Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.612 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2022 στις 12:01 Η Πουπουλίνα: #481 09-08-22 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Το αναζήτησα και διαπίστωσα ότι το έχω προσθέσει ήδη στη λίστα μου, αλλά ακόμα δεν έχω φιλοτιμηθεί να το δω. Είμαι κι εγώ ένας από εκείνους που κάνουν κανά μισάωρο να αποφασίσουν τι θα ξεκινήσουν στο νέτφλιξ και στο τέλος βαριούνται και πέφτουν για ύπνο. Αν είναι τόσο καλό, να το βάλω στο πρόγραμμα. Click για ανάπτυξη... Το τελειωσα.Εψαξα να βρω αν θα εχει και 4ην σεζον,διοτι το τελος ανετα παιζει και να εχει και να μην εχει.Ειδα απο ενα μπλογκ της συμφορας με χαλια μεταφραση οτι ενω θα ειχε τελικα λογω οικονομικων δεν θα εχει. Πολυ κριμα αν οντως τελειωσε.Να πω οτι ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ τα τελευταια χρονια.ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ με απιστευτες ερμηνειες. Δειτε το πραγματικα αξιζει. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 14:37 Η Joji έγραψε: #482 16-08-22 14:37 Να το πω; Θα το πω. Spoiler: Stranger Things season 4 ending Δεν θα το συγχωρέσω ποτέ ότι σκότωσαν τον Έντι BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 14:40 Η BaSO4 έγραψε: #483 16-08-22 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να το πω; Θα το πω. Spoiler: Stranger Things season 4 ending Δεν θα το συγχωρέσω ποτέ ότι σκότωσαν τον Έντι Click για ανάπτυξη... Spoiler Αυτό ρε, ήταν ο μόνος χαρακτήρας που αγάπησα περισσότερο στη σειρά και τον αποτελείωσαν Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Η Joji έγραψε: #484 16-08-22 14:43 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Spoiler Αυτό ρε, ήταν ο μόνος χαρακτήρας που αγάπησα περισσότερο στη σειρά και τον αποτελείωσαν Click για ανάπτυξη... Spoiler Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί… τον αγάπησαν όλοι, και τον σκότωσαν σε μια σεζόν BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:08 Η BaSO4 έγραψε: #485 16-08-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Spoiler Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί… τον αγάπησαν όλοι, και τον σκότωσαν σε μια σεζόν Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε φτάνει μόνο αυτός, το έχουν κάνει και με τον Billy και με εκείνον τον Ρώσο κατάσκοπο (και με εκείνον που άρεσε στη Joyce στον 1ο κύκλο). Οι αθεόφοβοι δηλαδή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:09 Η Joji έγραψε: #486 16-08-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Spoiler Δε φτάνει μόνο αυτός, το έχουν κάνει και με τον Billy και με εκείνον τον Ρώσο κατάσκοπο. Οι αθεόφοβοι δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ο Billy, παρ’ότι ήταν prick, ήταν τόσο ωραίος, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια ομορφιά BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:11 Η BaSO4 έγραψε: #487 16-08-22 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Spoiler Ο Billy, παρ’ότι ήταν prick, ήταν τόσο ωραίος, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια ομορφιά Click για ανάπτυξη... Spoiler Μη σου πω ότι περισσότερο τον είδαμε με τη Max στην 4η σεζόν, παρά όσο ζούσε. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #488 19-08-22 01:11 @Joji Spoiler Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:13 Η Joji έγραψε: #489 19-08-22 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: @Joji Spoiler Click για ανάπτυξη... Spoiler THAT’S me Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.612 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:16 Η Πουπουλίνα: #490 21-08-22 16:16 Οι 12! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Και βασικα ειναι σαν να απανταει σε αυτο που ειχα γραψει σε καποια φαση για τους ενορκους και τις δικες,πως ειναι δυνατον να αποφασιζουν απλοι ανθρωποι. Watch The Twelve | Netflix Official Site Twelve jurors — ordinary people with struggles of their own — must decide the case of a woman accused of killing her best friend and her own daughter. www.netflix.com Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:37 Η Eclipse έγραψε: #491 21-08-22 16:37 Stranger things kai riverdale θεωρώ ότι είναι πολυ overrated σειρές αν και δεν τις εχω δει ποτε. Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 17:19 Ο Cade έγραψε: #492 21-08-22 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:03 Η Eclipse έγραψε: #493 21-08-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχ ναι, ειδικά εκεί που πάνε σε παράλληλα σύμπαντα δεν καταλαβαίνεις πραγματικά τιποτα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:20 Ο Samael έγραψε: #494 21-08-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:35 Ο Cade έγραψε: #495 21-08-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Το αναζήτησα και διαπίστωσα ότι το έχω προσθέσει ήδη στη λίστα μου, αλλά ακόμα δεν έχω φιλοτιμηθεί να το δω. Είμαι κι εγώ ένας από εκείνους που κάνουν κανά μισάωρο να αποφασίσουν τι θα ξεκινήσουν στο νέτφλιξ και στο τέλος βαριούνται και πέφτουν για ύπνο. Αν είναι τόσο καλό, να το βάλω στο πρόγραμμα. Click για ανάπτυξη... Το τελειωσα.