tron_gr
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SeCtoR
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλά απ' ότι ακούω και διαβάζω, από τη στιγμή που θα βάλεις τρίτον ανάμεσα στον Αδάμ και την Εύα, δύσκολο να καναμείνουν τα δυο τους και να είναι μαγικά σαν πριν ή σαν με το φίδι.
pateras
Νεοφερμένο μέλος

Αν κατι σε προσβαλει δεν θα το ευχαριστηθεις, οποτε δεν το κανεις... Αν παλι δεν ενδιαφερεσαι για το αν θα προσβαλει το συντροφο σου τοτε καλυτερα να αλαξεις συντροφο... Βεβαια ειναι θεμα ωριμοτητας του καθενος πανω στο θεμα, ετσι..? Ειναι πολλα που παιζουν ρολο....![]()
Γιώργο
Που ταξιδεύεις σε χάσαμε ;

Καλό καλοκαίρι!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Οτι απάντηση και να δοθεί απο μένα σε αυτό το θέμα είναι ανταλάξιμη με το ένα ή το άλλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

PYLH
Δραστήριο μέλος

KOSTAS71
Νεοφερμένο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

flyer
Εκκολαπτόμενο μέλος

πολυ θα ηθελα να συμμετασχω σε ερωτικο τριγωνο! αν και το πιο κοντα που εφτασα σε αυτο ηταν οταν συνοδευσα την κοπελα μου στον γυναικολογο και αρχισε να την "ψαχουλευει" χαμηλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Speedy
Δραστήριο μέλος

Και όσο για τη δική μου άποψη.. άνετα θα πήγαινα με 2 γυναίκες ακόμα και η κοπέλα μου να ήταν αρκεί να μην επηρεάσει επουδενή την σχέση μας.. με άντρα 3ο με τπτ όμως οπως ακριβώς και η παρατήρηση που κάνω παραπάνω..
Όσο για το μάτι.. θα μου άρεζε εξίσου απίστευτα να μας πέρνει μάτι μια γυναίκα, όσο για το αν ήταν άντρας ίσως δεν θα με πείραζε....
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αυτο που έχω παρατηρήσει αν δείτε όλες τις απαντήσεις είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών δεν έχει πρόβλημα στο τριο με άλλη γυναίκα.. σε αντίθεση με τους άντρες που απορίπτουν σχεδόν καθολικά την ιδέα ο 3ος να είναι άντρας.. θα ήθελα οι γυναίκες να το σχολιάσουν αυτο το γεγονός..
Μα δεν είναι προφανές; Οι άνδρες φοβούνται κατά βάθος ότι σε τέτοια περίπτωση πιθανόν η κοπέλα τους ή όποιος άλλος το μάθει να θεωρήσει ότι έχουν τάσεις ομοφυλοφιλίας, κάτι που οι άνδρες το τρέμουν. Ενώ όσον αφορά τις γυναίκες, ακόμα κι αν κάποιος σκεφτεί κάτι τέτοιο, η κοινωνία είναι πολύ πιο ανεκτική απέναντι στη γυναικεία ομοφυλοφιλία.
Όλα αυτά φυσικά έχουν τις ρίζες τους στα φαλλοκρατικά πρότυπα της κοινωνίας στην οποία ζούμε. Αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση...
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Μα δεν είναι προφανές; Οι άνδρες φοβούνται κατά βάθος ότι σε τέτοια περίπτωση πιθανόν η κοπέλα τους ή όποιος άλλος το μάθει να θεωρήσει ότι έχουν τάσεις ομοφυλοφιλίας, κάτι που οι άνδρες το τρέμουν. Ενώ όσον αφορά τις γυναίκες, ακόμα κι αν κάποιος σκεφτεί κάτι τέτοιο, η κοινωνία είναι πολύ πιο ανεκτική απέναντι στη γυναικεία ομοφυλοφιλία.
Όλα αυτά φυσικά έχουν τις ρίζες τους στα φαλλοκρατικά πρότυπα της κοινωνίας στην οποία ζούμε. Αλλά αυτό είναι μια άλλη μεγάλη συζήτηση...
Μπα... μη το λες! Εμένα κάποτε μου είπε ένας (μη με κράξετε για την έκφραση παρακαλώ, δεν είναι δικής μου προέλευσης) ότι ξέρεις Βαλ "Τη γυναίκα μου σε τρίο με άλλον άντρα θα την έβαζα μόνο με σένα μέσα στη φάση, όχι με άλλον που δεν ξέρω" για να καταλήξει στην καφρίλα "εσύ φυσικά το μπροστά της δεν το αγγίζεις καν" κι εγώ του απάντησα αρνητικά διατεθειμένος, όχι γιατί σιχαίνομαι ή οτιδήποτε. Απλά μου ήταν τόσο οικείο το πρόσωπο που ψιλοντράπηκα αν θέλεις, ότι ξέρεις εδώ δε μ' έχει δει να φιλάω γυναικείο στήθος, θα κάνουμε "διπλοντούφεκο";
Τώρα πέρα από αυτό, αν ήταν άγνωστος, πάλι θα ήμουν αρνητικά διατεθειμένος απέναντι στη φάση λόγω του "άγνωστος- τι μπορεί να κουβαλάει".
Μια ντεμί κατάσταση δηλαδή "δεν νομίζω να θέλω το κρύο, δεν πιστεύω ότι θ' αντέχω το ζεστό".
ΥΓ: Πέρα από μένα, σε μια γενικότερη κλίμακα αυτή η τάση "κατά" ίσως να είναι απόρροια του ότι το γυναικείο σώμα είναι αντικειμενικά πιό όμορφο από ένα αντρικό (καμπύλες, όχι άγαρμπα μέρη κλπ) και γι αυτό να υπάρχει η λεσβιακή τάση στο τρίο παρά το... "διπλοντούφεκο" (με συγχωρείτε

ΥΓ2: Η άποψη αυτή καταγράφεται με βάση τις αντιλήψεις που έχω σχηματισμένες αυτή τη στιγμή και πολύ πιθανόν να αναιρεί τυχόν παλαιότερες -κυρίως δογματικές- απόψεις μου στο θέμα.
grasshoper
Νεοφερμένο μέλος

ηταν απ τις εμπειριες που μου εχουν μεινει στο μυαλο και που θα θελα να ξανα ζησω!
Despinacy
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

πριν καποια χρονια,οταν ημουν ελευθερος,ειχα ζησει αυτη την εμπειρια. το καλο ηταν οτι μου το ζητησε η τοτε κοπελα μου.
ηταν απ τις εμπειριες που μου εχουν μεινει στο μυαλο και που θα θελα να ξανα ζησω!

?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.