όλα οσα λες και ο τρόπος που τα λες είναι τόξικ
απορώ πως σε πλησιάζουν γυναίκες έστω και για παρέα
Αν εννοείς αυτες που καταλαβαίνω.... που δεν ειναι σε καμία περίπτωση ισα δικαιώματα.
Εγω δεν τις πλησιάζω. Ευτυχώς όμως υπάρχει πολύς κόσμος με τον οποίο ταιριάζουμε και μπορούμε να κάνουμε παρέα ειτε φιλική είτε ερωτική και σίγουρα αυτες που λένε "εγω ειμαι φεμινίστρια" δεν είναι μέσα στις επιλογές μου.
Δε θέλω να εχω επαφές με άτομα που κατα τη γνωμη μου έχουν κολλησει σε συγκεκριμένες ιδεολογίες καθως θα έχουν κολλήματα και αλλού και θα μας κουράσουν. Ας βρουν εναν Ιορδάνου να κάνουν χωριό.
"Οι γυναίκες ειναι ανώτερες απο εμάς.... εμεις θα κάνουμε τις δουλειες του σπιτιού όλες κτλ κτλ"
οπως βλέπεις μια χαρά την καλύπτει την τυπισσα που έχει μαζί του σχέση όλα αυτα που λέει.... δεν πιστευω οτι αυτο το άτομο ειναι της ίσης μεταχείρισης γιατι αν ήταν ο Ιορδάνου δεν θα τα έλεγε αυτά θα του τα είχε κόψει, προφανώς την εξυπηρετούν και αυτήν και πολλές άλλες... αλλα το πρόβλημα δεν ειναι αυτό θέλετε να είστε ετσι ας ειστε... να ειστε ειλικρινείς όμως.... γιατί αρκετά και με το παραμυθάκι "ειμαι φεμινιστρια" αλλά ειμαι των ισων δικαιωμάτων. Οποιος ειναι των ισων δικαιωματων δεν βάζει ταμπέλες ουτε ειναι έτοιμος για μανούρα οτι και αν ακούσει. Ασε τωρα νταξει.... τα χουμε φάει στη μάπα.
Σε ενα σπίτι ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 2.
Οταν πάμε διακοπές ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2.
Σε ενα κοινό ταμείο ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2.
Εγω αν δεν ικανοποιούνται τα παραπάνω... φεμινιστριες ξε φεμινιστριες σιγα μια ζωη εργενης θα μεινω χέστηκα... σιγα μη μπώ σε προβλήματα και ας λέει ο καθενας και η κάθεμια τα δικά τους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Απριλίου 2024
Έχω διαβάσει και Ντε Μποβουάρ, κάτι σκαμπάζω. Αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι τι λέει ο φεμινισμός καθαυτός, όμως (ποιος από όλους, αλήθεια, έχει ένα σωρό υποδιαιρέσεις -μαρξιστικός/φιλελεύθερος κ.λπ.) αλλά οι φεμινίστριες και τι συμβαίνει στην πραγματική ζωή. Όσο για τα στερεότυπα (τα οποία, παρεμπιπτόντως, δεν είναι απόλυτα αρνητική έννοια που τα έχουμε κάνει καραμέλα -διαβάστε Lippmann, ο οποίος εισήγαγε τη λέξη), οι άνθρωποι επηρεάζονται και πρέπει να επηρεάζονται λόγω του φύλου τους και υπάρχουν διακριτές διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα. Η νέα εποχή θέλει να ισοπεδώσει αυτές τις διαφορές και να δαιμονοποιήσει τις αρρενωπές. Αυτά, δεν θα με πείσεις, δεν θα σε πείσω, καλή συνέχεια.
Ακριβώς αυτό.
Οι γυναίκες επειδη έχοπυν υποστεί καταπίεση και πολλά άλλα ακόμη κακά κατα το παρελθόν.... πλέον βλέπουν τους πάντες ως δαίμονες και όπως ειπε και ο Παπανώτας που οκ απλα ηταν απότομη η κριτική του αλλα ειδες πως τον σταυρωσαν η αλλη λέει πήρα αμεσως τα κεντρικα του κομματος - να τον κάνουν ντά-
ρε φιλε εντάξει κανε καλήυτερες επιλογές επιτέλους.... ελεος δηλαδη πάνε με το κάθε μαλακα και μετα τους φταίμε όλοι. Δεν ειπε κάτι κακό ο τύπος αμα το καλοσκεφτείς απλα η woke συμμορια της εποχής που έχει αναπτυχθεί θα σε σταυρώσει ετσι και πείς τέτοια.... δεν τα λές αυτα παρα έξω. Θα σε φάνε.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ τωρα ολοι αυτοί που δρουν ως ομάδα κρουσης..... οτι ειναι των ισων δικαιωματων... οταν η ελευθερια της γνωμης καταπατειται και πρέπει να λές οτι θέλουν να ακούνε αυτοί.
Αντε ρε απο εδώ... ΟΤΙ θελω θα λέω. Και σε όποια αρέσει οποια δεν αρέσει ας μη με κανει παρέα. Δε καταλαβα θα φοβηθουμε και να μιλησουμε στο τέλος. Ναι το πιστευω και εγω αυτο οι γυναικες πρέπει να αποκτήσουν πιο σωστά κριτήρια επιλογής συντρόφου για να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο να υποστούν κακοποιηση κάθε ειδους. Τι ειπαμε δηλαδη δε καταλαβα. Αντε αηδια κατάντησε.