~Melania~
Περιβόητο μέλος

φαντάζομαι θα μπει κάποιο “παραθυράκι“ στο μενού του σκαιπ που θα τις εχει...![]()
Δηλαδή θα έχουν όλοι αυτοί που είχαν skype msn αυτόματα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revenger
Νεοφερμένο μέλος

το εξαγόρασε η σκαιπ
H microsoft αγορασε το skype dude

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Τι λε ρε; Η Microsoft αγόρασε το skype για $8.5 διςτο εξαγόρασε η σκαιπ

Με το msn μπορούσες να κάνεις τα πάντα. Είχε custom emoticons, video calls, κοινή χρήση φωτογραφιών, video, εικόνων. Ήταν όμορφο, ήταν κομψό, ήταν λειτουργικό. Ήταν ασφαλές και γενικά, έχει ιστορία.
Εγώ, ως φανατικός χρήστης δε θα το εγκαταλείψω από τώρα

Guest 781029
Επισκέπτης

α οκ παιδιά δεν το ήξερα...
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Τι λε ρε; Η Microsoft αγόρασε το skype για $8.5 διςΟπότε τώρα σκοτώνει το παιδί της (aka msn, aka windows live messenger) για χάρη του, άσχετα που είναι πιο άχρηστο το skype
Με το msn μπορούσες να κάνεις τα πάντα. Είχε custom emoticons, video calls, κοινή χρήση φωτογραφιών, video, εικόνων. Ήταν όμορφο, ήταν κομψό, ήταν λειτουργικό. Ήταν ασφαλές και γενικά, έχει ιστορία.
Εγώ, ως φανατικός χρήστης δε θα το εγκαταλείψω από τώρα![]()
Καλά μην τον φας

jj!
Τιμώμενο Μέλος

7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνοΚαλά μην τον φαςΞέρουμε φανατικός που δεν εγκαταλείπει ποτέ το msn γιατί το έχεις χρόνια
![]()

~Melania~
Περιβόητο μέλος

7, παρακαλώ. Οδεύουμε προς τον 8ο χρόνο![]()
Συγγνώμη που δεν το ανέφερα, υπέθεσα ότι είχε ήδη ειπωθεί

Nαι σπόντα για σενα ήταν

Guest 712911
Επισκέπτης

Χαχαχαχαχα έχει όντως κάποια περίεργαΕιδικά το χαμόγελο είναι λίγο fail
Αλλά βολεύει!
Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά...

Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα...

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Να μην έκανες τη συγχώνευση, χρυσή μουΚαι να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά...σαν υστερικό κάνει...
Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα...![]()

Guest 712911
Επισκέπτης

Να μην έκανες τη συγψώνευση, χρυσή μου![]()
χαχα! Δεν έκανα!

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Συγψώνευση, αυτά είναιχαχα! Δεν έκανα!ή μάλλον έκανα συγχώνευση, αλλά κάτι πήγε στραβά... Τέσπα, μου φαίνεται πως κάποτε θα γίνει υποχρεωτική (η συγχώνευση)... ή δεν ισχύει;
χαχα! Όποιος ξέρει, ας απαντήσει plz!
![]()

Δεν ξέρω, πάντως εγώ θα φύγω τελευταίος, αν είναι υποχρεωτική η αλλαγή

~Melania~
Περιβόητο μέλος

Και να ήταν μόνο το χαμόγελο... χαχανητό... δε ξέρω τι εννοείς! ένα που χτυπιέται δεξιά και αριστερά...σαν υστερικό κάνει...
Προσωπικά, προτιμούσα το μσν... Τέσπα...![]()
Χαχαχα ξέρω τι εννοείς

Rempeskes
Επιφανές μέλος

tzenibotsi
Νεοφερμένο μέλος

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

οχι δε θα βλεπει ποτε εισαι οnline
Νομιζω πως και να αλλαξεις φωτο προφιλ και προσωπικο μηνυμα θα βλεπει απλα τα ιδια που εγραψες πριν τον διαγραψεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
liaki1990
Νεοφερμένο μέλος

Θάλεια
Διάσημο μέλος

Και ναι, νομίζω ότι όταν δεν τον έχεις τον άλλον πάλι χρησιμοποιείται το κυκλάκι.
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα.
1) Μπορει να γινει conferense μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype
2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conferense ειναι τσαμπα;
ευχαριστω
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Καλημερα παιδια
καποιες ερωτησεις για το skype και οποιος θελε απαντα.
1) Μπορει να γινει conference μεταξυ τριων ατομων χωρις ειναι φιλοι ; Να το οργανωσει ενας με βαση το name στο skype
2) Αν γινουν φιλοι, τοτε το conference ειναι τσαμπα;
ευχαριστω
Αν θες δωρεαν βιντεο με πανω απο δυο ατομα τοτε πας στο Google Hangouts. Το Skype θελει να εισαι Premium για κανεις βιντεοκληση με πολλα ατομα
g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.