christidim
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Διάλεξε έναν σωστό επαγγελματία (όχι πιστολάκια και κοσμηματοπωλεία, πήγενε σε ένα τατουατζίδικο, διάλεξε όποιο έχει piercing artist που να σου εμπέει περισσότερη εμπιστοσύνη) και ακολούθισε τις όδηγίες του, έτσι ούτε θα πριστείς ούτε θα σου προκύψουν άλλα προβλήματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το αν θα πριστεί εξαρτάτε από τον οργανισμό σου, από το αν θα κάνει σωστά την τρύπα όποιος στην κάνει και από το αν θα φροντίσεις σωστά την πληγή τον πρώτο καιρό. Κανονικά δεν πρέπει να πριστεί.
Διάλεξε έναν σωστό επαγγελματία (όχι πιστολάκια και κοσμηματοπωλεία, πήγενε σε ένα τατουατζίδικο, διάλεξε όποιο έχει piercing artist που να σου εμπέει περισσότερη εμπιστοσύνη) και ακολούθισε τις όδηγίες του, έτσι ούτε θα πριστείς ούτε θα σου προκύψουν άλλα προβλήματα.
Εγώ σε κοσμηματοπωλείο την έκανα και δεν έπαθα τίποτα!
Εκτός αν πάθω αργότερα!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Επιπλέων με το πιστόλι υπάρχει κύνδινος η τρύπα να γίνει στραβά, πράγμα που μπορεί να σημένει ότι θα βρεί αρτιρία.
Πέραν αυτού όμως, το πιστόλι δεν αποστειρώνετε πλήρος, επομένος ενέχει κίνδυνο μόλυνσης, ένω η βελόνα είναι μιας χρήσης.
Όπως και σε οτιδήποτε άλλο, η πρόληψη είναι το καλύτερο, επομένος ας γίνει εξ αρχής η τρύπα με βελόνα, για καλό είναι.

Τώρα το κατάλαβα όμως.Έπαθες, απλά δεν το έχεις καταλάβει. Το σημάδι το πιθανότερο είναι να σου μείνει για πάντα, ακόμα και αν δεν μείνει όμως έχεις τραυματίσει για πάντα τον ιστό στο συγκεκριμένο σημείο.
Επιπλέων με το πιστόλι υπάρχει κύνδινος η τρύπα να γίνει στραβά, πράγμα που μπορεί να σημένει ότι θα βρεί αρτιρία.
Πέραν αυτού όμως, το πιστόλι δεν αποστειρώνετε πλήρος, επομένος ενέχει κίνδυνο μόλυνσης, ένω η βελόνα είναι μιας χρήσης.
Όπως και σε οτιδήποτε άλλο, η πρόληψη είναι το καλύτερο, επομένος ας γίνει εξ αρχής η τρύπα με βελόνα, για καλό είναι.

SotosPapas
Νεοφερμένο μέλος

valeria..
Νεοφερμένο μέλος

και να ειναι διακριτικα.Εγω σκουλαρικια εχω μονο στα αυτια(1+1).
Θα ηθελα αλλο ενα στο δεξι αυτί πανω αλλα λογω ηλικιας( ειμαι 16)
οι γονεις μου δε μ'αφηνουν. Φυσικα μολις γινω 18 ποιος τους ρωταει.
Επίσης θα ήθελα και στη μύτη αλλα νομιζω οτι δε μου παει.
Πάλι καλα υπαρχουν και σκουλαρικια μαγνητακια και οταν
μεγαλωσω θα δοκιμασω τι μου παει..
Let.It.Go:\
Εκκολαπτόμενο μέλος

μια χαρά συμπαθητικές είναι οι αγελαδίτσεςΚαι εγώ.
Αλλά θα είμαι σαν αγελάδα ξέρωγω![]()

αν σου πάει, να το κάνεις. εγω μάλλον θα το τολμήσω την άνοιξη

Let.It.Go:\
Εκκολαπτόμενο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εντυπώσεις.έκανα σέπτουυυυυυυυυυυμ
ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

Annabelle
Νεοφερμένο μέλος

Όσο για septum το σκεφτόμουν μικρότερη, τώρα με πήραν τα χρόνια

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Εντυπώσεις.
ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.![]()
Εσένα δε σ'άρεσε

Gate4
Επιφανές μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Ναι, μετά απο ένα χρονικό διάστημα μπορείς να το βγάλεις.
Gate4
Επιφανές μέλος

Τσουκ για τρύπα στη μύτη λέωΕννοείς αυτό που βάζουν και στις τρύπες των αυτιών, σωστά;
Ναι, μετά απο ένα χρονικό διάστημα μπορείς να το βγάλεις.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Γιατί δυο γνωστές μου που έχουν κάνει με πιστόλι, είχαν για καμια βδομάδα ένα σαν αυτά που βάζουν στα αυτιά,τα χοντρά.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Με αηδιάζει ρε χαζό.Εσένα δε σ'άρεσε![]()
Αα,ναι. Ξέχασα να στο πω.Ρε παιδιά είναι αλήθεια ότι αν κάνεις τρύπα στη μύτη με πιστόλι το σκουλαρίκι που σε βάζουν είναι λίγο μεγάλο;Κάτι τέτοιο άκουσα και το σκέφτομαι κάπως
![]()
Ναι,ισχύει ότι είναι γκουμούτσα.

Το κάνουν απλά και μόνο για να μην έχεις πρόβλημα και μετά να μην μπορείς να βάλεις κάποιο σκουλαρίκι. Αν και με μαθηματική ακρίβεια ό,τι σκουλαρίκι και να βάλεις μικρό θα΄ναι.
Ε,αν είναι το θέμα σου αυτό,πήγαινε σε πίρσερ με βελόνα. Να σε κάνει την τρύπα πρώτα και μετά να βάλει το σκουλαρίκι.
(Ιχ. Και μόνο που το'πα ανατρίχιασα).
ΌΟΟΟχι. Καταρχάς αυτό της μύτης δεν έχει κούμπωμα. Μη γελάτε,δεν ήξερα ότι δεν έχει και έτρεμα όταν είχα κάνει.Δεν λες για το χοντρό σκουλαρίκι που βάζουν;
Γιατί δυο γνωστές μου που έχουν κάνει με πιστόλι, είχαν για καμια βδομάδα ένα σαν αυτά που βάζουν στα αυτιά,τα χοντρά.

Επίσης αν κάνεις με τη συνήθη μάρκα για τη μύτη θα σε πουν για ένα μήνα.
Ε καλά δεν είναι και τόσο τραγικό,σιγά.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αν ποτέ κάνω, κρικάκι θα βάζω..
dimitraaa
Νεοφερμένο μέλος

Συμβουλή: ΠΟΤΕ piercing με πιστολάκι.. ΜΟΝΟ με ΒΕΛΟΝΑ σε οποιοδήποτε σημείο!

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Αν το καταφέρεις μετά από το λιγότερο έξι μήνες τρύπα μου και το άλλο ρουθούνι.Εγώ αηδιάζω πάντως που βλέπω το μεγάλο σκουλαρίκι.
Αν ποτέ κάνω, κρικάκι θα βάζω..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.