Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:58 Η Aura έγραψε: #621 02-02-21 15:58 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ενώ αν δεν την νοιάζει σημαίνει πως γενικά δεν έχει σοβαρούς στόχους στη ζωή της καθώς οποίος έχει κατανοεί πως αρκετές φορές για να πετύχεις κάτι θα πρέπει να προσαρμοστείς στο κατάλληλο πλαίσιο, να κερδίσεις την εύνοια και την συμπάθεια ατόμων που μπορεί να έχουν διαφορές προκαταληψεις κ.ο.κ. και άρα δεν θα ταιριαξω μαζί της. Click για ανάπτυξη... Καλά σε κάποια επαγγέλματα ταιριάζει , πχ τατουατζής και μια χαρά στόχους μπορεί να έχει η άλλη και να ταιριάζεις ας πούμε . Γιατί για τα επαγγελματικά καταλαβαίνω να ελίσσεσαι αλλιώς που αλλού, να προσαρμοστείς για να σε συμπαθήσει η πεθερά σου ας πούμε ; Άρα όμως για γυναίκα θες την όμοιά σου και όχι κάτι κατώτερο , που λες ότι η γυναίκα πρέπει να είναι κατώτερη από τον άντρα για να λειτουργεί η σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:15 Η aye έγραψε: #622 02-02-21 16:15 σορι αλλα αυτα ειναι βλακείες. αν καποιος με απορριψει για τα 15 τατουαζ μου, even better for me. ειναι άλλο να λες δεν μ'αρεσει εμφανισιακα,που είναι απολύτως κατανοητό, κι άλλο να προδικάζεις τον χαρακτήρα του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:10 Ο Guest 875331: #623 02-02-21 17:10 Δε μου πολυαρέσουν τα μοντέρνα τατουάζ και πιστεύω είναι από τη φύση τους κακαίσθητα, καθώς δεν αντιτίθενται στο αναγεννησιακό ιδεώδες. Αυτό όμως δεν ισχύει για τα παραδοσιακά ιαπωνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:43 Η Aleksa έγραψε: #624 02-02-21 17:43 Αν ποτέ έκανα τατού, θα έκανα αυτό (σε μικρότερο μέγεθος και σε άλλο σημείο του σώματος) : Επίσης και τα δαχτυλίδια-τατουάζ, όπως αυτό: Γενικά μου αρέσει σε μικρές επιφάνειες του δέρματος. Τα "μανίκια", ολόσωμα κλπ, με απωθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:53 Ο Guest 209912: #625 02-02-21 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Καλά σε κάποια επαγγέλματα ταιριάζει , πχ τατουατζής και μια χαρά στόχους μπορεί να έχει η άλλη και να ταιριάζεις ας πούμε . Γιατί για τα επαγγελματικά καταλαβαίνω να ελίσσεσαι αλλιώς που αλλού, να προσαρμοστείς για να σε συμπαθήσει η πεθερά σου ας πούμε ; Άρα όμως για γυναίκα θες την όμοιά σου και όχι κάτι κατώτερο , που λες ότι η γυναίκα πρέπει να είναι κατώτερη από τον άντρα για να λειτουργεί η σχέση Click για ανάπτυξη... Οχι για να λειτουργήσει η σχέση η γυναίκα δεν πρέπει να είναι κατώτερη από τον άντρα, αλλά όλο αυτό εξαρτάται από το νόημα που δίνεις στην λέξη κατώτερος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:58 Η EvanescenceQ: #626 03-02-21 15:58 Πολυ ωραια ταττου ειναι και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:19 Η Aura έγραψε: #627 03-02-21 16:19 Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:28 Η EvanescenceQ: #628 03-02-21 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο μου κανει λιγο κριντζ θα ηθελα κατι ομοιομορφο Πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:43 Η aye έγραψε: #629 03-02-21 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Click για ανάπτυξη... τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:46 Η Aura έγραψε: #630 03-02-21 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aye: τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Click για ανάπτυξη... Έχω χαρτομάντιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:47 Η aye έγραψε: #631 03-02-21 16:47 γουστο δεν εχεις ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:54 Η EvanescenceQ: #632 03-02-21 16:54 Επισης πολυ ωραια σχεδια ειναι και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aye: γουστο δεν εχεις ομως Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου γινεται να εχουμε ολοι το ιδιο γουστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:57 Η aye έγραψε: #633 03-02-21 16:57 βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 Ο Guest 209912: #634 03-02-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Έχω χαρτομάντιλα. Click για ανάπτυξη... Μαγκέψαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:06 Η EvanescenceQ: #635 03-02-21 17:06 Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: ενώ αν δεν την νοιάζει σημαίνει πως γενικά δεν έχει σοβαρούς στόχους στη ζωή της καθώς οποίος έχει κατανοεί πως αρκετές φορές για να πετύχεις κάτι θα πρέπει να προσαρμοστείς στο κατάλληλο πλαίσιο, να κερδίσεις την εύνοια και την συμπάθεια ατόμων που μπορεί να έχουν διαφορές προκαταληψεις κ.