chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2020 στις 17:34 Ο chester20080: #601 24-07-20 17:34 @hack3r Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2020 στις 17:49 Ο Guest 209912: #602 24-07-20 17:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: @hack3r Click για ανάπτυξη... When someone doesn't let you do what you want it shows a lack of love and respect for your significant other. You should do whatever makes you happy. Trash λογικές του 2020. Υ.Γ. Μην κάνετε οι υπόλοιποι το λάθος να δείτε το βίντεο, θα χάσετε 10 λεπτά από την ζωή σας να βλέπετε αυτή τη τύπισσα να μιλάει για τα συναισθήματα, και την έλειψη σεβασμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.604 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2020 στις 16:28 Ο Scandal έγραψε: #603 08-08-20 16:28 Συμπέρασμα Ελλάδας 2020: ένα από τα υποχρεωτικά προσόντα είναι να έχεις τατουάζ σε όλο το πάνω σώμα (χέρια φουλ, λαιμό, στήθος) για να διαφημίσεις ως μοντέλο αντρικά ρούχα στο facebook Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Αυγούστου 2020 στις 16:49 Ο Guest 092312: #604 08-08-20 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Συμπέρασμα Ελλάδας 2020: ένα από τα υποχρεωτικά προσόντα είναι να έχεις τατουάζ σε όλο το πάνω σώμα (χέρια φουλ, λαιμό, στήθος) για να διαφημίσεις ως μοντέλο αντρικά ρούχα στο facebook Click για ανάπτυξη... Λαιμό; Δεν νομίζω ότι θεωρείται πολύ ιν το τατουάζ στο λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2020 στις 16:55 Ο Μάρκος Βασίλης: #605 08-08-20 16:55 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Λαιμό; Δεν νομίζω ότι θεωρείται πολύ ιν το τατουάζ στο λαιμό. Click για ανάπτυξη... Ή δεν βλέπεις αρκετές διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων - κακώς - ή δεν ακούς αρκετή deathcore - εδώ οι απόψεις διίστανται. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Αυγούστου 2020 στις 17:01 Ο Guest 092312: #606 08-08-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Ή δεν βλέπεις αρκετές διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων - κακώς - ή δεν ακούς αρκετή deathcore - εδώ οι απόψεις διίστανται. :Ρ Click για ανάπτυξη... Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2020 στις 17:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #607 08-08-20 17:05 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ποιες είναι οι ποιοτικές. Τώρα, άμα είδες τον κάθε τυχάρπαστο που έβγαλε το βρακί του στη φόρα, τι να το κάνεις, μου λες; Αχ, πλημμελής ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, αυτό έχω να πω. Τς τς τς τς τς τς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2020 στις 16:57 Ο chester20080: #608 09-08-20 16:57 Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:06 Ο Guest 092312: #609 10-08-20 17:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #610 10-08-20 17:15 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Click για ανάπτυξη... Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:19 Ο Guest 092312: #611 10-08-20 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:21 Η Εχέμυθη έγραψε: #612 10-08-20 17:21 Επίσης, τα τατουάζ στο λαιμό ειδικά, είναι χμμμμ καλουτσικα σε ηλικίες 20 άντε βαριά μέχρι πενήντα κάτι αν ο άλλος διατηρείται. Φαντάζεστε ο άλλος να είναι παππούς και να έχει το τατουάζ στο λαιμό? Ιουυυυυυ! Τον ώμο, πλάτη πλευρά κλπ τα καλύπτεις μια χαρά.... Αλλά λαιμός? Φανταστείτε τον παππού σας με ζαρωμένα πετσια να έχει τατουάζ... Μπλιαξ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Αυγούστου 2020 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα πες το ψέματα! Βέβαια απο εδώ και στο εξής όταν με βάζουν να κάνω τον τροχονόμο (που πλέον έχει μειωθεί στο ελάχιστο