Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

07-08-24

08:53
Δε είναι πανάκριβα στη Αθήνα. Αλλά για να πεις ότι χορτάσες κάτι θες 10-15€ το άτομο.Ψηνομαι τρομερά να παω να φάω αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πανάκριβα...
Για να δοκιμάσεις έχει από 5€ το πιάτο.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

07-08-24

11:21
Αν είσαι Αθήνα πήγαινε στο shishan.Ψηνομαι τρομερά να παω να φάω αλλα εχω ακουσει οτι ειναι πανάκριβα...
Έχει κάθε μέρα εκτός από Κυριακή happy hour 12:30-19:30
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.014 μηνύματα.

07-08-24

11:35
Μπραβω ρε Ιον αυτος εχει καλες τιμες.. πειραια δεν εχει ομως?
Αυτο το μαυρο απ εξω το τρωνε αραγε? αλλα αμα το βγαλω θα διαλυθει.
Αυτο το μαυρο απ εξω το τρωνε αραγε? αλλα αμα το βγαλω θα διαλυθει.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

07-08-24

12:10
Τρελαίνομαι για sushi… Ειδικά με γαρίδες μέσα 

Guest 881237
Επισκέπτης

07-08-24

14:14
Άνοιξαν πρόσφατα νμζΜπραβω ρε Ιον αυτος εχει καλες τιμες.. πειραια δεν εχει ομως?
ΝαιΑυτο το μαυρο απ εξω το τρωνε αραγε?
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

07-08-24

14:15
Φύκι είναι, τρώγεται!Αυτο το μαυρο απ εξω το τρωνε αραγε?

Guest 881237
Επισκέπτης

07-08-24

14:17
Προτιμώ τα inside out βέβαιαΦύκι είναι, τρώγεται!![]()
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

07-08-24

14:19
Κι εγώ δεν τα πολυτρώω τα maki, παρά είναι απλά για τα γούστα μου.Προτιμώ τα inside out βέβαια
Επιλέγω συνήθως τα rolls του εκάστοτε μαγαζιού (koi style rolls, shisan rolls κτλ).
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.014 μηνύματα.

07-08-24

14:40
Ω ρε μανα μου μουρμουρα εγινα..φυκια ε ..?ασε θα μεινω στα αμπελοφασουλα, τις αγγιναρες και τα καλαμποκια. Soya saltsa ομως οκ μ'αρεσει.Φύκι είναι, τρώγεται!![]()
Δικαιωμα στα ψαρακια να τρωνε τα φυκια τους.
Με αυτους τους μαλακες που μπλεξαμε μας κατεστρεψαν τα αυτοκινητα τωρα θα κανουμε και σχιστα ματακια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ωραια ωραια ...να παω εκει στην αργυρουπολη που εχουν... να παρκαρω κιολας ..Άνοιξαν πρόσφατα νμζ
Ναι
Και θα βγαλω το μαυρο γυρο να το φαω με πιρούνι ...θα παρω απο το σπιτι.
Μπορει να εχουν και κανενα ταιριακι που μ'αρεσει .
Μπορει να εισαι και εσυ εκει να με κερασεις καμια Ιον αμυγδαλου. ( την μικρη ομως)
Scandal
Διαχειριστής

07-08-24

15:04
Είναι λεπτό φύκι όμως και σκίζεται εύκολα κατά το μάσημα.Ω ρε μανα μου μουρμουρα εγινα..φυκια ε ..?ασε θα μεινω στα αμπελοφασουλα, τις αγγιναρες και τα καλαμποκια. Soya saltsa ομως οκ μ'αρεσει.
Μερικοί το φτύνουν, γενικά. Βέβαια δε βρίσκω το λόγο να πάρεις το maki αν φτύνεις το φύκι.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

07-08-24

15:31
ναι ναι μακι ..αυτο δεν εχει φυκια.. αυτο ε ?..ρυζι ,ψαρι και, μυρωδικαΕίναι λεπτό φύκι όμως και σκίζεται εύκολα κατά το μάσημα.
Μερικοί το φτύνουν, γενικά. Βέβαια δε βρίσκω το λόγο να πάρεις το maki αν φτύνεις το φύκι.
Guest 881237
Επισκέπτης

07-08-24

15:50
Μια χαρά είναι το φυκιΕίναι λεπτό φύκι όμως και σκίζεται εύκολα κατά το μάσημα.
Εγώ απορώ αν υπάρχει κάποιος που τρώει το ginger και το wasabi

