Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

19-04-22

01:34
Ευχαριστώ πολύ πολύ. Θα το ψάξω.Εννοείται, οι περισσότεροι στο λάπτοπ παίζουν (μιας που τα κινητά πρέπει να είναι αρκετά καλά και με τεράστια μνήμη).
Δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω λινκ, γιατί μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση όμως υπάρχει
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

19-04-22

02:00
This looks interesting...
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

19-04-22

02:04
Φοβερό, και λατρεύω το πως τα graphics get better as years go by. Ειλικρινά, είναι πιο smooth το gameplay.This looks interesting...
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

19-04-22

02:08
Όντως τα γραφικά είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Προφανώς το gameplay είναι σημαντικό, και φαίνεται οτι το έχουν πετύχει, οπότε είναι sweet που και τα γραφικά είναι ωραία.Φοβερό, και λατρεύω το πως τα graphics get better as years go by. Ειλικρινά, είναι πιο smooth το gameplay.
Το μόνο που με χαλάει λιγουλάκι είναι κάποιοι χαρακτήρες στο πρόσωπο. Ξέρω οτι είναι υπερβολικά δύσκολο να πετύχει οποιοδήποτε παιχνίδι ως προς τα γραφικά, αλλά οκ έχω δει και καλύτερες προσπάθειες, δεν θα πω ψέματα. Σε κάθε περίπτωση όμως το παιχνίδι παραμένει πάρα πολύ εντυπωσιακό και το gameplay insane, οπότε δεν θα κολλήσω εκεί.
Joji
Επιφανές μέλος

19-04-22

02:20
Ναι. Συμφωνώ σε αυτό. Εντάξει I don’t judge whatsoever I couldn’t do better probably. Αλλά είναι λίγο ότι χαλάει την όλη αίσθηση των απίστευτων γραφικών.Το μόνο που με χαλάει λιγουλάκι είναι κάποιοι χαρακτήρες στο πρόσωπο.
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.633 μηνύματα.

