Guest 781029
Επισκέπτης

Οι άνδρες θα πουλούσαν την ψυχή τους στο διάολο για να κάνουν τρίο με 2 γυναίκες
Τώρα, το δύσκολο είναι να βρεις γυναίκα![]()
Κρύβε λογια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαξέντιος
Νεοφερμένο μέλος

Έχετε κάνει sex πέρα από το κλασσικό 1+1?
Θα κάνατε? Με ποιες προυποθέσεις..?
Οχι.
Αυτό δεν είναι σεξ.
Είναι τσίρκο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι . Αυτά τα θεωρώ ηδονιστικά και κατ'επέκταση αντιχριστιανικά και απρεπή.Έχετε κάνει sex πέρα από το κλασσικό 1+1?
Θα κάνατε? Με ποιες προυποθέσεις..?
nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος

lilith's_child
Νεοφερμένο μέλος

όμως ποτέ δεν λέω όχι σε νέες εμπειρίες είτε το τρίτο άτομο είναι άντρας είτε γυναίκα, πιστεύω σε αυτή τη ζωή έχουμε έρθει για να βιώσουμε πολλές εμπειρίες και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη σεξουαλική ζωή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sonic
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 647452
Επισκέπτης

Άντε με το καλό και με εντεκάδαγενικά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να κάνω τρίο μέχρι τώρα για να πώ την αλήθεια
όμως ποτέ δεν λέω όχι σε νέες εμπειρίες είτε το τρίτο άτομο είναι άντρας είτε γυναίκα, πιστεύω σε αυτή τη ζωή έχουμε έρθει για να βιώσουμε πολλές εμπειρίες και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη σεξουαλική ζωή![]()

Υ.Γ: Και γω φοβάμαι μην τις θωπεύσω...

lilith's_child
Νεοφερμένο μέλος

Άντε με το καλό και με εντεκάδα.Στην ζωή όμως καλό θα ήταν να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας με τους άλλους...Έχεις καλή κάμερα στο κινητό σου ή να προχωρήσουμε σε διαδικτυακή διακονία;
Υ.Γ: Και γω φοβάμαι μην τις θωπεύσω...![]()
δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ακριβώς, τι είναι διαδικτυακή διακονία?
Dias
Επιφανές μέλος

Μέχρι 5 άτομα είναι απλώς αίσθημα.Τρίο στο σεξ;; Δεν ήξερα ότι το σεξ γίνεται και με τόσους λίγους...![]()

nikoslykos100
Νεοφερμένο μέλος

lilith's_child
Νεοφερμένο μέλος

Φίλοι μου θα σας ομολογήσω ότι έχω κάνει στο κρεβάτι στο παρελθόν, όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Αυτό που έχω να σας μεταφέρω είναι : 1ον το κάθε άτομο αντιμετωπίζει τελείως διαφορετικά το ομαδικό. 2ον Αυτό που σε μένα έμεινε μετά από λίγο καιρό είναι ότι καυχιέμαι (όταν θέλω να νιώσω βαρβάτο αρσενικό) για τις εμπειρίες μου (ματαιότητα το ξέρω) 3ον το καλύτερο σεξ γίνεται μόνο με την ύπαρξη αισθημάτων (δυστυχώς δικαιώνω τις γυναίκες !!!! χαχαχα) 4ον Οι ερωτικές αυτές εμπειρίες σου προσφέρουν ερωτικές αναμνήσεις που λειτουργούν αφροδισιακά για την καθημερινή ερωτική σου ζωή (να λέμε και του στραβού το δίκιο)
όταν λές όλους τους δυνατούς συνδυασμούς;;;
Guest 647452
Επισκέπτης

Γόρδιος δεσμός..Άσε...όταν λές όλους τους δυνατούς συνδυασμούς;;;

nikoslykos100
Νεοφερμένο μέλος

όταν λές όλους τους δυνατούς συνδυασμούς;;;
Με όλους ..... θέλεις να γράψω και "πιπεράτες" λεπτομέρειες; Δεν έχω πρόβλημα, αλλά μην με διαγράψουν για άσεμνες καταχωρήσεις. Αν θέλεις στις γράφω πριβέ.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι, δεν έχω κάνει ούτε τρίο ούτε όργιο.
Και δεν ξέρω κανέναν που να έχει κάνει. Έτσι λένε επειδή ντρέπονται ή όντως συμβαίνει και στα καλύτερα ζευγάρια;
Dias
Επιφανές μέλος

Στο σεξ και στην πολιτική, υπάρχουν πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται και πράγματα που λέγονται χωρίς να γίνονται.Όχι, δεν έχω κάνει ούτε τρίο ούτε όργιο.
Και δεν ξέρω κανέναν που να έχει κάνει. Έτσι λένε επειδή ντρέπονται ή όντως συμβαίνει και στα καλύτερα ζευγάρια;

American Economist
Επιφανές μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Αν πω παλι τι ανωμαλα πραγματα ειναι αυτα θα ειμαι ο κυριος περιεργος.
Κύριο περίεργο θα σε πούμε επειδή τα θεωρείς ανώμαλα κι όμως μπαίνεις σε όλα αυτά τα θέματα και διαβάζεις ανελλιπώς τις απαντήσεις.
American Economist
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.