ο.κ. και άρα δεν θα ταιριαξω μαζί της. Click για ανάπτυξη... Καλά σε κάποια επαγγέλματα ταιριάζει , πχ τατουατζής και μια χαρά στόχους μπορεί να έχει η άλλη και να ταιριάζεις ας πούμε . Γιατί για τα επαγγελματικά καταλαβαίνω να ελίσσεσαι αλλιώς που αλλού, να προσαρμοστείς για να σε συμπαθήσει η πεθερά σου ας πούμε ; Άρα όμως για γυναίκα θες την όμοιά σου και όχι κάτι κατώτερο , που λες ότι η γυναίκα πρέπει να είναι κατώτερη από τον άντρα για να λειτουργεί η σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:15 Η aye έγραψε: #622 02-02-21 16:15 σορι αλλα αυτα ειναι βλακείες. αν καποιος με απορριψει για τα 15 τατουαζ μου, even better for me. ειναι άλλο να λες δεν μ'αρεσει εμφανισιακα,που είναι απολύτως κατανοητό, κι άλλο να προδικάζεις τον χαρακτήρα του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:10 Ο Guest 875331: #623 02-02-21 17:10 Δε μου πολυαρέσουν τα μοντέρνα τατουάζ και πιστεύω είναι από τη φύση τους κακαίσθητα, καθώς δεν αντιτίθενται στο αναγεννησιακό ιδεώδες. Αυτό όμως δεν ισχύει για τα παραδοσιακά ιαπωνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:43 Η Aleksa έγραψε: #624 02-02-21 17:43 Αν ποτέ έκανα τατού, θα έκανα αυτό (σε μικρότερο μέγεθος και σε άλλο σημείο του σώματος) : Επίσης και τα δαχτυλίδια-τατουάζ, όπως αυτό: Γενικά μου αρέσει σε μικρές επιφάνειες του δέρματος. Τα "μανίκια", ολόσωμα κλπ, με απωθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:53 Ο Guest 209912: #625 02-02-21 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Καλά σε κάποια επαγγέλματα ταιριάζει , πχ τατουατζής και μια χαρά στόχους μπορεί να έχει η άλλη και να ταιριάζεις ας πούμε . Γιατί για τα επαγγελματικά καταλαβαίνω να ελίσσεσαι αλλιώς που αλλού, να προσαρμοστείς για να σε συμπαθήσει η πεθερά σου ας πούμε ; Άρα όμως για γυναίκα θες την όμοιά σου και όχι κάτι κατώτερο , που λες ότι η γυναίκα πρέπει να είναι κατώτερη από τον άντρα για να λειτουργεί η σχέση Click για ανάπτυξη... Οχι για να λειτουργήσει η σχέση η γυναίκα δεν πρέπει να είναι κατώτερη από τον άντρα, αλλά όλο αυτό εξαρτάται από το νόημα που δίνεις στην λέξη κατώτερος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:58 Η EvanescenceQ: #626 03-02-21 15:58 Πολυ ωραια ταττου ειναι και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:19 Η Aura έγραψε: #627 03-02-21 16:19 Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:28 Η EvanescenceQ: #628 03-02-21 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο μου κανει λιγο κριντζ θα ηθελα κατι ομοιομορφο Πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:43 Η aye έγραψε: #629 03-02-21 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Click για ανάπτυξη... τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:46 Η Aura έγραψε: #630 03-02-21 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aye: τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Click για ανάπτυξη... Έχω χαρτομάντιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:47 Η aye έγραψε: #631 03-02-21 16:47 γουστο δεν εχεις ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:54 Η EvanescenceQ: #632 03-02-21 16:54 Επισης πολυ ωραια σχεδια ειναι και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aye: γουστο δεν εχεις ομως Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου γινεται να εχουμε ολοι το ιδιο γουστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:57 Η aye έγραψε: #633 03-02-21 16:57 βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 Ο Guest 209912: #634 03-02-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Έχω χαρτομάντιλα. Click για ανάπτυξη... Μαγκέψαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:06 Η EvanescenceQ: #635 03-02-21 17:06 Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σορι αλλα αυτα ειναι βλακείες. αν καποιος με απορριψει για τα 15 τατουαζ μου, even better for me. ειναι άλλο να λες δεν μ'αρεσει εμφανισιακα,που είναι απολύτως κατανοητό, κι άλλο να προδικάζεις τον χαρακτήρα του άλλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:10 