19-04-22

21:33
Θα πω κι εγώ άποψη, αν και έχω εμπειρία μόνο απο pc version:Έχει κανείς άποψη περί Genshin Impact; Έχω δει gameplays, στο κινητό πιάνει όμως τουλάχιστον 20 GB και δεν ξέρω αν αξίζει.
Θετικά
- Το combat system είναι αρκετά καλό, το action tight τις πιο πολλές φορές. Το σύστημα με τα reactions των διαφόρων elements του δίνει αρκετό βάθος.
- Έχει ΠΟΛΥ story content (φαντάσου το questing το αντίστοιχο για mmo) που είναι hit or miss (τα αρχικά stories ηταν λίγο ο,τι να ναι, αλλά βελτιώνονται. Γενικά βγάζουν content με πολυ γρήγορο ρυθμό
- Πολύ καλό graphic style για εμένα, αν και οχι φωτορεαλιστικό (είναι unity engine!!)
10 / 10 Μουσική - Είναι τζάμπα (αλλά δες παρακάτω για monetization)
Αρνητικά
- Έχει αυτό το mechanic που σε βάζει να παίζεις κάθε μέρα, σου περιορίζει δηλαδή το progress σου με ενα resource που αναγεννάται σε πραγματικό χρόνο, οπότε αμα πεις οτι θα παιζω πχ μονο το ΣΚ προχωράς αρκετά αργότερα, αφού σε βάζει να κανεις πχ "5 dungeons τη μέρα".
- Έχει πολυ content που έχει βγει οπότε αν το πιάσεις τωρα θα εχει ενα βουνό ιστορίας / exploration μπροστά σου να περάσεις για να ξεκλειδώσεις πράγματα που θα σου χρειάζονται. Δεν έχει catch up mechanic επ αυτού.
- Αδύναμο (αλλά υπαρκτό) multiplayer
- Αρκετά περίπλοκο stat system και theorycrafting αν θελεις να αποδίδουν καλά οι χαρακτήρες σου (στην πράξη σημαίνει οτι αν δεν διαβάσεις guide τουλάχιστον στην αρχή θα τους στήνεις αρκετά υποβέλτιστα)
- Power creep (που σημαίνει οτι οι πιο καινούριοι χαρακτήρες είναι πιο δυνατοί και το πιο καινούριο content πιο δύσκολο, οπότε στην ουσία είναι σαν να γίνονται πιο "αδύναμοι" οι χαρακτήρες που εχεις με αργό ρυθμό.
- Είναι ΠΟΛΥ grindy Και με αρκετή τυχαιότητα στα πάντα (drops, stats στα drops και φυσικά χαρακτήρες)
- Έχει αρκετά επιθετικό gasha monetization. Μπορείς να παίξεις τζάμπα, αλλά θα έχεις συνεχώς την αίσθηση ότι παίζεις με 2ης κλάσσης χαρακτήρες που είναι λίιιιιγο ποιο αδύναμοι για το content που κάνεις. Αυτό είναι by design.
Το βάζω στα θετικά γιατί εμένα μ αρέσει , αλλά μπορεί να είναι και αρνητικό: έχει αυτή τη grindίλα με τα daily quests που έχουν τα MMOs. Γενικά παίζει σαν action MMORPG που αποφάσισες να παίξεις solo, και ανταγωνίζεται με τέτοια παιχνίδια μέχρι ένα σημείο, απλά χωρίς να εχει την έννοια των υποχρεωτικά multiplayer δραστηριοτήτων. Το θέμα του monetization είναι το πιο αρνητικό για εμένα, αφού πρέπει να έχεις το ψυχικό σθένος να μη το πληρώσεις (πολύ) όσο και να σε παιδεύουν οι "περιορισμοί" του. Αν θέλεις να το υποστηρίξεις έχει ενα μικρό subscription, και ενα battle pass που σου δίνει αρκετά καλό value, αλλά η μεγάλη παγίδα είναι να πληρώσεις έξτρα απ αυτά για να τραβήξεις τον "κουλοχέρη" των καλών χαρακτήρων η όπλων.
Joji
Επιφανές μέλος

