iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Προσωπικά είναι η καλλίτερη καφετέρια που έχω πετύχει πότε στην ελλάδα και γερμανία, εκπληκτικά με λίγα λόγια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Το σπαστικό είναι μόνο όταν βλέπω άτομα που πηγαίνουν και ζητάνε φραπέ εκεί (στα starbucks της ελλάδας)! Έλεος ρε φίλε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ή το ακομη χειροτερο ... να ζητάνε ... ... ... τάβλιΑρχική Δημοσίευση από Michelle:STARBUCKS RULEEEE!! Ειδικά στην Αμερική που έχουν και άλλους καφέδες (Chocolate brownie frappuchino rulez)
Το σπαστικό είναι μόνο όταν βλέπω άτομα που πηγαίνουν και ζητάνε φραπέ εκεί (στα starbucks της ελλάδας)! Έλεος ρε φίλε!!!![]()
Subject to change
e-steki.gr Founder

Γκιιιιτ γκιτ γκιτ!!

m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προτιμώ σαπίλα με κλασσικό φραπέ.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Πόσα ml είναι ο κάφες στα starbucks που έχεις πίει; Πόσο κόστιζε;
Μπορείς να μου πείς τώρα πόσο κοστίζει το κάθε Ml στις δύο περιπτώσεις;
Τώρα μπορείς να μου πεις αν πιστεύεις οτι τα παραπάνω που προσφέρουν τα starbucks δεν αξιζουν αυτή την διαφορά τιμής;
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Παρόλλο που είμαι καπνιστής, δεν με πειράζει. Σύμφωνα με τα starbuck ο λόγος που δεν το επιτρέπουν το τσιγάρο είναι να μην χαλάει η μυρουδιά και η γεύση του καφέΑρχική Δημοσίευση από faithplus1:Αυτό που παραδέχομαι στα starbucks είναι ότι απαγορεύεται το τσιγάρο σε όλους τους κλειστούς χώρους.
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε κάθε starbucks νομίζω υπάρχει και wireless internet από τη forthnet.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Όντως υπάρχει wifi spot σε κάθε starbucks το έχω χρησιμοποιήσει και δουλεύει άψογα και με πολύ καλές ταχυτήτες.Αρχική Δημοσίευση από faithplus1:Ναι το είχα διαβάσει σε κάποιο φυλλάδιό τους.Η ουσία είναι ότι απαγορεύεται, όποιος κι αν είναι ο λόγος.
Σε κάθε starbucks νομίζω υπάρχει και wireless internet από τη forthnet.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

εγώ προσωπικά την καταβρίσκω με τα στάρμπακς...ώρες ατέλειωτες συζήτηση με φίλους, χωμένοι στους τεράστιους καναπέδες.
Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Πόσα ml είναι ο frappe που πίνεις; Πόσο κοστίζει;
Πόσα ml είναι ο κάφες στα starbucks που έχεις πίει; Πόσο κόστιζε;
Μπορείς να μου πείς τώρα πόσο κοστίζει το κάθε Ml στις δύο περιπτώσεις;
Τώρα μπορείς να μου πεις αν πιστεύεις οτι τα παραπάνω που προσφέρουν τα starbucks δεν αξιζουν αυτή την διαφορά τιμής;
Αυτές οι συγκρίσεις δεν έχουν πρακτική αξία:
πες ότι παίρνω 250 ml φραπέ με 2.5 ευρώ(μέση τιμή στην πόλη μου)
100ml / Ευρώ δηλαδή
και πές οτι στα starbucks τώρα έχει τα 500 ml 3 ευρώ
166,67 ml / Ευρώ
ωραία λες συμφέρει εκεί, πες οτι ανοίγω ένα μαγαζί το tzampaprama
και χρεώνω:
2000ml 10 Ευρώ
σε ποιό θας πάς; θα πιείς 2 λίτρα καφέ; δεν είναι θέμα αναλογίας ml/ευρώ μόνο και μόνο.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Προσωπικά αν πάρω με διπλή δώση καφέ το frappucino, με ξυπνάει αρκετά, όχι τόσο οσο ο frappe ή το red bull αλλά με ξυπνάειΑρχική Δημοσίευση από katerina:Μ'αρεσουν τρελα ολα αυτα τα καφεδογλυκα, αλλα αμα θελω καφε για να ΞΥΠΝΗΣΩ, μαλλον θα προτιμησω παραδοσιακο φραπε!
dooo
Διακεκριμένο μέλος

πληρώνεις και το brand name.Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Συγκρίνονται τα εβερεστ με τα starbucks? Μην ξεχνάς οτι σε μια καφετέρια δεν πληρώνεις μόνο αυτό που πίνεις!
εδιτ: selfridges, marks n' spencer, harrods. Το harrods είναι απλησίαστο. παρ'όλα αυτά, δε διαφέρει από τα προηγούμενα δύο.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.