evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 11:47 Η evouli έγραψε: #841 09-11-07 11:47 δες στο λινκ παρακατω τα eye shadows και τα pigments, ειναι τα βασικα της mac για σκια..να ξερεις οτι τα στρογγυλακια εχουν γυρω στα 15 και τα pigment 25.. αλλα αν βρεις το glamour αυτου του μηνα με την καρτα για εκπτωσεις, μπορεις σημερα και αυριο να παρεις ολα τα mac (εκτος απο τα viva glam) με 30% εκπτωση.. αξιζει.. https://www.maccosmetics.com/templates/products/mp.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY15103 τα χρωματα μοιαζουν αρκετα με τα πραγματικα.. απο pigments εχω δει λάιβ τα tan και melon και ειναι ομορφα χρωματακια και εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το naked (βεβαια δεν ξερω και τι ακριβως σου αρεσει, αλλα αυτα ειναι αρκετα ουδετερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η Niyia έγραψε: #842 09-11-07 12:11 Ναι το έχω πάρει το περιοδικό ήδη κ λέω μήπως το εκμεταλλευτώ κ πάω να αγοράσω τπτ Κορίτσια, ευχαριστώ πολύ πολύ πολύυυυυυυυυυυυυυυυ..... Θα σας πω αύριο YΣ.: evouli η ιστοσελίδα δεν μου ανοίγει γμτ κλαψ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 12:51 Η evouli έγραψε: #843 09-11-07 12:51 αχ γιατι;;; μπες στο www.maccosmetics.com μηπως σου ανοιξει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #844 09-11-07 12:54 Ξέχασα να πω! Αγόρασα και ένα μπουφανακι και αυτο με 30% έκπτωση ! @Niyia: Πήγαινε και μην το αμελήσεις 30% δεν είναι και λίγο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 13:00 Ο Guest 990498: #845 09-11-07 13:00 Δύο αλκαλικές μπαταρίες AAA για το mp3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Η Γίδι έγραψε: #846 09-11-07 14:30 Πριν λίγο πήρα ένα σκούφο μαύρο, με κεντημένα πράσινα ροζ λουλουδάκια! Κάνει ωραία αντίθεση και τον είχα επειγόντως ανάγκη, με αυτόν τον χιονισμένο αέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 22:36 Η Εδάδ έγραψε: #847 09-11-07 22:36 Κιμά για το παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 09:19 Η zanin έγραψε: #848 10-11-07 09:19 πως τη βγάζεις την κάρτα για έκπτωση? πρέπει να αγοράσεις κάτι πρώτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Oralee έγραψε: #849 10-11-07 17:34 Ναι, το περιοδικό Glamour Ζανινάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η Niyia έγραψε: #850 10-11-07 18:15 Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:42 Ο Lorien έγραψε: #851 10-11-07 23:42 Κοριτσια , με οικονομια το μακιγιαζ. Δε φτανει για ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:43 Η Εδάδ έγραψε: #852 10-11-07 23:43 Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:16 Η Niyia έγραψε: #853 11-11-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Click για ανάπτυξη... & εγώ το ίδιο, σπάνια βάφομαι...nudity rules λέμε... αλλά τις αγορές μου τις έκανα () είχα λυσσάξει () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:03 Η bunny217 έγραψε: #854 11-11-07 12:03 κάτι γαντάκια δερμάτινα με γουνίτσα απο την Αράχωβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:01 Η evouli έγραψε: #855 13-11-07 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δες στο λινκ παρακατω τα eye shadows και τα pigments, ειναι τα βασικα της mac για σκια..να ξερεις οτι τα στρογγυλακια εχουν γυρω στα 15 και τα pigment 25.. αλλα αν βρεις το glamour αυτου του μηνα με την καρτα για εκπτωσεις, μπορεις σημερα και αυριο να παρεις ολα τα mac (εκτος απο τα viva glam) με 30% εκπτωση.. αξιζει.. https://www.maccosmetics.com/templates/products/mp.