io-io
Διάσημο μέλος

Αχ ρε φίλε το γνωρίζω κι' εγώ αυτό, μα έλα που είναι σχεδόν αδύνατον για ένα φοιτητή του εξωτερικού να τα αποφύγει εντελώς. Εδώ που είμαι εγώ τουλάχιστο μόνο Starbucks έχουμε.![]()
Που εισαι εσυ καλε και εχετε μονο starbucks???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wagneriandandy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ελεος δηλαδη η σημερινη νεολαια....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

bisbirikos
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε νομιζω οτι θα υπηρχαν αναλογες αντιδρασεις αν μιλουσαμε για το Βεροπουλο πχ...

Σίγουρα θα προτιμούσα ακόμα και τον καφενέ του μπαρμπά Θωμά που φτιάχνει μόνο ελληνικό απο τα starbacks, τα οποία έχω επισκευτεί μόνο μια φορά στην Ελλάδα και 3-4 στο εξωτερικό!

Κι εδω στην απ' οξω εμεινα...ουτε Ελλαδα ετυχε να παω, ουτε στην Ιταλια...
Ειμαι πολυ περιεργος να τα επισκευτω να δω γιατι ολο αυτο το τζερτζελο.

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.e-steki.com/forum/showpost.php?p=200271&postcount=150
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Το πρόβλημα με τα στάρμπακς είναι -όπως και με πολλές άλλες μεγαλοεταιρείες- πρωτίστως ηθικό, και τους βαραίνει χειρότερα γιατί μέχρι τότε διατυμπάνιζαν πως διαφέρουν από τους υπόλοιπους εκμεταλλευτές του 3ου κόσμου.

Το πρόβλημα με τα στάρμπακς είναι -όπως και με πολλές άλλες μεγαλοεταιρείες- πρωτίστως ηθικό, και τους βαραίνει χειρότερα γιατί μέχρι τότε διατυμπάνιζαν πως διαφέρουν από τους υπόλοιπους εκμεταλλευτές του 3ου κόσμου.
Bοηθας λιγο;

Δεν το εχω πολυψαξει το θεμα και δεν καταλαβα τι εννοεις.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

και από που τα αγοράζουμε τα οπλικά συστήματα δηλαδίς?Οι φόροι που πληρώνουμε πάνε(ένα μικρό μέρος) σε οπλικά συστήματα για τον Ελληνικό στρατό!

και από εκεί στους εβραίους δε καταλήγουν?
άρα?
...
...
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
φραπουτσίνο κάραμελ.
soydelsur
Δραστήριο μέλος

Τελικα μονο εγω δεν εχω επισκευτει τα starbucks...
Κι εδω στην απ' οξω εμεινα...ουτε Ελλαδα ετυχε να παω, ουτε στην Ιταλια...
Ειμαι πολυ περιεργος να τα επισκευτω να δω γιατι ολο αυτο το τζερτζελο.![]()
Ούτε κι εγω!

Καλά που δεν περίμεναν εμάς για να κάνουν χρυσές δουλειές

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπό αυτή τη λογική ούτε σινεμα (σε αμερικανική ταινία) πρέπει να πηγαίνουμε , ούτε κοκα-κολα να ξαναπιούμε!και από που τα αγοράζουμε τα οπλικά συστήματα δηλαδίς?
και από εκεί στους εβραίους δε καταλήγουν?
άρα?
...
...
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
φραπουτσίνο κάραμελ.
Δεν λεω αυτό εγώ αλλά καμία εταιρεία δεν βγήκε να ευχαριστησει τους χιλιάδες λαλακες-πελάτες της και να παραδεχθει δημόσια ότι μέρος των χρημάτων τους πάει στην υποστήριξη κάποιου στρατού,συμφωνώντας μάλιστα με πολιτικές εκκαθάρισης η σφαγής!
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Υπό αυτή τη λογική ούτε σινεμα (σε αμερικανική ταινία) πρέπει να πηγαίνουμε , ούτε κοκα-κολα να ξαναπιούμε!
Δεν λεω αυτό εγώ αλλά καμία εταιρεία δεν βγήκε να ευχαριστησει τους χιλιάδες λαλακες-πελάτες της και να παραδεχθει δημόσια ότι μέρος των χρημάτων τους πάει στην υποστήριξη κάποιου στρατού,συμφωνώντας μάλιστα με πολιτικές εκκαθάρισης η σφαγής!
το έκανε ο σημίτης στη βουλή

ενιγουέι, όπως προείπα, μου αρέσει ο φραπουτσίνο κάραμελ, και άμα έχω λεφτά και όρεξη, τον χτυπάω που και που, γιατί είμαι μια μικρή μαϊμού ((C)fouMes)
bisbirikos
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε νομιζω οτι θα υπηρχαν αναλογες αντιδρασεις αν μιλουσαμε για το Βεροπουλο πχ...
Επαναλαμβανω...

ps.

bisbirikos
Πολύ δραστήριο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

ααααα... οχι και τυχαίο super-market ο Βερόπουλος! με του πουλιού το γάλα!!!
Ο Βασσιλόπουλος είναι αυτός που λες βρε Φουνες. Αδιάβαστο σε βρίσκω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.