Εψαξα να βρω αν θα εχει και 4ην σεζον,διοτι το τελος ανετα παιζει και να εχει και να μην εχει.Ειδα απο ενα μπλογκ της συμφορας με χαλια μεταφραση οτι ενω θα ειχε τελικα λογω οικονομικων δεν θα εχει. Πολυ κριμα αν οντως τελειωσε.Να πω οτι ειναι ΟΤΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΧΩ ΔΕΙ τα τελευταια χρονια.ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ με απιστευτες ερμηνειες. Δειτε το πραγματικα αξιζει.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 14:37 Η Joji έγραψε: #482 16-08-22 14:37 Να το πω; Θα το πω. Spoiler: Stranger Things season 4 ending Δεν θα το συγχωρέσω ποτέ ότι σκότωσαν τον Έντι BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 14:40 Η BaSO4 έγραψε: #483 16-08-22 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να το πω; Θα το πω. Spoiler: Stranger Things season 4 ending Δεν θα το συγχωρέσω ποτέ ότι σκότωσαν τον Έντι Click για ανάπτυξη... Spoiler Αυτό ρε, ήταν ο μόνος χαρακτήρας που αγάπησα περισσότερο στη σειρά και τον αποτελείωσαν Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Η Joji έγραψε: #484 16-08-22 14:43 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Spoiler Αυτό ρε, ήταν ο μόνος χαρακτήρας που αγάπησα περισσότερο στη σειρά και τον αποτελείωσαν Click για ανάπτυξη... Spoiler Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί… τον αγάπησαν όλοι, και τον σκότωσαν σε μια σεζόν BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:08 Η BaSO4 έγραψε: #485 16-08-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Spoiler Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί… τον αγάπησαν όλοι, και τον σκότωσαν σε μια σεζόν Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε φτάνει μόνο αυτός, το έχουν κάνει και με τον Billy και με εκείνον τον Ρώσο κατάσκοπο (και με εκείνον που άρεσε στη Joyce στον 1ο κύκλο). Οι αθεόφοβοι δηλαδή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:09 Η Joji έγραψε: #486 16-08-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Spoiler Δε φτάνει μόνο αυτός, το έχουν κάνει και με τον Billy και με εκείνον τον Ρώσο κατάσκοπο. Οι αθεόφοβοι δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ο Billy, παρ’ότι ήταν prick, ήταν τόσο ωραίος, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια ομορφιά BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:11 Η BaSO4 έγραψε: #487 16-08-22 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Spoiler Ο Billy, παρ’ότι ήταν prick, ήταν τόσο ωραίος, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια ομορφιά Click για ανάπτυξη... Spoiler Μη σου πω ότι περισσότερο τον είδαμε με τη Max στην 4η σεζόν, παρά όσο ζούσε. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #488 19-08-22 01:11 @Joji Spoiler Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:13 Η Joji έγραψε: #489 19-08-22 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: @Joji Spoiler Click για ανάπτυξη... Spoiler THAT’S me Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.612 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:16 Η Πουπουλίνα: #490 21-08-22 16:16 Οι 12! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Και βασικα ειναι σαν να απανταει σε αυτο που ειχα γραψει σε καποια φαση για τους ενορκους και τις δικες,πως ειναι δυνατον να αποφασιζουν απλοι ανθρωποι. Watch The Twelve | Netflix Official Site Twelve jurors — ordinary people with struggles of their own — must decide the case of a woman accused of killing her best friend and her own daughter. www.netflix.com Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:37 Η Eclipse έγραψε: #491 21-08-22 16:37 Stranger things kai riverdale θεωρώ ότι είναι πολυ overrated σειρές αν και δεν τις εχω δει ποτε. Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 17:19 Ο Cade έγραψε: #492 21-08-22 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:03 Η Eclipse έγραψε: #493 21-08-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχ ναι, ειδικά εκεί που πάνε σε παράλληλα σύμπαντα δεν καταλαβαίνεις πραγματικά τιποτα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:20 Ο Samael έγραψε: #494 21-08-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:35 Ο Cade έγραψε: #495 21-08-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να το πω; Θα το πω. Spoiler: Stranger Things season 4 ending Δεν θα το συγχωρέσω ποτέ ότι σκότωσαν τον Έντι
