Scandal
Διαχειριστής

Εγώ το έβαλα προχθές και είμαι στη δωρεάν περίοδο του ενός μήνα, στο πρόγραμμα 4k.
Πείτε αν έχετε να προτείνετε κάποια καλή ταινία ή και σειρά από αυτές που διαθέτει!
Σειρές δεν θα αρχίσω ακόμα γιατί θα μου φάνε πολύ χρόνο, οπότε ψάχνομαι για ταινίες κυρίως.
Μέχρι στιγμής έχω δει:
Αφανισμός (Anihilation)
Εξόντωση
Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι
Η πεντάμορφη και το τέρας (το είχα δει στο cinema)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Outside In
6 Balloons
Loving
Nothing to hide
Private Life
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Σκέφτομαι να ξεκινήσω και το Sense8, ακούω πως είναι πολύ καλό. Έχω κατεβάσει όλη την πρώτη σεζόν αλλά ακόμη να το ξεκινήσω

Guest 092312
Επισκέπτης

Johnny15
Επιφανές μέλος

The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος

Τέλος πάντων, δείτε Dark και ο Rick είναι ο
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

ενυγουεεειζ ταινιες στο νετφλιξ δεν πολυβλεπω αλλα εχει σειρες και τα ντοκιμαντερ που ειναι πολυ δυνατα
μεγαλo φαουλ που βγαλανε το the office
κατα τα αλλα δες μπλακ μιρορ και ρικ εντ μορτι οπως και δηποτε
το love death and robots εχει ενα ενδιαφερον
(και chef's table για οποιον τον ενδιαφερει η φαση)
*ΑΑ! και για κανενα λογο μη δεις birdbox δεν καταλαβα γιατι εγινε σαλος με αυτο ειλικρινα ακομα θρηνω για το 2ωρο που εχασα απο τη ζωη μου
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό
Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω.
οχι μετρανε οθονες οποτε μεχρι 4 συσκευες-χρηστες μπορουν να εχουν τον κωδικο σου για μια φορα αμα τυχει μπορεις να συνδεθεις κ απο αλλου να δεις καμια ταινια απλα μετα πρεπει να εχεις στο νου σου να αποσυνδεθεις
Eirini1981
Νεοφερμένο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Πέρα από αυτό είχα δει όλο το the crown, κάτι σειρές ντοκιμαντέρ με τη φύση/ζώα (νέρντουλας) και έχω ξεκινήσει prison break.
Guest 092312
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312
Επισκέπτης

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

When They See Us
υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο.
κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ
καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω
προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει
Guest 986132
Επισκέπτης

Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της;
the Sinner
Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της.
the Fall
Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 254 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- johnsala
- A350
- charmander
- camil
- taketrance
- chester20080
- Kate1914
- Reader
- Luludaki
- Memetchi
- fockos
- thenutritionist
- Unboxholics
- Scandal
- despoina13
- rafaela11
- NeosUser2023
- jims
- AggelikiGr
- Fernando_A
- fmarulezkd
- Ωρορα
- Sosstoss
- jellojina
- giannhs2001
- Joji
- jj!
- fourkaki
- phleidhs
- Εριφύλη
- naturale
- Wonderkid
- BatGuin
- Μήτσος10
- Esperos1
- Jim175
- epote
- suaimhneas
- American Economist
- Hased Babis
- Viedo
- Dark_kronos
- papadocGR
- GeorgePap2003
- exotic xo
- User2350
- Maria_Xagorari
- Εχέμυθη
- Jim444
- tsiobieman
- Giii
- Δροσουλίτης
- Stelios725
- ggl
- Athens2002
- oups
- Sherlockina
- bruh_234
- ougka pougka
- ThanasisR.
- Magigi
- Libertus
- New member
- Στεφανος56
- grtt
- Mexicanos
- helloo
- VasoGrimes
- nimbus
- johnietraf
- Nina-nana
- sunsetpp
- tslef8
- F1L1PAS
- snowy
- L0st
- Freddys
- CiNeFiL
- desp1naa
- Johnman97
- ioannam
- 1011
- SlimShady
- Ace of Spades
- mathboi
- Nomallity
- eukleidhs1821
- lizzy02
- physicscrazy
- globglogabgalab
- Thundergirl
- Αλκης Κ.
- Meow
- Johnny15
- WhiteDrum
- Bill2002
- Slytherin
- harry akritas
- Mhtrogoal
- orchidea
- Nickx
- louminis
- Maraki4you
- fretoe
- Lala_
- Νηματολάγνος
- ag97
- edweimaste
- gwgw_5
- SweetGirl
- Γατόπαρδος.
- Johnny.T
- D.a.i.s.y
- NightOwl
- Βλα
- Κλημεντίνη
- Angelo27
- uni77
- Δημήτριος_
- katelogic
- Alma Libre
- Unseen skygge
- ΘανάσοςG4
- SkyBlu
- Panos_02
- hirasawayui
- chris2799
- Dogie
- Μάρκος Βασίλης
- panagiotis econ
- Μαριλένα__
- ioannaion
- Ermioni89
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.