fandago
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xazoulina
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
necropethamenos
Εκκολαπτόμενο μέλος
μη φανταστεις πως ειναι οπως στις τσοντες, αυτες μαλλον ειναι εκπαιδευμένες να κανουν κατι τετοιο!!
[φωνή όλο πάθος] ΛΕΡΩΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ[/φωνή όλο πάθος]
Φοίβος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχει ακουστεί ότι στις τσόντες το squirt (πίδακες) είναι συνήθως ψεύτικο, ότι είναι νερό που βάζουν λίγο πιο πριν ή κανονικά ουρούν. (άσε που παρουσιάζεται και υπερβολικά εύκολο να γίνει)μη φανταστεις πως ειναι οπως στις τσοντες, αυτες μαλλον ειναι εκπαιδευμένες να κανουν κατι τετοιο!!
EDIT: με πρόλαβες epote
Άγγελος
Επιφανές μέλος
φαινεται άλλωστε σε βιντεο που έχω δει ,πολυ αραιο,διαφανες,σαν νερο,σε αντιθεση με το πυκνο,ασπρο,πυκνορευστο σπερμα των ανδρων...
Deluxe
Νεοφερμένος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Κολπικά υγρά λέγονται και τα έχουν όλες οι γυναίκες. Η απουσία τους μάλιστα είναι ...ανησυχητική.Να ρωτησω και κατι αλλο. Αυτο που λετε με το σπερμα για τις γυναικες. Γιατι πολλες φορες ενω το κανουμε, βλεπω κατι σαν σπερμα μεσα στο κολπο της κοπελας μου, και πολλες φορες σε μεγαλη ποσοτητα; Τι ειναι; Παντως δικο μου σπερμα αποκλειεται..! Παντως θυμαμαι οτι και την τελευταια φορα που εγινε αυτο, φορουσα προφυλακτικο. Οποτε δικο της ηταν. Τι ειναι αυτο το πηκτο υγρο;
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Έδιτ : με πρόλαβαν οι αποπάνω
αν υπαρχει δυσοσμια ειναι μυκητιαση
Tsipouro
Διάσημο μέλος
Καλυψώ δεν είμαι και... γυναικολόγος () για να είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά έχω διαβάσει σε περιοδικά και sites σχετικά με ιατρική ότι ενώ σχεδόν όλες οι γυναίκες βιώνουν κλειτοριδικό οργασμό, δεν βιώνουν όλες τον κολπικό οργασμό. Είχα διαβάσει επίσης το ότι ένα ποσοστό της τάξης του 5% δεν βιώνει καν οργασμό (δεν ξέρω το κάτα πόσο αυτό είναι έγκυρο, ούτε είδα κάποια εξήγηση σχετικά με αυτό που να μου "κάθεται"). Δεν έχει τύχει να κάνω κάποια συζήτηση σχετικά με το squirt με κάποια πρώην μου ή φίλη μου οπότε προς το παρόν εμπιστεύομαι (σε κάποιον βαθμό) τους ειδικούς.Αρχική Δημοσίευση από Kalypso:
@Τσιπ- όταν λες "κολπικές" γυναίκες; Εννοείς ότι συγκεκριμένα μόνο αυτές μπορούν να βιώσουν κολπικό οργασμό; Μα είχα την εντύπωση ότι όλες μπορούν.
necropethamenos
Εκκολαπτόμενο μέλος
αν ειναι λευκο η υποκιτρινο με την υφη γιαουρτιου πχ αλλα ΧΩΡΙΣ εντονη και ασχημη μυρωδια λεγεται λευκορια και ειναι χαρακτηριστικο γυναικων που εχουν μπολικα οιστρογωνα και ειναι σε αναπαραγωγικη ηλικια.
αν υπαρχει δυσοσμια ειναι μυκητιαση
αν έχει κεσεδάκι και ετικέτα με αγελάδες πάλι, πρέπει να ανησυχήσετε σχετικά με το τι κάνει η γυναίκα σας όταν δεν είστε παρόντες.