19-04-22

21:42
Αρκετά κατατοπιστικός και σε ευχαριστώ για την ανάλυση. Έχω ακούσει για το battle pass αν και θεωρώ το Genshin λίγο πολύ money sucker. Και αυτό μου το έχουν πει άτομα που έπαιζαν καθημερινά. Ότι θα χρειαστεί να σκάσεις αρκετά λεφτά αν θέλεις να παίζεις αξιοπρεπώς.Θα πω κι εγώ άποψη, αν και έχω εμπειρία μόνο απο pc version:
Θετικά
- Το combat system είναι αρκετά καλό, το action tight τις πιο πολλές φορές. Το σύστημα με τα reactions των διαφόρων elements του δίνει αρκετό βάθος.
- Έχει ΠΟΛΥ story content (φαντάσου το questing το αντίστοιχο για mmo) που είναι hit or miss (τα αρχικά stories ηταν λίγο ο,τι να ναι, αλλά βελτιώνονται. Γενικά βγάζουν content με πολυ γρήγορο ρυθμό
- Πολύ καλό graphic style για εμένα, αν και οχι φωτορεαλιστικό (είναι unity engine!!)
10 / 10 Μουσική- Είναι τζάμπα (αλλά δες παρακάτω για monetization)
Αρνητικά
- Έχει αυτό το mechanic που σε βάζει να παίζεις κάθε μέρα, σου περιορίζει δηλαδή το progress σου με ενα resource που αναγεννάται σε πραγματικό χρόνο, οπότε αμα πεις οτι θα παιζω πχ μονο το ΣΚ προχωράς αρκετά αργότερα, αφού σε βάζει να κανεις πχ "5 dungeons τη μέρα".
- Έχει πολυ content που έχει βγει οπότε αν το πιάσεις τωρα θα εχει ενα βουνό ιστορίας / exploration μπροστά σου να περάσεις για να ξεκλειδώσεις πράγματα που θα σου χρειάζονται. Δεν έχει catch up mechanic επ αυτού.
- Αδύναμο (αλλά υπαρκτό) multiplayer
- Αρκετά περίπλοκο stat system και theorycrafting αν θελεις να αποδίδουν καλά οι χαρακτήρες σου (στην πράξη σημαίνει οτι αν δεν διαβάσεις guide τουλάχιστον στην αρχή θα τους στήνεις αρκετά υποβέλτιστα)
- Power creep (που σημαίνει οτι οι πιο καινούριοι χαρακτήρες είναι πιο δυνατοί και το πιο καινούριο content πιο δύσκολο, οπότε στην ουσία είναι σαν να γίνονται πιο "αδύναμοι" οι χαρακτήρες που εχεις με αργό ρυθμό.
- Είναι ΠΟΛΥ grindy Και με αρκετή τυχαιότητα στα πάντα (drops, stats στα drops και φυσικά χαρακτήρες)
- Έχει αρκετά επιθετικό gasha monetization. Μπορείς να παίξεις τζάμπα, αλλά θα έχεις συνεχώς την αίσθηση ότι παίζεις με 2ης κλάσσης χαρακτήρες που είναι λίιιιιγο ποιο αδύναμοι για το content που κάνεις. Αυτό είναι by design.
Το βάζω στα θετικά γιατί εμένα μ αρέσει , αλλά μπορεί να είναι και αρνητικό: έχει αυτή τη grindίλα με τα daily quests που έχουν τα MMOs. Γενικά παίζει σαν action MMORPG που αποφάσισες να παίξεις solo, και ανταγωνίζεται με τέτοια παιχνίδια μέχρι ένα σημείο, απλά χωρίς να εχει την έννοια των υποχρεωτικά multiplayer δραστηριοτήτων. Το θέμα του monetization είναι το πιο αρνητικό για εμένα, αφού πρέπει να έχεις το ψυχικό σθένος να μη το πληρώσεις (πολύ) όσο και να σε παιδεύουν οι "περιορισμοί" του. Αν θέλεις να το υποστηρίξεις έχει ενα μικρό subscription, και ενα battle pass που σου δίνει αρκετά καλό value, αλλά η μεγάλη παγίδα είναι να πληρώσεις έξτρα απ αυτά για να τραβήξεις τον "κουλοχέρη" των καλών χαρακτήρων η όπλων.
gademis
Τιμώμενο Μέλος
Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.633 μηνύματα.

19-04-22

21:48
Είναι λίγο μύθος και αυτό. Αν εξαιρέσεις το ΠΟΛΥ high end content (το spiral abyss , που είναι το horde mode του παιχνιδιού όπου γίνεται πιο δύσκολο οσο προχωράς) τα υπόλοιπα είναι doable με free to play accounts. Θεωρώ οτι υπάρχει enjoyment στο να παιξεις free to play η σχεδόν free to play αν αποφασίσεις να μην εχεις top characters και builds.Ότι θα χρειαστεί να σκάσεις αρκετά λεφτά αν θέλεις να παίζεις αξιοπρεπώς.
Joji
Επιφανές μέλος

19-04-22

22:14
Ναι, συμφωνώ. Σίγουρα you can make something out of it και χωρίς να διαθέσεις πολλά λεφτά. Απλά πολλοί σπεύδουν την διαδικασία, πληρώνοντας, για να ανέβουν ευκολότερα επίπεδο.Είναι λίγο μύθος και αυτό. Αν εξαιρέσεις το ΠΟΛΥ high end content (το spiral abyss , που είναι το horde mode του παιχνιδιού όπου γίνεται πιο δύσκολο οσο προχωράς) τα υπόλοιπα είναι doable με free to play accounts. Θεωρώ οτι υπάρχει enjoyment στο να παιξεις free to play η σχεδόν free to play αν αποφασίσεις να μην εχεις top characters και builds.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.038 μηνύματα.