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 14:40 Η BaSO4 έγραψε: #483 16-08-22 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να το πω; Θα το πω. Spoiler: Stranger Things season 4 ending Δεν θα το συγχωρέσω ποτέ ότι σκότωσαν τον Έντι Click για ανάπτυξη... Spoiler Αυτό ρε, ήταν ο μόνος χαρακτήρας που αγάπησα περισσότερο στη σειρά και τον αποτελείωσαν Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Η Joji έγραψε: #484 16-08-22 14:43 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Spoiler Αυτό ρε, ήταν ο μόνος χαρακτήρας που αγάπησα περισσότερο στη σειρά και τον αποτελείωσαν Click για ανάπτυξη... Spoiler Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί… τον αγάπησαν όλοι, και τον σκότωσαν σε μια σεζόν BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:08 Η BaSO4 έγραψε: #485 16-08-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Spoiler Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί… τον αγάπησαν όλοι, και τον σκότωσαν σε μια σεζόν Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε φτάνει μόνο αυτός, το έχουν κάνει και με τον Billy και με εκείνον τον Ρώσο κατάσκοπο (και με εκείνον που άρεσε στη Joyce στον 1ο κύκλο). Οι αθεόφοβοι δηλαδή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:09 Η Joji έγραψε: #486 16-08-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Spoiler Δε φτάνει μόνο αυτός, το έχουν κάνει και με τον Billy και με εκείνον τον Ρώσο κατάσκοπο. Οι αθεόφοβοι δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ο Billy, παρ’ότι ήταν prick, ήταν τόσο ωραίος, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια ομορφιά BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:11 Η BaSO4 έγραψε: #487 16-08-22 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Spoiler Ο Billy, παρ’ότι ήταν prick, ήταν τόσο ωραίος, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια ομορφιά Click για ανάπτυξη... Spoiler Μη σου πω ότι περισσότερο τον είδαμε με τη Max στην 4η σεζόν, παρά όσο ζούσε. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #488 19-08-22 01:11 @Joji Spoiler Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:13 Η Joji έγραψε: #489 19-08-22 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: @Joji Spoiler Click για ανάπτυξη... Spoiler THAT’S me Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.612 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:16 Η Πουπουλίνα: #490 21-08-22 16:16 Οι 12! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Και βασικα ειναι σαν να απανταει σε αυτο που ειχα γραψει σε καποια φαση για τους ενορκους και τις δικες,πως ειναι δυνατον να αποφασιζουν απλοι ανθρωποι. Watch The Twelve | Netflix Official Site Twelve jurors — ordinary people with struggles of their own — must decide the case of a woman accused of killing her best friend and her own daughter. www.netflix.com Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:37 Η Eclipse έγραψε: #491 21-08-22 16:37 Stranger things kai riverdale θεωρώ ότι είναι πολυ overrated σειρές αν και δεν τις εχω δει ποτε. Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 17:19 Ο Cade έγραψε: #492 21-08-22 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:03 Η Eclipse έγραψε: #493 21-08-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχ ναι, ειδικά εκεί που πάνε σε παράλληλα σύμπαντα δεν καταλαβαίνεις πραγματικά τιποτα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:20 Ο Samael έγραψε: #494 21-08-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:35 Ο Cade έγραψε: #495 21-08-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Να το πω; Θα το πω. Spoiler: Stranger Things season 4 ending Δεν θα το συγχωρέσω ποτέ ότι σκότωσαν τον Έντι Click για ανάπτυξη... Spoiler Αυτό ρε, ήταν ο μόνος χαρακτήρας που αγάπησα περισσότερο στη σειρά και τον αποτελείωσαν
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Η Joji έγραψε: #484 16-08-22 14:43 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Spoiler Αυτό ρε, ήταν ο μόνος χαρακτήρας που αγάπησα περισσότερο στη σειρά και τον αποτελείωσαν Click για ανάπτυξη... Spoiler Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί… τον αγάπησαν όλοι, και τον σκότωσαν σε μια σεζόν BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:08 Η BaSO4 έγραψε: #485 16-08-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Spoiler Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί… τον αγάπησαν όλοι, και τον σκότωσαν σε μια σεζόν Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε φτάνει μόνο αυτός, το έχουν κάνει και με τον Billy και με εκείνον τον Ρώσο κατάσκοπο (και με εκείνον που άρεσε στη Joyce στον 1ο κύκλο). Οι αθεόφοβοι δηλαδή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:09 Η Joji έγραψε: #486 16-08-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Spoiler Δε φτάνει μόνο αυτός, το έχουν κάνει και με τον Billy και με εκείνον τον Ρώσο κατάσκοπο. Οι αθεόφοβοι δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ο Billy, παρ’ότι ήταν prick, ήταν τόσο ωραίος, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια ομορφιά BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:11 Η BaSO4 έγραψε: #487 16-08-22 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Spoiler Ο Billy, παρ’ότι ήταν prick, ήταν τόσο ωραίος, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια ομορφιά Click για ανάπτυξη... Spoiler Μη σου πω ότι περισσότερο τον είδαμε με τη Max στην 4η σεζόν, παρά όσο ζούσε. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #488 19-08-22 01:11 @Joji Spoiler Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:13 Η Joji έγραψε: #489 19-08-22 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: @Joji Spoiler Click για ανάπτυξη... Spoiler THAT’S me Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.612 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:16 Η Πουπουλίνα: #490 21-08-22 16:16 Οι 12! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Και βασικα ειναι σαν να απανταει σε αυτο που ειχα γραψει σε καποια φαση για τους ενορκους και τις δικες,πως ειναι δυνατον να αποφασιζουν απλοι ανθρωποι. Watch The Twelve | Netflix Official Site Twelve jurors — ordinary people with struggles of their own — must decide the case of a woman accused of killing her best friend and her own daughter. www.netflix.com Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:37 Η Eclipse έγραψε: #491 21-08-22 16:37 Stranger things kai riverdale θεωρώ ότι είναι πολυ overrated σειρές αν και δεν τις εχω δει ποτε. Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 17:19 Ο Cade έγραψε: #492 21-08-22 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:03 Η Eclipse έγραψε: #493 21-08-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχ ναι, ειδικά εκεί που πάνε σε παράλληλα σύμπαντα δεν καταλαβαίνεις πραγματικά τιποτα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:20 Ο Samael έγραψε: #494 21-08-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:35 Ο Cade έγραψε: #495 21-08-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Spoiler Αυτό ρε, ήταν ο μόνος χαρακτήρας που αγάπησα περισσότερο στη σειρά και τον αποτελείωσαν Click για ανάπτυξη... Spoiler Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί… τον αγάπησαν όλοι, και τον σκότωσαν σε μια σεζόν
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:08 Η BaSO4 έγραψε: #485 16-08-22 15:08 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Spoiler Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί… τον αγάπησαν όλοι, και τον σκότωσαν σε μια σεζόν Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε φτάνει μόνο αυτός, το έχουν κάνει και με τον Billy και με εκείνον τον Ρώσο κατάσκοπο (και με εκείνον που άρεσε στη Joyce στον 1ο κύκλο). Οι αθεόφοβοι δηλαδή. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:09 Η Joji έγραψε: #486 16-08-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Spoiler Δε φτάνει μόνο αυτός, το έχουν κάνει και με τον Billy και με εκείνον τον Ρώσο κατάσκοπο. Οι αθεόφοβοι δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ο Billy, παρ’ότι ήταν prick, ήταν τόσο ωραίος, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια ομορφιά BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:11 Η BaSO4 έγραψε: #487 16-08-22 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Spoiler Ο Billy, παρ’ότι ήταν prick, ήταν τόσο ωραίος, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια ομορφιά Click για ανάπτυξη... Spoiler Μη σου πω ότι περισσότερο τον είδαμε με τη Max στην 4η σεζόν, παρά όσο ζούσε. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #488 19-08-22 01:11 @Joji Spoiler Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:13 Η Joji έγραψε: #489 19-08-22 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: @Joji Spoiler Click για ανάπτυξη... Spoiler THAT’S me Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.612 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:16 Η Πουπουλίνα: #490 21-08-22 16:16 Οι 12! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Και βασικα ειναι σαν να απανταει σε αυτο που ειχα γραψει σε καποια φαση για τους ενορκους και τις δικες,πως ειναι δυνατον να αποφασιζουν απλοι ανθρωποι. Watch The Twelve | Netflix Official Site Twelve jurors — ordinary people with struggles of their own — must decide the case of a woman accused of killing her best friend and her own daughter. www.netflix.com Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:37 Η Eclipse έγραψε: #491 21-08-22 16:37 Stranger things kai riverdale θεωρώ ότι είναι πολυ overrated σειρές αν και δεν τις εχω δει ποτε. Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 17:19 Ο Cade έγραψε: #492 21-08-22 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:03 Η Eclipse έγραψε: #493 21-08-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχ ναι, ειδικά εκεί που πάνε σε παράλληλα σύμπαντα δεν καταλαβαίνεις πραγματικά τιποτα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:20 Ο Samael έγραψε: #494 21-08-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:35 Ο Cade έγραψε: #495 21-08-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Spoiler Ακόμη δεν καταλαβαίνω γιατί… τον αγάπησαν όλοι, και τον σκότωσαν σε μια σεζόν Click για ανάπτυξη... Spoiler Δε φτάνει μόνο αυτός, το έχουν κάνει και με τον Billy και με εκείνον τον Ρώσο κατάσκοπο (και με εκείνον που άρεσε στη Joyce στον 1ο κύκλο). Οι αθεόφοβοι δηλαδή.