DarthFederer
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Δεν έχω διαβάσει καθόλου το τόπικ γι' αυτό και η ερώτηση μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη: στέλνω μία πρόταση σε κάποιον όταν είμαι online ενώ εκείνος όχι. Την πρόταση θα την λάβει μόνο όταν θα είμαστε και οι 2 online. Δηλαδή αν μπει αυτός μετά από κανά 2ωρο κι εγώ δεν είμαι μέσα, την πρόταση δε θα την έχει λάβει. Διορθώνεται αυτό το πράγμα;
To 'χω ψάξει, δεν γίνεται.

Guest 892943
Επισκέπτης

Κουλό μιας κι αυτό γινόταν με το MSN... :/To 'χω ψάξει, δεν γίνεται.Μόνο αν είσαι ονλάιν και είναι και ο άλλος πηγαινοέρχονται (ακόμα και αν είστε αόρατοι και οι 2, έρχονται τα μηνύματα).
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Όπως σου είπαν και τα παιδιά αν δεν είναι και οι 2 μέσα δεν γίνεται να λάβει το μήνυμα ο άλλος.Δεν έχω διαβάσει καθόλου το τόπικ γι' αυτό και η ερώτηση μπορεί να έχει απαντηθεί ήδη: στέλνω μία πρόταση σε κάποιον όταν είμαι online ενώ εκείνος όχι. Την πρόταση θα την λάβει μόνο όταν θα είμαστε και οι 2 online. Δηλαδή αν μπει αυτός μετά από κανά 2ωρο κι εγώ δεν είμαι μέσα, την πρόταση δε θα την έχει λάβει. Διορθώνεται αυτό το πράγμα;

Επίσης όταν κάποιος δεν λαμβάνει το μήνυμα που του στέλνεις (και αυτό σημαίνει ότι είναι αποσυνδεδεμένος) δίπλα στην πρόταση γυρίζει ένα κυκλάκι. Όταν μπει αυτό θα εξαφανιστεί (το κυκλάκι) και θα λάβει το μήνυμα σου ο άλλος.

Δυστυχώς αυτό δεν διορθώνεται, έτσι είναι το skype.

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Εσύ ακόμη δεν κατάλαβες ότι το msn ήταν το πιο ανώτερο IM Messenger που υπήρχε;Κουλό μιας κι αυτό γινόταν με το MSN... :/

DarthFederer
Διάσημο μέλος

ΥΓ. Καποια στιγμη θα γινει μονιμα δωρεαν οταν η Google προσφερει τα ιδια με το Hangouts δωρεαν
dodosr21
Νεοφερμένο μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Αν δεν είναι και οι 2 μέσα, δυστυχώς, αυτό που λες δεν γίνεται.Εγω νομιζα πως οταν ο ενας δεν ειναι ονλαιν παιρνει το μηνυμα μετα που θα ειναι ξανα μεσα

Πρέπει τουλάχιστον να είναι και οι 2 ή ο ένας αόρατος και όχι αποσυνδεδεμένος για να το δει.
dodosr21
Νεοφερμένο μέλος

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Εγώ προτιμώ το skype από το msn πάντως.![]()
Έχει καλύτερα smileys.

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Έχει καλύτερα smileys.![]()
Ξέρεις εσύ, ξέρεις...

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Είχε βιντεοκλήση, αν θυμάμαι καλάτο msn αν θυμαμαι καλα δεν ειχε υπηρεσιες που εχει το skype, οπως η vdeo κληση. Επομενως ειναι λιγ ατοπο να συγκρινουμε αυτα τα δυο, αν προσφερανε τι ιδιες υπηρεσιες τοτε θα συμφωνουσα οτι το msn ηταν πιο "καλο" σε αυτο το κομματι.

Είχαν αρκετές ομοιότητες, αλλά σύγκριση καμία.

DarthFederer
Διάσημο μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ προτιμώ το skype από το msn πάντως.![]()
Καλά ντιπ χαζές είστε;Έχει καλύτερα smileys.![]()

Υπήρχε κάτι καλύτερο από τα custom emoticons του msn;

Όλα τα είχετο msn αν θυμαμαι καλα δεν ειχε υπηρεσιες που εχει το skype, οπως η vdeo κληση. Επομενως ειναι λιγ ατοπο να συγκρινουμε αυτα τα δυο, αν προσφερανε τι ιδιες υπηρεσιες τοτε θα συμφωνουσα οτι το msn ηταν πιο "καλο" σε αυτο το κομματι.

