PieMaker
Δραστήριο μέλος

Επισης μεσα σε δυο μερες εχω δει τα μισα επεισοδια της πρωτης σεζον και αυριο το πρωι στις 8 δινω μαθημα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος

Εγω μολις τελειωσα το 18ο επεισοδιο.
Καλη τυχη Κωσταντινε, για αυριο !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Η που εστρωσε η σειρα η που τη συνηθισα. Τα επεισοδια 10 και 11 της πρωτης σεζον τολμω να πω πως ηταν πολυ καλα.
Επισης μεσα σε δυο μερες εχω δει τα μισα επεισοδια της πρωτης σεζον και αυριο το πρωι στις 8 δινω μαθημα. Μας κατεστρεψαν οι "Ομορφες Μικρες Ψευτρες"...
Αχχαχααχ, σε φάγαμε παιδάκι μου, δεν μας έλεγες απ'την αρχή πως έχεις εξεταστική, να σε αποτρέψουμε;

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

PieMaker
Δραστήριο μέλος

Τι σας έχω;
Πριν κανω καμια πατατα και το δω, τι ακριβως ειναι αυτη η "σειρα επεισοδιων" PDS??
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Επειδή το Α' μέρος της 3ης σεζόν της σειράς τελείωσε, αποφάσισαν μέχρι το Halloween Special (23/10) να βγάλουν 8 επεισόδια μικρού μήκους, όπου δεν πρωταγωνιστούν τα κορίτσια, αλλά οι "σκοτεινοί" χαρακτήρες της σειράς, για να τρυπώσουμε λίγο και στις δικές τους ζωές.

PieMaker
Δραστήριο μέλος

Πολυ δυνατο το season finale, απο ενα σημειο και μετα ετρωγες το ενα χαστουκι μετα το αλλο και εμενες απλως να παρακολουθεις τις εξελιξεις με κομμενη ανασα.
Δεν εχω ιδεα απο που θα το πιασουν στη δευτερη σεζον και πως θα μπορεσουν να μπουν τα πραγματα σε μια ταξη. Το κουβαρι εχει μπλεχτει για τα καλα και δε νομιζω πως αυτο διορθωνεται ευκολα.
Τωρα χρειαζομαι ενα καλο διαλειμμα μεχρι να ξεκινησω τη 2η σεζον.
souzana
Δραστήριο μέλος

Το pds δεν υπάρχει στα ελληνικά; Δν ξέρω αγγλικα

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

souzana
Δραστήριο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Στείλε το mail σου με πμ!

a posse ad esse
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Λάουραααα; Πού είσαι;

Μη μ'αφήνετε σαν την παλαβή να ποστάρω! Όλοι από νωρίς πήγατε για ύπνο απόψε;

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ρε συ να σου πω κάτι; Δε μ' αρέσει τελικά αυτό με αυτή τη σειρά{PDS}.
Μου φαίνεται ότι μας μπλέκει πιο πολύ και μας αποσυντονίζει.
Θα προτιμούσα αυτά να τα κόλλαγαν στα επόμενα επεισόδια, έτσι δεν έχει πλάκα, ούτε νόημα. -.-
Δηλαδή τα βλέπεις και δε σου προσφέρει κάτι, είναι σαν να μη το είδες ποτέ.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Δηλαδή οκ, το κουράσαμε ήδη κι έχω εκνευριστεί αυτή τη στιγμή, γιατί θέλω να αρχίσει να έχω λόγο να βρίζω.
είναι σίγουρο ότι θα' χει και 4η σεζόν;
4η και τέλος; Κάτι μου λέει ότι θα πάει και παραπέρα

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

A few days ago, Teen Vogue released an interview with Ashley Benson (Hanna) where the Pretty Little Liars star dished that she had heard rumors that "the producers are talking about doing four seasons [of PLL] and then wrapping it up with a feature film."
και
[...]showrunner Marlene King has since said "there is no definitive end to PLL the TV show."
Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Στη 5η σεζόν, θα δούμε τα κορίτσια να δίνουν Παναμερικάνικες εξετάσεις, να μπαίνουν στο Πανεπιστήμιο (η Χάνα μπήκε σε ΤΕΙ) και να συναναστρέφονται κομματόσκυλα, τα οποία τις κολλάνε λύσσα. Η Σπένσερ, που δε μας έχει συνηθήσει καθόλου σε κάτι τέτοια, αρχίζει να δαγκώνει ανεξέλεγκτα και στέλνει το μισό Ρόουζγουντ(?) στο νοσοκομείο.Κι εγώ αυτό πιστεύω, ότι θα μπλέξουν πάρα πολύ, άσε που σύμφωνα με όλα αυτά τα βιντεάκια θα μπουν κι άλλοι καινούργιοι στο σενάριο, που κατά 99,9% να' ναι ύποπτοι για Α, ή γενικά θα έχουν σχέση με Α.
Δηλαδή οκ, το κουράσαμε ήδη κι έχω εκνευριστεί αυτή τη στιγμή, γιατί θέλω να αρχίσει να έχω λόγο να βρίζω.
είναι σίγουρο ότι θα' χει και 4η σεζόν;
4η και τέλος; Κάτι μου λέει ότι θα πάει και παραπέρα![]()
Τη σεζόν θα κλείνει ένα μήνυμα του Α,
pun intended! xoxoxoxo
-A
Καλά, οι άλλοι που 15 χρόνια τώρα έχουν αλλάξει μία τάξη, δε σε πειράξανε?Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμα για 4η σεζόν, λογικά μέσα στο χειμώνα θα αποφασιστεί. Βρήκα μόνο αυτό:
και
Μαλακία, επειδή έχει τηλεθέαση, να το τραβάνε από παντού για να κρατήσει. Πόσο καιρό θα πηγαίνουν σχολείο πια; Δεν θα αποφοιτήσουν, να πάνε να σπουδάσουν, να ησυχάσουν κι αυτές κι εμείς; Και πόσοι Α υπάρχουν πια; Δίκιο είχε κι ο Κων/νος, θα 30αρίσει κι η Spencer έτσι όπως πάμε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.