Ο Guest 875331: #623 02-02-21 17:10 Δε μου πολυαρέσουν τα μοντέρνα τατουάζ και πιστεύω είναι από τη φύση τους κακαίσθητα, καθώς δεν αντιτίθενται στο αναγεννησιακό ιδεώδες. Αυτό όμως δεν ισχύει για τα παραδοσιακά ιαπωνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:43 Η Aleksa έγραψε: #624 02-02-21 17:43 Αν ποτέ έκανα τατού, θα έκανα αυτό (σε μικρότερο μέγεθος και σε άλλο σημείο του σώματος) : Επίσης και τα δαχτυλίδια-τατουάζ, όπως αυτό: Γενικά μου αρέσει σε μικρές επιφάνειες του δέρματος. Τα "μανίκια", ολόσωμα κλπ, με απωθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:53 Ο Guest 209912: #625 02-02-21 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Καλά σε κάποια επαγγέλματα ταιριάζει , πχ τατουατζής και μια χαρά στόχους μπορεί να έχει η άλλη και να ταιριάζεις ας πούμε . Γιατί για τα επαγγελματικά καταλαβαίνω να ελίσσεσαι αλλιώς που αλλού, να προσαρμοστείς για να σε συμπαθήσει η πεθερά σου ας πούμε ; Άρα όμως για γυναίκα θες την όμοιά σου και όχι κάτι κατώτερο , που λες ότι η γυναίκα πρέπει να είναι κατώτερη από τον άντρα για να λειτουργεί η σχέση Click για ανάπτυξη... Οχι για να λειτουργήσει η σχέση η γυναίκα δεν πρέπει να είναι κατώτερη από τον άντρα, αλλά όλο αυτό εξαρτάται από το νόημα που δίνεις στην λέξη κατώτερος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:58 Η EvanescenceQ: #626 03-02-21 15:58 Πολυ ωραια ταττου ειναι και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:19 Η Aura έγραψε: #627 03-02-21 16:19 Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:28 Η EvanescenceQ: #628 03-02-21 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο μου κανει λιγο κριντζ θα ηθελα κατι ομοιομορφο Πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:43 Η aye έγραψε: #629 03-02-21 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Click για ανάπτυξη... τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:46 Η Aura έγραψε: #630 03-02-21 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aye: τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Click για ανάπτυξη... Έχω χαρτομάντιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:47 Η aye έγραψε: #631 03-02-21 16:47 γουστο δεν εχεις ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:54 Η EvanescenceQ: #632 03-02-21 16:54 Επισης πολυ ωραια σχεδια ειναι και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aye: γουστο δεν εχεις ομως Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου γινεται να εχουμε ολοι το ιδιο γουστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:57 Η aye έγραψε: #633 03-02-21 16:57 βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 Ο Guest 209912: #634 03-02-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Έχω χαρτομάντιλα. Click για ανάπτυξη... Μαγκέψαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:06 Η EvanescenceQ: #635 03-02-21 17:06 Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε μου πολυαρέσουν τα μοντέρνα τατουάζ και πιστεύω είναι από τη φύση τους κακαίσθητα, καθώς δεν αντιτίθενται στο αναγεννησιακό ιδεώδες. Αυτό όμως δεν ισχύει για τα παραδοσιακά ιαπωνικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:43 Η Aleksa έγραψε: #624 02-02-21 17:43 Αν ποτέ έκανα τατού, θα έκανα αυτό (σε μικρότερο μέγεθος και σε άλλο σημείο του σώματος) : Επίσης και τα δαχτυλίδια-τατουάζ, όπως αυτό: Γενικά μου αρέσει σε μικρές επιφάνειες του δέρματος. Τα "μανίκια", ολόσωμα κλπ, με απωθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:53 Ο Guest 209912: #625 02-02-21 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Καλά σε κάποια επαγγέλματα ταιριάζει , πχ τατουατζής και μια χαρά στόχους μπορεί να έχει η άλλη και να ταιριάζεις ας πούμε . Γιατί για τα επαγγελματικά καταλαβαίνω να ελίσσεσαι αλλιώς που αλλού, να προσαρμοστείς για να σε συμπαθήσει η πεθερά σου ας πούμε ; Άρα όμως για γυναίκα θες την όμοιά σου και όχι κάτι κατώτερο , που λες ότι η γυναίκα πρέπει να είναι κατώτερη από τον άντρα για να λειτουργεί η σχέση Click για ανάπτυξη... Οχι για να λειτουργήσει η σχέση η γυναίκα δεν πρέπει να είναι κατώτερη από τον άντρα, αλλά όλο αυτό εξαρτάται από το νόημα που δίνεις στην λέξη κατώτερος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:58 Η EvanescenceQ: #626 03-02-21 15:58 Πολυ ωραια