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY15103 τα χρωματα μοιαζουν αρκετα με τα πραγματικα.. απο pigments εχω δει λάιβ τα tan και melon και ειναι ομορφα χρωματακια και εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το naked (βεβαια δεν ξερω και τι ακριβως σου αρεσει, αλλα αυτα ειναι αρκετα ουδετερα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 12:11 Η Niyia έγραψε: #842 09-11-07 12:11 Ναι το έχω πάρει το περιοδικό ήδη κ λέω μήπως το εκμεταλλευτώ κ πάω να αγοράσω τπτ Κορίτσια, ευχαριστώ πολύ πολύ πολύυυυυυυυυυυυυυυυ..... Θα σας πω αύριο YΣ.: evouli η ιστοσελίδα δεν μου ανοίγει γμτ κλαψ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 12:51 Η evouli έγραψε: #843 09-11-07 12:51 αχ γιατι;;; μπες στο www.maccosmetics.com μηπως σου ανοιξει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #844 09-11-07 12:54 Ξέχασα να πω! Αγόρασα και ένα μπουφανακι και αυτο με 30% έκπτωση ! @Niyia: Πήγαινε και μην το αμελήσεις 30% δεν είναι και λίγο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 13:00 Ο Guest 990498: #845 09-11-07 13:00 Δύο αλκαλικές μπαταρίες AAA για το mp3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Η Γίδι έγραψε: #846 09-11-07 14:30 Πριν λίγο πήρα ένα σκούφο μαύρο, με κεντημένα πράσινα ροζ λουλουδάκια! Κάνει ωραία αντίθεση και τον είχα επειγόντως ανάγκη, με αυτόν τον χιονισμένο αέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 22:36 Η Εδάδ έγραψε: #847 09-11-07 22:36 Κιμά για το παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 09:19 Η zanin έγραψε: #848 10-11-07 09:19 πως τη βγάζεις την κάρτα για έκπτωση? πρέπει να αγοράσεις κάτι πρώτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Oralee έγραψε: #849 10-11-07 17:34 Ναι, το περιοδικό Glamour Ζανινάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η Niyia έγραψε: #850 10-11-07 18:15 Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:42 Ο Lorien έγραψε: #851 10-11-07 23:42 Κοριτσια , με οικονομια το μακιγιαζ. Δε φτανει για ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:43 Η Εδάδ έγραψε: #852 10-11-07 23:43 Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:16 Η Niyia έγραψε: #853 11-11-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Click για ανάπτυξη... & εγώ το ίδιο, σπάνια βάφομαι...nudity rules λέμε... αλλά τις αγορές μου τις έκανα () είχα λυσσάξει () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:03 Η bunny217 έγραψε: #854 11-11-07 12:03 κάτι γαντάκια δερμάτινα με γουνίτσα απο την Αράχωβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:01 Η evouli έγραψε: #855 13-11-07 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι το έχω πάρει το περιοδικό ήδη κ λέω μήπως το εκμεταλλευτώ κ πάω να αγοράσω τπτ Κορίτσια, ευχαριστώ πολύ πολύ πολύυυυυυυυυυυυυυυυ..... Θα σας πω αύριο YΣ.: evouli η ιστοσελίδα δεν μου ανοίγει γμτ κλαψ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 12:51 Η evouli έγραψε: #843 09-11-07 12:51 αχ γιατι;;; μπες στο www.maccosmetics.com μηπως σου ανοιξει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #844 09-11-07 12:54 Ξέχασα να πω! Αγόρασα και ένα μπουφανακι και αυτο με 30% έκπτωση ! @Niyia: Πήγαινε και μην το αμελήσεις 30% δεν είναι και λίγο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 13:00 Ο Guest 990498: #845 09-11-07 13:00 Δύο αλκαλικές μπαταρίες AAA για το mp3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Η Γίδι έγραψε: #846 09-11-07 14:30 Πριν λίγο πήρα ένα σκούφο μαύρο, με κεντημένα πράσινα ροζ λουλουδάκια! Κάνει ωραία αντίθεση και τον είχα επειγόντως ανάγκη, με αυτόν τον χιονισμένο αέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 22:36 Η Εδάδ έγραψε: #847 09-11-07 22:36 Κιμά για το παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 09:19 Η zanin έγραψε: #848 10-11-07 09:19 πως τη βγάζεις την κάρτα για έκπτωση? πρέπει να αγοράσεις κάτι πρώτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Oralee έγραψε: #849 10-11-07 17:34 Ναι, το περιοδικό Glamour Ζανινάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η Niyia έγραψε: #850 10-11-07 18:15 Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:42 Ο Lorien έγραψε: #851 10-11-07 23:42 Κοριτσια , με οικονομια το μακιγιαζ. Δε φτανει για ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:43 Η Εδάδ έγραψε: #852 10-11-07 23:43 Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:16 Η Niyia έγραψε: #853 11-11-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Click για ανάπτυξη... & εγώ το ίδιο, σπάνια βάφομαι...nudity rules λέμε... αλλά τις αγορές μου τις έκανα () είχα λυσσάξει () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:03 Η bunny217 έγραψε: #854 11-11-07 12:03 κάτι γαντάκια