rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Εγω θα εκανα με μια ψιλο-αγνωστη κοπελα κατι τετοιο, ποτε με την κοπελα μου. Ετσι κι αλλιως καθαρα για λογους σαρκιστικους θα το εκανα.
Δεν θα με πειραζε αν ηταν αντρας ή γυναικα το τριτο προσωπο. Με τον αντρα ετσι κι αλλιως δεν θα εκανα τιποτα, γιατι να φοβαμαι; Ενω αμα ειναι δυο γυναικες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

πριν καποια χρονια,οταν ημουν ελευθερος,ειχα ζησει αυτη την εμπειρια. το καλο ηταν οτι μου το ζητησε η τοτε κοπελα μου.
ηταν απ τις εμπειριες που μου εχουν μεινει στο μυαλο και που θα θελα να ξανα ζησω!
Προφανως θα εννοει οτι πλεον ειναι παντρεμενος, ενω εκεινην την εποχη ηταν απλα σε σχεση...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

οπως ειπα σε αλλο θεμα ειμαι bi........ποιαα θα ηταν η καλυτερη επιλογη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Για το "τρίο" υπάρχουν διάφορες επιλογές, που όμως μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα ανισότητας. Καλύτερα να προτιμήσεις το "κουαρτέτο" και από εκεί μπορούν άνετα να παίξουν και όλοι οι συνδυασμοί του "τρίο" και μάλιστα με παρατηρητή.εχετε κανει τριο; η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο το σκεφτομαι συνεχεια........................

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

εχετε κανει τριο; η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο το σκεφτομαι συνεχεια........................
Βρισκεις μια φιλη σου ακομα bi κι ενα φιλο σου και παιρνει φωτια το δωματιο
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

το προβλημα ειναι πως δεν θελουν τριο :/
Ναι είμαι σίγουρος πως κανένας μας δεν θέλει να το κάνει με δυο γυναίκες, σωστά παίδες;

Επικεντρώσου στο να βρεις γυναίκα

youhou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επικεντρώσου στο να βρεις γυναίκα![]()
και εναν μαυρο.

Guest 781029
Επισκέπτης

Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν θες να κανεις τριο,πηγαινε καν'το ,οι διαθεσιμοι θα ειναι αρκετοι πιστευω...
Ασχοληθειτε με κατι πιο ουσιωδες...θες να παρουμε και το ποστ στα σοβαρα...παμε καλα ρε?
υδωρ
Νεοφερμένο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

edit: Το ιδανικο ειναι 2 bi και ενας αντρας. Τωρα ειδα το τελευταιο μηνυμα σου
Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι με ενοχλουν πολυ τετοιου ειδους δημοσιευσεις πιστεψε με...Αρχικα αν θες να κανεις τριο κοπελα μου,κανε δεν σε εμποδιζει κανεις και τιποτα,οτι και να σου πουμε δεν νομιζω πως μπορει να σε βοηθησεισυγγνωμη σε πειραζει το θεμα?γιατι απαντας τοτε?καποια αλλα προσωπικα θεματα εχουν πιο πολυ αξια?
και επειτα δεν βρισκω τον λογο καποιος να μιλαει σε αλλους για το τι κανει στο κρεβατι του,εχω διαβασει σε αυτο το φορουμ πολυ αξιολογες δημοσιευσεις σεξουαλικου περιεχομενου αλλα διαφορετικης βαρυτητας(προφυλαξη,συμβουλες στην πρωτη επαφη κ.α)
Το να διαβαζω τι θελει να κανει μια γυναικα 30 χρονων στο κρεβατι της πραγματικα ουτε με νοιαζει και πιστευω κανεναν αλλον απο μας,απλα ιντριγκαρει
Υ.Γ:Μαγκες ποτε κανεις δεν γαμησε απο internet οποτε η τοση σημασια δεν ειναι απαραιτητη.
anwnymos
Δραστήριο μέλος

λενε επειδη οι γυναικες ειμαστε bi, δηλαδη εγω bi και η κοπελα λεσβια. οποτε κολανε εκει
αμα τους αρεσετε δεν νομιζω να πειραζει κανεναν αν ειστε λεσβιες

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Οι άνδρες θα πουλούσαν την ψυχή τους στο διάολο για να κάνουν τρίο με 2 γυναίκεςτο προβλημα ειναι πως δεν θελουν τριο :/

Τώρα, το δύσκολο είναι να βρεις γυναίκα

prinCess.
Επιφανές μέλος

Ναι με ενοχλουν πολυ τετοιου ειδους δημοσιευσεις πιστεψε με...Αρχικα αν θες να κανεις τριο κοπελα μου,κανε δεν σε εμποδιζει κανεις και τιποτα,οτι και να σου πουμε δεν νομιζω πως μπορει να σε βοηθησει
και επειτα δεν βρισκω τον λογο καποιος να μιλαει σε αλλους για το τι κανει στο κρεβατι του,εχω διαβασει σε αυτο το φορουμ πολυ αξιολογες δημοσιευσεις σεξουαλικου περιεχομενου αλλα διαφορετικης βαρυτητας(προφυλαξη,συμβουλες στην πρωτη επαφη κ.α)
Το να διαβαζω τι θελει να κανει μια γυναικα 30 χρονων στο κρεβατι της πραγματικα ουτε με νοιαζει και πιστευω κανεναν αλλον απο μας,απλα ιντριγκαρει
Υ.Γ:Μαγκες ποτε κανεις δεν γαμησε απο internet οποτε η τοση σημασια δεν ειναι απαραιτητη.
Οκκκκκκέι άραξε λίγο. Για τρίο μίλησε, δε σου ζήτησε και δανεικά.
Μην έχετε τόσα ταμπού, εξελιχθείτε λίγο, και δε σου λέω εξέλιξη = κάνε τρίο, απλά ανοίξτε λίγο το μυαλουδάκι σας και μην κλείνεστε τόσο σε σημείο που θεωρείς ''κακό'' να μιλάει κάποιος για τρίο σεξ και βία (

Αν είναι δυνατόν στο 2014 είμαστε, ας μιλάμε λίγο ελεύθερα.
Guest 209912
Επισκέπτης

εχετε κανει τριο; η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο το σκεφτομαι συνεχεια........................
Γυναίκα - Γυναίκα - Άντρας το ιδανικό για εσένα
Γυναίκα - Άντρας - Άντρας η δεύτερή σου επιλογή, ομολογουμένως πιο εύκολη να στηθεί από την πρώτη. Υποψήφιοι γιαμιάδες του πληκτρολογίου αυτή είναι η ευκαιρία σας.
Γυναίκα - Γυναίκα - Γυναίκα αυτό είναι σαν hot dog χωρίς λουκάνικο αλλά άμα σ'αρέσουν τα ψωμάκια γίνεται.
nPb
Επιφανές μέλος

ίσως προκαλέσει κάποιο «ψυχολογικό» πρόβλημα στους Άντρες λόγω μεγέθους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.