ταττου ειναι και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:19 Η Aura έγραψε: #627 03-02-21 16:19 Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:28 Η EvanescenceQ: #628 03-02-21 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο μου κανει λιγο κριντζ θα ηθελα κατι ομοιομορφο Πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:43 Η aye έγραψε: #629 03-02-21 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Click για ανάπτυξη... τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:46 Η Aura έγραψε: #630 03-02-21 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aye: τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Click για ανάπτυξη... Έχω χαρτομάντιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:47 Η aye έγραψε: #631 03-02-21 16:47 γουστο δεν εχεις ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:54 Η EvanescenceQ: #632 03-02-21 16:54 Επισης πολυ ωραια σχεδια ειναι και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aye: γουστο δεν εχεις ομως Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου γινεται να εχουμε ολοι το ιδιο γουστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:57 Η aye έγραψε: #633 03-02-21 16:57 βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 Ο Guest 209912: #634 03-02-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Έχω χαρτομάντιλα. Click για ανάπτυξη... Μαγκέψαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:06 Η EvanescenceQ: #635 03-02-21 17:06 Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν ποτέ έκανα τατού, θα έκανα αυτό (σε μικρότερο μέγεθος και σε άλλο σημείο του σώματος) : Επίσης και τα δαχτυλίδια-τατουάζ, όπως αυτό: Γενικά μου αρέσει σε μικρές επιφάνειες του δέρματος. Τα "μανίκια", ολόσωμα κλπ, με απωθούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 20:53 Ο Guest 209912: #625 02-02-21 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Καλά σε κάποια επαγγέλματα ταιριάζει , πχ τατουατζής και μια χαρά στόχους μπορεί να έχει η άλλη και να ταιριάζεις ας πούμε . Γιατί για τα επαγγελματικά καταλαβαίνω να ελίσσεσαι αλλιώς που αλλού, να προσαρμοστείς για να σε συμπαθήσει η πεθερά σου ας πούμε ; Άρα όμως για γυναίκα θες την όμοιά σου και όχι κάτι κατώτερο , που λες ότι η γυναίκα πρέπει να είναι κατώτερη από τον άντρα για να λειτουργεί η σχέση Click για ανάπτυξη... Οχι για να λειτουργήσει η σχέση η γυναίκα δεν πρέπει να είναι κατώτερη από τον άντρα, αλλά όλο αυτό εξαρτάται από το νόημα που δίνεις στην λέξη κατώτερος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:58 Η EvanescenceQ: #626 03-02-21 15:58 Πολυ ωραια ταττου ειναι και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:19 Η Aura έγραψε: #627 03-02-21 16:19 Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:28 Η EvanescenceQ: #628 03-02-21 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο μου κανει λιγο κριντζ θα ηθελα κατι ομοιομορφο Πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:43 Η aye έγραψε: #629 03-02-21 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Click για ανάπτυξη... τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:46 Η Aura έγραψε: #630 03-02-21 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aye: τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Click για ανάπτυξη... Έχω χαρτομάντιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:47 Η aye έγραψε: #631 03-02-21 16:47 γουστο δεν εχεις ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:54 Η EvanescenceQ: #632 03-02-21 16:54 Επισης πολυ ωραια σχεδια ειναι και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aye: γουστο δεν εχεις ομως Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου γινεται να εχουμε ολοι το ιδιο γουστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:57 Η aye έγραψε: #633 03-02-21 16:57 βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 Ο Guest 209912: #634 03-02-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Έχω χαρτομάντιλα. Click για ανάπτυξη... Μαγκέψαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:06 Η EvanescenceQ: #635 03-02-21 17:06 Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Καλά σε κάποια επαγγέλματα ταιριάζει , πχ τατουατζής και μια χαρά στόχους μπορεί να έχει η άλλη και να ταιριάζεις