19-04-22

22:18
Καμία σχέση, δεν πληρώνεις για να ανέβεις γρήγορα το επίπεδο.Ναι, συμφωνώ. Σίγουρα you can make something out of it και χωρίς να διαθέσεις πολλά λεφτά. Απλά πολλοί σπεύδουν την διαδικασία, πληρώνοντας, για να ανέβουν ευκολότερα επίπεδο.
Δεν έχω ξοδέψει ούτε ένα ευρό και έχω αρκετούς χαρακτήρες χωρίς να μπαίνω κάθε μέρα.
Οι καινούργιοι χαρακτήρες δεν είναι καλύτερη από τους παλιούς.
Όταν είχα μόνο λεβελ 4 χαρακτήρες έκανα αρκετό νταματζ και αρκετοί τους χρησιμοποιούν παρότι που έχουν λεβελ 5 χαρακτήρες
^ Είμαι 50 λέβελ σχεδόν στο τέλος
Joji
Επιφανές μέλος

19-04-22

22:18
Ποιους έχεις; Από περιέργεια.Καμία σχέση, δεν πληρώνεις για να ανέβεις γρήγορα το επίπεδο.
Δεν έχω ξοδέψει ούτε ένα ευρό και έχω αρκετούς χαρακτήρες χωρίς να μπαίνω κάθε μέρα.
Οι καινούργιοι χαρακτήρες δεν είναι καλύτερη από τους παλιούς.
Όταν είχα μόνο λεβελ 4 χαρακτήρες έκανα αρκετό νταματζ και αρκετοί τους χρησιμοποιούν παρότι που έχουν λεβελ 5 χαρακτήρες
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.038 μηνύματα.

19-04-22

22:19
Venti c1Ποιους έχεις; Από περιέργεια.
Zhongli c1
Raiden
Qiqi
Jean
C6 Razor
C6 Yanfei
+ 5 star weapon for raiden
Joji
Επιφανές μέλος

19-04-22

22:22
Ποιον χρησιμοποείς περισσότερο;Venti c1
Zhongli c1
Raiden
Qiqi
Jean
C6 Razor
C6 Yanfei
+ 5 star weapon for raiden
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

19-04-22

22:23
Zhongli shield + Raiden dmgΠοιον χρησιμοποείς περισσότερο;
Venti for crowd control και qiqi για healing
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

19-04-22

22:56
Σε μια εποχή που τα παιχνίδια γίνονται release με delay η nintendo ανακοίνωσε το νέο xenoblade πιο νωρίς από αυτό που αναμενόταν.
Φαίνεται βελτιωμένο το σύστημα μάχης.
Φαίνεται βελτιωμένο το σύστημα μάχης.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

20-04-22

09:30
Δεν είναι τέλειο; Εγώ παίζω το story και έφτασα στο επίπεδο 9. Δε νομίζω να είναι cross platformo.O
και γω πριν λιγες μερες. Δε νομιζω να ειναι cross platform ομως.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
'Ακικο λογικά επειδή είανι το πρώτο open world που παίζεις που δεν είναι ζελντα κάνεις γύρους άσκοπα, όλοι το πάθαμε με το skyrim.

Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-04-22

14:05
Το παιχνίδι είναι καλό, αλλά δυστυχώς δε βρίσκω άτομα με καλές συνδέσεις να παίξω online. Συνήθως έχω ένα μικρό delay. Παίζουν πάρα πολυ λιγότεροι online απ' ότι φαίνεται από τα steam charts δυστυχώς. Επίσης προφανώς δε μ' αρέσει που πρέπει να αγοράζεις παίχτες με 5€ τον καθέναν.Δεν είναι τέλειο; Εγώ παίζω το story και έφτασα στο επίπεδο 9. Δε νομίζω να είναι cross platform![]()
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

20-04-22

14:55
Το τελευταίο δημιούργημα της square enix και της Platinum πάει άπατο.
www.gamebyte.com
Το μοντέλο game as service δεν είναι τόσο εύκολο να πετύχει. Το ότι πέτυχε το Fornite και το Genshin Impact δεν σημαίνει ότι θα πετύχουν. Οι εταιρείες θα κατευθυνθούν στο mobile gaming για να αυξήσουν τη βάση χρηστών τους.