οπότε εντάξει δε πειράζει) θα λέω στη γραμματεία μαζί με το "να είστε νηστικοί 8-10 ώρες για τα τριγλυκερίδια" να τους λέει "πάρτε και ένα ζαναξακι μισή ώρα πριν έρθετε ". Οπότε φίλη μου εγώ δε θα πάρω ζαναξ, αυτοί θα πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:06 Η Alma Libre: #613 29-08-20 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο μέγεθος, ώρα που θα σου κάνει, αντοχή στον πόνο κλπ. Άλλο το να κάτσεις μισή ώρα στο κρεβάτι του πόνου για ένα τατουάζ 2 εκατοστά και άλλο για να κάνεις ένα ολόκληρο έργο τέχνης που θα πάρει ώρες. Ακούω γενικά όμως οτι στα πλευρά πονάει κάπως, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω στο εσωτερικό του μπράτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:04 Ο Βλα έγραψε: #614 29-08-20 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #615 29-08-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@hack3r Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Ιουλίου 2020 στις 17:49 Ο Guest 209912: #602 24-07-20 17:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: @hack3r Click για ανάπτυξη... When someone doesn't let you do what you want it shows a lack of love and respect for your significant other. You should do whatever makes you happy. Trash λογικές του 2020. Υ.Γ. Μην κάνετε οι υπόλοιποι το λάθος να δείτε το βίντεο, θα χάσετε 10 λεπτά από την ζωή σας να βλέπετε αυτή τη τύπισσα να μιλάει για τα συναισθήματα, και την έλειψη σεβασμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.604 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2020 στις 16:28 Ο Scandal έγραψε: #603 08-08-20 16:28 Συμπέρασμα Ελλάδας 2020: ένα από τα υποχρεωτικά προσόντα είναι να έχεις τατουάζ σε όλο το πάνω σώμα (χέρια φουλ, λαιμό, στήθος) για να διαφημίσεις ως μοντέλο αντρικά ρούχα στο facebook Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Αυγούστου 2020 στις 16:49 Ο Guest 092312: #604 08-08-20 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Συμπέρασμα Ελλάδας 2020: ένα από τα υποχρεωτικά προσόντα είναι να έχεις τατουάζ σε όλο το πάνω σώμα (χέρια φουλ, λαιμό, στήθος) για να διαφημίσεις ως μοντέλο αντρικά ρούχα στο facebook Click για ανάπτυξη... Λαιμό; Δεν νομίζω ότι θεωρείται πολύ ιν το τατουάζ στο λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2020 στις 16:55 Ο Μάρκος Βασίλης: #605 08-08-20 16:55 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Λαιμό; Δεν νομίζω ότι θεωρείται πολύ ιν το τατουάζ στο λαιμό. Click για ανάπτυξη... Ή δεν βλέπεις αρκετές διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων - κακώς - ή δεν ακούς αρκετή deathcore - εδώ οι απόψεις διίστανται. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Αυγούστου 2020 στις 17:01 Ο Guest 092312: #606 08-08-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Ή δεν βλέπεις αρκετές διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων - κακώς - ή δεν ακούς αρκετή deathcore - εδώ οι απόψεις διίστανται. :Ρ Click για ανάπτυξη... Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2020 στις 17:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #607 08-08-20 17:05 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ποιες είναι οι ποιοτικές. Τώρα, άμα είδες τον κάθε τυχάρπαστο που έβγαλε το βρακί του στη φόρα, τι να το κάνεις, μου λες; Αχ, πλημμελής ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, αυτό έχω να πω. Τς τς τς τς τς τς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2020 στις 16:57 Ο chester20080: #608 09-08-20 16:57 Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:06 Ο Guest 092312: #609 10-08-20 17:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #610 10-08-20 17:15 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Click για ανάπτυξη... Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:19 Ο Guest 092312: #611 10-08-20 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:21 Η Εχέμυθη έγραψε: #612 10-08-20 17:21 Επίσης, τα τατουάζ στο λαιμό ειδικά, είναι χμμμμ καλουτσικα σε ηλικίες 20 άντε βαριά μέχρι πενήντα κάτι αν ο άλλος διατηρείται. Φαντάζεστε ο άλλος να είναι παππούς και να έχει το τατουάζ στο λαιμό? Ιουυυυυυ! Τον ώμο, πλάτη πλευρά κλπ τα καλύπτεις μια χαρά.... Αλλά λαιμός? Φανταστείτε τον παππού σας με ζαρωμένα πετσια να έχει τατουάζ... Μπλιαξ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Αυγούστου 2020 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα πες το ψέματα! Βέβαια απο εδώ και στο εξής όταν με βάζουν να κάνω τον τροχονόμο (που πλέον έχει μειωθεί στο ελάχιστο οπότε εντάξει δε πειράζει) θα λέω στη γραμματεία μαζί με το "να είστε νηστικοί 8-10 ώρες για τα τριγλυκερίδια" να τους λέει "πάρτε και ένα ζαναξακι μισή ώρα πριν έρθετε ". Οπότε φίλη μου εγώ δε θα πάρω ζαναξ, αυτοί θα πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:06 Η Alma Libre: #613 29-08-20 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο μέγεθος, ώρα που θα σου κάνει, αντοχή στον πόνο κλπ. Άλλο το να κάτσεις μισή ώρα στο κρεβάτι του πόνου για ένα τατουάζ 2 εκατοστά και άλλο για να κάνεις ένα ολόκληρο έργο τέχνης που θα πάρει ώρες. Ακούω γενικά όμως οτι στα πλευρά πονάει κάπως, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω στο εσωτερικό του μπράτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:04 Ο Βλα έγραψε: #614 29-08-20 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #615 29-08-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: @hack3r Click για ανάπτυξη... When someone doesn't let you do what you want it shows a lack of love and respect for your significant other. You should do whatever makes you happy. Trash λογικές του 2020. Υ.Γ. Μην κάνετε οι υπόλοιποι το λάθος να δείτε το βίντεο, θα χάσετε 10 λεπτά από την ζωή σας να βλέπετε αυτή τη τύπισσα να μιλάει για τα συναισθήματα, και την έλειψη σεβασμου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.604 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2020 στις 16:28 Ο Scandal έγραψε: #603 08-08-20 16:28 Συμπέρασμα Ελλάδας 2020: ένα από τα υποχρεωτικά προσόντα είναι να έχεις τατουάζ σε όλο το πάνω σώμα (χέρια φουλ, λαιμό, στήθος) για να διαφημίσεις ως μοντέλο αντρικά ρούχα στο facebook Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Αυγούστου 2020 στις 16:49 Ο Guest 092312: #604 08-08-20 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Συμπέρασμα Ελλάδας 2020: ένα από τα υποχρεωτικά προσόντα είναι να έχεις τατουάζ σε όλο το πάνω σώμα (χέρια φουλ, λαιμό, στήθος) για να διαφημίσεις ως μοντέλο αντρικά ρούχα στο facebook Click για ανάπτυξη... Λαιμό; Δεν νομίζω ότι θεωρείται πολύ ιν το τατουάζ στο λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2020 στις 16:55 Ο Μάρκος Βασίλης: #605 08-08-20 16:55 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Λαιμό; Δεν νομίζω ότι θεωρείται πολύ ιν το τατουάζ στο λαιμό. Click για ανάπτυξη... Ή δεν βλέπεις αρκετές διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων - κακώς - ή δεν ακούς αρκετή deathcore - εδώ οι απόψεις διίστανται. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Αυγούστου 2020 στις 17:01 Ο Guest 092312: #606 08-08-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Ή δεν βλέπεις αρκετές διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων - κακώς - ή δεν ακούς αρκετή deathcore - εδώ οι απόψεις διίστανται. :Ρ Click για ανάπτυξη... Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2020 στις 17:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #607 08-08-20 17:05 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ποιες είναι οι ποιοτικές. Τώρα, άμα είδες τον κάθε τυχάρπαστο που έβγαλε το βρακί του στη φόρα, τι να το κάνεις, μου λες; Αχ, πλημμελής ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, αυτό έχω να πω. Τς τς τς τς τς τς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2020 στις 16:57 Ο chester20080: #608 09-08-20 16:57 Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:06 Ο Guest 092312: #609 10-08-20 17:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #610 10-08-20 17:15 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Click για ανάπτυξη... Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:19 Ο Guest 092312: #611 10-08-20 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:21 Η Εχέμυθη έγραψε: #612 10-08-20 17:21 Επίσης, τα τατουάζ στο λαιμό ειδικά, είναι χμμμμ καλουτσικα σε ηλικίες 20 άντε βαριά μέχρι πενήντα κάτι αν ο άλλος διατηρείται. Φαντάζεστε ο άλλος να είναι παππούς και να έχει το τατουάζ στο λαιμό? Ιουυυυυυ! Τον ώμο, πλάτη πλευρά κλπ τα καλύπτεις μια χαρά.... Αλλά λαιμός? Φανταστείτε τον παππού σας με ζαρωμένα πετσια να έχει τατουάζ... Μπλιαξ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Αυγούστου 2020 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα πες το ψέματα! Βέβαια απο εδώ και στο εξής όταν με βάζουν να κάνω τον τροχονόμο (που πλέον έχει μειωθεί στο ελάχιστο οπότε εντάξει δε πειράζει) θα λέω στη γραμματεία μαζί με το "να είστε νηστικοί 8-10 ώρες για τα τριγλυκερίδια" να τους λέει "πάρτε και ένα ζαναξακι μισή ώρα πριν έρθετε ". Οπότε φίλη μου εγώ δε θα πάρω ζαναξ, αυτοί θα πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:06 Η Alma Libre: #613 29-08-20 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο μέγεθος, ώρα που θα σου κάνει, αντοχή στον πόνο κλπ. Άλλο το να κάτσεις μισή ώρα στο κρεβάτι του πόνου για ένα τατουάζ 2 εκατοστά και άλλο για να κάνεις ένα ολόκληρο έργο τέχνης που θα πάρει ώρες. Ακούω γενικά όμως οτι στα πλευρά πονάει κάπως, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω στο εσωτερικό του μπράτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:04 Ο Βλα έγραψε: #614 29-08-20 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #615 29-08-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμπέρασμα Ελλάδας 2020: ένα από τα υποχρεωτικά προσόντα είναι να έχεις τατουάζ σε όλο το πάνω σώμα (χέρια φουλ, λαιμό, στήθος) για να διαφημίσεις ως μοντέλο αντρικά ρούχα στο facebook Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Αυγούστου 2020 στις 16:49 Ο Guest 092312: #604 08-08-20 16:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Συμπέρασμα Ελλάδας 2020: ένα από τα υποχρεωτικά προσόντα είναι να έχεις τατουάζ σε όλο το πάνω σώμα (χέρια φουλ, λαιμό, στήθος) για να διαφημίσεις ως μοντέλο αντρικά ρούχα στο facebook Click για ανάπτυξη... Λαιμό; Δεν νομίζω ότι θεωρείται πολύ ιν το τατουάζ στο λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2020 στις 16:55 Ο Μάρκος Βασίλης: #605 08-08-20 16:55 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Λαιμό; Δεν νομίζω ότι θεωρείται πολύ ιν το τατουάζ στο λαιμό. Click για ανάπτυξη... Ή δεν βλέπεις αρκετές διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων - κακώς - ή δεν ακούς αρκετή deathcore - εδώ οι απόψεις διίστανται. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Αυγούστου 2020 στις 17:01 Ο Guest 092312: #606 08-08-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Ή δεν βλέπεις αρκετές διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων - κακώς - ή δεν ακούς αρκετή deathcore - εδώ οι απόψεις διίστανται. :Ρ Click για ανάπτυξη... Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2020 στις 17:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #607 08-08-20 17:05 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ποιες είναι οι ποιοτικές. Τώρα, άμα είδες τον κάθε τυχάρπαστο που έβγαλε το βρακί του στη φόρα, τι να το κάνεις, μου λες; Αχ, πλημμελής ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, αυτό έχω να πω. Τς τς τς τς τς τς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2020 στις 16:57 Ο chester20080: #608 09-08-20 16:57 Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:06 Ο Guest 092312: #609 10-08-20 17:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #610 10-08-20 17:15 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Click για ανάπτυξη... Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:19 Ο Guest 092312: #611 10-08-20 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:21 Η Εχέμυθη έγραψε: #612 10-08-20 17:21 Επίσης, τα τατουάζ στο λαιμό ειδικά, είναι χμμμμ καλουτσικα σε ηλικίες 20 άντε βαριά μέχρι πενήντα κάτι αν ο άλλος διατηρείται. Φαντάζεστε ο άλλος να είναι παππούς και να έχει το τατουάζ στο λαιμό? Ιουυυυυυ! Τον ώμο, πλάτη πλευρά κλπ τα καλύπτεις μια χαρά.... Αλλά λαιμός? Φανταστείτε τον παππού σας με ζαρωμένα πετσια να έχει τατουάζ... Μπλιαξ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Αυγούστου 2020 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα πες το ψέματα! Βέβαια απο εδώ και στο εξής όταν με βάζουν να κάνω τον τροχονόμο (που πλέον έχει μειωθεί στο ελάχιστο οπότε εντάξει δε πειράζει) θα λέω στη γραμματεία μαζί με το "να είστε νηστικοί 8-10 ώρες για τα τριγλυκερίδια" να τους λέει "πάρτε και ένα ζαναξακι μισή ώρα πριν έρθετε ". Οπότε φίλη μου εγώ δε θα πάρω ζαναξ, αυτοί θα πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:06 Η Alma Libre: #613 29-08-20 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο μέγεθος, ώρα που θα σου κάνει, αντοχή στον πόνο κλπ. Άλλο το να κάτσεις μισή ώρα στο κρεβάτι του πόνου για ένα τατουάζ 2 εκατοστά και άλλο για να κάνεις ένα ολόκληρο έργο τέχνης που θα πάρει ώρες. Ακούω γενικά όμως οτι στα πλευρά πονάει κάπως, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω στο εσωτερικό του μπράτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:04 Ο Βλα έγραψε: #614 29-08-20 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #615 29-08-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Συμπέρασμα Ελλάδας 2020: ένα από τα υποχρεωτικά προσόντα είναι να έχεις τατουάζ σε όλο το πάνω σώμα (χέρια φουλ, λαιμό, στήθος) για να διαφημίσεις ως μοντέλο αντρικά ρούχα στο facebook Click για ανάπτυξη... Λαιμό; Δεν νομίζω ότι θεωρείται πολύ ιν το τατουάζ στο λαιμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2020 στις 16:55 Ο Μάρκος Βασίλης: #605 08-08-20 16:55 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Λαιμό; Δεν νομίζω ότι θεωρείται πολύ ιν το τατουάζ στο λαιμό. Click για ανάπτυξη... Ή δεν βλέπεις αρκετές διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων - κακώς - ή δεν ακούς αρκετή deathcore - εδώ οι απόψεις διίστανται. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Αυγούστου 2020 στις 17:01 Ο Guest 092312: #606 08-08-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Ή δεν βλέπεις αρκετές διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων - κακώς - ή δεν ακούς αρκετή deathcore - εδώ οι απόψεις διίστανται. :Ρ Click για ανάπτυξη... Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2020 στις 17:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #607 08-08-20 17:05 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ποιες είναι οι ποιοτικές. Τώρα, άμα είδες τον κάθε τυχάρπαστο που έβγαλε το βρακί του στη φόρα, τι να το κάνεις, μου λες; Αχ, πλημμελής ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, αυτό έχω να πω. Τς τς τς τς τς τς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2020 στις 16:57 Ο chester20080: #608 09-08-20 16:57 Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:06 Ο Guest 092312: #609 10-08-20 17:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #610 10-08-20 17:15 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Click για ανάπτυξη... Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:19 Ο Guest 092312: #611 10-08-20 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:21 Η Εχέμυθη έγραψε: #612 10-08-20 17:21 Επίσης, τα τατουάζ στο λαιμό ειδικά, είναι χμμμμ καλουτσικα σε ηλικίες 20 άντε βαριά μέχρι πενήντα κάτι αν ο άλλος διατηρείται. Φαντάζεστε ο άλλος να είναι παππούς και να έχει το τατουάζ στο λαιμό? Ιουυυυυυ! Τον ώμο, πλάτη πλευρά κλπ τα καλύπτεις μια χαρά.... Αλλά λαιμός? Φανταστείτε τον παππού σας με ζαρωμένα πετσια να έχει τατουάζ... Μπλιαξ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Αυγούστου 2020 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα πες το ψέματα! Βέβαια απο εδώ και στο εξής όταν με βάζουν να κάνω τον τροχονόμο (που πλέον έχει μειωθεί στο ελάχιστο οπότε εντάξει δε πειράζει) θα λέω στη γραμματεία μαζί με το "να είστε νηστικοί 8-10 ώρες για τα τριγλυκερίδια" να τους λέει "πάρτε και ένα ζαναξακι μισή ώρα πριν έρθετε ". Οπότε φίλη μου εγώ δε θα πάρω ζαναξ, αυτοί θα πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:06 Η Alma Libre: #613 29-08-20 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο μέγεθος, ώρα που θα σου κάνει, αντοχή στον πόνο κλπ. Άλλο το να κάτσεις μισή ώρα στο κρεβάτι του πόνου για ένα τατουάζ 2 εκατοστά και άλλο για να κάνεις ένα ολόκληρο έργο τέχνης που θα πάρει ώρες. Ακούω γενικά όμως οτι στα πλευρά πονάει κάπως, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω στο εσωτερικό του μπράτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:04 Ο Βλα έγραψε: #614 29-08-20 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #615 29-08-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Λαιμό; Δεν νομίζω ότι θεωρείται πολύ ιν το τατουάζ στο λαιμό. Click για ανάπτυξη... Ή δεν βλέπεις αρκετές διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων - κακώς - ή δεν ακούς αρκετή deathcore - εδώ οι απόψεις διίστανται. :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Αυγούστου 2020 στις 17:01 Ο Guest 092312: #606 08-08-20 17:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Ή δεν βλέπεις αρκετές διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων - κακώς - ή δεν ακούς αρκετή deathcore - εδώ οι απόψεις διίστανται. :Ρ Click για ανάπτυξη... Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2020 στις 17:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #607 08-08-20 17:05 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ποιες είναι οι ποιοτικές. Τώρα, άμα είδες τον κάθε τυχάρπαστο που έβγαλε το βρακί του στη φόρα, τι να το κάνεις, μου λες; Αχ, πλημμελής ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, αυτό έχω να πω. Τς τς τς τς τς τς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2020 στις 16:57 Ο chester20080: #608 09-08-20 16:57 Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:06 Ο Guest 092312: #609 10-08-20 17:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #610 10-08-20 17:15 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Click για ανάπτυξη... Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:19 Ο Guest 092312: #611 10-08-20 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:21 Η Εχέμυθη έγραψε: #612 10-08-20 17:21 Επίσης, τα τατουάζ στο λαιμό ειδικά, είναι χμμμμ καλουτσικα σε ηλικίες 20 άντε βαριά μέχρι πενήντα κάτι αν ο άλλος διατηρείται. Φαντάζεστε ο άλλος να είναι παππούς και να έχει το τατουάζ στο λαιμό? Ιουυυυυυ! Τον ώμο, πλάτη πλευρά κλπ τα καλύπτεις μια χαρά.... Αλλά λαιμός? Φανταστείτε τον παππού σας με ζαρωμένα πετσια να έχει τατουάζ... Μπλιαξ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Αυγούστου 2020 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα πες το ψέματα! Βέβαια απο εδώ και στο εξής όταν με βάζουν να κάνω τον τροχονόμο (που πλέον έχει μειωθεί στο ελάχιστο οπότε εντάξει δε πειράζει) θα λέω στη γραμματεία μαζί με το "να είστε νηστικοί 8-10 ώρες για τα τριγλυκερίδια" να τους λέει "πάρτε και ένα ζαναξακι μισή ώρα πριν έρθετε ". Οπότε φίλη μου εγώ δε θα πάρω ζαναξ, αυτοί θα πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:06 Η Alma Libre: #613 29-08-20 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο μέγεθος, ώρα που θα σου κάνει, αντοχή στον πόνο κλπ. Άλλο το να κάτσεις μισή ώρα στο κρεβάτι του πόνου για ένα τατουάζ 2 εκατοστά και άλλο για να κάνεις ένα ολόκληρο έργο τέχνης που θα πάρει ώρες. Ακούω γενικά όμως οτι στα πλευρά πονάει κάπως, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω στο εσωτερικό του μπράτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:04 Ο Βλα έγραψε: #614 29-08-20 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #615 29-08-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρκος Βασίλης: Ή δεν βλέπεις αρκετές διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων - κακώς - ή δεν ακούς αρκετή deathcore - εδώ οι απόψεις διίστανται. :Ρ Click για ανάπτυξη... Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάρκος Βασίλης Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2020 στις 17:05 Ο Μάρκος Βασίλης: #607 08-08-20 17:05 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ποιες είναι οι ποιοτικές. Τώρα, άμα είδες τον κάθε τυχάρπαστο που έβγαλε το βρακί του στη φόρα, τι να το κάνεις, μου λες; Αχ, πλημμελής ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, αυτό έχω να πω. Τς τς τς τς τς τς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2020 στις 16:57 Ο chester20080: #608 09-08-20 16:57 Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:06 Ο Guest 092312: #609 10-08-20 17:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #610 10-08-20 17:15 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Click για ανάπτυξη... Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:19 Ο Guest 092312: #611 10-08-20 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:21 Η Εχέμυθη έγραψε: #612 10-08-20 17:21 Επίσης, τα τατουάζ στο λαιμό ειδικά, είναι χμμμμ καλουτσικα σε ηλικίες 20 άντε βαριά μέχρι πενήντα κάτι αν ο άλλος διατηρείται. Φαντάζεστε ο άλλος να είναι παππούς και να έχει το τατουάζ στο λαιμό? Ιουυυυυυ! Τον ώμο, πλάτη πλευρά κλπ τα καλύπτεις μια χαρά.... Αλλά λαιμός? Φανταστείτε τον παππού σας με ζαρωμένα πετσια να έχει τατουάζ... Μπλιαξ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Αυγούστου 2020 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα πες το ψέματα! Βέβαια απο εδώ και στο εξής όταν με βάζουν να κάνω τον τροχονόμο (που πλέον έχει μειωθεί στο ελάχιστο οπότε εντάξει δε πειράζει) θα λέω στη γραμματεία μαζί με το "να είστε νηστικοί 8-10 ώρες για τα τριγλυκερίδια" να τους λέει "πάρτε και ένα ζαναξακι μισή ώρα πριν έρθετε ". Οπότε φίλη μου εγώ δε θα πάρω ζαναξ, αυτοί θα πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:06 Η Alma Libre: #613 29-08-20 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο μέγεθος, ώρα που θα σου κάνει, αντοχή στον πόνο κλπ. Άλλο το να κάτσεις μισή ώρα στο κρεβάτι του πόνου για ένα τατουάζ 2 εκατοστά και άλλο για να κάνεις ένα