Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

04-10-21

21:10
Άντε να βγεί τρίτη season "You" να γουστάρουμε
Παίζει να είναι η μόνη σειρά που έχω βάλει στην 1η σεζόν 10 και στη 2η 4. Η 3η δε θέλω καν να ξέρω πώς θα ναι
Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

04-10-21

21:29
πραγματικά μου άρεσε ΤΈΡΜΑ αυτή η σειράΠαίζει να είναι η μόνη σειρά που έχω βάλει στην 1η σεζόν 10 και στη 2η 4. Η 3η δε θέλω καν να ξέρω πώς θα ναι
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

04-10-21

21:35
πραγματικά μου άρεσε ΤΈΡΜΑ αυτή η σειρά
Κι εμένα η πρώτη σεζόν που ήταν κάτι πρωτόγνωρο και φοβερά ανατριχιαστικο. Στη 2η όλοι οι χαρακτήρες ήταν τέρμα εκνευριστικοι, ειδικά η συνονόματή μου και στο τέλος προσωπικά γελούσα απ το κριντζ. Εσύ προτιμούσες Μπεκ ή Λαβ;
Guest 890013
Επισκέπτης

04-10-21

21:39
μπεεεκΚι εμένα η πρώτη σεζόν που ήταν κάτι πρωτόγνωρο και φοβερά ανατριχιαστικο. Στη 2η όλοι οι χαρακτήρες ήταν τέρμα εκνευριστικοι, ειδικά η συνονόματή μου και στο τέλος προσωπικά γελούσα απ το κριντζ. Εσύ προτιμούσες Μπεκ ή Λαβ;
'Ηταν μια μιξη χορορ με κριντζ που λατρευω
δες τρειλερ απο 3η σεζον, φοβερο τρειλερ
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

04-10-21

21:41
μπεεεκ
'Ηταν μια μιξη χορορ με κριντζ που λατρευω
δες τρειλερ απο 3η σεζον, φοβερο τρειλερ
Θα της δώσω σίγουρα μια ευκαιρία απλώς πάω με λιγότερες προσδοκίες αυτή τη φορά. Ας ελπίσουμε να είναι δυνατό όπως η 1η σεζόν.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.658 μηνύματα.

04-10-21

21:46
έχω να δω σειρά στο νετφλιξ από τότε που είδα το Dark, και είπα ότι δεν θα ξαναδώ σειρά στο νετφλιξ. το ξεχειλώσανε όσο δεν πήγαινε. 

Guest 890013
Επισκέπτης

04-10-21

21:47
με κουρασε το νταρκέχω να δω σειρά στο νετφλιξ από τότε που είδα το Dark, και είπα ότι δεν θα ξαναδώ σειρά στο νετφλιξ. το ξεχειλώσανε όσο δεν πήγαινε.![]()
taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.

05-10-21

00:30
The bodyguard (ιδιωτική προστασία νομίζω στο ελληνικό νετφλιξ), αστυνομικό/θρίλερ του bbc. 6 επεισόδια, πολύ ωραία πλοκή, μυστήριο και δράση, προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.112 μηνύματα.

05-10-21

18:55
Δες το παιχνιδι του καλαμαριου,ελληνικος τιτλος.Σιγουρα θα σου αρεσει!έχω να δω σειρά στο νετφλιξ από τότε που είδα το Dark, και είπα ότι δεν θα ξαναδώ σειρά στο νετφλιξ. το ξεχειλώσανε όσο δεν πήγαινε.![]()
Guest 890013
Επισκέπτης

05-10-21

20:14
Ξεκίνησα Alice in Borderland.
Guest 896561
Επισκέπτης

05-10-21

20:20
περιμένουμε εντυπώσεις με κομμένη την ανάσα!Ξεκίνησα Alice in Borderland.
Guest 890013
Επισκέπτης

05-10-21

20:24
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ πέθαναπεριμένουμε εντυπώσεις με κομμένη την ανάσα!
η αλήθεια είναι με το που το έγραψα το καλύτερο που περίμενα ήταν στα @@ μας αλλά είσαι πολύ καλός

Guest 896561
Επισκέπτης

05-10-21

20:29
ναι, πλάκα έκανα μιας και δεν παρεξηγείς.ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ πέθανα
η αλήθεια είναι με το που το έγραψα το καλύτερο που περίμενα ήταν στα @@ μας αλλά είσαι πολύ καλός![]()
Το άλλο δεν το λέω

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και, on topic. Έχει δει κάποιος το «The good place»; Είμαι 3η σεζόν, μέχρι 2η μου άρεσε, μετά νομίζω άρχισαν να το τραβάνε από τα μαλλιά.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.658 μηνύματα.