ας πούμε . Γιατί για τα επαγγελματικά καταλαβαίνω να ελίσσεσαι αλλιώς που αλλού, να προσαρμοστείς για να σε συμπαθήσει η πεθερά σου ας πούμε ; Άρα όμως για γυναίκα θες την όμοιά σου και όχι κάτι κατώτερο , που λες ότι η γυναίκα πρέπει να είναι κατώτερη από τον άντρα για να λειτουργεί η σχέση Click για ανάπτυξη... Οχι για να λειτουργήσει η σχέση η γυναίκα δεν πρέπει να είναι κατώτερη από τον άντρα, αλλά όλο αυτό εξαρτάται από το νόημα που δίνεις στην λέξη κατώτερος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:58 Η EvanescenceQ: #626 03-02-21 15:58 Πολυ ωραια ταττου ειναι και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:19 Η Aura έγραψε: #627 03-02-21 16:19 Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:28 Η EvanescenceQ: #628 03-02-21 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο μου κανει λιγο κριντζ θα ηθελα κατι ομοιομορφο Πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:43 Η aye έγραψε: #629 03-02-21 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Click για ανάπτυξη... τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:46 Η Aura έγραψε: #630 03-02-21 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aye: τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Click για ανάπτυξη... Έχω χαρτομάντιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:47 Η aye έγραψε: #631 03-02-21 16:47 γουστο δεν εχεις ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:54 Η EvanescenceQ: #632 03-02-21 16:54 Επισης πολυ ωραια σχεδια ειναι και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aye: γουστο δεν εχεις ομως Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου γινεται να εχουμε ολοι το ιδιο γουστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:57 Η aye έγραψε: #633 03-02-21 16:57 βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 Ο Guest 209912: #634 03-02-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Έχω χαρτομάντιλα. Click για ανάπτυξη... Μαγκέψαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:06 Η EvanescenceQ: #635 03-02-21 17:06 Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ ωραια ταττου ειναι και αυτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:19 Η Aura έγραψε: #627 03-02-21 16:19 Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:28 Η EvanescenceQ: #628 03-02-21 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο μου κανει λιγο κριντζ θα ηθελα κατι ομοιομορφο Πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:43 Η aye έγραψε: #629 03-02-21 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Click για ανάπτυξη... τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:46 Η Aura έγραψε: #630 03-02-21 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aye: τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Click για ανάπτυξη... Έχω χαρτομάντιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:47 Η aye έγραψε: #631 03-02-21 16:47 γουστο δεν εχεις ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:54 Η EvanescenceQ: #632 03-02-21 16:54 Επισης πολυ ωραια σχεδια ειναι και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aye: γουστο δεν εχεις ομως Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου γινεται να εχουμε ολοι το ιδιο γουστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:57 Η aye έγραψε: #633 03-02-21 16:57 βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 Ο Guest 209912: #634 03-02-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Έχω χαρτομάντιλα. Click για ανάπτυξη... Μαγκέψαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:06 Η EvanescenceQ: #635 03-02-21 17:06 Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:28 Η EvanescenceQ: #628 03-02-21 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο μου κανει λιγο κριντζ θα ηθελα κατι ομοιομορφο Πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:43 Η aye έγραψε: #629 03-02-21 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Click για ανάπτυξη... τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:46 Η Aura έγραψε: #630 03-02-21 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aye: τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Click για ανάπτυξη... Έχω χαρτομάντιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:47 