Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2025 στις 19:58 Ο Guest 691153: #321 19-01-25 19:58 Ημέρα 4 που έχω Linux αντί για Windows. Είναι πράγματι πολύ καλύτερο, πιο γρήγορο και πιο customizable. Ωστόσο θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να κάνω customize τα KDE (fedora) ωστε να φαίνεται περισσότερο ρετρο (στυλ 1990). Δηλαδή πως κατεβάζω global themes και τα συναφή... ΕΥχαριστώ πολύ! Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2025 στις 20:08 Ο Poirot έγραψε: #322 19-01-25 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ημέρα 4 που έχω Linux αντί για Windows. Είναι πράγματι πολύ καλύτερο, πιο γρήγορο και πιο customizable. Ωστόσο θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να κάνω customize τα KDE (fedora) ωστε να φαίνεται περισσότερο ρετρο (στυλ 1990). Δηλαδή πως κατεβάζω global themes και τα συναφή... ΕΥχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι, δεν θα είχα ποτέ την υπομονή να κάθομαι να κατεβάζω άλλο λειτουργικό σύστημα. Εύγε! Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2025 στις 20:09 Ο Guest 765889: #323 19-01-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ημέρα 4 που έχω Linux αντί για Windows. Είναι πράγματι πολύ καλύτερο, πιο γρήγορο και πιο customizable. Ωστόσο θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να κάνω customize τα KDE (fedora) ωστε να φαίνεται περισσότερο ρετρο (στυλ 1990). Δηλαδή πως κατεβάζω global themes και τα συναφή... ΕΥχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Επειδή όντως με ενδιαφέρει και εμένα αλλά δε μπαίνω στο κόπο ακόμη λόγω διαβάσματος εξεταστικής, αν μάθεις κάτι στείλε! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2025 στις 20:14 Ο Guest 691153: #324 19-01-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι, δεν θα είχα ποτέ την υπομονή να κάθομαι να κατεβάζω άλλο λειτουργικό σύστημα. Εύγε! Click για ανάπτυξη... Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι, δεν θα είχα ποτέ την υπομονή να κάθομαι να κατεβάζω άλλο λειτουργικό σύστημα. Εύγε! Απλά ήθελα κάτι πιο customizable απο windows 10. Στην αρχή είχα επιλέξει Ubuntu, αλλά δε μου άρεσε καθώς ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικό απο αυτό που είχα συνηθίσει. Κατέληξα να κατεβάσω το Fedora σε KDE που είναι ψιλοπαρόμοιο με τα Windows, τώρα είναι πολύ καλύτερα. Οι περισσότερες αναβαθμίσεις γίνονται αυτόματα και δε χρειάζεται πλεον να ανησυχείς για να μην καταστρέψεις κάτι δουλεύοντας στο Terminal, γιατί όλα γίνονται μεσω GUI τώρα. Πιο lightweight, λιγότερο spyware, και προπαντός οι δημιουργοί της κάθε διανομής ακούνε τους καταναλωτές και μπορείς να τα τρέξεις ακόμα και σε υπερβολικά παλιό pc (πχ το δικό μου είναι ένα παλιό νοσοκομειακό που πήγαινε να πεταχτεί γιατί οριακά τρέχει τα win10) Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαρτίου 2025 στις 13:57 Ο Guest 691153: #325 31-03-25 13:57 Έχω μια απορία. Θα μπορούσα να αγοράσω SSD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κανω boot σε αυτον και να του βάλω λινουξ και μαλακιτσες ωστε να μην διαγραφω και να θετω σε κίνδυνο το κύριο SSD του υπολογιστή μου; finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 16:33 Η finesse έγραψε: #326 01-04-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχω μια απορία. Θα μπορούσα να αγοράσω SSD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κανω boot σε αυτον και να του βάλω λινουξ και μαλακιτσες ωστε να μην διαγραφω και να θετω σε κίνδυνο το κύριο SSD του υπολογιστή μου; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και μπορείς. Αποσύνδεσε τον δίσκο των Windows, βάλε τον νέο και εγκατάστησε εκεί το Linux, κούμπωσε κι αυτόν των windows. Ορίζεις στην εκκίνηση τον δίσκο με το Linux. Και μετά κάνεις ένα update-grub για να δει τον δίσκο με τα Windows. Εναλλακτικά, μπορείς να ορίζεις τον δίσκο που θες κάθε φορά μέσα από τα BIOS, αν δεν θες μέσω GRUB. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 21:05 Ο dum dum boy: #327 01-04-25 21:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι Click για ανάπτυξη... αυτό το πιστεύαμε το 1998. νομίζω έχει παλιώσει πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal A350 rafaela11 bibliofagos charmander touvlo Debugging_Daemon Kate1914 linuxman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ημέρα 4 που έχω Linux αντί για Windows. Είναι πράγματι πολύ καλύτερο, πιο γρήγορο και πιο customizable. Ωστόσο θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να κάνω customize τα KDE (fedora) ωστε να φαίνεται περισσότερο ρετρο (στυλ 1990). Δηλαδή πως κατεβάζω global themes και τα συναφή... ΕΥχαριστώ πολύ!
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.046 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2025 στις 20:08 Ο Poirot έγραψε: #322 19-01-25 20:08 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ημέρα 4 που έχω Linux αντί για Windows. Είναι πράγματι πολύ καλύτερο, πιο γρήγορο και πιο customizable. Ωστόσο θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να κάνω customize τα KDE (fedora) ωστε να φαίνεται περισσότερο ρετρο (στυλ 1990). Δηλαδή πως κατεβάζω global themes και τα συναφή... ΕΥχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι, δεν θα είχα ποτέ την υπομονή να κάθομαι να κατεβάζω άλλο λειτουργικό σύστημα. Εύγε! Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2025 στις 20:09 Ο Guest 765889: #323 19-01-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ημέρα 4 που έχω Linux αντί για Windows. Είναι πράγματι πολύ καλύτερο, πιο γρήγορο και πιο customizable. Ωστόσο θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να κάνω customize τα KDE (fedora) ωστε να φαίνεται περισσότερο ρετρο (στυλ 1990). Δηλαδή πως κατεβάζω global themes και τα συναφή... ΕΥχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Επειδή όντως με ενδιαφέρει και εμένα αλλά δε μπαίνω στο κόπο ακόμη λόγω διαβάσματος εξεταστικής, αν μάθεις κάτι στείλε! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2025 στις 20:14 Ο Guest 691153: #324 19-01-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι, δεν θα είχα ποτέ την υπομονή να κάθομαι να κατεβάζω άλλο λειτουργικό σύστημα. Εύγε! Click για ανάπτυξη... Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι, δεν θα είχα ποτέ την υπομονή να κάθομαι να κατεβάζω άλλο λειτουργικό σύστημα. Εύγε! Απλά ήθελα κάτι πιο customizable απο windows 10. Στην αρχή είχα επιλέξει Ubuntu, αλλά δε μου άρεσε καθώς ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικό απο αυτό που είχα συνηθίσει. Κατέληξα να κατεβάσω το Fedora σε KDE που είναι ψιλοπαρόμοιο με τα Windows, τώρα είναι πολύ καλύτερα. Οι περισσότερες αναβαθμίσεις γίνονται αυτόματα και δε χρειάζεται πλεον να ανησυχείς για να μην καταστρέψεις κάτι δουλεύοντας στο Terminal, γιατί όλα γίνονται μεσω GUI τώρα. Πιο lightweight, λιγότερο spyware, και προπαντός οι δημιουργοί της κάθε διανομής ακούνε τους