Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.317 μηνύματα. 21 Απριλίου 2019 στις 18:13 Ο Scandal έγραψε: #1 21-04-19 18:13 Έχετε Netflix; Εγώ το έβαλα προχθές και είμαι στη δωρεάν περίοδο του ενός μήνα, στο πρόγραμμα 4k. Πείτε αν έχετε να προτείνετε κάποια καλή ταινία ή και σειρά από αυτές που διαθέτει! Σειρές δεν θα αρχίσω ακόμα γιατί θα μου φάνε πολύ χρόνο, οπότε ψάχνομαι για ταινίες κυρίως. Μέχρι στιγμής έχω δει: Αφανισμός (Anihilation) Εξόντωση Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι Η πεντάμορφη και το τέρας (το είχα δει στο cinema) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 21 Απριλίου 2019 στις 20:35 Η Himela έγραψε: #2 21-04-19 20:35 Αν και κυρίως βλέπω ντοκιμαντέρ σε σειρές ή σειρές σκέτο, οι ταινίες που μού άρεσαν Πέτρο μου είναι οι εξής: Outside In 6 Balloons Loving Nothing to hide Private Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 09:05 Η meetmeinmontauk: #3 22-04-19 09:05 Santa Clarita diet, δεν είναι κάτι το τρομερό αλλά είναι ευχάριστη σειρά για να περνάει η ώρα. Και τα επεισόδια είναι 25-30λεπτα οπότε δεν κουράζει. Σκέφτομαι να ξεκινήσω και το Sense8, ακούω πως είναι πολύ καλό. Έχω κατεβάσει όλη την πρώτη σεζόν αλλά ακόμη να το ξεκινήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2019 στις 09:55 Ο Guest 092312: #4 22-04-19 09:55 ^Εγω πάντως το βαρέθηκα το sense8 ένα φεγγάρι που το είχα αρχίσει και το παράτησα γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 20:39 Ο Johnny15 έγραψε: #5 22-04-19 20:39 Έχω εγώ. Το Netflix έχει κυρίως καλές σειρές. Από ταινίες είμαι αρκετά δυσαρεστημένος, ειδικά από το ελληνικό Netflix. Ωστόσο στις σειρές είναι απαικτο έχει πολλές ενδιαφέρουσες και πολλές γνωστές που δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 23:47 Ο The Mountain: #6 22-04-19 23:47 Έχω δει διάφορα. Γενικά με το Netflix έμαθα πως το απλώς αισθητικά καλό διαφέρει από αυτό που όντως αξίζει να του δώσεις χρόνο και να το παρακολουθείς. Τέλος πάντων, δείτε Dark και ο Rick είναι ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 00:56 Η CiNeFiL έγραψε: #7 23-04-19 00:56 δεν εχω νετφλιξ εχουν οι φιλοι μου και ετσι εχω κ εγω γιατι αλληλεγγυη ενυγουεεειζ ταινιες στο νετφλιξ δεν πολυβλεπω αλλα εχει σειρες και τα ντοκιμαντερ που ειναι πολυ δυνατα μεγαλo φαουλ που βγαλανε το the office κατα τα αλλα δες μπλακ μιρορ και ρικ εντ μορτι οπως και δηποτε το love death and robots εχει ενα ενδιαφερον (και chef's table για οποιον τον ενδιαφερει η φαση) *ΑΑ! και για κανενα λογο μη δεις birdbox δεν καταλαβα γιατι εγινε σαλος με αυτο ειλικρινα ακομα θρηνω για το 2ωρο που εχασα απο τη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:32 Ο Σπυρακος (^^): #8 23-04-19 10:32 Sense8,the end of the fucking world,the OA, 3%, Sabrina, Lucifer,Brooklyn 99, BOJACK HORSEMAN,atypical, love death and robots.. Αυτα ειναι αρκετα δυνατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.317 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:54 Ο Scandal έγραψε: #9 23-04-19 10:54 Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 12:15 Η CiNeFiL έγραψε: #10 23-04-19 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Click για ανάπτυξη... οχι μετρανε οθονες οποτε μεχρι 4 συσκευες-χρηστες μπορουν να εχουν τον κωδικο σου για μια φορα αμα τυχει μπορεις να συνδεθεις κ απο αλλου να δεις καμια ταινια απλα μετα πρεπει να εχεις στο νου σου να αποσυνδεθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eirini1981 Νεοφερμένο μέλος Η Eirini1981 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Απριλίου 2019 στις 22:51 Η Eirini1981: #11 24-04-19 22:51 Το έχω δύο μήνες, μπες στις αστυνομικές οι περισσότερες είναι τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Απριλίου 2019 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #12 25-04-19 00:25 Εγώ πάντως με το netflix βλέπω φιλαράκια και πάλι από την αρχή σαν άλλο Κων/νου και Ελένης. Πέρα από αυτό είχα δει όλο το the crown, κάτι σειρές ντοκιμαντέρ με τη φύση/ζώα (νέρντουλας) και έχω ξεκινήσει prison break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:48 Ο Guest 092312: #13 09-05-19 23:48 Ξεκίνησα το Τhe People vs OJ Simpson γιατί είχα ακούσει διάφορα. Πολύ καλοστημένο φαίνεται μέχρι στιγμής, αν και το περίμενα πιο πολύ υπό μορφή ντοκιμαντέρ σαν της Μαντελέιν ΜακΚαν. Πάντως γελάω και λίγο με τον Schwimmer στον ρόλο του Καρντάσιαν γιατί για μένα θα είναι πάντα ο Ρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 23:50 Η Himela έγραψε: #14 09-05-19 23:50 Η δεύτερη σεζόν με τη δολοφονία του Versace είναι μακράν καλύτερη. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του O. J. Simpson δες ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt5275892/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:58 Ο Guest 092312: #15 09-05-19 23:58 To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχετε Netflix; Εγώ το έβαλα προχθές και είμαι στη δωρεάν περίοδο του ενός μήνα, στο πρόγραμμα 4k. Πείτε αν έχετε να προτείνετε κάποια καλή ταινία ή και σειρά από αυτές που διαθέτει! Σειρές δεν θα αρχίσω ακόμα γιατί θα μου φάνε πολύ χρόνο, οπότε ψάχνομαι για ταινίες κυρίως. Μέχρι στιγμής έχω δει: Αφανισμός (Anihilation) Εξόντωση Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι Η πεντάμορφη και το τέρας (το είχα δει στο cinema) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 21 Απριλίου 2019 στις 20:35 Η Himela έγραψε: #2 