Samsung thread

Ψαχνω tablets με πενακι , συγκεκριμένα κοιτάω τα s10 lite/fe . από την άλλη βλέπω και τα lenovo που φαίνεται να έχουν σε παρόμοιες τιμές καλύτερα χαρακτηριστικά :hmm:

Ψαχνω tablets με πενακι , συγκεκριμένα κοιτάω τα s10 lite/fe . από την άλλη βλέπω και τα lenovo που φαίνεται να έχουν σε παρόμοιες τιμές καλύτερα χαρακτηριστικά :hmm:
Εχω ταμπλετ σαμσουνγκ μ πενακι ειναι πολυ καλα.Λενοβο απο λαπτοπ παντως ψιλοπαπατα ειναι.

Δεν ξέρω για πενάκι, αλλα το ταμπλετ της samsung που έχω (galaxy tab a9) είναι αρκετά ικανοποιητικό. Τουλάχιστον για αυτό που το θέλω εγώ

Η Samsung οδεύει σε ιστορικά κέρδη για το Α τρίμηνο του 2026. Η Κορεατική εταιρεία θα ανακοινώσει καθαρά κέρδη ύψους $26.9 δισεκατομμυρίων για την περίοδο Ιανουαρίου-Απριλίου, λόγω της τεράστιας αύξησης του Ai. Τα κέρδη αυτά είναι τόσο υψηλά όπου αναμένεται να είναι μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα της Apple, για πρώτη φορά από το 2013. Την ίδια ώρα τα έσοδα της εταιρείας απογειώθηκαν κατά 50% σε σχέση με το Α τρίμηνο του 2025.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back