akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

04-12-24

17:55
Σήμερα κλείνουμε 30 χρόνια Playstation και η Sony θα δώσει το θρυλικό αρχικό Gran Turismo δωρεάν.
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

04-12-24

18:35
Στο προηγούμενο ποστ δεν μου άνοιγε για κάποιο λόγο. Ορίστε το recap της sony για τα 30 χρόνια του playstation. Νομίζω, είτε κάποιος είναι πολύ φαν είτε όχι, έχει κάτι 🥹

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

04-12-24

19:47
Έλεος ρε Ubisoft. Τώρα βγήκες να το βγάλεις... 1 μέρα πριν το πάρω σε xbox.
https://www.macrumors.com/2024/12/03/mac-app-store-prince-of-persia/
vanessa99
Δραστήριο μέλος

04-12-24

19:49
Προτιμάς το pc από το Xbox?Έλεος ρε Ubisoft. Τώρα βγήκες να το βγάλεις... 1 μέρα πριν το πάρω σε xbox.
akikos
Επιφανές μέλος

04-12-24

22:21
Έχω το μικρό XBOX το XBOX SΠροτιμάς το pc από το Xbox?
Mac AppStore -> Switch -> XBOX -> Steam
Δυστυχώς το Switch έχει δείξει την ηλικία του. Το Sonic SuperStar που πήρα έπαιζε χάλια. Άρα συμβιβάζομαι με το XBOX μεχρι να παρω το καινούριο όταν ανακοινωθεί.
vanessa99
Δραστήριο μέλος

04-12-24

23:01
Πως και δεν το σκέφτεσαι για playstation?Έχω το μικρό XBOX το XBOX S
Mac AppStore -> Switch -> XBOX -> Steam
Δυστυχώς το Switch έχει δείξει την ηλικία του. Το Sonic SuperStar που πήρα έπαιζε χάλια. Άρα συμβιβάζομαι με το XBOX μεχρι να παρω το καινούριο όταν ανακοινωθεί.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

29-12-24

17:00
Εν τω μεταξύ έχουν πάρει τον παλιό καλό super mario του NES και έχουν φτιάξει psycho πίστες 

vanessa99
Δραστήριο μέλος

29-12-24

23:19
Κατάφερα και βρήκα το Sekiro σε φυσική μορφή 🥹
για κάποιο λόγο, ούτε τα καταστήματα το έχουν πλέον αλλά ούτε και μεταχειρισμένο βρίσκεται εύκολα, οπότε καταλαβαίνετε τον ενθουσιασμό μου, όσοι το έχετε ακουστά 🥹

akikos
Επιφανές μέλος

29-12-24

23:31
κοίταξε αυτό το κανάλιΕν τω μεταξύ έχουν πάρει τον παλιό καλό super mario του NES και έχουν φτιάξει psycho πίστες
Θέλει υπομονή αλλά βγαίνει ότι και να λένε.Κατάφερα και βρήκα το Sekiro σε φυσική μορφή 🥹για κάποιο λόγο, ούτε τα καταστήματα το έχουν πλέον αλλά ούτε και μεταχειρισμένο βρίσκεται εύκολα, οπότε καταλαβαίνετε τον ενθουσιασμό μου, όσοι το έχετε ακουστά 🥹
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

05-01-25

19:21
Καλά οι τιμές Ελλάδος θα είναι σε άλλο επίπεδοΗ ASUS RTX 5080 εμφανίστηκε στην Ευρώπη στα €1.699,95

vanessa99
Δραστήριο μέλος

05-01-25

19:52
Θα το παίξω και θα πω εντυπώσεις!Θέλει υπομονή αλλά βγαίνει ότι και να λένε.

vanessa99
Δραστήριο μέλος

09-01-25

12:28
Έρχεται το φθινόπωρο λένε 

akikos
Επιφανές μέλος

16-01-25

18:24
Trailer Νέου Switch.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.

05-02-25

14:13
Έχει δοκιμάσει κανείς το Baldur's Gate 3? Έχω εθιστεί.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

05-02-25

17:02
Πολύ καλό!!!Trailer Νέου Switch.
Πανέμορφο

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ όχι, αλλά βλέπω τώρα τελευταία να διαφημιζεται πολύΈχει δοκιμάσει κανείς το Baldur's Gate 3? Έχω εθιστεί.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.

