Sushi

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.
Ψηνομαι τρομερά να παω να φάω αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πανάκριβα...
Δε είναι πανάκριβα στη Αθήνα. Αλλά για να πεις ότι χορτάσες κάτι θες 10-15€ το άτομο.
Για να δοκιμάσεις έχει από 5€ το πιάτο.

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.014 μηνύματα.
Μπραβω ρε Ιον αυτος εχει καλες τιμες.. πειραια δεν εχει ομως?
Αυτο το μαυρο απ εξω το τρωνε αραγε? αλλα αμα το βγαλω θα διαλυθει.

1723019431883.png

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Τρελαίνομαι για sushi… Ειδικά με γαρίδες μέσα :prettyplz:

Guest 881237

Επισκέπτης

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.014 μηνύματα.
Φύκι είναι, τρώγεται! :P
Ω ρε μανα μου μουρμουρα εγινα..φυκια ε ..?ασε θα μεινω στα αμπελοφασουλα, τις αγγιναρες και τα καλαμποκια. Soya saltsa ομως οκ μ'αρεσει.
Δικαιωμα στα ψαρακια να τρωνε τα φυκια τους.
Με αυτους τους μαλακες που μπλεξαμε μας κατεστρεψαν τα αυτοκινητα τωρα θα κανουμε και σχιστα ματακια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Άνοιξαν πρόσφατα νμζ

Ναι
Ωραια ωραια ...να παω εκει στην αργυρουπολη που εχουν... να παρκαρω κιολας ..
Και θα βγαλω το μαυρο γυρο να το φαω με πιρούνι ...θα παρω απο το σπιτι.
Μπορει να εχουν και κανενα ταιριακι που μ'αρεσει .
Μπορει να εισαι και εσυ εκει να με κερασεις καμια Ιον αμυγδαλου. ( την μικρη ομως)

1723031316122.png

Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Ω ρε μανα μου μουρμουρα εγινα..φυκια ε ..?ασε θα μεινω στα αμπελοφασουλα, τις αγγιναρες και τα καλαμποκια. Soya saltsa ομως οκ μ'αρεσει.
Είναι λεπτό φύκι όμως και σκίζεται εύκολα κατά το μάσημα.
Μερικοί το φτύνουν, γενικά. Βέβαια δε βρίσκω το λόγο να πάρεις το maki αν φτύνεις το φύκι.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Μερικοί το φτύνουν, γενικά. Βέβαια δε βρίσκω το λόγο να πάρεις το maki αν φτύνεις το φύκι.
ναι ναι μακι ..αυτο δεν εχει φυκια.. αυτο ε ?..ρυζι ,ψαρι και, μυρωδικα

Guest 881237

Επισκέπτης

Μια χαρά είναι το φυκι
Εγώ απορώ αν υπάρχει κάποιος που τρώει το ginger και το wasabi :sick:

Scandal

Διαχειριστής

Μια χαρά είναι το φυκι
Το ginger μου αρέσει, το τρώω μεταξύ των κομματιών. Wasabi, τόσα χρόνια sushi δεν το έχω βάλει στο στόμα μου.
Κάτι μου είχαν πει ότι το ginger είναι για να καθαρίζεις το στόμα σου μεταξύ των διαφορετικών γεύσεων!

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.
Μια χαρά είναι το φυκι
Εγω.

Το ginger μου αρέσει, το τρώω μεταξύ των κομματιών. Wasabi, τόσα χρόνια sushi δεν το έχω βάλει στο στόμα μου.
Κάτι μου είχαν πει ότι το ginger είναι για να καθαρίζεις το στόμα σου μεταξύ των διαφορετικών γεύσεων!
Ναι ετσι ειναι. Και το "wasabi" δεν ειναι πραγματικο wasabi δυστυχως.

Αχ μακαρι να τρωγα το αληθινό να παθαινα πυρακτωση σε ολο το στόμα ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ!

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.
Δοκίμασα μια ποικιλία όταν ήμουν στην Κέρκυρα και μου άρεσε πολύ, ειδικα αυτό με την γαρίδα

Δοκίμασα και κάτι σαν ωμό ψάρι. Ανατρίχιασα με την υφή, σχεδόν ξέρασα. Την επόμενη μέρα μου πονούσε η κοιλιά 😗🙃

Scandal

Διαχειριστής

Από ωμό, τρώω μόνο το salmon avocado από Koi, το οποίο μου αρέσει πολύ.
Όλα τα άλλα που επιλέγω είναι μαγειρεμένα.
Είτε έχουν γαρίδα είτε τόνο είτε σολομό, αλλά ψημένα.

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Δοκίμασα μια ποικιλία όταν ήμουν στην Κέρκυρα και μου άρεσε πολύ, ειδικα αυτό με την γαρίδα

Δοκίμασα και κάτι σαν ωμό ψάρι. Ανατρίχιασα με την υφή, σχεδόν ξέρασα. Την επόμενη μέρα μου πονούσε η κοιλιά 😗🙃
Η κοπη και η ποσοτα του ψαριου ειναι πολυ μαστορικο πραγμα..λιγοι την ξερουν... και δεν ειναι τυχαιο οτι μονο σε ακριβα μαγαζια μπορεις να το φας ....και φυσικα στην πατριδα του την ιαπωνια.
Κατι αναλογο μπορεις να αισθανθεις αν δοκιμασεις χοντρο κομματι σαλαμι αερος κρετα φαρμ μαϊλντ ή προσουτο ιταλιας.
Μονο λεπτουλια ειναι ονειρο.

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.
Η κοπη και η ποσοτα του ψαριου ειναι πολυ μαστορικο πραγμα..λιγοι την ξερουν... και δεν ειναι τυχαιο οτι μονο σε ακριβα μαγαζια μπορεις να το φας ....και φυσικα στην πατριδα του την ιαπωνια.
Κατι αναλογο μπορεις να αισθανθεις αν δοκιμασεις χοντρο κομματι σαλαμι αερος κρετα φαρμ μαϊλντ ή προσουτο ιταλιας.
Μονο λεπτουλια ειναι ονειρο.
Φαντάζομαι ότι έφταιγε το γεγονός ότι το δοκίμασα πρώτη φορά και δεν έχει συνηθίσει το στομάχι μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια