Θα πω κι εγώ άποψη, αν και έχω εμπειρία μόνο απο pc version:
Θετικά
- Το combat system είναι αρκετά καλό, το action tight τις πιο πολλές φορές. Το σύστημα με τα reactions των διαφόρων elements του δίνει αρκετό βάθος.
- Έχει ΠΟΛΥ story content (φαντάσου το questing το αντίστοιχο για mmo) που είναι hit or miss (τα αρχικά stories ηταν λίγο ο,τι να ναι, αλλά βελτιώνονται. Γενικά βγάζουν content με πολυ γρήγορο ρυθμό
- Πολύ καλό graphic style για εμένα, αν και οχι φωτορεαλιστικό (είναι unity engine!!)
10 / 10 Μουσική
- Είναι τζάμπα (αλλά δες παρακάτω για monetization)
Αρνητικά
- Έχει αυτό το mechanic που σε βάζει να παίζεις κάθε μέρα, σου περιορίζει δηλαδή το progress σου με ενα resource που αναγεννάται σε πραγματικό χρόνο, οπότε αμα πεις οτι θα παιζω πχ μονο το ΣΚ προχωράς αρκετά αργότερα, αφού σε βάζει να κανεις πχ "5 dungeons τη μέρα".
- Έχει πολυ content που έχει βγει οπότε αν το πιάσεις τωρα θα εχει ενα βουνό ιστορίας / exploration μπροστά σου να περάσεις για να ξεκλειδώσεις πράγματα που θα σου χρειάζονται. Δεν έχει catch up mechanic επ αυτού.
- Αδύναμο (αλλά υπαρκτό) multiplayer
- Αρκετά περίπλοκο stat system και theorycrafting αν θελεις να αποδίδουν καλά οι χαρακτήρες σου (στην πράξη σημαίνει οτι αν δεν διαβάσεις guide τουλάχιστον στην αρχή θα τους στήνεις αρκετά υποβέλτιστα)
- Power creep (που σημαίνει οτι οι πιο καινούριοι χαρακτήρες είναι πιο δυνατοί και το πιο καινούριο content πιο δύσκολο, οπότε στην ουσία είναι σαν να γίνονται πιο "αδύναμοι" οι χαρακτήρες που εχεις με αργό ρυθμό.
- Είναι ΠΟΛΥ grindy Και με αρκετή τυχαιότητα στα πάντα (drops, stats στα drops και φυσικά χαρακτήρες)
- Έχει αρκετά επιθετικό gasha monetization. Μπορείς να παίξεις τζάμπα, αλλά θα έχεις συνεχώς την αίσθηση ότι παίζεις με 2ης κλάσσης χαρακτήρες που είναι λίιιιιγο ποιο αδύναμοι για το content που κάνεις. Αυτό είναι by design.
Το βάζω στα θετικά γιατί εμένα μ αρέσει , αλλά μπορεί να είναι και αρνητικό: έχει αυτή τη grindίλα με τα daily quests που έχουν τα MMOs. Γενικά παίζει σαν action MMORPG που αποφάσισες να παίξεις solo, και ανταγωνίζεται με τέτοια παιχνίδια μέχρι ένα σημείο, απλά χωρίς να εχει την έννοια των υποχρεωτικά multiplayer δραστηριοτήτων. Το θέμα του monetization είναι το πιο αρνητικό για εμένα, αφού πρέπει να έχεις το ψυχικό σθένος να μη το πληρώσεις (πολύ) όσο και να σε παιδεύουν οι "περιορισμοί" του. Αν θέλεις να το υποστηρίξεις έχει ενα μικρό subscription, και ενα battle pass που σου δίνει αρκετά καλό value, αλλά η μεγάλη παγίδα είναι να πληρώσεις έξτρα απ αυτά για να τραβήξεις τον "κουλοχέρη" των καλών χαρακτήρων η όπλων.