21-04-19 20:35 Αν και κυρίως βλέπω ντοκιμαντέρ σε σειρές ή σειρές σκέτο, οι ταινίες που μού άρεσαν Πέτρο μου είναι οι εξής: Outside In 6 Balloons Loving Nothing to hide Private Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 09:05 Η meetmeinmontauk: #3 22-04-19 09:05 Santa Clarita diet, δεν είναι κάτι το τρομερό αλλά είναι ευχάριστη σειρά για να περνάει η ώρα. Και τα επεισόδια είναι 25-30λεπτα οπότε δεν κουράζει. Σκέφτομαι να ξεκινήσω και το Sense8, ακούω πως είναι πολύ καλό. Έχω κατεβάσει όλη την πρώτη σεζόν αλλά ακόμη να το ξεκινήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2019 στις 09:55 Ο Guest 092312: #4 22-04-19 09:55 ^Εγω πάντως το βαρέθηκα το sense8 ένα φεγγάρι που το είχα αρχίσει και το παράτησα γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 20:39 Ο Johnny15 έγραψε: #5 22-04-19 20:39 Έχω εγώ. Το Netflix έχει κυρίως καλές σειρές. Από ταινίες είμαι αρκετά δυσαρεστημένος, ειδικά από το ελληνικό Netflix. Ωστόσο στις σειρές είναι απαικτο έχει πολλές ενδιαφέρουσες και πολλές γνωστές που δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 23:47 Ο The Mountain: #6 22-04-19 23:47 Έχω δει διάφορα. Γενικά με το Netflix έμαθα πως το απλώς αισθητικά καλό διαφέρει από αυτό που όντως αξίζει να του δώσεις χρόνο και να το παρακολουθείς. Τέλος πάντων, δείτε Dark και ο Rick είναι ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 00:56 Η CiNeFiL έγραψε: #7 23-04-19 00:56 δεν εχω νετφλιξ εχουν οι φιλοι μου και ετσι εχω κ εγω γιατι αλληλεγγυη ενυγουεεειζ ταινιες στο νετφλιξ δεν πολυβλεπω αλλα εχει σειρες και τα ντοκιμαντερ που ειναι πολυ δυνατα μεγαλo φαουλ που βγαλανε το the office κατα τα αλλα δες μπλακ μιρορ και ρικ εντ μορτι οπως και δηποτε το love death and robots εχει ενα ενδιαφερον (και chef's table για οποιον τον ενδιαφερει η φαση) *ΑΑ! και για κανενα λογο μη δεις birdbox δεν καταλαβα γιατι εγινε σαλος με αυτο ειλικρινα ακομα θρηνω για το 2ωρο που εχασα απο τη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:32 Ο Σπυρακος (^^): #8 23-04-19 10:32 Sense8,the end of the fucking world,the OA, 3%, Sabrina, Lucifer,Brooklyn 99, BOJACK HORSEMAN,atypical, love death and robots.. Αυτα ειναι αρκετα δυνατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.317 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:54 Ο Scandal έγραψε: #9 23-04-19 10:54 Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 12:15 Η CiNeFiL έγραψε: #10 23-04-19 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Click για ανάπτυξη... οχι μετρανε οθονες οποτε μεχρι 4 συσκευες-χρηστες μπορουν να εχουν τον κωδικο σου για μια φορα αμα τυχει μπορεις να συνδεθεις κ απο αλλου να δεις καμια ταινια απλα μετα πρεπει να εχεις στο νου σου να αποσυνδεθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eirini1981 Νεοφερμένο μέλος Η Eirini1981 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Απριλίου 2019 στις 22:51 Η Eirini1981: #11 24-04-19 22:51 Το έχω δύο μήνες, μπες στις αστυνομικές οι περισσότερες είναι τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Απριλίου 2019 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #12 25-04-19 00:25 Εγώ πάντως με το netflix βλέπω φιλαράκια και πάλι από την αρχή σαν άλλο Κων/νου και Ελένης. Πέρα από αυτό είχα δει όλο το the crown, κάτι σειρές ντοκιμαντέρ με τη φύση/ζώα (νέρντουλας) και έχω ξεκινήσει prison break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:48 Ο Guest 092312: #13 09-05-19 23:48 Ξεκίνησα το Τhe People vs OJ Simpson γιατί είχα ακούσει διάφορα. Πολύ καλοστημένο φαίνεται μέχρι στιγμής, αν και το περίμενα πιο πολύ υπό μορφή ντοκιμαντέρ σαν της Μαντελέιν ΜακΚαν. Πάντως γελάω και λίγο με τον Schwimmer στον ρόλο του Καρντάσιαν γιατί για μένα θα είναι πάντα ο Ρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 23:50 Η Himela έγραψε: #14 09-05-19 23:50 Η δεύτερη σεζόν με τη δολοφονία του Versace είναι μακράν καλύτερη. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του O. J. Simpson δες ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt5275892/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:58 Ο Guest 092312: #15 09-05-19 23:58 To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και κυρίως βλέπω ντοκιμαντέρ σε σειρές ή σειρές σκέτο, οι ταινίες που μού άρεσαν Πέτρο μου είναι οι εξής: Outside In 6 Balloons Loving Nothing to hide Private Life Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 09:05 Η meetmeinmontauk: #3 22-04-19 09:05 Santa Clarita diet, δεν είναι κάτι το τρομερό αλλά είναι ευχάριστη σειρά για να περνάει η ώρα. Και τα επεισόδια είναι 25-30λεπτα οπότε δεν κουράζει. Σκέφτομαι να ξεκινήσω και το Sense8, ακούω πως είναι πολύ καλό. Έχω κατεβάσει όλη την πρώτη σεζόν αλλά ακόμη να το ξεκινήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2019 στις 09:55 Ο Guest 092312: #4 22-04-19 09:55 ^Εγω πάντως το βαρέθηκα το sense8 ένα φεγγάρι που το είχα αρχίσει και το παράτησα γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 20:39 Ο Johnny15 έγραψε: #5 22-04-19 20:39 Έχω εγώ. Το Netflix έχει κυρίως καλές σειρές. Από ταινίες είμαι αρκετά δυσαρεστημένος, ειδικά από το ελληνικό Netflix. Ωστόσο στις σειρές είναι απαικτο έχει πολλές ενδιαφέρουσες και πολλές γνωστές που δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 23:47 Ο The Mountain: #6 22-04-19 23:47 Έχω δει διάφορα. Γενικά με το Netflix έμαθα πως το απλώς αισθητικά καλό διαφέρει από αυτό που