Η aye έγραψε: #631 03-02-21 16:47 γουστο δεν εχεις ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:54 Η EvanescenceQ: #632 03-02-21 16:54 Επισης πολυ ωραια σχεδια ειναι και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aye: γουστο δεν εχεις ομως Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου γινεται να εχουμε ολοι το ιδιο γουστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:57 Η aye έγραψε: #633 03-02-21 16:57 βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 Ο Guest 209912: #634 03-02-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Έχω χαρτομάντιλα. Click για ανάπτυξη... Μαγκέψαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:06 Η EvanescenceQ: #635 03-02-21 17:06 Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Όλα τα θεωρώ κιτσαρίες αισθητικά εκτός από κάτι τέτοιο Η και κάτι τέτοιο Η όλα ή τίποτα ! Click για ανάπτυξη... Το τελευταίο μου κανει λιγο κριντζ θα ηθελα κατι ομοιομορφο Πχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:43 Η aye έγραψε: #629 03-02-21 16:43 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Click για ανάπτυξη... τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:46 Η Aura έγραψε: #630 03-02-21 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aye: τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Click για ανάπτυξη... Έχω χαρτομάντιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:47 Η aye έγραψε: #631 03-02-21 16:47 γουστο δεν εχεις ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:54 Η EvanescenceQ: #632 03-02-21 16:54 Επισης πολυ ωραια σχεδια ειναι και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aye: γουστο δεν εχεις ομως Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου γινεται να εχουμε ολοι το ιδιο γουστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:57 Η aye έγραψε: #633 03-02-21 16:57 βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 Ο Guest 209912: #634 03-02-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Έχω χαρτομάντιλα. Click για ανάπτυξη... Μαγκέψαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:06 Η EvanescenceQ: #635 03-02-21 17:06 Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Click για ανάπτυξη... τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:46 Η Aura έγραψε: #630 03-02-21 16:46 Αρχική Δημοσίευση από aye: τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Click για ανάπτυξη... Έχω χαρτομάντιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:47 Η aye έγραψε: #631 03-02-21 16:47 γουστο δεν εχεις ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:54 Η EvanescenceQ: #632 03-02-21 16:54 Επισης πολυ ωραια σχεδια ειναι και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aye: γουστο δεν εχεις ομως Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου γινεται να εχουμε ολοι το ιδιο γουστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:57 Η aye έγραψε: #633 03-02-21 16:57 βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 Ο Guest 209912: #634 03-02-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Έχω χαρτομάντιλα. Click για ανάπτυξη... Μαγκέψαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:06 Η EvanescenceQ: #635 03-02-21 17:06 Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aye: τα θεωρεις ολα κιτσαρίες εκτός από αυτό που ειναι η επιτομή του κιτς; κλαιω Click για ανάπτυξη... Έχω χαρτομάντιλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:47 Η aye έγραψε: #631 03-02-21 16:47 γουστο δεν εχεις ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:54 Η EvanescenceQ: #632 03-02-21 16:54 Επισης πολυ ωραια σχεδια ειναι και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aye: γουστο δεν εχεις ομως Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου γινεται να εχουμε ολοι το ιδιο γουστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:57 Η aye έγραψε: #633 03-02-21 16:57 βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 Ο Guest 209912: #634 03-02-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Έχω χαρτομάντιλα. Click για ανάπτυξη... Μαγκέψαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:06 Η EvanescenceQ: #635 03-02-21 17:06 Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γουστο δεν εχεις ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:54 Η EvanescenceQ: #632 03-02-21 16:54 Επισης πολυ ωραια σχεδια ειναι και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aye: γουστο δεν εχεις ομως Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου γινεται να εχουμε ολοι το ιδιο γουστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:57 Η aye έγραψε: #633 03-02-21 16:57 βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 Ο Guest 209912: #634 03-02-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Έχω χαρτομάντιλα. Click για ανάπτυξη... Μαγκέψαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:06 Η EvanescenceQ: #635 03-02-21 17:06 Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επισης πολυ ωραια σχεδια ειναι και αυτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Φεβρουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από aye: γουστο δεν εχεις ομως Click για ανάπτυξη... Βρε χρυσό μου γινεται να εχουμε ολοι το ιδιο γουστο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 16:57 Η aye έγραψε: #633 03-02-21 16:57 βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 Ο Guest 209912: #634 03-02-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Έχω χαρτομάντιλα. Click για ανάπτυξη... Μαγκέψαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:06 Η EvanescenceQ: #635 03-02-21 17:06 Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:00 Ο Guest 209912: #634 03-02-21 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Έχω χαρτομάντιλα. Click για ανάπτυξη... Μαγκέψαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:06 Η EvanescenceQ: #635 03-02-21 17:06 Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Έχω χαρτομάντιλα. Click για ανάπτυξη... Μαγκέψαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:06 Η EvanescenceQ: #635 03-02-21 17:06 Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχι καλε στο χαλαρο το διατυπωσα κι εγω Αρχική Δημοσίευση από aye: βρε χρυσο μου, θαρρεις πως μιλαω σοβαρα ή ειμαι θιγμενη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.573 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:25 Η Aura έγραψε: #636 03-02-21 19:25 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Μαγκέψαμε? Click για ανάπτυξη... Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:26 Η EvanescenceQ: #637 03-02-21 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... συμφωνω απολυτα,ειναι και αναλογα τα σωματα και τα ταττου βεβαιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 3 Φεβρουαρίου 2021 στις 19:35 Ο Guest 209912: #638 03-02-21 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Μη μου τη βγαίνεις και πολύ γιατί θα πάρω ανάποδες Εγώ πάντως πιστεύω ότι τα σώματα δεν είναι καλός καμβάς για αυτό είναι κακόγουστο σαν αισθητική ( για μένα) όχι σαν το ίδιο το τατουάζ , να τα έκανες σε μια κόλλα χαρτί ας πούμε θα ήταν όλα( ή και όχι όλα) εξαίσια. Click για ανάπτυξη... Πάρε. Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2021 στις 12:12 Η Agaphbou έγραψε: #639 04-02-21 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Το μοναδικό τατουάζ που ίσως θα έκανα είναι ο μοριακός τύπος κάποιας χημικής ένωσης (έχω σκεφτεί ντοπαμίνη και σεροτονίνη) με τα αρχικά της μελλοντικής μου οικογένειας (με το καλό) στις κορυφές αντί για τα χημικά σύμβολα, π.χ Στην εσωτερική πλευρά του χεριού, τώρα πού ακριβώς, εξαρτάται κι απ τις φλέβες μου. Click για ανάπτυξη... Well, κοίτα τι έλεγα, ενδιαφέρον... Ε, πλέον ούτε αυτό θα κανα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2022 στις 18:36 Η Εχέμυθη έγραψε: #640 26-12-22 18:36 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά
Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: 1) Έπιασα δουλειά για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου άρεσε πολύ 2) Ένιωσα τρομερά παραγωγική 3) Απομάκρυνα τοξικ ανθρώπους από τη ζωή μου 4)Τελείωσα τη πτυχιακή μου 5) Κατάλαβα πως δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και είναι κρίμα να αναλώνεσαι με ακατάλληλους ανθρώπους. 6)Έκανα το πρώτο μου τατουάζ. Αυτά Και του χρόνου με υγεία Click για ανάπτυξη... Κι εγώ πρώτο τατουάζ και τώρα ψάχνω καί για δεύτερο. Σκέφτομαι μία χιονονιφάδα από τό "I'm a special snowflake" . Πολύ όμορφα όλα καί ταυτίζομαι σε πολλά