Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

07-02-25

11:08
το είδα το trailer και λιγο το game play. μου θυμιζει πολυ path of exile.Αν χρειάζεται λέει..Το data για download είναι μόνο κοντά στα 200GB. Βλέπεις, οι επιλογές σου επηρεάζουν το παιχνίδι κι άρα έχει πάρα πολλά διαφορετικά σενάρια, εξού και το μέγεθος. Συν τα γραφικά, φυσικά.
Αν δεις το τρέιλερ, ρίξε μια γνώμη!![]()
ενδιαφερον παιχνιδι παντως! μου φαινεται λιγο δυσκολο/πολυπλοκο...ισως επειδη δεν το εχω παιξει.
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

07-02-25

13:58
Βγήκε και το Kingdom Come Deliverance II αυτές τις μέρες, που λένε είναι πάρα πολύ καλό 

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.

21-02-25

02:35
Τελείωσα εν τέλει το Baldur's Gate 3.
ΕΠΙΚΟ παιχνίδι. Σενάριο; Διάλογοι; Ηθοποιοί; Gameplay; Lore; 10/10 παντού.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

21-02-25

10:23
ποσο καηκες??Τελείωσα εν τέλει το Baldur's Gate 3.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.291 μηνύματα.

21-02-25

13:18
Παραπάνω απ'οσο θα έπρεπε xDποσο καηκες??![]()
Friday_k
Δραστήριο μέλος

21-02-25

13:45
και εγω ετσι ημουν πριν κατι μηνες. μεσα σε μια εβδομαδα καταφερα να τερματισω το pokemon violet.Παραπάνω απ'οσο θα έπρεπε xD

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

21-02-25

21:08
Κάποιος μιλησε για PoE. Το χα παιξει πισω στο 2017 οταν ακομα ηταν 12GB το μεγεθος και ειχα μια μαγισσα λεβελ 2. Το ξανακατεβασα μολις, απο περιεργεια, 44GB αμαν αμαν.
Δε με τραβάει ιδιαιτερα αυτο το παιχνίδι (αν και το Diablo 3 το χω ξεσκίσει, και το Torchlight 2 ΚΑΙ το Grim Dawn ναι οκ ειναι το παιχνιδι που δε με γεμίζει, όχι η κατηγορία γενικά, αυτή μου αρέσει πολύ)
Δε με τραβάει ιδιαιτερα αυτο το παιχνίδι (αν και το Diablo 3 το χω ξεσκίσει, και το Torchlight 2 ΚΑΙ το Grim Dawn ναι οκ ειναι το παιχνιδι που δε με γεμίζει, όχι η κατηγορία γενικά, αυτή μου αρέσει πολύ)
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

21-02-25

22:08
Τσεκαρε και το Baldur's Game 3. Ένα θα σου πω μόνο, είναι τόσο customisable που μπορείς να φτιάξεις ladyboy για character.Κάποιος μιλησε για PoE. Το χα παιξει πισω στο 2017 οταν ακομα ηταν 12GB το μεγεθος και ειχα μια μαγισσα λεβελ 2. Το ξανακατεβασα μολις, απο περιεργεια, 44GB αμαν αμαν.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

21-02-25

22:11
ΑΧ ΣΑΤΑΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!Τσεκαρε και το Baldur's Game 3. Ένα θα σου πω μόνο, είναι τόσο customisable που μπορείς να φτιάξεις ladyboy για character.![]()
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

21-02-25

22:11
Ξέρω σε ποιόν μιλάω, αγαπητέ!ΑΧ ΣΑΤΑΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ!

