PC/Console Games (Συζήτηση)

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Σήμερα κλείνουμε 30 χρόνια Playstation και η Sony θα δώσει το θρυλικό αρχικό Gran Turismo δωρεάν.

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.
Στο προηγούμενο ποστ δεν μου άνοιγε για κάποιο λόγο. Ορίστε το recap της sony για τα 30 χρόνια του playstation. Νομίζω, είτε κάποιος είναι πολύ φαν είτε όχι, έχει κάτι 🥹❤️

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

vanessa99

Δραστήριο μέλος

akikos

Επιφανές μέλος

Προτιμάς το pc από το Xbox?
Έχω το μικρό XBOX το XBOX S

Mac AppStore -> Switch -> XBOX -> Steam

Δυστυχώς το Switch έχει δείξει την ηλικία του. Το Sonic SuperStar που πήρα έπαιζε χάλια. Άρα συμβιβάζομαι με το XBOX μεχρι να παρω το καινούριο όταν ανακοινωθεί.

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Έχω το μικρό XBOX το XBOX S

Mac AppStore -> Switch -> XBOX -> Steam

Δυστυχώς το Switch έχει δείξει την ηλικία του. Το Sonic SuperStar που πήρα έπαιζε χάλια. Άρα συμβιβάζομαι με το XBOX μεχρι να παρω το καινούριο όταν ανακοινωθεί.
Πως και δεν το σκέφτεσαι για playstation?

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ έχουν πάρει τον παλιό καλό super mario του NES και έχουν φτιάξει psycho πίστες :P

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Κατάφερα και βρήκα το Sekiro σε φυσική μορφή 🥹😍 για κάποιο λόγο, ούτε τα καταστήματα το έχουν πλέον αλλά ούτε και μεταχειρισμένο βρίσκεται εύκολα, οπότε καταλαβαίνετε τον ενθουσιασμό μου, όσοι το έχετε ακουστά 🥹

akikos

Επιφανές μέλος

Εν τω μεταξύ έχουν πάρει τον παλιό καλό super mario του NES και έχουν φτιάξει psycho πίστες :P
κοίταξε αυτό το κανάλι
Το παιχνίδι είναι άψογο αλλά έχει ένα μεγάλο αρνητικό. Οι πίστες που έχουν δημιουργηθεί για το mario maker 1 εξφανιστηκαν. Συνεπώς κάποτε το ίδιο θα συμβεί και στο mario maker 2.

Κατάφερα και βρήκα το Sekiro σε φυσική μορφή 🥹😍 για κάποιο λόγο, ούτε τα καταστήματα το έχουν πλέον αλλά ούτε και μεταχειρισμένο βρίσκεται εύκολα, οπότε καταλαβαίνετε τον ενθουσιασμό μου, όσοι το έχετε ακουστά 🥹
Θέλει υπομονή αλλά βγαίνει ότι και να λένε.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.
Η ASUS RTX 5080 εμφανίστηκε στην Ευρώπη στα €1.699,95
Καλά οι τιμές Ελλάδος θα είναι σε άλλο επίπεδο :ermm::yawn:

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Θέλει υπομονή αλλά βγαίνει ότι και να λένε.
Θα το παίξω και θα πω εντυπώσεις! 😍 Στο μεταξύ, παίζω το horizon forbidden west, θέλω να το τελειώσω πριν προχωρήσω. Είχα και ένα κουπονακι από πλαίσιο, (και πήρα και δύο μεταχειρισμένα) και κατέληξα με συν 4 παιχνιδάκια ακόμη 😍 σε φυσική μορφή όλα! Την οποία την αγαπώ πραγματικά. Δεν μπόρεσα ποτέ τα ψηφιακά

akikos

Επιφανές μέλος

Trailer Νέου Switch.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.
Έχει δοκιμάσει κανείς το Baldur's Gate 3? Έχω εθιστεί.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
Trailer Νέου Switch.
Πολύ καλό!!!
Πανέμορφο <3
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Έχει δοκιμάσει κανείς το Baldur's Gate 3? Έχω εθιστεί.
Εγώ όχι, αλλά βλέπω τώρα τελευταία να διαφημιζεται πολύ

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Με τι έχει να κάνει;
Παιχνίδι ρόλων είναι, το τρίτο της σειράς. Το 2ο σκέψου βγήκε το 2000(?) και μετά από τόσα χρόνια βγήκε αυτό. Ακολουθεί μια φιλοσοφία τύπου dungeons & dragons, με open world στοιχεία.
Ξυπνάς σε ένα άγνωστο μερος. Σε έχουν απαγάγει (μεταξύ άλλων) και σε έχουν μολύνει με ένα παράσιτο. Από εκεί ξεκινά το ταξίδι σου στο να βρεις το πώς μπορείς να απαλλαχθείς από αυτό. Έχει ξωτικά, νάνους, δρυίδες κτ ,τύπου guild wars. Κάνεις φίλους, εχθρούς, σχέσεις, σκοτώνεις κτλ.
Δεν το περιγραφω και πολύ καλά, αλλά η ιστορία του είναι καταπληκτική και χαίρεσαι να παίζεις. Έχω καει αυτές τις μέρες :redface: Με βλέπει η γάτα μου σαν τον χάνο να κοιτάω την οθόνη.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Παιχνίδι ρόλων είναι, το τρίτο της σειράς. Το 2ο σκέψου βγήκε το 2000(?) και μετά από τόσα χρόνια βγήκε αυτό. Ακολουθεί μια φιλοσοφία τύπου dungeons & dragons, με open world στοιχεία.
Ξυπνάς σε ένα άγνωστο μερος. Σε έχουν απαγάγει (μεταξύ άλλων) και σε έχουν μολύνει με ένα παράσιτο. Από εκεί ξεκινά το ταξίδι σου στο να βρεις το πώς μπορείς να απαλλαχθείς από αυτό. Έχει ξωτικά, νάνους, δρυίδες κτ ,τύπου guild wars. Κάνεις φίλους, εχθρούς, σχέσεις, σκοτώνεις κτλ.
Δεν το περιγραφω και πολύ καλά, αλλά η ιστορία του είναι καταπληκτική και χαίρεσαι να παίζεις. Έχω καει αυτές τις μέρες :redface: Με βλέπει η γάτα μου σαν τον χάνο να κοιτάω την οθόνη.
Πρέπει να είναι πολύ ωραίο!!! Φαντάζομαι θέλει καλό πσ για να παίξεις κάτι τέτοιο...
Εγώ έχω ένα λαπτοπ απλό (δεν είναι gaming δυστυχώς). Θα δω τρέιλερ παιχνιδιού :)

Τώρα που είπες dungeons and dragons, ψάχνω να βρω ομάδα στην Θεσσαλονίκη να μπω γιατί με ενδιαφέρει πολύ. Δεν έχω δει πως παίζεται αλλά πάνω κάτω έχω μια ιδέα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Πρέπει να είναι πολύ ωραίο!!! Φαντάζομαι θέλει καλό πσ για να παίξεις κάτι τέτοιο...
Εγώ έχω ένα λαπτοπ απλό (δεν είναι gaming δυστυχώς). Θα δω τρέιλερ παιχνιδιού :)
Αν χρειάζεται λέει..Το data για download είναι μόνο κοντά στα 200GB. Βλέπεις, οι επιλογές σου επηρεάζουν το παιχνίδι κι άρα έχει πάρα πολλά διαφορετικά σενάρια, εξού και το μέγεθος. Συν τα γραφικά, φυσικά.
Αν δεις το τρέιλερ, ρίξε μια γνώμη! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια