crazyhelen
Διάσημο μέλος

Εγώ κατέβηκα το Σάββατο στην ερμού με ένα παλικάρι που όλοι αγαπάτε και σας έχει λείψει![]()
και αγόρασα για δώρο ένα άσπρο κασκόλ και άσπρα γαντάκια
![]()
Ήσασταν Ερμού με τον Παλτούλη???????

Και γω ήμουν Ερμού το Σάββατο (χμ... για πολύ λίγο όμως αφού την περισσότερη ώρα την πέρασα στο Attica) όπου και αγόρασα για τον καλό μου ένα jean Energie.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

ΝιΉσασταν Ερμού με τον Παλτούλη???????![]()
![]()
![]()
Και γω ήμουν Ερμού το Σάββατο (χμ... για πολύ λίγο όμως αφού την περισσότερη ώρα την πέρασα στο Attica) όπου και αγόρασα για τον καλό μου ένα jean Energie.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

αυτη τη φορα ψωνισα για μένα κυριως αλλά και δωρα για την φίλη μου που είχε σήμερα και τα γεννεθλιάκια της

Λοιπόν.... για την φίλη μου....
ενα μαυρο σαλβάρι κι ένα λευκο πουλοβερ

Για μένα... το ίδιο πουλοβερ σε ροζακι

Μια μαύρη μακρια φουστα με ραφες σαν μπαλουν αλλά δεν ειναι μπαλουν

ενα μαυρο βελουτε παντελονι
ενα μαυρο - γκρι μπλουζακι
κι ένα μαυρο μπλουζακι

επισης.... ενα τεραστιο σακο για να χωρεσουν όλα αυτα που θα θελω να παρω μαζι μου στις διακοπες

Maggie
Περιβόητο μέλος

Μια σαλοπέτα από attrativo
Ένα άσπρο πουλόβερ από Gap
Ένα τυραντάκι ροζ + 1 μαύρο

Αυτάααα

evouli
Διάσημο μέλος

και ένα κασκολ για τη μαμα μου επισης πολύ ομορφο...
και σημερα θα ξαναπαω να δω ενα μπλουζακι σατεν για εμενα και κανα αξεσουαρ γιατι τα ειχε 50% όλα...

για μία φίλη έναν κουμπαρά-αγελάδα...
για το μπαμπά μου ένα κουρδιστό μεταλλικό (αλά 50ς) αρκουδάκι...
για το θείο μου μία μεταξωτή γραβάτα...
και ένιωσα τέεελεια!!!!
Maggie
Περιβόητο μέλος

Εγώ πήγα σήμερα στο mall και πήρα:
Ένα πολύ ωραίο στυλό για το μπαμπά!
Ένα παραμύθι για την αδελφή μου (πολύ γλυκό παραμυθάκι!!)
Ένα μπρελοκάκι για τη μαμά
Αυτάαα!! Ε,δεν έκανα και τρελλά ψώνια

Εγώ πήρα για μένα ένα σετάκι με αντισηπτικά υγρά χεριών (αρώματα μπανάνα, φράουλα και σοκολάτα!!), χαλάουα και σουτιέν strapless και καλσόν για απόψε!!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

καρτούλες από το παρίσι...κάτι τυράκια για δώρο... μία φούστα...και πολλά άλλα που δεν θυμάμαι..

underwater
Περιβόητο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Είχε βρει ένας φίλος αλλά είχε τελείωσει στο Media Market μια Taurus Spider 800Βάττ. Ξέρει κανείς καμιά άλλη αντίστοιχη δοκιμασμένη?
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

προπερσι αγοράσαμε ένα φτηνιάρικο σκουπάκι και εδώ και 9 μήνες δεν ρουφάει καθόλου...
ότι πληρώνεις ...παίρνεις
Demelene
Διάσημο μέλος

Εγώ θέλω να ρουφάει χωρίς να χρειάζεται να περάσει ακριβώς το στόμιο από κάθε σημείο.
Θα με βόλευε πολύ.
zanin
Διάσημο μέλος

του αλλάξαμε μάλιστα πρόσφατα μπαταρία ...αλλά δεν ρουφάει και πάλι πολύ...
αν θες πάρε περισσότερα βατ
Demelene
Διάσημο μέλος

Μάλλον συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. 220Βόλτ ΔΕΗ 800Watt ισχύ και 9 Βόλτ Μπαταρία 4,8Watt ισχύ.DEMELENE τι να σου πω... το δικό μας είναι 4,8 βατ και μαρκα ¨black and decker"
του αλλάξαμε μάλιστα πρόσφατα μπαταρία ...αλλά δεν ρουφάει και πάλι πολύ...
αν θες πάρε περισσότερα βατ
Δεν θέλω φορητό επαναφορτιζόμενο. Θέλω πρίζας αλλά από αυτές που κρατάς στο χέρι. 800Βάττ πρέπει να ρουφάει τα πάντα όσο χάλια σκούπα και να είναι. Δεν είναι αστείο ποσό για κινητήρα.
θα τσεκάρω αυτή
αλλά Κατερίνα μπορείς να μου πεις από ποιο από τα δύο μαγαζιά.Μια izzy απο το praktiker(ή απο lidl? xm..) εχω δει σε δραση κι ηταν μια χαρα.. νομιζω οτι ηταν και αρκετα φθηνη αλλα δεν θυμαμαι τωρα σιγουρα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.