mania
Επιφανές μέλος
ειμαι ο big brother και βλεπω τα παντα
Πραγματικά με φοβήζετε τι ξέρετε για μας; θα φρικάρω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter
Περιβόητο μέλος
μην ανησυχεις, αυτα που βλεπουμε τα βλεπουμε μονο μεσα στο site, δεν μπαινουμε στους Η/Υ των χρηστωνΠραγματικά με φοβήζετε τι ξέρετε για μας; θα φρικάρω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
μην ανησυχεις, αυτα που βλεπουμε τα βλεπουμε μονο μεσα στο site, δεν μπαινουμε στους Η/Υ των χρηστων
Λοιπόν το έκανα αναβάθμηση και τα ίδια. Τώρα τι κάνω;
Hunter
Περιβόητο μέλος
προσπαθω να εντοπισω που ακριβως ειναι το προβλημα με της ερωτησεις μου
mania
Επιφανές μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Τώρα από πού ποστάρεις; Κι εγώ νομίζω είχα κάτι παρόμοιο... Αν ανέβασες ένα screenshot θα βοηθούσε ή όχι;Λοιπόν το έκανα αναβάθμηση και τα ίδια. Τώρα τι κάνω;
Ομάδα αίματος, ομάδα ποδοσφαίρου, ύψος, περιφέρια...Πραγματικά με φοβήζετε τι ξέρετε για μας; θα φρικάρω
mania
Επιφανές μέλος
Τώρα από πού ποστάρεις; Κι εγώ νομίζω είχα κάτι παρόμοιο... Αν ανέβασες ένα screenshot θα βοηθούσε ή όχι;
Ομάδα αίματος, ομάδα ποδοσφαίρου, ύψος, περιφέρια...
ά δεν με νοιάζουν αυτά είμαι τέλεια.........(αστειάκι)
screenshot τι είναι;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Δηλαδή μας στέλνεις σε εικόνα τι βλέπεις στην οθόνη σου εκείνη τη στιγμή.screenshot τι είναι;
mania
Επιφανές μέλος
Δηλαδή μας στέλνεις σε εικόνα τι βλέπεις στην οθόνη σου εκείνη τη στιγμή.
Να πώ τι βλέπω; το τετράγωνό που γράφουμε είναι γρί-μπέζ όπω έξω και δεν ειναι άσπρό σαν το γραφείο Α!!! θυμήθηκά και κάτι μήπως βοηθήσει πάνω εκει που λέει νέα μυνήματα- εργαλεία κ.λ.π δεν ειναι πτυσόμενο αλλα απλώνοντε οι ενέργιες σβήνωντας τα υπόλοιπα και όλη η γραμμή είναι με εντολές απο το πτυσόμενο. Βοήθησά;
MonaXoS
Διάσημο μέλος
Επίσης, κάνε hard refresh στο site πατώντας "Ctrl"+"F5".
Τέλος, αν τα προβλήματα συνεχίζονται, κάνε restart (αν έχεις να κλείσεις τον υπολογιστή εδώ και κάτι αιώνες, ποτέ δεν ξέρεις τι θα στραβώσει)
Y.Γ. Τώρα είδα το post σου... Τι εννοείς με το
; Δεν κατάλαβαεκει που λέει νέα μυνήματα- εργαλεία κ.λ.π δεν ειναι πτυσόμενο αλλα απλώνοντε οι ενέργιες σβήνωντας τα υπόλοιπα και όλη η γραμμή είναι με εντολές απο το πτυσόμενο.
Hunter
Περιβόητο μέλος
κατω κατω στιν σελιδα αριστερα εχει ενα κουτακι που λεει η e-steki classic , e-steki rebirth κτλ κτλ
δοκιμασε να επιλεξεις το rebirth και μετα προχωραμε
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ μπερδεύτηκα λίγοΝα πώ τι βλέπω; το τετράγωνό που γράφουμε είναι γρί-μπέζ όπω έξω και δεν ειναι άσπρό σαν το γραφείο Α!!! θυμήθηκά και κάτι μήπως βοηθήσει πάνω εκει που λέει νέα μυνήματα- εργαλεία κ.λ.π δεν ειναι πτυσόμενο αλλα απλώνοντε οι ενέργιες σβήνωντας τα υπόλοιπα και όλη η γραμμή είναι με εντολές απο το πτυσόμενο. Βοήθησά;
Λοιπόν, για να στείλεις screenshot πατάς το κουμπί "Print Screen" στο keyboard που είναι πάνω από το "insert". Έπειτα ανοίγεις το πρόγραμμα ζωγραφικής και πατάς "Επικόλληση" ή "Paste" (ανάλογα με το ποια γλώσσα έχεις). Σώνεις το αρχείο κάπου (πουχου στα "Έγγραφά μου") με την κατάληξη .png (γιατί πιάνει λιγότερο χώρο). Για την κατάληξη αυτή υπάρχει επιλογή στο πλαίσιο που επιλέγεις και το όνομα του αρχείου.
Έπειτα, απαντάς εδώ και πριν καταχωρήσεις το μήνυμα πατάς το
Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα
mania
Επιφανές μέλος
Μανια, δοκιμασε αυτο:
κατω κατω στιν σελιδα αριστερα εχει ενα κουτακι που λεει η e-steki classic , e-steki rebirth κτλ κτλ
δοκιμασε να επιλεξεις το rebirth και μετα προχωραμε
Αυτό έχω ίδη ΗHunter και γιώργο δεν κάνει επισήμανση, τίποτα νεκρά όλα τα πάνω κουμπιά, μοναχέ μου βγάζει Βοήθεια Αναζήτηση Νέα Μηνύματα Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Αποσύνδεση , οταν πατάω εργαλεία και όχι το πτυσόμενο
Hunter
Περιβόητο μέλος
δεν κανεις και κανενα restart μπας και στρωσει;
mania
Επιφανές μέλος
απότι καταλαβα κατι εχει γινει με το DHTML rendering στο μηχανημα σου.
δεν κανεις και κανενα restart μπας και στρωσει;
Οτι πήτε, σας έπρηξα έ;;;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Τι εννοείς δεν κάνει επισήμανση;Αυτό έχω ίδη ΗHunter και γιώργο δεν κάνει επισήμανση, τίποτα νεκρά όλα τα πάνω κουμπιά, μοναχέ μου βγάζει Βοήθεια Αναζήτηση Νέα Μηνύματα Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα Εμφάνιση Λίστας Φίλων Αποσύνδεση , οταν πατάω εργαλεία και όχι το πτυσόμενο
Και όσο για το δεύτερο, κι εγώ το βλέπω ορισμένες φορές. Κάνω refresh και φτιάχνει ή πηγαίνω σ' ένα τυχαίο θρεντ
Scandal
Διαχειριστής
[O εν λόγο επεξεργαστής κειμένου θα είναι συμβατός με τον Browser]
-petros
mania
Επιφανές μέλος
Τώρα έχει έντερ
Φατσούλες
Βαιβεά πάλι νεκρό είναι στην μορφοποιηση αλλα τουλάχιστων καταλαβένουν οι άλοι τι λέω
Ευχαριστώ πάααααρα πολλύ παιδιά και αυτό μου φτάνει και πάλι πολά ευχαριστώ
misslittledevil
Επιφανές μέλος
Οταν μπαινω στο στεκι και θελω να δω την σελιδα σε ολο το μεγεθος της -τις τελευταιες 2-3 μερες νομιζω- καθυστερει απιστευτα να "κατεβει". Υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο εκτος των διαφημισεων που εχουν προστεθει?
Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη κιολας.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
τι ταχύτητα έχεις?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.