Babylon's Fall Drops To Below 10 Active Players
Babylon's Fall doesn't seem to be doing particularly well, as its concurrent player count dropped below 10 on PC.

Το μοντέλο game as service δεν είναι τόσο εύκολο να πετύχει. Το ότι πέτυχε το Fornite και το Genshin Impact δεν σημαίνει ότι θα πετύχουν. Οι εταιρείες θα κατευθυνθούν στο mobile gaming για να αυξήσουν τη βάση χρηστών τους.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

20-04-22

19:10
Εμένα δε μου βγάζει να αγοράζω παίχτεςΤο παιχνίδι είναι καλό, αλλά δυστυχώς δε βρίσκω άτομα με καλές συνδέσεις να παίξω online. Συνήθως έχω ένα μικρό delay. Παίζουν πάρα πολυ λιγότεροι online απ' ότι φαίνεται από τα steam charts δυστυχώς. Επίσης προφανώς δε μ' αρέσει που πρέπει να αγοράζεις παίχτες με 5€ τον καθέναν.

Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-04-22

20:02
Ναι από PC και κόσμο μαζεύει 40-50/65 ένα ρουμ στη Γερμανία και άλλο ένα στη Γαλλία(η Ιταλία και η ανατολική Ευρώπη δε μαζεύουν κόσμο μέχρι τώρα). Βρίσκω να παίζω αλλά οι συνδέσεις τους πάνω από τις μισές φορές είναι μεχ. Το στόρυ το ξεκίνησα και ήταν ωραίο, αλλά λογικά θα το αφήσω γιατί δεν κερδίζεις κάτι, μόνο μια αδιάφορη χαρακτήρα ξεκλειδώνεις. Τον μπλε γκόκου και βετζήτα τους βγάζεις απλά κερδίζοντας πόντους(500,000 και 300,000 αντίστοιχα).Εμένα δε μου βγάζει να αγοράζω παίχτεςΈχεις δοκιμάσει να αλλάξεις server? Δοκίμασε να παίξεις το story, είναι πολύ ωραίο. Αν ήταν cross platform θα σε πρόσθετα. Από PC μπαίνεις;
Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο για competitive. Δεν είναι κάτι δύσκολο στην αρχή, όμως πολύ σύντομα αρχίζεις και βάζεις όλο και περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι σου. Αν βρίσκεις κόσμο με καλή σύνδεση το προτείνω 100%. Σκέφτομαι και για fighting stick, καθώς οι αντιχειρές μου κουράζονται.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 166 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fourkaki
- rafaela11
- Reader
- Memetchi
- charmander
- Scandal
- physicscrazy
- louminis
- Giorgkalo
- Paragontas7000
- Debugging_Demon
- NeosUser2023
- Libertus
- taketrance
- Kate1914
- fockos
- Joji
- Fernando_A
- jellojina
- A350
- giannhs2001
- Jim175
- Wonderkid
- despoina13
- Hecticism
- Paladin
- Μήτσος10
- gademis
- jj!
- Unboxholics
- Ellis
- Αρίκος
- Netscape
- Hased Babis
- naturale
- afantos
- Re_Alexis
- Helen06
- iiTzArismaltor_
- Δροσουλίτης
- fmarulezkd
- Ness
- AK-92
- johnsala
- Sweet31
- ΘανάσοςG4
- tsiobieman
- Στεφανος56
- J.Cameron
- User2350
- American Economist
- parrot/παπαγάλος
- Citylights
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- ΔίνωΈναΤέλος
- oups
- harry akritas
- camil
- Nikoleta93
- i11i1i1i1ii1i1i
- ZoeNyx
- VasoGrimes
- tslef8
- Mapas26
- Viedo
- eukleidhs1821
- ggl
- Mhtrogoal
- Eleghostamatosvistis
- hirasawayui
- SlimShady
- Unseen skygge
- Slytherin
- orchidea
- Μαυρίκιος
- CiNeFiL
- Vold
- Griff
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.