Friday_k
Δραστήριο μέλος

21-02-25

22:56
Εγώ όταν είχα κατεβάσει το PoE δεν με είχε ενθουσιάσει....αλλά το Baldur's Gate 3 που λέει το παιδί εδώ, πιο ενδιαφέρον φαίνεται.Κάποιος μιλησε για PoE. Το χα παιξει πισω στο 2017 οταν ακομα ηταν 12GB το μεγεθος και ειχα μια μαγισσα λεβελ 2. Το ξανακατεβασα μολις, απο περιεργεια, 44GB αμαν αμαν.
Το Diablo πολύ ωραίο! Αλλά δεν έχω παίξει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

21-02-25

23:00
Το D4 ουτε εγω. Αλλά το D3 ΤΑ ΣΠΑΕΙ μαζί με το εξπάνσιον.Εγώ όταν είχα κατεβάσει το PoE δεν με είχε ενθουσιάσει....αλλά το Baldur's Gate 3 που λέει το παιδί εδώ, πιο ενδιαφέρον φαίνεται.
Το Diablo πολύ ωραίο! Αλλά δεν έχω παίξει.
Ρε 44GB για το PoE, αμα επιβιώσει τη νυχτα και δεν το σβησω πάλι, θα δουμε ίσως ασχοληθώ.
Friday_k
Δραστήριο μέλος

21-02-25

23:03
Δυστυχώς, πλέον, δεν έχω gaming pc οπότε δεν μπορώ να παίξω τίποτα από αυτά.Το D4 ουτε εγω. Αλλά το D3 ΤΑ ΣΠΑΕΙ μαζί με το εξπάνσιον.
Ρε 44GB για το PoE, αμα επιβιώσει τη νυχτα και δεν το σβησω πάλι, θα δουμε ίσως ασχοληθώ.
Ούτε lol δεν σηκώνει το λαπτοπ μου αλλά και αυτό το έκοψα εδώ και 3 χρόνια.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

21-02-25

23:07
EUNE ο καρκίνος ο ίδιος. Μακριά.Δυστυχώς, πλέον, δεν έχω gaming pc οπότε δεν μπορώ να παίξω τίποτα από αυτά.
Ούτε lol δεν σηκώνει το λαπτοπ μου αλλά και αυτό το έκοψα εδώ και 3 χρόνια.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

21-02-25

23:33
Εγώ παίζω West και είναι αρκετά τσιλλEUNE ο καρκίνος ο ίδιος. Μακριά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

21-02-25

23:34
Ετσι εχω ακουσει κι εγω, αλλά το χω κόψει γιατι ειμαι ασχετος εντελώς!Εγώ παίζω West και είναι αρκετά τσιλλ

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

21-02-25

23:37
Γι'αυτό πάνε φτιάξε ένα ladyboy και κάνε romance με τους υπόλοιπους χαρακτήρες να γουστάρεις! Ξέρω τι σου λέω, δοκιμασμένο και ειχε φάση ομολογουμένως να βλέπεις ξαφνικά το ριπαπα ξέρωγωΕτσι εχω ακουσει κι εγω, αλλά το χω κόψει γιατι ειμαι ασχετος εντελώς!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 166 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fourkaki
- rafaela11
- Reader
- Memetchi
- charmander
- Scandal
- physicscrazy
- louminis
- Giorgkalo
- Paragontas7000
- Debugging_Demon
- NeosUser2023
- Libertus
- taketrance
- Kate1914
- fockos
- Joji
- Fernando_A
- jellojina
- A350
- giannhs2001
- Jim175
- Wonderkid
- despoina13
- Hecticism
- Paladin
- Μήτσος10
- gademis
- jj!
- Unboxholics
- Ellis
- Αρίκος
- Netscape
- Hased Babis
- naturale
- afantos
- Re_Alexis
- Helen06
- iiTzArismaltor_
- Δροσουλίτης
- fmarulezkd
- Ness
- AK-92
- johnsala
- Sweet31
- ΘανάσοςG4
- tsiobieman
- Στεφανος56
- J.Cameron
- User2350
- American Economist
- parrot/παπαγάλος
- Citylights
- Αλκης Κ.
- Mexicanos
- ΔίνωΈναΤέλος
- oups
- harry akritas
- camil
- Nikoleta93
- i11i1i1i1ii1i1i
- ZoeNyx
- VasoGrimes
- tslef8
- Mapas26
- Viedo
- eukleidhs1821
- ggl
- Mhtrogoal
- Eleghostamatosvistis
- hirasawayui
- SlimShady
- Unseen skygge
- Slytherin
- orchidea
- Μαυρίκιος
- CiNeFiL
- Vold
- Griff
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.