Πιθανον για πρακτικους λογους, για να τελειωσουν πιο γρηγορα τα γυρισματα.αυτες βασικα κατουρανε
Παντως το θεμα δεν εχει ξεκαθαριστει, οπότε μην ανησυχειτε. Προσπαθειστε το σαν εξερευνηση,χαλαρά, κι αν ερθει ηρθε.
Και 2 λινκια :
Are you sure its not urine?
https://themarriagebed.com/pages/biology/female/fe.shtml
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
[ε, μου βάλατε περιέργεια μιας και δεν το είχα ξανακούσει και από τις ως τώρα περιγραφές και (πορνογραφικές) εικόνες, δεν μπορώ να καταλάβω ]
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Και σε περίπτωση που αναφέρεσαι σε δικό μου post, δες:
Αρχική Δημοσίευση από WhiteDrum:Εαν δεν το παρατηρήσει κάποιος με τα ίδια του τα μάτια (ή για γυναίκα αν δεν της συμβεί) δεν μπορεί να εκφέρει άποψη εαν είναι ωραίο ή όχι,
Δεν διαφέρει πολύ από τον οργασμό όπως βιώνεται χωρίς το squirt. Είναι ελάχιστα πιο έντονο και ίσως μεγαλύτερης διάρκειας ο οργασμός. Η αίσθηση ότι θες να ουρήσεις δεν είναι έντονη, αλλά καταλαβαίνεις ότι εκκρίνεις κάποιο υγρό.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Kαι με το "how" δεν εννοώ "στρίψε αριστερά, πίεσε εκεί για 3 sec, πήγαινε από την άλλη και στάσου κρεμασμένος από το πολύφωτο για 12 nsec", αλλά το γιατί αυτό το πράγμα πχ. δεν γίνεται κάθε φορά? Γιατί όχι σε όλες? Αυτό εννοούσα.
Επίσης:
Αρχική Δημοσίευση από Whitedrum:; Εαν δεν το παρατηρήσει κάποιος με τα ίδια του τα μάτια (ή για γυναίκα αν δεν της συμβεί) δεν μπορεί να εκφέρει άποψη εαν είναι ωραίο ή όχι, αν κάνει πιο έντονο τον οργασμό ή όχι.
όταν λίγο πιο πάνω έχει αναφερθεί
Εγώ πάντως ούτε που ήξερα ότι γίνεται τέτοιο πράγμα
Και definately αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται
(κοίταξα τα λινκ της Μελιώς και αυτό που είπε ο χελώνας).
Και δεν βρίσκω και τπτ ωραίο σε αυτό που είδα τουλ...
Τεσπα No big deal indeed, καθαρή περιέργεια.
Rempeskes
Επιφανές μέλος
ψιλοαηδία.Squirt, γυναικείος οργασμός: πώς ειναι;
με την ευκαιρία... συζήτηση ανδρών:
"γιατί οι γυναίκες υποκρίνονται οργασμό;"
"γιατί νομίζουν ότι μας νοιάζει"
unknown
Νεοφερμένος
Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι χρειαζεται και χερι η υποθεση..να "χτιστει" ο οργασμος ,-οχι με τσιμεντα -
απλα δεν ειναι κατι που θα συμβει με μπες βγες μονο,και ουτε θα συμβει αμεσα,δεν ειναι καν σιγουρο οτι θα συμβει!Ειναι καποια "κουμπια" να πατησεις αλλα ο συνδυασμος αλλαζει,και γενικα το χρηματοκιβωτιο ειναι τρελο.. γυναικες.LOL
ρε παιδιαααα... λοοοοολλ.. λιγο πριν γινει νιωθεις λες και εισαι μαστουρωμενη και μεθυσμενη και συσπάται ο κόλπος και γενικότερα δεν επικοινωνεις και πολύ με το περιβάλλον και οταν γινει απλως εισαι στον παραδεισο..και μετά απλως εισαι πτωμα γιατι εχει ''ξεχυθει όλος ο εσωτερικός σου κόσμος'' !!!!!
ναι,και μετα σχεδον λιποθυμας.Oποτε ο συντροφος μπορει να βρει επιτελους λιγο χρονο για τον εαυτο του!
[φωνή όλο πάθος] ΛΕΡΩΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ[/φωνή όλο πάθος]
indeed καποιες φορες..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.