06-02-25

22:21
Είχε βγει παιχνίδι της χρονιάς πέρσι. Είναι συγκλονιστικό!Εγώ όχι, αλλά βλέπω τώρα τελευταία να διαφημιζεται πολύ
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

06-02-25

23:16
Με τι έχει να κάνει;Είχε βγει παιχνίδι της χρονιάς πέρσι. Είναι συγκλονιστικό!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

06-02-25

23:48
Παιχνίδι ρόλων είναι, το τρίτο της σειράς. Το 2ο σκέψου βγήκε το 2000(?) και μετά από τόσα χρόνια βγήκε αυτό. Ακολουθεί μια φιλοσοφία τύπου dungeons & dragons, με open world στοιχεία.Με τι έχει να κάνει;
Ξυπνάς σε ένα άγνωστο μερος. Σε έχουν απαγάγει (μεταξύ άλλων) και σε έχουν μολύνει με ένα παράσιτο. Από εκεί ξεκινά το ταξίδι σου στο να βρεις το πώς μπορείς να απαλλαχθείς από αυτό. Έχει ξωτικά, νάνους, δρυίδες κτ ,τύπου guild wars. Κάνεις φίλους, εχθρούς, σχέσεις, σκοτώνεις κτλ.
Δεν το περιγραφω και πολύ καλά, αλλά η ιστορία του είναι καταπληκτική και χαίρεσαι να παίζεις. Έχω καει αυτές τις μέρες

Friday_k
Δραστήριο μέλος

07-02-25

00:02
Πρέπει να είναι πολύ ωραίο!!! Φαντάζομαι θέλει καλό πσ για να παίξεις κάτι τέτοιο...Παιχνίδι ρόλων είναι, το τρίτο της σειράς. Το 2ο σκέψου βγήκε το 2000(?) και μετά από τόσα χρόνια βγήκε αυτό. Ακολουθεί μια φιλοσοφία τύπου dungeons & dragons, με open world στοιχεία.
Ξυπνάς σε ένα άγνωστο μερος. Σε έχουν απαγάγει (μεταξύ άλλων) και σε έχουν μολύνει με ένα παράσιτο. Από εκεί ξεκινά το ταξίδι σου στο να βρεις το πώς μπορείς να απαλλαχθείς από αυτό. Έχει ξωτικά, νάνους, δρυίδες κτ ,τύπου guild wars. Κάνεις φίλους, εχθρούς, σχέσεις, σκοτώνεις κτλ.
Δεν το περιγραφω και πολύ καλά, αλλά η ιστορία του είναι καταπληκτική και χαίρεσαι να παίζεις. Έχω καει αυτές τις μέρεςΜε βλέπει η γάτα μου σαν τον χάνο να κοιτάω την οθόνη.
Εγώ έχω ένα λαπτοπ απλό (δεν είναι gaming δυστυχώς). Θα δω τρέιλερ παιχνιδιού

Τώρα που είπες dungeons and dragons, ψάχνω να βρω ομάδα στην Θεσσαλονίκη να μπω γιατί με ενδιαφέρει πολύ. Δεν έχω δει πως παίζεται αλλά πάνω κάτω έχω μια ιδέα.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

07-02-25

00:36
Αν χρειάζεται λέει..Το data για download είναι μόνο κοντά στα 200GB. Βλέπεις, οι επιλογές σου επηρεάζουν το παιχνίδι κι άρα έχει πάρα πολλά διαφορετικά σενάρια, εξού και το μέγεθος. Συν τα γραφικά, φυσικά.Πρέπει να είναι πολύ ωραίο!!! Φαντάζομαι θέλει καλό πσ για να παίξεις κάτι τέτοιο...
Εγώ έχω ένα λαπτοπ απλό (δεν είναι gaming δυστυχώς). Θα δω τρέιλερ παιχνιδιού![]()
Αν δεις το τρέιλερ, ρίξε μια γνώμη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 166 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fourkaki
- rafaela11
- Reader
- Memetchi
- charmander
- Scandal
- physicscrazy
- louminis
- Giorgkalo
- Paragontas7000
- Debugging_Demon
- NeosUser2023
- Libertus
- taketrance
- Kate1914
- fockos
- Joji
- Fernando_A
- jellojina
- A350
- giannhs2001
- Jim175
- Wonderkid
- despoina13
- Hecticism
- Paladin
- Μήτσος10
- gademis
- jj!
- Unboxholics
- Ellis
- Αρίκος
- Netscape
- Hased Babis
- naturale
- afantos
- Re_Alexis
- Helen06
- iiTzArismaltor_
- Δροσουλίτης
- fmarulezkd
- Ness
- AK-92
- johnsala
- Sweet31
- ΘανάσοςG4
- tsiobieman
- Στεφανος56
- J.Cameron
- User2350
- American Economist
- parrot/παπαγάλος
- Citylights
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- ΔίνωΈναΤέλος
- oups
- harry akritas
- camil
- Nikoleta93
- i11i1i1i1ii1i1i
- ZoeNyx
- VasoGrimes
- tslef8
- Mapas26
- Viedo
- eukleidhs1821
- ggl
- Mhtrogoal
- Eleghostamatosvistis
- hirasawayui
- SlimShady
- Unseen skygge
- Slytherin
- orchidea
- Μαυρίκιος
- CiNeFiL
- Vold
- Griff
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.