MonaXoS
Διάσημο μέλος

Για περισσότερες ΧΧΧ αφίσες για τη νίκη της εθνικής, δείτε εδώ!!
https://tapanta.blogspot.com/2006/08/blog-post_31.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

![]()
Για περισσότερες ΧΧΧ αφίσες για τη νίκη της εθνικής, δείτε εδώ!!
https://tapanta.blogspot.com/2006/08/blog-post_31.html
ωραίος!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Demelene
Διάσημο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Θέλω να πιστεύω ότι θα το σηκώσουμε τη κυριακή αλλιώς θα ξενερώσω άσχημα...![]()
Εγω ειμαι σιγουρη!

Μας εχω εμπιστοσυνη (ελπιζω να μην πεφτω εξω!

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ έχω μια απορία..Γιατι τα αστέρια του NBA σνομπάρουν μια τετοια διοργάνωση; Που ειναι ο mcgrady, ο kobby, o garnet, o shack? Που ειναι ο προπονητης του nba?(γιατι επελεξαν εναν κολεγιακο?) γιατι παιζουν κολεγιοπαιδα στην ομαδα? Μηπως μετα την ητα που εφαγαν θα ανεβάσουν το επιπεδο λιγακι? λεω εγω τωρα..
Δεν τους ξέρω τους κυρίους αλλά καλά να είναι εκεί που είναι
και να παραμείνουν εκεί..
Εμείς πάντως είμαστε στον τελικό!!!!!! ΟΕΟΕΟΕΟΕΟ

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Μέχρι την πρώτη dream team ίσχυε το εξής!Εγώ έχω μια απορία..Γιατι τα αστέρια του NBA σνομπάρουν μια τετοια διοργάνωση; Που ειναι ο mcgrady, ο kobby, o garnet, o shack? Που ειναι ο προπονητης του nba?(γιατι επελεξαν εναν κολεγιακο?) γιατι παιζουν κολεγιοπαιδα στην ομαδα? Μηπως μετα την ητα που εφαγαν θα ανεβάσουν το επιπεδο λιγακι? λεω εγω τωρα..
Τα συμβόλαια με τις ομάδες τους είναι διαφορετικά από τα δικά μας και πολύ πιο δεσμευτικά! Οι ομάδες τους δεν τους αφήναν να συμμετέχουν στην εθνική ομάδα συνεπώς έγινε παράδοση να φτοιάχνεται από το κολλεγιακό πρωτάθλημα! Αυτό έχει αλλάξει γενικά ή απλά κάποιες ομάδες ποια επιτρέπουν στους παίχτες του να συμμετέχουν στην εθνική!
Δλδ έτσι ξέρω!
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Μέχρι την πρώτη dream team ίσχυε το εξής!
Τα συμβόλαια με τις ομάδες τους είναι διαφορετικά από τα δικά μας και πολύ πιο δεσμευτικά! Οι ομάδες τους δεν τους αφήναν να συμμετέχουν στην εθνική ομάδα συνεπώς έγινε παράδοση να φτοιάχνεται από το κολλεγιακό πρωτάθλημα! Αυτό έχει αλλάξει γενικά ή απλά κάποιες ομάδες ποια επιτρέπουν στους παίχτες του να συμμετέχουν στην εθνική!
Δλδ έτσι ξέρω!
ε καλα και πως τοτε το 92 το 96 και το 2000 σε μικροτερο βαθμο η αμερικη ερχοταν με dream team?
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε θέλω να μειώσω τη νίκη της εθνικής μας με αυτά που λέω. (Πραγματικά το χάρηκα που νικήσαμε τις ΗΠΑ, αλλά ας λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.
Περιμένω με ανυπομονησία τη Κυριακή. Κάτι μου λέει ότι θα σπάσουν καρδιές, αλλά τελικά η εθνική μας θα τα καταφέρει. Θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού σε όλα τα χρονικά. Μου φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν συνηδητοποιήσει ότι μιλάμε για τελικό παγκοσμίου κυπέλου. (και ΟΧΙ δεν υπονοώ μέλη του φόρουμ, γενικά μιλάω) Βέβαια άλλο ποδόσφαιρο άλλο μπάσκετ, αλλά μιλάμε για παγκόσμιο κύπελο. Ενδεχόμενη νίκη θα δώσει τεράστια ώθηση στο άθλημα στη χώρα μας, που ισως(λέω ίσως) υπερσκελίσεςι για ένα χρονικό διάστημα το ποδόσφαιρο. Ώθηση πολύ μεγαλύτερη από αυτή του 1987.

