PC/Console Games (Συζήτηση)

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Πρέπει να είναι τεράστια η διαφορά. Η Microsoft θα απαντήσει με νέα έκδοση xbox;
Η Microsoft απέτυχε. H streaming υπηρεσία της (GamePass) σταματά να έχει στο βασικό συνδρομητικό πακέτο της τα νέα παιχνίδια day one και ο πολυαναμενόμενος τίτλος της (Indiana jones) ανακοίνωσε ότι θα βγει και στο PS5 λίγους μήνες μετά. Πλέον θέλει τα παιχνιδια της παντού και δεν προστατεύει το xbox ως brand name βάζοντας αποκλειστικούς τίτλους.

Όλα αυτά όταν σε λίγες εβδομάδες ανακοινώνεται η συνέχεια του Switch.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
O γνωστός soul player Adamantius διοργάνωσε μεγαλη ψηφοφορία και έβγαλε τους top κακούς σε soul games.

akikos

Επιφανές μέλος

Από τα καλύτερα soundtrack σε video game.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Our best estimate for the RTX 5000 release date is January 2025, based on rumor and speculation, as Nvidia hasn't officially announced a date.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 755 μηνύματα.
Καλά, απλά κοπείτε εσείς στην nvidia.

akikos

Επιφανές μέλος

H Nintendo ζωγράφισε και πάλι με ένα άψογα υλοποιημένα application με μουσική για τους συνδρομητές του switch online.

Στο switch 2 θα δούμε ωραία πράγματα σε επίπεδο λειτουργικού.

Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

@Scandal @akikos το πήρα 😍😍✨ μαζί με το Horizon forbidden west 😍 ήμουν πολύ μεταξύ αυτού και του god of war, αλλά έχω δει τόσα spoiler και walk-throughs για το gow, που ήθελα να ξεκινήσω με κάτι νέο. Εν καιρό, θα αποκτηθεί και αυτό 🥹

@vanessa99Με γεια. Παίξε λίγο το astrobot (την δωρεάν έκδοση που έχει το PS5) να καταλάβεις τι κάνει το dualsense.

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 755 μηνύματα.
Η sony στο astro's playroom έκανε τρελή δουλειά. Είναι απίστευτο, θα ήθελα και κάποια στιγμή να πάρω και το astrobot.

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Το πήρα σεπτέμβρη του 2022, τότε που οι τιμές ήταν στα ύψη και ήρθε μαζί με το horizon forbidden west. Αρκετά καλό παιχνίδι. 2 χρόνια μετά και ακόμα δεν το έχω ολοκληρώσει :laugh:
Αυτό είναι το σημάδι σου να το ξανά αρχίσεις 🤣😍 ποιά αλλά παιχνίδια έχεις παίξει;

Η sony στο astro's playroom έκανε τρελή δουλειά. Είναι απίστευτο, θα ήθελα και κάποια στιγμή να πάρω και το astrobot.
Πραγματικά, φαίνεται φανταστικό. Είδα λίγο το walk through και το έκλεισα για να μη με spoilarω🤣 φαίνεται όμως ότι καταλαβαίνεις για τα καλά το χειριστήριο. Πολύ καλό για πρώτη επαφή και ίσως αργότερα το full παιχνίδι (αν και να πω την αλήθεια, το χειριστήριο που έβγαλαν, δεν με ενθουσίασε 🙈)

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Αυτό είναι το σημάδι σου να το ξανά αρχίσεις 🤣😍 ποιά αλλά παιχνίδια έχεις παίξει;
Γενικά παίζω σε υπολογιστή. Στο ps5 παίζω horizon και rocket league.
Πραγματικά, φαίνεται φανταστικό. Είδα λίγο το walk through και το έκλεισα για να μη με spoilarω🤣 φαίνεται όμως ότι καταλαβαίνεις για τα καλά το χειριστήριο. Πολύ καλό για πρώτη επαφή και ίσως αργότερα το full παιχνίδι (αν και να πω την αλήθεια, το χειριστήριο που έβγαλαν, δεν με ενθουσίασε 🙈)
Το έχω ολοκληρώσει όλο, έχω βρει όλα τα artifacts και γενικά σαν εμπειρία τρομερό. Όσο για το astrobot ούτε εγώ έχω δει πως είναι για τον ίδιο ακριβώς λόγο :laugh:

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Γενικά παίζω σε υπολογιστή. Στο ps5 παίζω horizon και rocket league.