όντως αξίζει να του δώσεις χρόνο και να το παρακολουθείς. Τέλος πάντων, δείτε Dark και ο Rick είναι ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 00:56 Η CiNeFiL έγραψε: #7 23-04-19 00:56 δεν εχω νετφλιξ εχουν οι φιλοι μου και ετσι εχω κ εγω γιατι αλληλεγγυη ενυγουεεειζ ταινιες στο νετφλιξ δεν πολυβλεπω αλλα εχει σειρες και τα ντοκιμαντερ που ειναι πολυ δυνατα μεγαλo φαουλ που βγαλανε το the office κατα τα αλλα δες μπλακ μιρορ και ρικ εντ μορτι οπως και δηποτε το love death and robots εχει ενα ενδιαφερον (και chef's table για οποιον τον ενδιαφερει η φαση) *ΑΑ! και για κανενα λογο μη δεις birdbox δεν καταλαβα γιατι εγινε σαλος με αυτο ειλικρινα ακομα θρηνω για το 2ωρο που εχασα απο τη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:32 Ο Σπυρακος (^^): #8 23-04-19 10:32 Sense8,the end of the fucking world,the OA, 3%, Sabrina, Lucifer,Brooklyn 99, BOJACK HORSEMAN,atypical, love death and robots.. Αυτα ειναι αρκετα δυνατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.317 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:54 Ο Scandal έγραψε: #9 23-04-19 10:54 Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 12:15 Η CiNeFiL έγραψε: #10 23-04-19 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Click για ανάπτυξη... οχι μετρανε οθονες οποτε μεχρι 4 συσκευες-χρηστες μπορουν να εχουν τον κωδικο σου για μια φορα αμα τυχει μπορεις να συνδεθεις κ απο αλλου να δεις καμια ταινια απλα μετα πρεπει να εχεις στο νου σου να αποσυνδεθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eirini1981 Νεοφερμένο μέλος Η Eirini1981 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Απριλίου 2019 στις 22:51 Η Eirini1981: #11 24-04-19 22:51 Το έχω δύο μήνες, μπες στις αστυνομικές οι περισσότερες είναι τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Απριλίου 2019 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #12 25-04-19 00:25 Εγώ πάντως με το netflix βλέπω φιλαράκια και πάλι από την αρχή σαν άλλο Κων/νου και Ελένης. Πέρα από αυτό είχα δει όλο το the crown, κάτι σειρές ντοκιμαντέρ με τη φύση/ζώα (νέρντουλας) και έχω ξεκινήσει prison break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:48 Ο Guest 092312: #13 09-05-19 23:48 Ξεκίνησα το Τhe People vs OJ Simpson γιατί είχα ακούσει διάφορα. Πολύ καλοστημένο φαίνεται μέχρι στιγμής, αν και το περίμενα πιο πολύ υπό μορφή ντοκιμαντέρ σαν της Μαντελέιν ΜακΚαν. Πάντως γελάω και λίγο με τον Schwimmer στον ρόλο του Καρντάσιαν γιατί για μένα θα είναι πάντα ο Ρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 23:50 Η Himela έγραψε: #14 09-05-19 23:50 Η δεύτερη σεζόν με τη δολοφονία του Versace είναι μακράν καλύτερη. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του O. J. Simpson δες ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt5275892/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:58 Ο Guest 092312: #15 09-05-19 23:58 To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Santa Clarita diet, δεν είναι κάτι το τρομερό αλλά είναι ευχάριστη σειρά για να περνάει η ώρα. Και τα επεισόδια είναι 25-30λεπτα οπότε δεν κουράζει. Σκέφτομαι να ξεκινήσω και το Sense8, ακούω πως είναι πολύ καλό. Έχω κατεβάσει όλη την πρώτη σεζόν αλλά ακόμη να το ξεκινήσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Απριλίου 2019 στις 09:55 Ο Guest 092312: #4 22-04-19 09:55 ^Εγω πάντως το βαρέθηκα το sense8 ένα φεγγάρι που το είχα αρχίσει και το παράτησα γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 20:39 Ο Johnny15 έγραψε: #5 22-04-19 20:39 Έχω εγώ. Το Netflix έχει κυρίως καλές σειρές. Από ταινίες είμαι αρκετά δυσαρεστημένος, ειδικά από το ελληνικό Netflix. Ωστόσο στις σειρές είναι απαικτο έχει πολλές ενδιαφέρουσες και πολλές γνωστές που δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 23:47 Ο The Mountain: #6 22-04-19 23:47 Έχω δει διάφορα. Γενικά με το Netflix έμαθα πως το απλώς αισθητικά καλό διαφέρει από αυτό που όντως αξίζει να του δώσεις χρόνο και να το παρακολουθείς. Τέλος πάντων, δείτε Dark και ο Rick είναι ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 00:56 Η CiNeFiL έγραψε: #7 23-04-19 00:56 δεν εχω νετφλιξ εχουν οι φιλοι μου και ετσι εχω κ εγω γιατι αλληλεγγυη ενυγουεεειζ ταινιες στο νετφλιξ δεν πολυβλεπω αλλα εχει σειρες και τα ντοκιμαντερ που ειναι πολυ δυνατα μεγαλo φαουλ που βγαλανε το the office κατα τα αλλα δες μπλακ μιρορ και ρικ εντ μορτι οπως και δηποτε το love death and robots εχει ενα ενδιαφερον (και chef's table για οποιον τον ενδιαφερει η φαση) *ΑΑ! και για κανενα λογο μη δεις birdbox δεν καταλαβα γιατι εγινε σαλος με αυτο ειλικρινα ακομα θρηνω για το 2ωρο που εχασα απο τη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:32 Ο Σπυρακος (^^): #8 23-04-19 10:32 Sense8,the end of the fucking world,the OA, 3%, Sabrina, Lucifer,Brooklyn 99, BOJACK HORSEMAN,atypical, love death and robots.. Αυτα ειναι αρκετα δυνατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.317 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:54 Ο Scandal έγραψε: #9 23-04-19 10:54 Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 12:15 Η CiNeFiL έγραψε: #10 23-04-19 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Click για ανάπτυξη... οχι μετρανε οθονες οποτε μεχρι 4 συσκευες-χρηστες μπορουν να εχουν τον κωδικο σου για μια φορα αμα τυχει μπορεις να συνδεθεις κ απο αλλου να δεις καμια ταινια απλα μετα πρεπει να εχεις στο νου σου να αποσυνδεθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eirini1981 Νεοφερμένο μέλος Η Eirini1981 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Απριλίου 2019 στις 22:51 Η Eirini1981: #11 24-04-19 22:51 Το έχω δύο μήνες, μπες στις αστυνομικές οι περισσότερες είναι τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Απριλίου 2019 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #12 25-04-19 00:25 Εγώ πάντως με το netflix βλέπω φιλαράκια και πάλι από την αρχή σαν άλλο Κων/νου και Ελένης. Πέρα από αυτό είχα δει όλο το the crown, κάτι σειρές ντοκιμαντέρ με τη φύση/ζώα (νέρντουλας) και έχω ξεκινήσει prison break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:48 Ο Guest 092312: #13 09-05-19 23:48 Ξεκίνησα το Τhe People vs OJ Simpson γιατί είχα ακούσει διάφορα. Πολύ καλοστημένο φαίνεται μέχρι στιγμής, αν και το περίμενα πιο πολύ υπό μορφή ντοκιμαντέρ σαν της Μαντελέιν ΜακΚαν. Πάντως γελάω και λίγο με τον Schwimmer στον ρόλο του Καρντάσιαν γιατί για μένα θα είναι πάντα ο Ρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 23:50 Η Himela έγραψε: #14 09-05-19 23:50 Η δεύτερη σεζόν με τη δολοφονία του Versace είναι μακράν καλύτερη. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του O. J. Simpson δες ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt5275892/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:58 Ο Guest 092312: #15 09-05-19 23:58 To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
^Εγω πάντως το βαρέθηκα το sense8 ένα φεγγάρι που το είχα αρχίσει και το παράτησα γρήγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 20:39 Ο Johnny15 έγραψε: #5 22-04-19 20:39 Έχω εγώ. Το Netflix έχει κυρίως καλές σειρές. Από ταινίες είμαι αρκετά δυσαρεστημένος, ειδικά από το ελληνικό Netflix. Ωστόσο στις σειρές είναι απαικτο έχει πολλές ενδιαφέρουσες και πολλές γνωστές που δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 23:47 Ο The Mountain: #6 22-04-19 23:47 Έχω δει διάφορα. Γενικά με το Netflix έμαθα πως το απλώς αισθητικά καλό διαφέρει από αυτό που όντως αξίζει να του δώσεις χρόνο και να το παρακολουθείς. Τέλος πάντων, δείτε Dark και ο Rick είναι ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 00:56 Η CiNeFiL έγραψε: #7 23-04-19 00:56 δεν εχω νετφλιξ εχουν οι φιλοι μου και ετσι εχω κ εγω γιατι αλληλεγγυη ενυγουεεειζ ταινιες στο νετφλιξ δεν πολυβλεπω αλλα εχει σειρες και τα ντοκιμαντερ που ειναι πολυ δυνατα μεγαλo φαουλ που βγαλανε το the office κατα τα αλλα δες μπλακ μιρορ και ρικ εντ μορτι οπως και δηποτε το love death and robots εχει ενα ενδιαφερον (και chef's table για οποιον τον ενδιαφερει η φαση) *ΑΑ! και για κανενα λογο μη δεις birdbox δεν καταλαβα γιατι εγινε σαλος με αυτο ειλικρινα ακομα θρηνω για το 2ωρο που εχασα απο τη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:32 Ο Σπυρακος (^^): #8 23-04-19 10:32 Sense8,the end of the fucking world,the OA, 3%, Sabrina, Lucifer,Brooklyn 99, BOJACK HORSEMAN,atypical, love death and robots.. Αυτα ειναι αρκετα δυνατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.317 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:54 Ο Scandal έγραψε: #9 23-04-19 10:54 Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 12:15 Η CiNeFiL έγραψε: #10 23-04-19 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Click για ανάπτυξη... οχι μετρανε οθονες οποτε μεχρι 4 συσκευες-χρηστες μπορουν να εχουν τον κωδικο σου για μια φορα αμα τυχει μπορεις να συνδεθεις κ απο αλλου να δεις καμια ταινια απλα μετα πρεπει να εχεις στο νου σου να αποσυνδεθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eirini1981 Νεοφερμένο μέλος Η Eirini1981 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Απριλίου 2019 στις 22:51 Η Eirini1981: #11 24-04-19 22:51 Το έχω δύο μήνες, μπες στις αστυνομικές οι περισσότερες είναι τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Απριλίου 2019 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #12 25-04-19 00:25 Εγώ πάντως με το netflix βλέπω φιλαράκια και πάλι από την αρχή σαν άλλο Κων/νου και Ελένης. Πέρα από αυτό είχα δει όλο το the crown, κάτι σειρές ντοκιμαντέρ με τη φύση/ζώα (νέρντουλας) και έχω ξεκινήσει prison break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:48 Ο Guest 092312: #13 09-05-19 23:48 Ξεκίνησα το Τhe People vs OJ Simpson γιατί είχα ακούσει διάφορα. Πολύ καλοστημένο φαίνεται μέχρι στιγμής, αν και το περίμενα πιο πολύ υπό μορφή ντοκιμαντέρ σαν της Μαντελέιν ΜακΚαν. Πάντως γελάω και λίγο με τον Schwimmer στον ρόλο του Καρντάσιαν γιατί για μένα θα είναι πάντα ο Ρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 23:50 Η Himela έγραψε: #14 09-05-19 23:50 Η δεύτερη σεζόν με τη δολοφονία του Versace είναι μακράν καλύτερη. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του O. J. Simpson δες ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt5275892/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:58 Ο Guest 092312: #15 09-05-19 23:58 To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω εγώ. Το Netflix έχει κυρίως καλές σειρές. Από ταινίες είμαι αρκετά δυσαρεστημένος, ειδικά από το ελληνικό Netflix. Ωστόσο στις σειρές είναι απαικτο έχει πολλές ενδιαφέρουσες και πολλές γνωστές που δεν έχω δει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Mountain Πολύ δραστήριο μέλος Ο The Mountain δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 944 μηνύματα. 