δερμάτινα με γουνίτσα απο την Αράχωβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:01 Η evouli έγραψε: #855 13-11-07 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ γιατι;;; μπες στο www.maccosmetics.com μηπως σου ανοιξει εκει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 12:54 Η Phoebe έγραψε: #844 09-11-07 12:54 Ξέχασα να πω! Αγόρασα και ένα μπουφανακι και αυτο με 30% έκπτωση ! @Niyia: Πήγαινε και μην το αμελήσεις 30% δεν είναι και λίγο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 13:00 Ο Guest 990498: #845 09-11-07 13:00 Δύο αλκαλικές μπαταρίες AAA για το mp3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Η Γίδι έγραψε: #846 09-11-07 14:30 Πριν λίγο πήρα ένα σκούφο μαύρο, με κεντημένα πράσινα ροζ λουλουδάκια! Κάνει ωραία αντίθεση και τον είχα επειγόντως ανάγκη, με αυτόν τον χιονισμένο αέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 22:36 Η Εδάδ έγραψε: #847 09-11-07 22:36 Κιμά για το παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 09:19 Η zanin έγραψε: #848 10-11-07 09:19 πως τη βγάζεις την κάρτα για έκπτωση? πρέπει να αγοράσεις κάτι πρώτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Oralee έγραψε: #849 10-11-07 17:34 Ναι, το περιοδικό Glamour Ζανινάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η Niyia έγραψε: #850 10-11-07 18:15 Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:42 Ο Lorien έγραψε: #851 10-11-07 23:42 Κοριτσια , με οικονομια το μακιγιαζ. Δε φτανει για ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:43 Η Εδάδ έγραψε: #852 10-11-07 23:43 Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:16 Η Niyia έγραψε: #853 11-11-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Click για ανάπτυξη... & εγώ το ίδιο, σπάνια βάφομαι...nudity rules λέμε... αλλά τις αγορές μου τις έκανα () είχα λυσσάξει () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:03 Η bunny217 έγραψε: #854 11-11-07 12:03 κάτι γαντάκια δερμάτινα με γουνίτσα απο την Αράχωβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:01 Η evouli έγραψε: #855 13-11-07 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέχασα να πω! Αγόρασα και ένα μπουφανακι και αυτο με 30% έκπτωση ! @Niyia: Πήγαινε και μην το αμελήσεις 30% δεν είναι και λίγο ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 13:00 Ο Guest 990498: #845 09-11-07 13:00 Δύο αλκαλικές μπαταρίες AAA για το mp3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Η Γίδι έγραψε: #846 09-11-07 14:30 Πριν λίγο πήρα ένα σκούφο μαύρο, με κεντημένα πράσινα ροζ λουλουδάκια! Κάνει ωραία αντίθεση και τον είχα επειγόντως ανάγκη, με αυτόν τον χιονισμένο αέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 22:36 Η Εδάδ έγραψε: #847 09-11-07 22:36 Κιμά για το παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 09:19 Η zanin έγραψε: #848 10-11-07 09:19 πως τη βγάζεις την κάρτα για έκπτωση? πρέπει να αγοράσεις κάτι πρώτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Oralee έγραψε: #849 10-11-07 17:34 Ναι, το περιοδικό Glamour Ζανινάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η Niyia έγραψε: #850 10-11-07 18:15 Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:42 Ο Lorien έγραψε: #851 10-11-07 23:42 Κοριτσια , με οικονομια το μακιγιαζ. Δε φτανει για ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:43 Η Εδάδ έγραψε: #852 10-11-07 23:43 Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:16 Η Niyia έγραψε: #853 11-11-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Click για ανάπτυξη... & εγώ το ίδιο, σπάνια βάφομαι...nudity rules λέμε... αλλά τις αγορές μου τις έκανα () είχα λυσσάξει () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:03 Η bunny217 έγραψε: #854 11-11-07 12:03 κάτι γαντάκια δερμάτινα με γουνίτσα απο την Αράχωβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:01 Η evouli έγραψε: #855 13-11-07 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δύο αλκαλικές μπαταρίες AAA για το mp3! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 14:30 Η Γίδι έγραψε: #846 09-11-07 14:30 Πριν λίγο πήρα ένα σκούφο μαύρο, με κεντημένα πράσινα ροζ λουλουδάκια! Κάνει ωραία αντίθεση και τον είχα επειγόντως ανάγκη, με αυτόν τον χιονισμένο αέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 22:36 Η Εδάδ έγραψε: #847 09-11-07 22:36 Κιμά για το παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 09:19 Η zanin έγραψε: #848 10-11-07 09:19 πως τη βγάζεις την κάρτα για έκπτωση? πρέπει να αγοράσεις κάτι πρώτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Oralee έγραψε: #849 10-11-07 17:34 Ναι, το περιοδικό Glamour Ζανινάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η Niyia έγραψε: #850 10-11-07 18:15 Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:42 Ο Lorien έγραψε: #851 10-11-07 23:42 Κοριτσια , με οικονομια το μακιγιαζ. Δε φτανει για ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:43 Η Εδάδ έγραψε: #852 10-11-07 23:43 Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:16 Η Niyia έγραψε: #853 11-11-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Click για ανάπτυξη... & εγώ το ίδιο, σπάνια βάφομαι...nudity rules λέμε... αλλά τις αγορές μου τις έκανα () είχα λυσσάξει () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:03 Η bunny217 έγραψε: #854 11-11-07 12:03 κάτι γαντάκια δερμάτινα με γουνίτσα απο την Αράχωβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:01 Η evouli έγραψε: #855 13-11-07 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πριν λίγο πήρα ένα σκούφο μαύρο, με κεντημένα πράσινα ροζ λουλουδάκια! Κάνει ωραία αντίθεση και τον είχα επειγόντως ανάγκη, με αυτόν τον χιονισμένο αέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2007 στις 22:36 Η Εδάδ έγραψε: #847 09-11-07 22:36 Κιμά για το παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 09:19 Η zanin έγραψε: #848 10-11-07 09:19 πως τη βγάζεις την κάρτα για έκπτωση? πρέπει να αγοράσεις κάτι πρώτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Oralee έγραψε: #849 10-11-07 17:34 Ναι, το περιοδικό Glamour Ζανινάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η Niyia έγραψε: #850 10-11-07 18:15 Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:42 Ο Lorien έγραψε: #851 10-11-07 23:42 Κοριτσια , με οικονομια το μακιγιαζ. Δε φτανει για ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:43 Η Εδάδ έγραψε: #852 10-11-07 23:43 Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:16 Η Niyia έγραψε: #853 11-11-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Click για ανάπτυξη... & εγώ το ίδιο, σπάνια βάφομαι...nudity rules λέμε... αλλά τις αγορές μου τις έκανα () είχα λυσσάξει () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:03 Η bunny217 έγραψε: #854 11-11-07 12:03 κάτι γαντάκια δερμάτινα με γουνίτσα απο την Αράχωβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:01 Η evouli έγραψε: #855 13-11-07 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κιμά για το παστίτσιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 09:19 Η zanin έγραψε: #848 10-11-07 09:19 πως τη βγάζεις την κάρτα για έκπτωση? πρέπει να αγοράσεις κάτι πρώτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Oralee έγραψε: #849 10-11-07 17:34 Ναι, το περιοδικό Glamour Ζανινάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η Niyia έγραψε: #850 10-11-07 18:15 Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:42 Ο Lorien έγραψε: #851 10-11-07 23:42 Κοριτσια , με οικονομια το μακιγιαζ. Δε φτανει για ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:43 Η Εδάδ έγραψε: #852 10-11-07 23:43 Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:16 Η Niyia έγραψε: #853 11-11-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Click για ανάπτυξη... & εγώ το ίδιο, σπάνια βάφομαι...nudity rules λέμε... αλλά τις αγορές μου τις έκανα () είχα λυσσάξει () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:03 Η bunny217 έγραψε: #854 11-11-07 12:03 κάτι γαντάκια δερμάτινα με γουνίτσα απο την Αράχωβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:01 Η evouli έγραψε: #855 13-11-07 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πως τη βγάζεις την κάρτα για έκπτωση? πρέπει να αγοράσεις