Γενικά το msn ήταν η αρτιότερη υπηρεσία IM. Χαίρομαι ιδιαίτερα που συνεχίζω να το χρησιμοποιώ ακόμη8)
ΤΙ ΛΕΣ;Είχε βιντεοκλήση, αν θυμάμαι καλά. Αλλά προσωπικά, όσες φορές είχα κάνει υπήρχε πρόβλημα. Ήταν άθλιας ποιότητας, η εικόνα και ο ήχος και δεν αντεχόταν.
Είχαν αρκετές ομοιότητες, αλλά σύγκριση καμία.![]()
Οι βιντεοκλήσεις ήταν υπέροχες

Και το κυριότερο:
ΤΟ MSN ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ 100.000+ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ 10.000-15.000.
Μην ξανακούσω κάποιον να λέει για τη βλακεία το skype ότι είναι ελαφρύ πρόγραμμα, όταν τρέχει...

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Καλά ντιπ χαζές είστε;
Υπήρχε κάτι καλύτερο από τα custom emoticons του msn;
Όλα τα είχεΚαι μάλιστα one step further
Είχε video-κλήσεις, ηχητικές κλήσεις, αποστολή ήχου 15 δευτερολέπτων, αν πατούσες F2, αποστολή αρχείων, κοινή χρήση φωτογραφιών, custom emoticons, κινούμενες εικόνες "προφίλ", οι οποίες αν ήθελες άλλαζαν με κάθε emoticon που έστελνες, κλπ κλπ.
Γενικά το msn ήταν η αρτιότερη υπηρεσία IM. Χαίρομαι ιδιαίτερα που συνεχίζω να το χρησιμοποιώ ακόμη8)
ΤΙ ΛΕΣ;
Οι βιντεοκλήσεις ήταν υπέροχεςΤο skype ούτε καν αναγνώριζε την παλιά μου webcam
Και το κυριότερο:
ΤΟ MSN ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ 100.000+ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ 10.000-15.000.
Μην ξανακούσω κάποιον να λέει για τη βλακεία το skype ότι είναι ελαφρύ πρόγραμμα, όταν τρέχει...![]()
Μήπως έχεις τίποτα ποσοστά στο msn;

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Ναι εκτός από τα επιπλέον που έβγαζε το μσν σε ειδικές περιπτώσεις(Χριστούγεννα και έτσι..) ή κάποια επιπλέον και όχι τα συνηθισμένα, όλα τα άλλα ήταν απλά άθλια!Καλά ντιπ χαζές είστε;
Υπήρχε κάτι καλύτερο από τα custom emoticons του msn;![]()

Σιγά τα αυγά ρε.Όλα τα είχεΚαι μάλιστα one step further
Είχε video-κλήσεις, ηχητικές κλήσεις, αποστολή ήχου 15 δευτερολέπτων, αν πατούσες F2, αποστολή αρχείων, κοινή χρήση φωτογραφιών, custom emoticons, κινούμενες εικόνες "προφίλ", οι οποίες αν ήθελες άλλαζαν με κάθε emoticon που έστελνες, κλπ κλπ.

Υπάρχει ακόμα;Γενικά το msn ήταν η αρτιότερη υπηρεσία IM. Χαίρομαι ιδιαίτερα που συνεχίζω να το χρησιμοποιώ ακόμη8)

Χάλια ήταν. Την ίδια περίοδο έκανα βιντεοκλήσεις και στο Skype και στο MSN. Στο msn πάνω από 1 λεπτό δεν αντεχόταν η κλήση και η εικόνα πάγωνε και ο ήχος είχε πρόβλημα, ενώ στο Skype όλα ήταν τέλεια.ΤΙ ΛΕΣ;
Οι βιντεοκλήσεις ήταν υπέροχεςΤο skype ούτε καν αναγνώριζε την παλιά μου webcam
![]()

Μια χαρά είναι τους τελευταίους μήνες μην το γρουσουζεύεις παιδί μου!Μην ξανακούσω κάποιον να λέει για τη βλακεία το skype ότι είναι ελαφρύ πρόγραμμα, όταν τρέχει...![]()

Πες τα ρε, πες τα!Μήπως έχεις τίποτα ποσοστά στο msn;![]()
Μην στο θίξουμε το msn,αμέσως βγάζεις αγκάθια!
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.