05-10-21

20:58
Δες το παιχνιδι του καλαμαριου,ελληνικος τιτλος.Σιγουρα θα σου αρεσει!
το σύνδρομο εύρεσης καλής σειράς. αξίζει; ήταν καλή; η δεύτερη σεζόν θα είναι καλή; η τρίτη σεζόν χάλια. αγωνία, ανατροπές, άντε να βγει το επόμενο επεισόδιο. κούραση.
προτιμώ καμιά ταινία σε αυτή τη φάση.
υ.γ. έχει βγει όλη η σεζόν η 1η; αν είναι να κάτσω δυο μέρες να το δω.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.112 μηνύματα.

05-10-21

21:19
Ναι η πρωτη ειναι ολη.Δεστο σου λέωωωωωωωωωωωωωω..θα με θυμηθεις!το σύνδρομο εύρεσης καλής σειράς. αξίζει; ήταν καλή; η δεύτερη σεζόν θα είναι καλή; η τρίτη σεζόν χάλια. αγωνία, ανατροπές, άντε να βγει το επόμενο επεισόδιο. κούραση.
προτιμώ καμιά ταινία σε αυτή τη φάση.
υ.γ. έχει βγει όλη η σεζόν η 1η; αν είναι να κάτσω δυο μέρες να το δω.
dum dum boy
Διάσημο μέλος

05-10-21

21:23
Ναι η πρωτη ειναι ολη.Δεστο σου λέωωωωωωωωωωωωωω..θα με θυμηθεις!
καλά. θα πω του Ηλία να μου ξαναδώσει κωδικούς για το νετφλιξ. άλλαξε password

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

06-10-21

00:14
Ξεκίνησα Alice in Borderland.
Ωωω με το καλό με το καλό, είναι τίμια σειρά και η 2η σεζόν δείχνει πολλά υποσχόμενη.
Εγώ τώρα βλέπω Stranger (2017-), η 1η σεζόν μου άρεσε πάρα πολύ αλλά τώρα έχω μπει στη 2η και δυστυχώς μέχρι στιγμής είναι πολύ μιεχ σε σχέση με την 1η... Αναμένω την ανατροπή.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

11-10-21

22:40
Eίδα τη σειρά που βλπεουν όλοι (squad games).
Κλεμμένη και χιλιοπαιγμένη ιδέα, με πολύ καλή υλοποίηση. Οι χαρακτήρες είναι από όλες τις τάξεις και κοινό χαρακτηριστικό ότι θέλουν απεγνωσμένα χρήμα. Είχε κάποια σεναριακά λάθη όπως το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας που έδειξε σχεδόν ισοπαλία. Τα αγαλματάκια ακούνητα ήταν σοκ για εισαγωγικό παιχνίδι. Έπρεπε η διαφορά να ήταν συντριπτική υπέρ του "πάμε σπίτια μας παιδιά".
Αγαπημένος μου χαρακτήρας ήταν ο κακός που μοιάζει με το Χλαπάτσα. ΡΕ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. Δεν σκοτώνεις έτσι τέτοιον χαρακτήρα. Έπρεπε να πάει τελικό και στο τέλος να κάνει ανατροπή και να σκοτώσει τον πρωταγωνιστή. Οι σεναριογράφοι δεν τόλμησαν και μου φάνηκε ότι δυσκολευόντουσαν να ξεφορτωθούν χαρακτήρες. Φεύγουν μαζικά στα τελευταία επεισόδια. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο αρνητικό της σειράς.
Ο πιο χαζός χαρακτήρας ήταν ο Πακιστανός. Την πάτησε από τον έξυπνο της παρέας. Το αγαπημένο που παιχνίδι ήταν αυτό με το σχοινί καθώς εφάρμοζαν σωστά την τακτική του γέρου.
Το τέλος ήταν άθλιο. Περιμένα ο γέρος να ζήσει καθώς δεν φαίνεται από την κάμερα να σκοτώνεται με σπλατερικο τρόπο όπως γινόταν με τους υπόλοιπους.
Ο μπάτσος ούτε που κατάλαβα τι κατάφερε. Θα το δούμε στη δεύτερη season που αναμένω να είναι σαν τις τελευταίες season του Casa de Papel.
Καλή σειρά αλλά δεν την βάζω στο top 5 μου του Netfix που είναι 1) Narcos, 2) The crown 3) Cobra Kai 4) 13 reasons why 5) Stranger Things
Επιστροφή στο Apple TV + τώρα μέχρι το Narcos.
Βαθμολογία 8/10
Αγαπημένος μου χαρακτήρας ήταν ο κακός που μοιάζει με το Χλαπάτσα. ΡΕ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. Δεν σκοτώνεις έτσι τέτοιον χαρακτήρα. Έπρεπε να πάει τελικό και στο τέλος να κάνει ανατροπή και να σκοτώσει τον πρωταγωνιστή. Οι σεναριογράφοι δεν τόλμησαν και μου φάνηκε ότι δυσκολευόντουσαν να ξεφορτωθούν χαρακτήρες. Φεύγουν μαζικά στα τελευταία επεισόδια. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο αρνητικό της σειράς.
Ο πιο χαζός χαρακτήρας ήταν ο Πακιστανός. Την πάτησε από τον έξυπνο της παρέας. Το αγαπημένο που παιχνίδι ήταν αυτό με το σχοινί καθώς εφάρμοζαν σωστά την τακτική του γέρου.
Το τέλος ήταν άθλιο. Περιμένα ο γέρος να ζήσει καθώς δεν φαίνεται από την κάμερα να σκοτώνεται με σπλατερικο τρόπο όπως γινόταν με τους υπόλοιπους.
Ο μπάτσος ούτε που κατάλαβα τι κατάφερε. Θα το δούμε στη δεύτερη season που αναμένω να είναι σαν τις τελευταίες season του Casa de Papel.
Καλή σειρά αλλά δεν την βάζω στο top 5 μου του Netfix που είναι 1) Narcos, 2) The crown 3) Cobra Kai 4) 13 reasons why 5) Stranger Things
Επιστροφή στο Apple TV + τώρα μέχρι το Narcos.
Βαθμολογία 8/10
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