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Πες μου το 92 πόσοι ευρωπαίοι έπαιζαν στο ΝΒΑ και δες πόσοι παίζουν τώρα.Κι όχι απλά παίζουν, αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι και οι καλύτεροι παίχτες των ομάδων τους.Αυτό δείχνει ότι από τη στιγμή που και το ευρωπαϊκό μπάσκετ οργανώθηκε στα επαγγελματικά επίπεδα του ΝΒΑ, οι παίχτες δυνάμωσαν χωρίς να υστερούν από τους αμερικάνους συνεδέλφους τους.Ίσα ίσα που υπερτερούν στην τακτική.Αν έχεις δει παιχνίδια του ΝΒΑ, οι ομάδες εκδηλώνουν επίθεση νέσα σε 5'', ακόμα κι αν προηγούνται με 3 πόντους και μένει ένα λεπτό.Ακόμα και χθες, πρόσεξες όταν είχαμε την μπάλα 1 λεπτό πριν το τέλος, κερδίζαμε με 5 αν θυμάμαι καλά και οι αμερικάνοι ΔΕΝ έκαναν φάουλ.

Δεν υπάρχει η έννοια "αμερικάνος προπονητής".Και η ομάδα των ΗΠΑ είχε αρκετά αστέρια της (ο Wade έβαζε 40ποντα σε κάθε ματς των playoffs).Κάποιοι παίχτες που έλειπαν (Σακίλ, Άιβερσον) ήταν τραυματίες.Δεν είναι ότι αδιαφόρησαν για τη διοργάνωση και έστειλαν μια ομάδα με ότι να'ναι.Απλά έχουν μειωθεί οι αποστάσεις.

songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω το ειπα και αυτοΠαντως εγω φοβαμαι το αλλο ζευγαρι...Που θα παιξουμε με εναν απο αυτους για μεταλλιο..Δεν τους εχουμε....Και οι Ισπανοι και οι Αργεντινοι ειναι απιστευτοι...

Vkey
Επιφανές μέλος

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Είναι θέμα νεοτροπίας και όχι τακτικής! Ούτε οι Αργεντινοί το κάνα! Εγώ προτιμώ την φιλοσοφία των Αμερικανών και όχι το απίστετο ζάλισμα του ευρωπαικού! Οι Αμερικάνοι προσανατολίζονται στο θέαμα και στην χαρά του παιχνιδιού! Και γιαυτό πιστεύω έχουν ακόμα γεμάτα γήπεδα! Στην ευρώπη τώρα έχουν αρχίσει να συνηδειτοποιούν το θέαμα και η Εθνική μας παρήγαγε θέαμα δια της Άμυνας!Ακόμα και χθες, πρόσεξες όταν είχαμε την μπάλα 1 λεπτό πριν το τέλος, κερδίζαμε με 5 αν θυμάμαι καλά και οι αμερικάνοι ΔΕΝ έκαναν φάουλ.
Για το σημερινό ασχολίαστο! Βγήκαν όλα τα κακά σήμερα που είχα δει σε παλαιότερα στην εθνική με βασικότερο το κακό ξεκίνημα! Μια Ομάδα που λέγεται ομάδα ξέρει να κρατά την διαφορά και σήμερα το είδαμε αν και τα σουτ τους ήταν τηλεκατευθυνόμενα και τα δικά μας με παρεμβολές! Αλλά ήταν καλύτερη ομάδα οι ισπανοί! Μπράβο τους!
Και ένα μπράβο και στους δικούς μας που υπενθυμίσαν στον κόσμο τι πάει να πει σύνολο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.