MonaXoS
Διάσημο μέλος

Μπράβο τους! Ελπίζω μόνο να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα του μπάσκετ γιατί κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο άθλημα από το ποδόσφαιρο κ νομίζω πως έχει αδικηθεί την τελευταία δεκαετία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vaguraw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπράβο τους! Ελπίζω μόνο να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα του μπάσκετ γιατί κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο άθλημα από το ποδόσφαιρο κ νομίζω πως έχει αδικηθεί την τελευταία δεκαετία...![]()
Νταξει οχι και 10ετια...2006 εχουμε αν θυμασαι το 1996 ο Παναθηναικος σηκωνε ευρωπαικο και την επομενη χρονια ο Θρυλος.Παντως εδω και 4-5 χρονια ειχε φοβερη πτωση το μπασκετ..ουτε τα παιχνιδια δεν δειχνανε στην τηλεοραση.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Καλά εσύ δεν έλεγες την-αμερικανική-άποψη ότι είναι καλύτερα να μην περάσουμε τον όμιλο από το να βγούμε 2οι?Και ότι δεν υπάρχει ενδιάμεσο στάδιο?Άλλαξες γνώμη τώρα?Μπράβο τους, έχεις δίκιο φίλε Μοναχέ. Η αλήθεια είναι ότι σπάστηκα κάπως... αλλά τί να κάνουμε μη τα θέλουμε όλα δικά μας, 2 προηγούμενους τελικούς το 2004 και 2005 τους κερδίσαμε (σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ) Η αλήθεια είναι ότι η Ισπανία ήταν καλύτερη από εμας σε όλο σχεδόν τον αγώνα (με εξαίρεση κάπου στην αρχή) και ΔΙΚΑΙΑ το σήκωσε.Όσο και αν δε μας αρέσει αυτό, είναι η αλήθεια ότι το αξίζανε. Τέλοσπάντων, τουλάχιστον ας παρηγορηθούμε με το γεγονός ότι χάσαμε από μια καλύτερη ομάδα από εμάς.
Θέλω μόνο να πιστεύω ότι δε θα βγούνε τίποτα <<εξυπνάκηδες>> και αρχίσουν να γυρίζουν στα κανάλια και να γκρινιάζουν ότι εφταιγε το ένα, έφταιγε το άλλο. Δυστυχώς πολλοί Έλληνες είναι έτσι μίζεροι.
![]()
Και πάλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην εθνική που μας έκανε υπερήφανους με τη κατάκτηση της 2ης θέσης. Τη σημαντικότερη (για να μη ξεχνιόμαστε) διάκριση σε ομαδικό άθλημα για τη χώρα μας.
![]()

Ορίστε και το λινκ
https://www.e-steki.com/forum/showpost.php?p=112089&postcount=63
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Νταξει οχι και 10ετια...2006 εχουμε αν θυμασαι το 1996 ο Παναθηναικος σηκωνε ευρωπαικο και την επομενη χρονια ο Θρυλος.Παντως εδω και 4-5 χρονια ειχε φοβερη πτωση το μπασκετ..ουτε τα παιχνιδια δεν δειχνανε στην τηλεοραση.
Για εκείνη την εποχή και μετά αναφέρομαι... Από τότε η κάλυψη που κάνουν τα κανάλια, ο τύπος κτλ για το μπάσκετ είναι μηδαμινή σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Και ο κόσμος φυσικά αν δεν βλέπει κάτι στην καθημερινότητά του, απλά το "ξεχναει".

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Εγώ θυμάμαι με τους Αλβανούς μία φορά...

DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Καλά εσύ δεν έλεγες την-αμερικανική-άποψη ότι είναι καλύτερα να μην περάσουμε τον όμιλο από το να βγούμε 2οι?Και ότι δεν υπάρχει ενδιάμεσο στάδιο?Άλλαξες γνώμη τώρα?
Ορίστε και το λινκ
https://www.e-steki.com/forum/showpost.php?p=112089&postcount=63
Ναί έτσι έλεγα και έτσι ακριβώς αισθάνομαι καταβάθος, η πίκρα είναι μεγάλη και η ξενέρα ακόμα μεγαλύτερη, αλλά το θέμα δεν είναι πώς αισθάνομαι εγώ.

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Εγω ειμαι σιγουρη!
Μας εχω εμπιστοσυνη (ελπιζω να μην πεφτω εξω!)
Αυτη η σιγουρια θα με φαει!
Ενταξει.. μπραβο μας, δευτεροι στον κοσμο δεν ειναι και λιγο.

Μπορει να στεναχωρηθηκα (μα παιχνιδι ηταν αυτο?!

Demelene
Διάσημο μέλος

Αλλά εδώ απλά δεν χώραει η λέξη ατυχία!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Λιγες ώρες πριν ξεκινήσει ο τελικός ο πατέρας του Ισπανου προπονητή, πέθανε.
Τον ενημέρωσαν για τον θάνατο δεν είπε τίποτα απολύτως στους παίκτες του και συμμετείχε στο παιχνίδι κανονικά.
Το "χτύπημα" που έκανε στην καρδία του ήταν αφιερωμένο στον πατέρα του, ειλικρινά μετά απο αυτή την τροπή χαίρομαι και λίγο που κέρδισαν.
Τίτλοι θα ξαναέρθουν και θα τους πανηρηγίσουμε πιο δυνατά ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει όπως στο ποδόσφαιρο.
Demelene
Διάσημο μέλος

Το βασικότερο!Αν και δεν νομίζω καθώς στο ποδόσφαιρο απλά δεν ασχολήθηκε κανείς μετα ουσιώδη προβλήματα όσο κερδίζαν!Και φυσικά μετά σκάσαν μύτη!Τίτλοι θα ξαναέρθουν και θα τους πανηρηγίσουμε πιο δυνατά ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει όπως στο ποδόσφαιρο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.