Το έχω ολοκληρώσει όλο, έχω βρει όλα τα artifacts και γενικά σαν εμπειρία τρομερό. Όσο για το astrobot ούτε εγώ έχω δει πως είναι για τον ίδιο ακριβώς λόγο :laugh:

Ωω κατάλαβα! Εγώ ποτέ δεν κατάφερα να παίξω όπως θα ήθελα σε pc, πάντα ήμουν στις κονσόλες. Θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να το ξαναδοκιμάσω
Προς το παρόν, Horizon forbidden west 😍🥹 έχω ολόκληρη λίστα παιχνιδιών τόσο του 4 όσο και του 5🥹
Λογικά θα φτάσει η κονσόλα ως το σαββατοκύριακο 😍

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ωω κατάλαβα! Εγώ ποτέ δεν κατάφερα να παίξω όπως θα ήθελα σε pc, πάντα ήμουν στις κονσόλες. Θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να το ξαναδοκιμάσω
Προς το παρόν, Horizon forbidden west 😍🥹 έχω ολόκληρη λίστα παιχνιδιών τόσο του 4 όσο και του 5🥹
Λογικά θα φτάσει η κονσόλα ως το σαββατοκύριακο 😍
Για πες την λίστα σου :read:

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Από το 5:
Elden ring
God of war ragnarok
Until dawn
Spiderman 2
Ghost of tsushima
Silent hill
Assassin's creed valhalla

Από το 4:
Red dead redemption 2
Tomb raider
Batman
Crash bandicoot

Είμαι σίγουρη ότι στην πορεία θα προστεθούν κι άλλα 😅🥹 μιας και πήρα το disc version, λογικά θα γίνουν μια μίξη disc και ψηφιακών

Για όποιον, επίσης, έχει Playstation, για σχεδόν όλο τον Δεκέμβρη η sony έχει προσφορές για τα 30 χρόνια!! @Fernando_A
https://unboxholics.com/news/gaming...to-playstation-gia-tin-epeteio-ton-30-chronon

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Από το 5:
Elden ring
God of war ragnarok
Until dawn
Spiderman 2
Ghost of tsushima
Silent hill
Assassin's creed valhalla

Από το 4:
Red dead redemption 2
Tomb raider
Batman
Crash bandicoot

Είμαι σίγουρη ότι στην πορεία θα προστεθούν κι άλλα 😅🥹 μιας και πήρα το disc version, λογικά θα γίνουν μια μίξη disc και ψηφιακών
Silent hill 2 θα ήθελα να παίξω. Τα souls από την άλλη δεν μου αρέσουν καθόλου...
Για όποιον, επίσης, έχει Playstation, για σχεδόν όλο τον Δεκέμβρη η sony έχει προσφορές για τα 30 χρόνια!! @Fernando_A
https://unboxholics.com/news/gaming...to-playstation-gia-tin-epeteio-ton-30-chronon
Βάλανε update όπου όταν το ανοίγεις σου πετάει το intro του ps1 και μπορείς να αλλάξεις τους ήχους της κονσόλας σε όποιο ps θες. Όταν το είδα έπαθα σοκ για μια στιγμή.

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Silent hill 2 θα ήθελα να παίξω. Τα souls από την άλλη δεν μου αρέσουν καθόλου...

Βάλανε update όπου όταν το ανοίγεις σου πετάει το intro του ps1 και μπορείς να αλλάξεις τους ήχους της κονσόλας σε όποιο ps θες. Όταν το είδα έπαθα σοκ για μια στιγμή.
To elden ring, θα είναι κι εμένα το entry μου στα souls παιχνίδια 🥹

Ωω τέλειο 😍😍 νομίζω θα πάω προς 1 ή 2😍 εσύ τι έβαλες;

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

vanessa99

Δραστήριο μέλος

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Αχ εγώ που έχω Xbox πολύ τα ζηλεύω τα ps exclusive

akikos

Επιφανές μέλος

Ξεκίνησα αυτό. Δυστυχώς η Ubisoft διέλυσε το studio. Πρόκειται για διαμάντι αν και με ενόχλησε που η Ubisoft αλλάξε τη λογική του ιστορικού αυτού παιχνιδιού για να το κάνει metroidvania.

Αχ εγώ που έχω Xbox πολύ τα ζηλεύω τα ps exclusive
Tα νεότερα God of war, last of us, Spiderman, uncharted παίρνουν το μότιβο του last of us 1. Προκαθορισμένη λογική με ελάχιστες επιλογές πλουραλισμού. Προσπάθησαν με το Horizon forbidden να δημιουργήσουν κάτι ποιο ανοιχτό και αλλεπιδραστικό αλλά όταν την ίδια στιγμή η Nintendo δημιούργησε το Zelda Breath of Wild φαινόταν ήδη ξεπερασμένο.

Το astrobot ειναι ωραίο με πολλές αναφορές και σε Mario παιχνιδια και σε παιχνίδια του Playstation. Πρέπει και το xbox να αποκτήσει κάποιο πλατφορμ τέτοιους μεγέθους τώρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια