είναι περίπλοκο..