Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 6.973 μηνύματα. Χθες στις 17:29 Ο Micro έγραψε: #281 Χθες στις 17:29 Ψαχνω tablets με πενακι , συγκεκριμένα κοιτάω τα s10 lite/fe . από την άλλη βλέπω και τα lenovo που φαίνεται να έχουν σε παρόμοιες τιμές καλύτερα χαρακτηριστικά Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.796 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #282 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ψαχνω tablets με πενακι , συγκεκριμένα κοιτάω τα s10 lite/fe . από την άλλη βλέπω και τα lenovo που φαίνεται να έχουν σε παρόμοιες τιμές καλύτερα χαρακτηριστικά Click για ανάπτυξη... Εχω ταμπλετ σαμσουνγκ μ πενακι ειναι πολυ καλα.Λενοβο απο λαπτοπ παντως ψιλοπαπατα ειναι. fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η fortheloveofshizaya: #283 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ψαχνω tablets με πενακι , συγκεκριμένα κοιτάω τα s10 lite/fe . από την άλλη βλέπω και τα lenovo που φαίνεται να έχουν σε παρόμοιες τιμές καλύτερα χαρακτηριστικά Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για πενάκι, αλλα το ταμπλετ της samsung που έχω (galaxy tab a9) είναι αρκετά ικανοποιητικό. Τουλάχιστον για αυτό που το θέλω εγώ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 First Προηγούμενη 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 136 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Dmzk charmander AggelikiGr American Economist chester20080 Scandal Wonderkid Paragontas7000 Unboxholics Maria23667 A350 bibliofagos Giorgkalo rafaela11 Libertus fourkaki fmarulezkd Βασιλης1234 Fernando_A Alessandra Eliza back2967 taketrance aggorf Abiogenesis Jack of Spades jj! sufnakaii hirasawayui fockos J.Cameron ΘανάσοςG4 Idontknoww oups User2350 Memetchi sophiaa Satan Claus Cupid eukleidhs1821 Citylights camil Αλκης Κ. VasoGrimes Viedo ggl Thundergirl physicscrazy 1011 sunsetpp gademis T C harry akritas Mhtrogoal tsiobieman SlimShady παιδι για κλαματα giannhs2001 Scott Στεφανος56 Κλημεντίνη JohnGreek kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψαχνω tablets με πενακι , συγκεκριμένα κοιτάω τα s10 lite/fe . από την άλλη βλέπω και τα lenovo που φαίνεται να έχουν σε παρόμοιες τιμές καλύτερα χαρακτηριστικά
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.796 μηνύματα. Χθες στις 18:20 Η Πουπουλίνα: #282 Χθες στις 18:20 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ψαχνω tablets με πενακι , συγκεκριμένα κοιτάω τα s10 lite/fe . από την άλλη βλέπω και τα lenovo που φαίνεται να έχουν σε παρόμοιες τιμές καλύτερα χαρακτηριστικά Click για ανάπτυξη... Εχω ταμπλετ σαμσουνγκ μ πενακι ειναι πολυ καλα.Λενοβο απο λαπτοπ παντως ψιλοπαπατα ειναι. fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η fortheloveofshizaya: #283 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ψαχνω tablets με πενακι , συγκεκριμένα κοιτάω τα s10 lite/fe . από την άλλη βλέπω και τα lenovo που φαίνεται να έχουν σε παρόμοιες τιμές καλύτερα χαρακτηριστικά Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για πενάκι, αλλα το ταμπλετ της samsung που έχω (galaxy tab a9) είναι αρκετά ικανοποιητικό. Τουλάχιστον για αυτό που το θέλω εγώ Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 First Προηγούμενη 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ψαχνω tablets με πενακι , συγκεκριμένα κοιτάω τα s10 lite/fe . από την άλλη βλέπω και τα lenovo που φαίνεται να έχουν σε παρόμοιες τιμές καλύτερα χαρακτηριστικά Click για ανάπτυξη... Εχω ταμπλετ σαμσουνγκ μ πενακι ειναι πολυ καλα.Λενοβο απο λαπτοπ παντως ψιλοπαπατα ειναι.
fortheloveofshizaya Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 126 μηνύματα. Χθες στις 19:44 Η fortheloveofshizaya: #283 Χθες στις 19:44 Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ψαχνω tablets με πενακι , συγκεκριμένα κοιτάω τα s10 lite/fe . από την άλλη βλέπω και τα lenovo που φαίνεται να έχουν σε παρόμοιες τιμές καλύτερα χαρακτηριστικά Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για πενάκι, αλλα το ταμπλετ της samsung που έχω (galaxy tab a9) είναι αρκετά ικανοποιητικό. Τουλάχιστον για αυτό που το θέλω εγώ
Αρχική Δημοσίευση από Micro: Ψαχνω tablets με πενακι , συγκεκριμένα κοιτάω τα s10 lite/fe . από την άλλη βλέπω και τα lenovo που φαίνεται να έχουν σε παρόμοιες τιμές καλύτερα χαρακτηριστικά Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για πενάκι, αλλα το ταμπλετ της samsung που έχω (galaxy tab a9) είναι αρκετά ικανοποιητικό. Τουλάχιστον για αυτό που το θέλω εγώ