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:09 Η Joji έγραψε: #486 16-08-22 15:09 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Spoiler Δε φτάνει μόνο αυτός, το έχουν κάνει και με τον Billy και με εκείνον τον Ρώσο κατάσκοπο. Οι αθεόφοβοι δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ο Billy, παρ’ότι ήταν prick, ήταν τόσο ωραίος, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια ομορφιά BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:11 Η BaSO4 έγραψε: #487 16-08-22 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Spoiler Ο Billy, παρ’ότι ήταν prick, ήταν τόσο ωραίος, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια ομορφιά Click για ανάπτυξη... Spoiler Μη σου πω ότι περισσότερο τον είδαμε με τη Max στην 4η σεζόν, παρά όσο ζούσε. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #488 19-08-22 01:11 @Joji Spoiler Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:13 Η Joji έγραψε: #489 19-08-22 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: @Joji Spoiler Click για ανάπτυξη... Spoiler THAT’S me Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.612 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:16 Η Πουπουλίνα: #490 21-08-22 16:16 Οι 12! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Και βασικα ειναι σαν να απανταει σε αυτο που ειχα γραψει σε καποια φαση για τους ενορκους και τις δικες,πως ειναι δυνατον να αποφασιζουν απλοι ανθρωποι. Watch The Twelve | Netflix Official Site Twelve jurors — ordinary people with struggles of their own — must decide the case of a woman accused of killing her best friend and her own daughter. www.netflix.com Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:37 Η Eclipse έγραψε: #491 21-08-22 16:37 Stranger things kai riverdale θεωρώ ότι είναι πολυ overrated σειρές αν και δεν τις εχω δει ποτε. Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 17:19 Ο Cade έγραψε: #492 21-08-22 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:03 Η Eclipse έγραψε: #493 21-08-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχ ναι, ειδικά εκεί που πάνε σε παράλληλα σύμπαντα δεν καταλαβαίνεις πραγματικά τιποτα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:20 Ο Samael έγραψε: #494 21-08-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:35 Ο Cade έγραψε: #495 21-08-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: Spoiler Δε φτάνει μόνο αυτός, το έχουν κάνει και με τον Billy και με εκείνον τον Ρώσο κατάσκοπο. Οι αθεόφοβοι δηλαδή. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ο Billy, παρ’ότι ήταν prick, ήταν τόσο ωραίος, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια ομορφιά
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2022 στις 15:11 Η BaSO4 έγραψε: #487 16-08-22 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Spoiler Ο Billy, παρ’ότι ήταν prick, ήταν τόσο ωραίος, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια ομορφιά Click για ανάπτυξη... Spoiler Μη σου πω ότι περισσότερο τον είδαμε με τη Max στην 4η σεζόν, παρά όσο ζούσε. BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #488 19-08-22 01:11 @Joji Spoiler Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:13 Η Joji έγραψε: #489 19-08-22 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: @Joji Spoiler Click για ανάπτυξη... Spoiler THAT’S me Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.612 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:16 Η Πουπουλίνα: #490 21-08-22 16:16 Οι 12! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Και βασικα ειναι σαν να απανταει σε αυτο που ειχα γραψει σε καποια φαση για τους ενορκους και τις δικες,πως ειναι δυνατον να αποφασιζουν απλοι ανθρωποι. Watch The Twelve | Netflix Official Site Twelve jurors — ordinary people with struggles of their own — must decide the case of a woman accused of killing her best friend and her own daughter. www.netflix.com Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:37 Η Eclipse έγραψε: #491 21-08-22 16:37 Stranger things kai riverdale θεωρώ ότι είναι πολυ overrated σειρές αν και δεν τις εχω δει ποτε. Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 17:19 Ο Cade έγραψε: #492 21-08-22 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:03 Η Eclipse έγραψε: #493 21-08-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχ ναι, ειδικά εκεί που πάνε σε παράλληλα σύμπαντα δεν καταλαβαίνεις πραγματικά τιποτα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:20 Ο Samael έγραψε: #494 21-08-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:35 Ο Cade έγραψε: #495 21-08-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Spoiler Ο Billy, παρ’ότι ήταν prick, ήταν τόσο ωραίος, κρίμα να πάει χαμένη τέτοια ομορφιά Click για ανάπτυξη... Spoiler Μη σου πω ότι περισσότερο τον είδαμε με τη Max στην 4η σεζόν, παρά όσο ζούσε.