καταναλωτές και μπορείς να τα τρέξεις ακόμα και σε υπερβολικά παλιό pc (πχ το δικό μου είναι ένα παλιό νοσοκομειακό που πήγαινε να πεταχτεί γιατί οριακά τρέχει τα win10) Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαρτίου 2025 στις 13:57 Ο Guest 691153: #325 31-03-25 13:57 Έχω μια απορία. Θα μπορούσα να αγοράσω SSD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κανω boot σε αυτον και να του βάλω λινουξ και μαλακιτσες ωστε να μην διαγραφω και να θετω σε κίνδυνο το κύριο SSD του υπολογιστή μου; finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 16:33 Η finesse έγραψε: #326 01-04-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχω μια απορία. Θα μπορούσα να αγοράσω SSD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κανω boot σε αυτον και να του βάλω λινουξ και μαλακιτσες ωστε να μην διαγραφω και να θετω σε κίνδυνο το κύριο SSD του υπολογιστή μου; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και μπορείς. Αποσύνδεσε τον δίσκο των Windows, βάλε τον νέο και εγκατάστησε εκεί το Linux, κούμπωσε κι αυτόν των windows. Ορίζεις στην εκκίνηση τον δίσκο με το Linux. Και μετά κάνεις ένα update-grub για να δει τον δίσκο με τα Windows. Εναλλακτικά, μπορείς να ορίζεις τον δίσκο που θες κάθε φορά μέσα από τα BIOS, αν δεν θες μέσω GRUB. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 21:05 Ο dum dum boy: #327 01-04-25 21:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι Click για ανάπτυξη... αυτό το πιστεύαμε το 1998. νομίζω έχει παλιώσει πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal A350 rafaela11 bibliofagos charmander touvlo Debugging_Daemon Kate1914 linuxman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ημέρα 4 που έχω Linux αντί για Windows. Είναι πράγματι πολύ καλύτερο, πιο γρήγορο και πιο customizable. Ωστόσο θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να κάνω customize τα KDE (fedora) ωστε να φαίνεται περισσότερο ρετρο (στυλ 1990). Δηλαδή πως κατεβάζω global themes και τα συναφή... ΕΥχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι, δεν θα είχα ποτέ την υπομονή να κάθομαι να κατεβάζω άλλο λειτουργικό σύστημα. Εύγε!
Guest 765889 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2025 στις 20:09 Ο Guest 765889: #323 19-01-25 20:09 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ημέρα 4 που έχω Linux αντί για Windows. Είναι πράγματι πολύ καλύτερο, πιο γρήγορο και πιο customizable. Ωστόσο θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να κάνω customize τα KDE (fedora) ωστε να φαίνεται περισσότερο ρετρο (στυλ 1990). Δηλαδή πως κατεβάζω global themes και τα συναφή... ΕΥχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Επειδή όντως με ενδιαφέρει και εμένα αλλά δε μπαίνω στο κόπο ακόμη λόγω διαβάσματος εξεταστικής, αν μάθεις κάτι στείλε! Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2025 στις 20:14 Ο Guest 691153: #324 19-01-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι, δεν θα είχα ποτέ την υπομονή να κάθομαι να κατεβάζω άλλο λειτουργικό σύστημα. Εύγε! Click για ανάπτυξη... Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι, δεν θα είχα ποτέ την υπομονή να κάθομαι να κατεβάζω άλλο λειτουργικό σύστημα. Εύγε! Απλά ήθελα κάτι πιο customizable απο windows 10. Στην αρχή είχα επιλέξει Ubuntu, αλλά δε μου άρεσε καθώς ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικό απο αυτό που είχα συνηθίσει. Κατέληξα να κατεβάσω το Fedora σε KDE που είναι ψιλοπαρόμοιο με τα Windows, τώρα είναι πολύ καλύτερα. Οι περισσότερες αναβαθμίσεις γίνονται αυτόματα και δε χρειάζεται πλεον να ανησυχείς για να μην καταστρέψεις κάτι δουλεύοντας στο Terminal, γιατί όλα γίνονται μεσω GUI τώρα. Πιο lightweight, λιγότερο spyware, και προπαντός οι δημιουργοί της κάθε διανομής ακούνε τους καταναλωτές και μπορείς να τα τρέξεις ακόμα και σε υπερβολικά παλιό pc (πχ το δικό μου είναι ένα παλιό νοσοκομειακό που πήγαινε να πεταχτεί γιατί οριακά τρέχει τα win10) Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαρτίου 2025 στις 13:57 Ο Guest 691153: #325 31-03-25 13:57 Έχω μια απορία. Θα μπορούσα να αγοράσω SSD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κανω boot σε αυτον και να του βάλω λινουξ και μαλακιτσες ωστε να μην διαγραφω και να θετω σε κίνδυνο το κύριο SSD του υπολογιστή μου; finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 16:33 Η finesse έγραψε: #326 01-04-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχω μια απορία. Θα μπορούσα να αγοράσω SSD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κανω boot σε αυτον και να του βάλω λινουξ και μαλακιτσες ωστε να μην διαγραφω και να θετω σε κίνδυνο το κύριο SSD του υπολογιστή μου; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και μπορείς. Αποσύνδεσε τον δίσκο των Windows, βάλε τον νέο και εγκατάστησε εκεί το Linux, κούμπωσε κι αυτόν των windows. Ορίζεις στην εκκίνηση τον δίσκο με το Linux. Και μετά κάνεις ένα update-grub για να δει τον δίσκο με τα Windows. Εναλλακτικά, μπορείς να ορίζεις τον δίσκο που θες κάθε φορά μέσα από τα BIOS, αν δεν θες μέσω GRUB. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 21:05 Ο dum dum boy: #327 01-04-25 21:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι Click για ανάπτυξη... αυτό το πιστεύαμε το 1998. νομίζω έχει παλιώσει πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal A350 rafaela11 bibliofagos charmander touvlo Debugging_Daemon Kate1914 linuxman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Ημέρα 4 που έχω Linux αντί για Windows. Είναι πράγματι πολύ καλύτερο, πιο γρήγορο και πιο customizable. Ωστόσο θα ήθελα να ξέρω πως μπορώ να κάνω customize τα KDE (fedora) ωστε να φαίνεται περισσότερο ρετρο (στυλ 1990). Δηλαδή πως κατεβάζω global themes και τα συναφή... ΕΥχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Επειδή όντως με ενδιαφέρει και εμένα αλλά δε μπαίνω στο κόπο ακόμη λόγω διαβάσματος εξεταστικής, αν μάθεις κάτι στείλε!
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιανουαρίου 2025 στις 20:14 Ο Guest 691153: #324 19-01-25 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι, δεν θα είχα ποτέ την υπομονή να κάθομαι να κατεβάζω άλλο λειτουργικό σύστημα. Εύγε! Click για ανάπτυξη... Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι, δεν θα είχα ποτέ την υπομονή να κάθομαι να κατεβάζω άλλο λειτουργικό σύστημα. Εύγε! Απλά ήθελα κάτι πιο customizable απο windows 10. Στην αρχή είχα επιλέξει Ubuntu, αλλά δε μου άρεσε καθώς ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικό απο αυτό που είχα συνηθίσει. Κατέληξα να κατεβάσω το Fedora σε KDE που είναι ψιλοπαρόμοιο με τα Windows, τώρα είναι πολύ καλύτερα. Οι περισσότερες αναβαθμίσεις γίνονται αυτόματα και δε χρειάζεται πλεον να ανησυχείς για να μην καταστρέψεις κάτι δουλεύοντας στο Terminal, γιατί όλα γίνονται μεσω GUI τώρα. Πιο lightweight, λιγότερο spyware, και προπαντός οι δημιουργοί της κάθε διανομής ακούνε τους καταναλωτές και