Scandal
Διαχειριστής

07-08-24

16:19
Το ginger μου αρέσει, το τρώω μεταξύ των κομματιών. Wasabi, τόσα χρόνια sushi δεν το έχω βάλει στο στόμα μου.Μια χαρά είναι το φυκι
Εγώ απορώ αν υπάρχει κάποιος που τρώει το ginger και το wasabi![]()
Κάτι μου είχαν πει ότι το ginger είναι για να καθαρίζεις το στόμα σου μεταξύ των διαφορετικών γεύσεων!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

07-08-24

17:28
Εγω.Μια χαρά είναι το φυκι
Εγώ απορώ αν υπάρχει κάποιος που τρώει το ginger και το wasabi![]()
Ναι ετσι ειναι. Και το "wasabi" δεν ειναι πραγματικο wasabi δυστυχως.Το ginger μου αρέσει, το τρώω μεταξύ των κομματιών. Wasabi, τόσα χρόνια sushi δεν το έχω βάλει στο στόμα μου.
Κάτι μου είχαν πει ότι το ginger είναι για να καθαρίζεις το στόμα σου μεταξύ των διαφορετικών γεύσεων!
Αχ μακαρι να τρωγα το αληθινό να παθαινα πυρακτωση σε ολο το στόμα ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ!
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

07-08-24

17:44
To αληθινο ειναι πιο ηπιο και εχει κρεμωδες υφήΑχ μακαρι να τρωγα το αληθινό να παθαινα πυρακτωση σε ολο το στόμα ΝΑΙΑΙΑΙΑΙ!

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

07-08-24

18:33
Δεν εχω ακουσει αυτό!To αληθινο ειναι πιο ηπιο και εχει κρεμωδες υφή![]()

Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

16-08-24

15:23
Δοκίμασα μια ποικιλία όταν ήμουν στην Κέρκυρα και μου άρεσε πολύ, ειδικα αυτό με την γαρίδα
Δοκίμασα και κάτι σαν ωμό ψάρι. Ανατρίχιασα με την υφή, σχεδόν ξέρασα. Την επόμενη μέρα μου πονούσε η κοιλιά

Δοκίμασα και κάτι σαν ωμό ψάρι. Ανατρίχιασα με την υφή, σχεδόν ξέρασα. Την επόμενη μέρα μου πονούσε η κοιλιά

Scandal
Διαχειριστής

16-08-24

15:25
Από ωμό, τρώω μόνο το salmon avocado από Koi, το οποίο μου αρέσει πολύ.
Όλα τα άλλα που επιλέγω είναι μαγειρεμένα.
Είτε έχουν γαρίδα είτε τόνο είτε σολομό, αλλά ψημένα.
Όλα τα άλλα που επιλέγω είναι μαγειρεμένα.
Είτε έχουν γαρίδα είτε τόνο είτε σολομό, αλλά ψημένα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

16-08-24

16:00
Η κοπη και η ποσοτα του ψαριου ειναι πολυ μαστορικο πραγμα..λιγοι την ξερουν... και δεν ειναι τυχαιο οτι μονο σε ακριβα μαγαζια μπορεις να το φας ....και φυσικα στην πατριδα του την ιαπωνια.Δοκίμασα μια ποικιλία όταν ήμουν στην Κέρκυρα και μου άρεσε πολύ, ειδικα αυτό με την γαρίδα
Δοκίμασα και κάτι σαν ωμό ψάρι. Ανατρίχιασα με την υφή, σχεδόν ξέρασα. Την επόμενη μέρα μου πονούσε η κοιλιά![]()
Κατι αναλογο μπορεις να αισθανθεις αν δοκιμασεις χοντρο κομματι σαλαμι αερος κρετα φαρμ μαϊλντ ή προσουτο ιταλιας.
Μονο λεπτουλια ειναι ονειρο.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.303 μηνύματα.

16-08-24

16:05
Φαντάζομαι ότι έφταιγε το γεγονός ότι το δοκίμασα πρώτη φορά και δεν έχει συνηθίσει το στομάχι μουΗ κοπη και η ποσοτα του ψαριου ειναι πολυ μαστορικο πραγμα..λιγοι την ξερουν... και δεν ειναι τυχαιο οτι μονο σε ακριβα μαγαζια μπορεις να το φας ....και φυσικα στην πατριδα του την ιαπωνια.
Κατι αναλογο μπορεις να αισθανθεις αν δοκιμασεις χοντρο κομματι σαλαμι αερος κρετα φαρμ μαϊλντ ή προσουτο ιταλιας.
Μονο λεπτουλια ειναι ονειρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.