κάτι πρώτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 17:34 Η Oralee έγραψε: #849 10-11-07 17:34 Ναι, το περιοδικό Glamour Ζανινάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η Niyia έγραψε: #850 10-11-07 18:15 Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:42 Ο Lorien έγραψε: #851 10-11-07 23:42 Κοριτσια , με οικονομια το μακιγιαζ. Δε φτανει για ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:43 Η Εδάδ έγραψε: #852 10-11-07 23:43 Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:16 Η Niyia έγραψε: #853 11-11-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Click για ανάπτυξη... & εγώ το ίδιο, σπάνια βάφομαι...nudity rules λέμε... αλλά τις αγορές μου τις έκανα () είχα λυσσάξει () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:03 Η bunny217 έγραψε: #854 11-11-07 12:03 κάτι γαντάκια δερμάτινα με γουνίτσα απο την Αράχωβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:01 Η evouli έγραψε: #855 13-11-07 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, το περιοδικό Glamour Ζανινάκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 18:15 Η Niyia έγραψε: #850 10-11-07 18:15 Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 11 Νοεμβρίου 2007 Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:42 Ο Lorien έγραψε: #851 10-11-07 23:42 Κοριτσια , με οικονομια το μακιγιαζ. Δε φτανει για ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:43 Η Εδάδ έγραψε: #852 10-11-07 23:43 Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:16 Η Niyia έγραψε: #853 11-11-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Click για ανάπτυξη... & εγώ το ίδιο, σπάνια βάφομαι...nudity rules λέμε... αλλά τις αγορές μου τις έκανα () είχα λυσσάξει () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:03 Η bunny217 έγραψε: #854 11-11-07 12:03 κάτι γαντάκια δερμάτινα με γουνίτσα απο την Αράχωβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:01 Η evouli έγραψε: #855 13-11-07 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:42 Ο Lorien έγραψε: #851 10-11-07 23:42 Κοριτσια , με οικονομια το μακιγιαζ. Δε φτανει για ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:43 Η Εδάδ έγραψε: #852 10-11-07 23:43 Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:16 Η Niyia έγραψε: #853 11-11-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Click για ανάπτυξη... & εγώ το ίδιο, σπάνια βάφομαι...nudity rules λέμε... αλλά τις αγορές μου τις έκανα () είχα λυσσάξει () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:03 Η bunny217 έγραψε: #854 11-11-07 12:03 κάτι γαντάκια δερμάτινα με γουνίτσα απο την Αράχωβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:01 Η evouli έγραψε: #855 13-11-07 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοριτσια , με οικονομια το μακιγιαζ. Δε φτανει για ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2007 στις 23:43 Η Εδάδ έγραψε: #852 10-11-07 23:43 Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:16 Η Niyia έγραψε: #853 11-11-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Click για ανάπτυξη... & εγώ το ίδιο, σπάνια βάφομαι...nudity rules λέμε... αλλά τις αγορές μου τις έκανα () είχα λυσσάξει () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:03 Η bunny217 έγραψε: #854 11-11-07 12:03 κάτι γαντάκια δερμάτινα με γουνίτσα απο την Αράχωβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:01 Η evouli έγραψε: #855 13-11-07 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 00:16 Η Niyia έγραψε: #853 11-11-07 00:16 Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Click για ανάπτυξη... & εγώ το ίδιο, σπάνια βάφομαι...nudity rules λέμε... αλλά τις αγορές μου τις έκανα () είχα λυσσάξει () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:03 Η bunny217 έγραψε: #854 11-11-07 12:03 κάτι γαντάκια δερμάτινα με γουνίτσα απο την Αράχωβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:01 Η evouli έγραψε: #855 13-11-07 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εδάδ: Μην ανησυχείς Λορ, εγώ βάφομαι σπάνια, σχεδόν ποτέ, κατά συνέπεια βοηθάω το συνολικό ισοζύγιο