BaSO4 Δραστήριο μέλος Η Δρ. Βουλίδης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 755 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:11 Η BaSO4 έγραψε: #488 19-08-22 01:11 @Joji Spoiler Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:13 Η Joji έγραψε: #489 19-08-22 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: @Joji Spoiler Click για ανάπτυξη... Spoiler THAT’S me Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.612 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:16 Η Πουπουλίνα: #490 21-08-22 16:16 Οι 12! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Και βασικα ειναι σαν να απανταει σε αυτο που ειχα γραψει σε καποια φαση για τους ενορκους και τις δικες,πως ειναι δυνατον να αποφασιζουν απλοι ανθρωποι. Watch The Twelve | Netflix Official Site Twelve jurors — ordinary people with struggles of their own — must decide the case of a woman accused of killing her best friend and her own daughter. www.netflix.com Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:37 Η Eclipse έγραψε: #491 21-08-22 16:37 Stranger things kai riverdale θεωρώ ότι είναι πολυ overrated σειρές αν και δεν τις εχω δει ποτε. Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 17:19 Ο Cade έγραψε: #492 21-08-22 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:03 Η Eclipse έγραψε: #493 21-08-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχ ναι, ειδικά εκεί που πάνε σε παράλληλα σύμπαντα δεν καταλαβαίνεις πραγματικά τιποτα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:20 Ο Samael έγραψε: #494 21-08-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:35 Ο Cade έγραψε: #495 21-08-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.875 μηνύματα. 19 Αυγούστου 2022 στις 01:13 Η Joji έγραψε: #489 19-08-22 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BaSO4: @Joji Spoiler Click για ανάπτυξη... Spoiler THAT’S me Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.612 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:16 Η Πουπουλίνα: #490 21-08-22 16:16 Οι 12! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Και βασικα ειναι σαν να απανταει σε αυτο που ειχα γραψει σε καποια φαση για τους ενορκους και τις δικες,πως ειναι δυνατον να αποφασιζουν απλοι ανθρωποι. Watch The Twelve | Netflix Official Site Twelve jurors — ordinary people with struggles of their own — must decide the case of a woman accused of killing her best friend and her own daughter. www.netflix.com Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:37 Η Eclipse έγραψε: #491 21-08-22 16:37 Stranger things kai riverdale θεωρώ ότι είναι πολυ overrated σειρές αν και δεν τις εχω δει ποτε. Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 17:19 Ο Cade έγραψε: #492 21-08-22 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:03 Η Eclipse έγραψε: #493 21-08-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχ ναι, ειδικά εκεί που πάνε σε παράλληλα σύμπαντα δεν καταλαβαίνεις πραγματικά τιποτα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:20 Ο Samael έγραψε: #494 21-08-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:35 Ο Cade έγραψε: #495 21-08-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.612 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:16 Η Πουπουλίνα: #490 21-08-22 16:16 Οι 12! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Και βασικα ειναι σαν να απανταει σε αυτο που ειχα γραψει σε καποια φαση για τους ενορκους και τις δικες,πως ειναι δυνατον να αποφασιζουν απλοι ανθρωποι. Watch The Twelve | Netflix Official Site Twelve jurors — ordinary people with struggles of their own — must decide the case of a woman accused of killing her best friend and her own daughter. www.netflix.com Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:37 Η Eclipse έγραψε: #491 21-08-22 16:37 Stranger things kai riverdale θεωρώ ότι είναι πολυ overrated σειρές αν και δεν τις εχω δει ποτε. Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 17:19 Ο Cade έγραψε: #492 21-08-22 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:03 Η Eclipse έγραψε: #493 21-08-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχ ναι, ειδικά εκεί που πάνε σε παράλληλα σύμπαντα δεν καταλαβαίνεις πραγματικά τιποτα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:20 Ο Samael έγραψε: #494 21-08-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:35 Ο Cade έγραψε: #495 21-08-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι 12! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Και βασικα ειναι σαν να απανταει σε αυτο που ειχα γραψει σε καποια φαση για τους ενορκους και τις δικες,πως ειναι δυνατον να αποφασιζουν απλοι ανθρωποι. Watch The Twelve | Netflix Official Site Twelve jurors — ordinary people with struggles of their own — must decide the case of a woman accused of killing her best friend and her own daughter. www.netflix.com