22 Απριλίου 2019 στις 23:47 Ο The Mountain: #6 22-04-19 23:47 Έχω δει διάφορα. Γενικά με το Netflix έμαθα πως το απλώς αισθητικά καλό διαφέρει από αυτό που όντως αξίζει να του δώσεις χρόνο και να το παρακολουθείς. Τέλος πάντων, δείτε Dark και ο Rick είναι ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 00:56 Η CiNeFiL έγραψε: #7 23-04-19 00:56 δεν εχω νετφλιξ εχουν οι φιλοι μου και ετσι εχω κ εγω γιατι αλληλεγγυη ενυγουεεειζ ταινιες στο νετφλιξ δεν πολυβλεπω αλλα εχει σειρες και τα ντοκιμαντερ που ειναι πολυ δυνατα μεγαλo φαουλ που βγαλανε το the office κατα τα αλλα δες μπλακ μιρορ και ρικ εντ μορτι οπως και δηποτε το love death and robots εχει ενα ενδιαφερον (και chef's table για οποιον τον ενδιαφερει η φαση) *ΑΑ! και για κανενα λογο μη δεις birdbox δεν καταλαβα γιατι εγινε σαλος με αυτο ειλικρινα ακομα θρηνω για το 2ωρο που εχασα απο τη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:32 Ο Σπυρακος (^^): #8 23-04-19 10:32 Sense8,the end of the fucking world,the OA, 3%, Sabrina, Lucifer,Brooklyn 99, BOJACK HORSEMAN,atypical, love death and robots.. Αυτα ειναι αρκετα δυνατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.317 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:54 Ο Scandal έγραψε: #9 23-04-19 10:54 Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 12:15 Η CiNeFiL έγραψε: #10 23-04-19 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Click για ανάπτυξη... οχι μετρανε οθονες οποτε μεχρι 4 συσκευες-χρηστες μπορουν να εχουν τον κωδικο σου για μια φορα αμα τυχει μπορεις να συνδεθεις κ απο αλλου να δεις καμια ταινια απλα μετα πρεπει να εχεις στο νου σου να αποσυνδεθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eirini1981 Νεοφερμένο μέλος Η Eirini1981 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Απριλίου 2019 στις 22:51 Η Eirini1981: #11 24-04-19 22:51 Το έχω δύο μήνες, μπες στις αστυνομικές οι περισσότερες είναι τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Απριλίου 2019 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #12 25-04-19 00:25 Εγώ πάντως με το netflix βλέπω φιλαράκια και πάλι από την αρχή σαν άλλο Κων/νου και Ελένης. Πέρα από αυτό είχα δει όλο το the crown, κάτι σειρές ντοκιμαντέρ με τη φύση/ζώα (νέρντουλας) και έχω ξεκινήσει prison break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:48 Ο Guest 092312: #13 09-05-19 23:48 Ξεκίνησα το Τhe People vs OJ Simpson γιατί είχα ακούσει διάφορα. Πολύ καλοστημένο φαίνεται μέχρι στιγμής, αν και το περίμενα πιο πολύ υπό μορφή ντοκιμαντέρ σαν της Μαντελέιν ΜακΚαν. Πάντως γελάω και λίγο με τον Schwimmer στον ρόλο του Καρντάσιαν γιατί για μένα θα είναι πάντα ο Ρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 23:50 Η Himela έγραψε: #14 09-05-19 23:50 Η δεύτερη σεζόν με τη δολοφονία του Versace είναι μακράν καλύτερη. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του O. J. Simpson δες ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt5275892/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:58 Ο Guest 092312: #15 09-05-19 23:58 To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω δει διάφορα. Γενικά με το Netflix έμαθα πως το απλώς αισθητικά καλό διαφέρει από αυτό που όντως αξίζει να του δώσεις χρόνο και να το παρακολουθείς. Τέλος πάντων, δείτε Dark και ο Rick είναι ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 00:56 Η CiNeFiL έγραψε: #7 23-04-19 00:56 δεν εχω νετφλιξ εχουν οι φιλοι μου και ετσι εχω κ εγω γιατι αλληλεγγυη ενυγουεεειζ ταινιες στο νετφλιξ δεν πολυβλεπω αλλα εχει σειρες και τα ντοκιμαντερ που ειναι πολυ δυνατα μεγαλo φαουλ που βγαλανε το the office κατα τα αλλα δες μπλακ μιρορ και ρικ εντ μορτι οπως και δηποτε το love death and robots εχει ενα ενδιαφερον (και chef's table για οποιον τον ενδιαφερει η φαση) *ΑΑ! και για κανενα λογο μη δεις birdbox δεν καταλαβα γιατι εγινε σαλος με αυτο ειλικρινα ακομα θρηνω για το 2ωρο που εχασα απο τη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:32 Ο Σπυρακος (^^): #8 23-04-19 10:32 Sense8,the end of the fucking world,the OA, 3%, Sabrina, Lucifer,Brooklyn 99, BOJACK HORSEMAN,atypical, love death and robots.. Αυτα ειναι αρκετα δυνατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.317 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:54 Ο Scandal έγραψε: #9 23-04-19 10:54 Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 12:15 Η CiNeFiL έγραψε: #10 23-04-19 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Click για ανάπτυξη... οχι μετρανε οθονες οποτε μεχρι 4 συσκευες-χρηστες μπορουν να εχουν τον κωδικο σου για μια φορα αμα τυχει μπορεις να συνδεθεις κ απο αλλου να δεις καμια ταινια απλα μετα πρεπει να εχεις στο νου σου να αποσυνδεθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eirini1981 Νεοφερμένο μέλος Η Eirini1981 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Απριλίου 2019 στις 22:51 Η Eirini1981: #11 24-04-19 22:51 Το έχω δύο μήνες, μπες στις αστυνομικές οι περισσότερες είναι τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Απριλίου 2019 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #12 25-04-19 00:25 Εγώ πάντως με το netflix βλέπω φιλαράκια και πάλι από την αρχή σαν άλλο Κων/νου και Ελένης. Πέρα από αυτό είχα δει όλο το the crown, κάτι σειρές ντοκιμαντέρ με τη φύση/ζώα (νέρντουλας) και έχω ξεκινήσει prison break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:48 Ο Guest 092312: #13 09-05-19 23:48 Ξεκίνησα το Τhe People vs OJ Simpson γιατί είχα ακούσει διάφορα. Πολύ καλοστημένο φαίνεται μέχρι στιγμής, αν και το περίμενα πιο πολύ υπό μορφή ντοκιμαντέρ σαν της Μαντελέιν ΜακΚαν. Πάντως γελάω και λίγο με τον Schwimmer στον ρόλο του Καρντάσιαν γιατί για μένα θα είναι πάντα ο Ρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 23:50 Η Himela έγραψε: #14 09-05-19 23:50 Η δεύτερη σεζόν με τη δολοφονία του Versace είναι μακράν καλύτερη. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του O. J. Simpson δες ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt5275892/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:58 Ο Guest 092312: #15 09-05-19 23:58 To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν εχω νετφλιξ εχουν οι φιλοι μου και ετσι εχω κ εγω γιατι αλληλεγγυη ενυγουεεειζ ταινιες στο νετφλιξ δεν πολυβλεπω αλλα εχει σειρες και τα ντοκιμαντερ που ειναι πολυ δυνατα μεγαλo φαουλ που βγαλανε το the office κατα τα αλλα δες μπλακ μιρορ και ρικ εντ μορτι οπως και δηποτε το love death and robots εχει ενα ενδιαφερον (και chef's table για οποιον τον ενδιαφερει η φαση) *ΑΑ! και για κανενα λογο μη δεις birdbox δεν καταλαβα γιατι εγινε σαλος με αυτο ειλικρινα ακομα θρηνω για το 2ωρο που εχασα απο τη ζωη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:32 Ο Σπυρακος (^^): #8 23-04-19 10:32 Sense8,the end of the fucking world,the OA, 3%, Sabrina, Lucifer,Brooklyn 99, BOJACK HORSEMAN,atypical, love death and robots.. Αυτα ειναι αρκετα δυνατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.317 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:54 Ο Scandal έγραψε: #9 23-04-19 10:54 Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 12:15 Η CiNeFiL έγραψε: #10 23-04-19 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Click για ανάπτυξη... οχι μετρανε οθονες οποτε μεχρι 4 συσκευες-χρηστες μπορουν να εχουν τον κωδικο σου για μια φορα αμα τυχει μπορεις να συνδεθεις κ απο αλλου να δεις καμια ταινια απλα μετα πρεπει να εχεις στο νου σου να αποσυνδεθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eirini1981 Νεοφερμένο μέλος Η Eirini1981 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Απριλίου 2019 στις 22:51 Η Eirini1981: #11 24-04-19 22:51 Το έχω δύο μήνες, μπες στις αστυνομικές οι περισσότερες είναι τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Απριλίου 2019 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #12 25-04-19 00:25 Εγώ πάντως με το netflix βλέπω φιλαράκια και πάλι από την αρχή σαν άλλο Κων/νου και Ελένης. Πέρα από αυτό είχα δει όλο το the crown, κάτι σειρές ντοκιμαντέρ με τη φύση/ζώα (νέρντουλας) και έχω ξεκινήσει prison break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:48 Ο Guest 092312: #13 09-05-19 23:48 Ξεκίνησα το Τhe People vs OJ Simpson γιατί είχα ακούσει διάφορα. Πολύ καλοστημένο φαίνεται μέχρι στιγμής, αν και το περίμενα πιο πολύ υπό μορφή ντοκιμαντέρ σαν της Μαντελέιν ΜακΚαν. Πάντως γελάω και λίγο με τον Schwimmer στον ρόλο του Καρντάσιαν γιατί για μένα θα είναι πάντα ο Ρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 23:50 Η Himela έγραψε: #14 09-05-19 23:50 Η δεύτερη σεζόν με τη δολοφονία του Versace είναι μακράν καλύτερη. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του O. J. Simpson δες ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt5275892/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:58 Ο Guest 092312: #15 09-05-19 23:58 To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Sense8,the end of the fucking world,the OA, 3%, Sabrina, Lucifer,Brooklyn 99, BOJACK HORSEMAN,atypical, love death and robots.. Αυτα ειναι αρκετα δυνατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.317 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 10:54 Ο Scandal έγραψε: #9 23-04-19 10:54 Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 12:15 Η CiNeFiL έγραψε: #10 23-04-19 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Click για ανάπτυξη... οχι μετρανε οθονες οποτε μεχρι 4 συσκευες-χρηστες μπορουν να εχουν τον κωδικο σου για μια φορα αμα τυχει μπορεις να συνδεθεις κ απο αλλου να δεις καμια ταινια απλα μετα πρεπει να εχεις στο νου σου να αποσυνδεθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eirini1981 Νεοφερμένο μέλος Η Eirini1981 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Απριλίου 2019 στις 22:51 Η Eirini1981: #11 24-04-19 22:51 Το έχω δύο μήνες, μπες στις αστυνομικές οι περισσότερες είναι τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Απριλίου 2019 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #12 25-04-19 00:25 Εγώ πάντως με το netflix βλέπω φιλαράκια και πάλι από την αρχή σαν άλλο Κων/νου και Ελένης. Πέρα από αυτό είχα δει όλο το the crown, κάτι σειρές ντοκιμαντέρ με τη φύση/ζώα (νέρντουλας) και έχω ξεκινήσει prison break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:48 Ο Guest 092312: #13 09-05-19 23:48 Ξεκίνησα το Τhe People vs OJ Simpson γιατί είχα ακούσει διάφορα. Πολύ καλοστημένο φαίνεται μέχρι στιγμής, αν και το περίμενα πιο πολύ υπό μορφή ντοκιμαντέρ σαν της Μαντελέιν ΜακΚαν. Πάντως γελάω και λίγο με τον Schwimmer στον ρόλο του Καρντάσιαν γιατί για μένα θα είναι πάντα ο Ρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 23:50 Η Himela έγραψε: #14 09-05-19 23:50 Η δεύτερη σεζόν με τη δολοφονία του Versace είναι μακράν καλύτερη. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του O. J. Simpson δες ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt5275892/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:58 Ο Guest 092312: #15 09-05-19 23:58 To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 23 Απριλίου 2019 στις 12:15 Η CiNeFiL έγραψε: #10 23-04-19 12:15 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Click για ανάπτυξη... οχι μετρανε οθονες οποτε μεχρι 4 συσκευες-χρηστες μπορουν να εχουν τον κωδικο σου για μια φορα αμα τυχει μπορεις να συνδεθεις κ απο αλλου να δεις καμια ταινια απλα μετα πρεπει να εχεις στο νου σου να αποσυνδεθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eirini1981 Νεοφερμένο μέλος Η Eirini1981 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Απριλίου 2019 στις 22:51 Η Eirini1981: #11 24-04-19 22:51 Το έχω δύο μήνες, μπες στις αστυνομικές οι περισσότερες είναι τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Απριλίου 2019 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #12 25-04-19 00:25 Εγώ πάντως με το netflix βλέπω φιλαράκια και πάλι από την αρχή σαν άλλο Κων/νου και Ελένης. Πέρα από αυτό είχα δει όλο το the crown, κάτι σειρές ντοκιμαντέρ με τη φύση/ζώα (νέρντουλας) και έχω ξεκινήσει prison break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:48 Ο Guest 092312: #13 09-05-19 23:48 Ξεκίνησα το Τhe People vs OJ Simpson γιατί είχα ακούσει διάφορα. Πολύ καλοστημένο φαίνεται μέχρι στιγμής, αν και το περίμενα πιο πολύ υπό μορφή ντοκιμαντέρ σαν της Μαντελέιν ΜακΚαν. Πάντως γελάω και λίγο με τον Schwimmer στον ρόλο του Καρντάσιαν γιατί για μένα θα είναι πάντα ο Ρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 23:50 Η Himela έγραψε: #14 09-05-19 23:50 Η δεύτερη σεζόν με τη δολοφονία του Versace είναι μακράν καλύτερη. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του O. J. Simpson δες ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt5275892/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:58 Ο Guest 092312: #15 09-05-19 23:58 To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Παιδιά εμένα το Netflix με αφήνει να προσθέσω μέχρι 4 άτομα. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την πολιτική της υπηρεσίας; Δηλαδή μπορώ να διαθέσω τον κωδικό μου σε άλλα άτομα και να μπαίνουν από άλλες συσκευές; ρωτάω μην γίνει καμιά στραβή και μου κλείσουν το λογαριασμό Μιλάμε πάντα για τα τέσσερα αυτά άτομα που μου επιτρέπει να προσθέσω. Click για ανάπτυξη... οχι μετρανε οθονες οποτε μεχρι 4 συσκευες-χρηστες μπορουν να εχουν τον κωδικο σου για μια φορα αμα τυχει μπορεις να συνδεθεις κ απο αλλου να δεις καμια ταινια απλα μετα πρεπει να εχεις στο νου σου να αποσυνδεθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eirini1981 Νεοφερμένο μέλος Η Eirini1981 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 24 Απριλίου 2019 στις 22:51 Η Eirini1981: #11 24-04-19 22:51 Το έχω δύο μήνες, μπες στις αστυνομικές οι περισσότερες είναι τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Απριλίου 2019 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #12 25-04-19 00:25 Εγώ πάντως με το netflix βλέπω φιλαράκια και πάλι από την αρχή σαν άλλο Κων/νου και Ελένης. Πέρα από αυτό είχα δει όλο το the crown, κάτι σειρές ντοκιμαντέρ με τη φύση/ζώα (νέρντουλας) και έχω ξεκινήσει prison break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:48 Ο Guest 092312: #13 09-05-19 23:48 Ξεκίνησα το Τhe People vs OJ Simpson γιατί είχα ακούσει διάφορα. Πολύ καλοστημένο φαίνεται μέχρι στιγμής, αν και το περίμενα πιο πολύ υπό μορφή ντοκιμαντέρ σαν της Μαντελέιν ΜακΚαν. Πάντως γελάω και λίγο με τον Schwimmer στον ρόλο του Καρντάσιαν γιατί για μένα θα είναι πάντα ο Ρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 23:50 Η Himela έγραψε: #14 09-05-19 23:50 Η δεύτερη σεζόν με τη δολοφονία του Versace είναι μακράν καλύτερη. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του O. J. Simpson δες ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt5275892/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:58 Ο Guest 092312: #15 09-05-19 23:58 To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το έχω δύο μήνες, μπες στις αστυνομικές οι περισσότερες είναι τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 25 Απριλίου 2019 στις 00:25 Η Gate4 έγραψε: #12 25-04-19 00:25 Εγώ πάντως με το netflix βλέπω φιλαράκια και πάλι από την αρχή σαν άλλο Κων/νου και Ελένης. Πέρα από αυτό είχα δει όλο το the crown, κάτι σειρές ντοκιμαντέρ με τη φύση/ζώα (νέρντουλας) και έχω ξεκινήσει prison break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:48 Ο Guest 092312: #13 09-05-19 23:48 Ξεκίνησα το Τhe People vs OJ Simpson γιατί είχα ακούσει διάφορα. Πολύ καλοστημένο φαίνεται μέχρι στιγμής, αν και το περίμενα πιο πολύ υπό μορφή ντοκιμαντέρ σαν της Μαντελέιν ΜακΚαν. Πάντως γελάω και λίγο με τον Schwimmer στον ρόλο του Καρντάσιαν γιατί για μένα θα είναι πάντα ο Ρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 23:50 Η Himela έγραψε: #14 09-05-19 23:50 Η δεύτερη σεζόν με τη δολοφονία του Versace είναι μακράν καλύτερη. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του O. J. Simpson δες ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt5275892/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:58 Ο Guest 092312: #15 09-05-19 23:58 To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως με το netflix βλέπω φιλαράκια και πάλι από την αρχή σαν άλλο Κων/νου και Ελένης. Πέρα από αυτό είχα δει όλο το the crown, κάτι σειρές ντοκιμαντέρ με τη φύση/ζώα (νέρντουλας) και έχω ξεκινήσει prison break. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:48 Ο Guest 092312: #13 09-05-19 23:48 Ξεκίνησα το Τhe People vs OJ Simpson γιατί είχα ακούσει διάφορα. Πολύ καλοστημένο φαίνεται μέχρι στιγμής, αν και το περίμενα πιο πολύ υπό μορφή ντοκιμαντέρ σαν της Μαντελέιν ΜακΚαν. Πάντως γελάω και λίγο με τον Schwimmer στον ρόλο του Καρντάσιαν γιατί για μένα θα είναι πάντα ο Ρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 23:50 Η Himela έγραψε: #14 09-05-19 23:50 Η δεύτερη σεζόν με τη δολοφονία του Versace είναι μακράν καλύτερη. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του O. J. Simpson δες ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt5275892/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:58 Ο Guest 092312: #15 09-05-19 23:58 To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξεκίνησα το Τhe People vs OJ Simpson γιατί είχα ακούσει διάφορα. Πολύ καλοστημένο φαίνεται μέχρι στιγμής, αν και το περίμενα πιο πολύ υπό μορφή ντοκιμαντέρ σαν της Μαντελέιν ΜακΚαν. Πάντως γελάω και λίγο με τον Schwimmer στον ρόλο του Καρντάσιαν γιατί για μένα θα είναι πάντα ο Ρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 9 Μαΐου 2019 στις 23:50 Η Himela έγραψε: #14 09-05-19 23:50 Η δεύτερη σεζόν με τη δολοφονία του Versace είναι μακράν καλύτερη. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του O. J. Simpson δες ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt5275892/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:58 Ο Guest 092312: #15 09-05-19 23:58 To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η δεύτερη σεζόν με τη δολοφονία του Versace είναι μακράν καλύτερη. Επίσης αν σε ενδιαφέρει η ιστορία του O. J. Simpson δες ένα ντοκιμαντέρ για το θέμα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt5275892/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2019 στις 23:58 Ο Guest 092312: #15 09-05-19 23:58 To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To προσέθεσα στο watchlist Himela. Για την 2η σεζόν θα γράψω εντυπώσεις όταν τη δω, αν και μέχρι στιγμής αρκετά καλή μου φαίνεται και η 1η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 01:31 Η CiNeFiL έγραψε: #16 11-06-19 01:31 Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν μας Βλέπουν When They See Us υποθεση : Τον Απρίλιο του 1989, στη Νέα Υόρκη, μια κοπέλα που είχε πάει για τζόγκινγκ στο Central Park βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια. Η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να βρει γρήγορα τους ενόχους κατηγόρησε πέντε ανήλικους, τέσσερις Αφροαμερικανούς και έναν Λατινοαμερικάνο, που την ώρα του εγκλήματος έτυχε να βρίσκονται στο πάρκο. κατι τετοιες στιγμες με κανουν να μην εχω καθολου τυψεις που λιωνω στο νετφλιξ καινουργια σειρα με 4 επισοδεια μιας ωρας το καθενα πανω κατω προσωπικα μου γαμησε την ψυχουλα, κυριως επειδη ηταν αληθινη ιστορια, αλλα Ι swear to God αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Ιουνίου 2019 στις 10:31 Ο Guest 986132: #17 11-06-19 10:31 Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Tabula rasa Υπόθεση: Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα καταφέρει άραγε να βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της; the Sinner Υπόθεση: Ανθολογική σειρά που εξετάζει πώς και γιατί συνηθισμένοι άνθρωποι διαπράττουν βάναυσα εγκλήματα. Στον πρώτο κύκλο, όταν μια νεαρή μητέρα μαχαιρώνει έναν ξένο μέχρι θανάτου, ένας ντετέκτιβ επιχειρεί να λύσει το μυστήριο που φαίνεται να κρύβεται στη χαμένη μνήμη της. the Fall Υπόθεση: Ένα ψυχολογικό θρίλερ που παρακολουθεί τη ζωή δύο κυνηγών που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά του νόμου. Ένας κατά συρροή δολοφόνος που παραμονεύει τα θύματά του στην περιοχή του Μπέλφαστ και μια ταλαντούχα Επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, που θα κάνει τα πάντα για να τον συλλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:21 Η Zilda έγραψε: #18 11-06-19 19:21 Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ ξεκίνησα το riverdale. Αλλά το βαρεθηκα :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 11 Ιουνίου 2019 στις 19:33 Η Himela έγραψε: #19 11-06-19 19:33 Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Δεν ξέρω αν το έχω πει κι αλλού. Για όσους αγαπάνε τα αστυνομικά, πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το Line of Duty που ευτυχώς δείχνει το νετφλιξ. Είναι μια αγγλική σειρά που δείχνει τις ιστορίες του τμήματος δίωξης διεφθαρμένων αστυνομικών. Κάθε σεζόν υπάρχει και μια κυρία ιστορια. Σειρά με πολλές ανατροπές και καλογραμμένη, χωρίς κενά στο σενάριο, στο τέλος όλα εξηγούνται. Υπάρχει μια σεζόν ανά δύο χρόνια οπότε την προσέχουν πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.418 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2019 στις 17:20 Η Himela έγραψε: #20 14-06-19 17:20 Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είδα σήμερα οτι βγήκε το The Assassination of Gianni Versace - American Crime Story. Δείτε το οπωσδήποτε έχοντας στο μυαλό σας οτι δε θα αναλωθεί στο πώς και γιατί δολοφονήθηκε ο ίδιος ο Versace αλλά στην ψυχοσύνθεση του δράστη. Είμαι συγκλονισμένη ακόμα από την ερμηνεία του Darren Criss ως ο δολοφόνος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.