Click για ανάπτυξη... & εγώ το ίδιο, σπάνια βάφομαι...nudity rules λέμε... αλλά τις αγορές μου τις έκανα () είχα λυσσάξει () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2007 στις 12:03 Η bunny217 έγραψε: #854 11-11-07 12:03 κάτι γαντάκια δερμάτινα με γουνίτσα απο την Αράχωβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:01 Η evouli έγραψε: #855 13-11-07 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κάτι γαντάκια δερμάτινα με γουνίτσα απο την Αράχωβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 13:01 Η evouli έγραψε: #855 13-11-07 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Girls..... τα πήραααααααααααααααααα.... Νά ΄ναι καλά η εκπτωσούλα βέβαια, γτ τόσα που πήρα θα πλήρωνα τα μαλλιά της κεφαλής μου. @ evouli : πήρα pigment σκιά @ kajira : πήρα pigment σκιά χρώματος γκρί με κάτι περλέ μέσα...Γ@Μ@ΤΗ μόνο αυτό λέω (αν κ ολίγον άχρηστη εγώ δλδ, πιστεύω να τα καταφέρω ) τεσπά, πήρα κ κατι πινέλα (τα βασικά), ένα τέλειο κόκκινο lipstick (ταιριάζει με τα μαλλιά μου ), μία μάσκαρα κ ένα ρούζ... Κορίτσια, θενκς για τις προτάσεις Click για ανάπτυξη... μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2007 στις 16:52 Ο The Djinn: #856 13-11-07 16:52 Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενα μπουφαν με γουνα για μια ψυχη κι ενα ρολοι για την μητερα μου. Και τα δυο πολυ μαματα και για ακομα μια φορα επιβεβαιωθηκε το γεγονος οτι στο πορτοφολι μου υπαρχει μαυρη τρυπα που μου τα τρωει. Αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις δωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 14 Νοεμβρίου 2007 στις 21:30 Η Niyia έγραψε: #857 14-11-07 21:30 Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evouli: μεγεια σου!!!!! ποιο Pigment πηρες; ξερεις πώς το βαζεις χωρις να γεμιζεις το προσωπο σου γυαλιστερακια ε;; Click για ανάπτυξη... thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 09:04 Η evouli έγραψε: #858 15-11-07 09:04 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda Scandal Kate1914 Wonderkid Anastasia_01 Lorraine1 alexd99 orchidea parrot/παπαγάλος Paragontas7000 johnsala Στεφανος56 chester20080 Memetchi American Economist mikel2020 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: thanxxx εεεεεεε, βασικά πήρα κ το πινέλο που δημιουργείς την γωνία στο κόκκαλο... αλλά όχι δεν ξέρω πως να το βάζω δίχως να γεμίσω γυαλιστεράκια..... (omg) Θα μου πειιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςς?????? Click για ανάπτυξη... ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:01 Η Niyia έγραψε: #859 15-11-07 11:01 Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 41 42 43 44 45 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 43 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από evouli: ε βεβαιαααα... λοιπον, βουτας το πινελακι σου λιιιιιιιιιιιιιγο στην ακρη στο pigment ισα ισα να παρει λιγη σκονιτσα. μετα, ακουμπας αυτη τη σκονιτσα στο χερι σου στο σημειο που δεν ξερω πώς λεγεται αλλα ειναι πιο πισω απο τον αντιχειρα (αν εχεις δει κανεναν μακιγιερ σε καμια εκπομπη, εκει που βαζει το υγρο make up πριν το στρωσει) και απο εκει, λιγο λιγο, την "στρωνεις" πολυ λιγο στο χερι σου σιγα σιγα και αυτη "περνιεται" στο πινελακι σαν σκετο χρωμα (οχι σκονη).. και ετσι τη βαζεις στο ματι και δεν μουτζουρωνεσαι κι ολας.. καταλαβες ετσι οπως τα ειπα.. ειναι και πρωι ακομα, καταλαβαινεις... Click για ανάπτυξη... κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 15 Νοεμβρίου 2007 στις 11:25 Η evouli έγραψε: #860 15-11-07 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: κατάλαβα αμέ ευχαριστώωωωωωωωωω αχα έχω δει πως βάζουν στο χέρι τους τη σκιά οι μακιγιέρς α, κ επίσης να σου πω πήρα κ τη βάση που βάζουμε κάτω από τη σκιά στο μάτι για να μην αλειώνεται όσο περνάει η ώρα η σκιά (όπως βλέπεις, έκανα γερές αγορέςξεπαραδιάστηκα ) Click για ανάπτυξη... ωραιααααα!!!! πολυ καλα εκανες που πηρες και τη βαση.. και θα δεις, αυτα θα σου κρατησουν για μηηηηηηνες και μηηηηηνες (το pigment μη σου πω για χροοοονια και χροοοοοοοοονια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.