μπορείς να τα τρέξεις ακόμα και σε υπερβολικά παλιό pc (πχ το δικό μου είναι ένα παλιό νοσοκομειακό που πήγαινε να πεταχτεί γιατί οριακά τρέχει τα win10) Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαρτίου 2025 στις 13:57 Ο Guest 691153: #325 31-03-25 13:57 Έχω μια απορία. Θα μπορούσα να αγοράσω SSD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κανω boot σε αυτον και να του βάλω λινουξ και μαλακιτσες ωστε να μην διαγραφω και να θετω σε κίνδυνο το κύριο SSD του υπολογιστή μου; finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 16:33 Η finesse έγραψε: #326 01-04-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχω μια απορία. Θα μπορούσα να αγοράσω SSD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κανω boot σε αυτον και να του βάλω λινουξ και μαλακιτσες ωστε να μην διαγραφω και να θετω σε κίνδυνο το κύριο SSD του υπολογιστή μου; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και μπορείς. Αποσύνδεσε τον δίσκο των Windows, βάλε τον νέο και εγκατάστησε εκεί το Linux, κούμπωσε κι αυτόν των windows. Ορίζεις στην εκκίνηση τον δίσκο με το Linux. Και μετά κάνεις ένα update-grub για να δει τον δίσκο με τα Windows. Εναλλακτικά, μπορείς να ορίζεις τον δίσκο που θες κάθε φορά μέσα από τα BIOS, αν δεν θες μέσω GRUB. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 21:05 Ο dum dum boy: #327 01-04-25 21:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι Click για ανάπτυξη... αυτό το πιστεύαμε το 1998. νομίζω έχει παλιώσει πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal A350 rafaela11 bibliofagos charmander touvlo Debugging_Daemon Kate1914 linuxman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Poirot: Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι, δεν θα είχα ποτέ την υπομονή να κάθομαι να κατεβάζω άλλο λειτουργικό σύστημα. Εύγε! Click για ανάπτυξη... Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι, δεν θα είχα ποτέ την υπομονή να κάθομαι να κατεβάζω άλλο λειτουργικό σύστημα. Εύγε! Απλά ήθελα κάτι πιο customizable απο windows 10. Στην αρχή είχα επιλέξει Ubuntu, αλλά δε μου άρεσε καθώς ήταν ΠΟΛΥ διαφορετικό απο αυτό που είχα συνηθίσει. Κατέληξα να κατεβάσω το Fedora σε KDE που είναι ψιλοπαρόμοιο με τα Windows, τώρα είναι πολύ καλύτερα. Οι περισσότερες αναβαθμίσεις γίνονται αυτόματα και δε χρειάζεται πλεον να ανησυχείς για να μην καταστρέψεις κάτι δουλεύοντας στο Terminal, γιατί όλα γίνονται μεσω GUI τώρα. Πιο lightweight, λιγότερο spyware, και προπαντός οι δημιουργοί της κάθε διανομής ακούνε τους καταναλωτές και μπορείς να τα τρέξεις ακόμα και σε υπερβολικά παλιό pc (πχ το δικό μου είναι ένα παλιό νοσοκομειακό που πήγαινε να πεταχτεί γιατί οριακά τρέχει τα win10)
Guest 691153 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Μαρτίου 2025 στις 13:57 Ο Guest 691153: #325 31-03-25 13:57 Έχω μια απορία. Θα μπορούσα να αγοράσω SSD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κανω boot σε αυτον και να του βάλω λινουξ και μαλακιτσες ωστε να μην διαγραφω και να θετω σε κίνδυνο το κύριο SSD του υπολογιστή μου; finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 16:33 Η finesse έγραψε: #326 01-04-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχω μια απορία. Θα μπορούσα να αγοράσω SSD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κανω boot σε αυτον και να του βάλω λινουξ και μαλακιτσες ωστε να μην διαγραφω και να θετω σε κίνδυνο το κύριο SSD του υπολογιστή μου; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και μπορείς. Αποσύνδεσε τον δίσκο των Windows, βάλε τον νέο και εγκατάστησε εκεί το Linux, κούμπωσε κι αυτόν των windows. Ορίζεις στην εκκίνηση τον δίσκο με το Linux. Και μετά κάνεις ένα update-grub για να δει τον δίσκο με τα Windows. Εναλλακτικά, μπορείς να ορίζεις τον δίσκο που θες κάθε φορά μέσα από τα BIOS, αν δεν θες μέσω GRUB. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 21:05 Ο dum dum boy: #327 01-04-25 21:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι Click για ανάπτυξη... αυτό το πιστεύαμε το 1998. νομίζω έχει παλιώσει πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal A350 rafaela11 bibliofagos charmander touvlo Debugging_Daemon Kate1914 linuxman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω μια απορία. Θα μπορούσα να αγοράσω SSD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κανω boot σε αυτον και να του βάλω λινουξ και μαλακιτσες ωστε να μην διαγραφω και να θετω σε κίνδυνο το κύριο SSD του υπολογιστή μου;
finesse Πολύ δραστήριο μέλος Η finesse δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 854 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 16:33 Η finesse έγραψε: #326 01-04-25 16:33 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχω μια απορία. Θα μπορούσα να αγοράσω SSD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κανω boot σε αυτον και να του βάλω λινουξ και μαλακιτσες ωστε να μην διαγραφω και να θετω σε κίνδυνο το κύριο SSD του υπολογιστή μου; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και μπορείς. Αποσύνδεσε τον δίσκο των Windows, βάλε τον νέο και εγκατάστησε εκεί το Linux, κούμπωσε κι αυτόν των windows. Ορίζεις στην εκκίνηση τον δίσκο με το Linux. Και μετά κάνεις ένα update-grub για να δει τον δίσκο με τα Windows. Εναλλακτικά, μπορείς να ορίζεις τον δίσκο που θες κάθε φορά μέσα από τα BIOS, αν δεν θες μέσω GRUB. dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 21:05 Ο dum dum boy: #327 01-04-25 21:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι Click για ανάπτυξη... αυτό το πιστεύαμε το 1998. νομίζω έχει παλιώσει πλέον. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 First Προηγούμενη 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 17 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Έχω μια απορία. Θα μπορούσα να αγοράσω SSD ή εξωτερικό σκληρό δίσκο και να κανω boot σε αυτον και να του βάλω λινουξ και μαλακιτσες ωστε να μην διαγραφω και να θετω σε κίνδυνο το κύριο SSD του υπολογιστή μου; Click για ανάπτυξη... Φυσικά και μπορείς. Αποσύνδεσε τον δίσκο των Windows, βάλε τον νέο και εγκατάστησε εκεί το Linux, κούμπωσε κι αυτόν των windows. Ορίζεις στην εκκίνηση τον δίσκο με το Linux. Και μετά κάνεις ένα update-grub για να δει τον δίσκο με τα Windows. Εναλλακτικά, μπορείς να ορίζεις τον δίσκο που θες κάθε φορά μέσα από τα BIOS, αν δεν θες μέσω GRUB.
dum dum boy Περιβόητο μέλος Ο Νάσος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Εργάτης και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.854 μηνύματα. 1 Απριλίου 2025 στις 21:05 Ο dum dum boy: #327 01-04-25 21:05 Αρχική Δημοσίευση από nearos: Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι Click για ανάπτυξη... αυτό το πιστεύαμε το 1998. νομίζω έχει παλιώσει πλέον.
Αρχική Δημοσίευση από nearos: Όσοι χρησιμοποιούν linux μου φαίνονται πολύ alternative και ψαγμένοι Click για ανάπτυξη... αυτό το πιστεύαμε το 1998. νομίζω έχει παλιώσει πλέον.