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 16:37 Η Eclipse έγραψε: #491 21-08-22 16:37 Stranger things kai riverdale θεωρώ ότι είναι πολυ overrated σειρές αν και δεν τις εχω δει ποτε. Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 17:19 Ο Cade έγραψε: #492 21-08-22 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:03 Η Eclipse έγραψε: #493 21-08-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχ ναι, ειδικά εκεί που πάνε σε παράλληλα σύμπαντα δεν καταλαβαίνεις πραγματικά τιποτα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:20 Ο Samael έγραψε: #494 21-08-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:35 Ο Cade έγραψε: #495 21-08-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Stranger things kai riverdale θεωρώ ότι είναι πολυ overrated σειρές αν και δεν τις εχω δει ποτε. Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη!
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 17:19 Ο Cade έγραψε: #492 21-08-22 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2022 Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:03 Η Eclipse έγραψε: #493 21-08-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχ ναι, ειδικά εκεί που πάνε σε παράλληλα σύμπαντα δεν καταλαβαίνεις πραγματικά τιποτα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:20 Ο Samael έγραψε: #494 21-08-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:35 Ο Cade έγραψε: #495 21-08-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Μια άλλη σειρά, πολυ ωραια στο νετφλιξ, είναι το Dark. Δυστυχώς δεν την τελειωσα την σειρά (κάτι επεισόδια είχα αφήσει), αλλά άμα σας αρεσουν διάφορες θεωρίες για ταξίδια στο χρόνο και τα σχετικά, αυτή η σειρά είναι κατάλληλη! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:03 Η Eclipse έγραψε: #493 21-08-22 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχ ναι, ειδικά εκεί που πάνε σε παράλληλα σύμπαντα δεν καταλαβαίνεις πραγματικά τιποτα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:20 Ο Samael έγραψε: #494 21-08-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:35 Ο Cade έγραψε: #495 21-08-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Αχαχαχαχ ναι, ειδικά εκεί που πάνε σε παράλληλα σύμπαντα δεν καταλαβαίνεις πραγματικά τιποτα.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:20 Ο Samael έγραψε: #494 21-08-22 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:35 Ο Cade έγραψε: #495 21-08-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Cade: Πράγματι, ωραία σειρά το dark. Όμως είναι αρκετά μπερδεμένη και απαιτεί τη προσοχή σου συνεχώς, αλλιώς χάνεσαι στο διάστημα. Προσωπικά μου φάνηκε κουραστική, ειδικά στη 3η σεζόν πάρτε κανα λεξοτανιλ ή ο,τι άλλο που να πίνεται γτ δε βγαίνει. Click για ανάπτυξη... Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες .
Cade Πολύ δραστήριο μέλος Ο Cade δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 872 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 18:35 Ο Cade έγραψε: #495 21-08-22 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Είχε πραγματικά προοπτικές αυτή η σειρά. Όντως μπερδεύεται πολύ αλλά δεν είχα θέμα επειδή προσπαθούσαν πράγματι να ακολουθήσουν τα implications που θα είχε το ταξίδι στον χρόνο και αυτό το έκαναν πολύ καλά capture θεωρώ. Στο τέλος της 2ης σεζόν με τα παράλληλα σύμπαντα όμως ομολογώ οτι ξενέρωσα γιατί δεν μπορώ τις μαλακίες . Click για ανάπτυξη... Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.215 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2022 στις 19:09 Ο Samael έγραψε: #496 21-08-22 19:09 Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much . bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Cade: Ξέφυγε αρκετά είναι η αλήθεια εκεί. Πάντως να πω ότι πάλεψα πολύ για να μην τη σταματήσω, αλλά τελικά κάπου στις αρχές της 3ης σεζόν την άφησα. Click για ανάπτυξη... Ναι και εγώ κάπου έκει το βαρέθηκα αρχές με μέση τρίτης σεζόν. Δεν έχω πρόβλημα με τα επιστημονικής φαντασίας, αλλά οκει εκεί έγινε όντως κουραστικό και ήταν μια προσθήκη χωρίς νόημα. Ήδη έτρεχαν τόσες χρονολογίες ταυτόχρονα, so it was too much .