13-10-21

22:10
Θυμάμαι ότι δεν με τρέλανε/από ψυχαναγκασμό το τέλειωσα και έκτοτε έχω δει άλλες σαχλοκωμωδίες που μου κάναν καλύτερη εντύπωση.Και, on topic. Έχει δει κάποιος το «The good place»; Είμαι 3η σεζόν, μέχρι 2η μου άρεσε, μετά νομίζω άρχισαν να το τραβάνε από τα μαλλιά.
Κατά τ' άλλα, έχω πιάσει τα ιταλικά Generation 56k (λίγα επεισόδια, ελαφρύ αλλά τίμιο) και Summertime (πολλή teenίλα).
Το θέμα όμως είναι ότι έρχεται You και (ξανά; )μπαίνει το αμερικανικό Office.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

14-10-21

00:17
Αυτός που το άφησε στην μέση απαράδεκτοςΒιντσεντζο λογικά θα το έχει, δε νομίζω ότι έχει αλλάξει η ονομασία. Εμένα μ άρεσε πολύ, ένα άλλο παιδί που το ξεκίνησε μου είπε το άφησε στη μέση, οπότε είναι και θέμα γούστου. Γενικά πάντως αν σ αρέσει το μιξ δράμα με κωμωδία και δράση, πιστεύω θα σε κρατήσει.

To psychopath diary είναι must. Δεν το έχει το νετφλιξ όμως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 254 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- johnsala
- A350
- charmander
- camil
- taketrance
- chester20080
- Kate1914
- Reader
- Luludaki
- Memetchi
- fockos
- thenutritionist
- Unboxholics
- Scandal
- despoina13
- rafaela11
- NeosUser2023
- jims
- AggelikiGr
- Fernando_A
- fmarulezkd
- Ωρορα
- Sosstoss
- jellojina
- giannhs2001
- Joji
- jj!
- fourkaki
- phleidhs
- Εριφύλη
- naturale
- Wonderkid
- BatGuin
- Μήτσος10
- Esperos1
- Jim175
- epote
- suaimhneas
- American Economist
- Hased Babis
- Viedo
- Dark_kronos
- papadocGR
- GeorgePap2003
- exotic xo
- User2350
- Maria_Xagorari
- Εχέμυθη
- Jim444
- tsiobieman
- Giii
- Δροσουλίτης
- Stelios725
- ggl
- Athens2002
- oups
- Sherlockina
- bruh_234
- ougka pougka
- ThanasisR.
- Magigi
- Libertus
- New member
- Στεφανος56
- grtt
- Mexicanos
- helloo
- VasoGrimes
- nimbus
- johnietraf
- Nina-nana
- sunsetpp
- tslef8
- F1L1PAS
- snowy
- L0st
- Freddys
- CiNeFiL
- desp1naa
- Johnman97
- ioannam
- 1011
- SlimShady
- Ace of Spades
- mathboi
- Nomallity
- eukleidhs1821
- lizzy02
- physicscrazy
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Αλκης Κ.
- Meow
- Johnny15
- WhiteDrum
- Bill2002
- Slytherin
- harry akritas
- Mhtrogoal
- orchidea
- Nickx
- louminis
- Maraki4you
- fretoe
- Lala_
- Νηματολάγνος
- ag97
- edweimaste
- gwgw_5
- SweetGirl
- Γατόπαρδος.
- Johnny.T
- D.a.i.s.y
- NightOwl
- Βλα
- Κλημεντίνη
- Angelo27
- uni77
- Δημήτριος_
- katelogic
- Alma Libre
- Unseen skygge
- ΘανάσοςG4
- SkyBlu
- Panos_02
- hirasawayui
- chris2799
- Dogie
- Μάρκος Βασίλης
- panagiotis econ
- Μαριλένα__
- ioannaion
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.