bovid19 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο bovid19 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 344 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 14:43 Ο bovid19 έγραψε: #497 22-08-22 14:43 Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελείωσε και το better call Saul. Κλασικά πράγματα, δεν περίμενα καλό τέλος. Spoiler ο άλλος απέρριψε ντιλ 7 χρόνων για να τα έχει καλά με την Κιμ που θα τον βλέπει μια φορά στα δύο χρόνια ξερωγω
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2022 στις 19:32 Ο akikos έγραψε: #498 22-08-22 19:32 Βγήκε το trailer του cobra kai. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 267 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Paragontas7000 vas 78 camil CuriousBee charmander AggelikiGr chester20080 Πουπουλίνα abyssiniancat taketrance Scandal thenutritionist rafaela11 Searching Kate1914 American Economist Sosstoss F1L1PAS Memetchi touvlo Ωρορα BatGuin Venios fortheloveofshizaya Ilikntas Varus Wonderkid fockos bibliofagos giannhs2001 synopsis Debugging_Daemon A350 Ariana2018 Joji Luludaki Unboxholics jims Fernando_A fmarulezkd jellojina jj! fourkaki phleidhs Εριφύλη naturale Μήτσος10 Esperos1 epote suaimhneas Viedo Dark_kronos papadocGR GeorgePap2003 exotic xo User2350 Maria_Xagorari Εχέμυθη Jim444 tsiobieman Giii Δροσουλίτης Stelios725 ggl Lathy oups Sherlockina bruh_234 ougka pougka ThanasisR. Magigi Libertus New member Στεφανος56 grtt Mexicanos helloo VasoGrimes nimbus johnietraf Nina-nana sunsetpp tslef8 snowy L0st Freddys CiNeFiL desp1naa Johnman97 ioannam 1011 SlimShady Ace of Spades mathboi Nomallity eukleidhs1821 lizzy02 physicscrazy globglogabgalab Thundergirl Αλκης Κ. Meow Johnny15 WhiteDrum Bill2002 Slytherin harry akritas Mhtrogoal orchidea Nickx louminis Maraki4you fretoe Lala_ Νηματολάγνος ag97 edweimaste gwgw_5 SweetGirl Γατόπαρδος. Johnny.T D.a.i.s.y NightOwl Βλα Κλημεντίνη Angelo27 uni77 Δημήτριος_ katelogic Alma Libre Unseen skygge ΘανάσοςG4 SkyBlu Panos_02 hirasawayui chris2799 Dogie Μάρκος Βασίλης panagiotis econ Μαριλένα__ ioannaion Ermioni89 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2022 στις 23:15 Η Eclipse έγραψε: #499 24-08-22 23:15 Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα. Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 23 24 25 26 27 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 39 Επόμενη First Προηγούμενη 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 25 από 39 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βγήκε το orphan: first kill. Είναι ουσιαστικά prequel της original ταινίας orphan. Είχε ένα πολυ τουιστ που δεν περιμενα αλλά το sequel (δλδ η πρώτη ταινία που έχουμε δει) θεωρώ ότι ήταν καλύτερη από αυτή που βγήκε τωρα.
Lasher Πολύ δραστήριο μέλος Ο Lasher δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2022 στις 00:53 Ο Lasher έγραψε: #500 25-08-22 00:53 Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα.
Είναι στο νετφλιξ; :o Θα τη βάλω στη λίστα. Το 1ο το έχω δει και θεωρώ πως για το είδος του είναι αρκετά καλό. Για το δεύτερο έχω ακούσει ακριβώς τα ίδια που γράφεις κι εσύ, ειδικά για το τουίστ στο φινάλε. Ελπίζω να λειτουργούν καλά το μακιγιάζ, τα εφέ και ό,τι άλλο έχουν κάνει ώστε να δείχνει η...25χρονη πλέον Ιζαμπέλ Φέρμαν μικρό κοριτσάκι. Από το τρέιλερ φαίνεται να έχει γίνει προσπάθεια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατάφεραν απόλυτα.