ολόκληρο έργο τέχνης που θα πάρει ώρες. Ακούω γενικά όμως οτι στα πλευρά πονάει κάπως, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω στο εσωτερικό του μπράτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:04 Ο Βλα έγραψε: #614 29-08-20 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #615 29-08-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Με ένα γρήγορο σερτς έβγαλα το πόρισμα ότι οι περισσότερες διαφημίσεις αντρικών εσωρούχων δεν φτάνουν καν στο λαιμό, λυπάμαι δεν το δέχομαι. Click για ανάπτυξη... Το θέμα είναι ποιες είναι οι ποιοτικές. Τώρα, άμα είδες τον κάθε τυχάρπαστο που έβγαλε το βρακί του στη φόρα, τι να το κάνεις, μου λες; Αχ, πλημμελής ανασκόπηση της βιβλιογραφίας, αυτό έχω να πω. Τς τς τς τς τς τς... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2020 στις 16:57 Ο chester20080: #608 09-08-20 16:57 Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:06 Ο Guest 092312: #609 10-08-20 17:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #610 10-08-20 17:15 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Click για ανάπτυξη... Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:19 Ο Guest 092312: #611 10-08-20 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:21 Η Εχέμυθη έγραψε: #612 10-08-20 17:21 Επίσης, τα τατουάζ στο λαιμό ειδικά, είναι χμμμμ καλουτσικα σε ηλικίες 20 άντε βαριά μέχρι πενήντα κάτι αν ο άλλος διατηρείται. Φαντάζεστε ο άλλος να είναι παππούς και να έχει το τατουάζ στο λαιμό? Ιουυυυυυ! Τον ώμο, πλάτη πλευρά κλπ τα καλύπτεις μια χαρά.... Αλλά λαιμός? Φανταστείτε τον παππού σας με ζαρωμένα πετσια να έχει τατουάζ... Μπλιαξ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Αυγούστου 2020 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα πες το ψέματα! Βέβαια απο εδώ και στο εξής όταν με βάζουν να κάνω τον τροχονόμο (που πλέον έχει μειωθεί στο ελάχιστο οπότε εντάξει δε πειράζει) θα λέω στη γραμματεία μαζί με το "να είστε νηστικοί 8-10 ώρες για τα τριγλυκερίδια" να τους λέει "πάρτε και ένα ζαναξακι μισή ώρα πριν έρθετε ". Οπότε φίλη μου εγώ δε θα πάρω ζαναξ, αυτοί θα πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:06 Η Alma Libre: #613 29-08-20 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο μέγεθος, ώρα που θα σου κάνει, αντοχή στον πόνο κλπ. Άλλο το να κάτσεις μισή ώρα στο κρεβάτι του πόνου για ένα τατουάζ 2 εκατοστά και άλλο για να κάνεις ένα ολόκληρο έργο τέχνης που θα πάρει ώρες. Ακούω γενικά όμως οτι στα πλευρά πονάει κάπως, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω στο εσωτερικό του μπράτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:04 Ο Βλα έγραψε: #614 29-08-20 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #615 29-08-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:06 Ο Guest 092312: #609 10-08-20 17:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #610 10-08-20 17:15 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Click για ανάπτυξη... Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:19 Ο Guest 092312: #611 10-08-20 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:21 Η Εχέμυθη έγραψε: #612 10-08-20 17:21 Επίσης, τα τατουάζ στο λαιμό ειδικά, είναι χμμμμ καλουτσικα σε ηλικίες 20 άντε βαριά μέχρι πενήντα κάτι αν ο άλλος διατηρείται. Φαντάζεστε ο άλλος να είναι παππούς και να έχει το τατουάζ στο λαιμό? Ιουυυυυυ! Τον ώμο, πλάτη πλευρά κλπ τα καλύπτεις μια χαρά.... Αλλά λαιμός? Φανταστείτε τον παππού σας με ζαρωμένα πετσια να έχει τατουάζ... Μπλιαξ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Αυγούστου 2020 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα πες το ψέματα! Βέβαια απο εδώ και στο εξής όταν με βάζουν να κάνω τον τροχονόμο (που πλέον έχει μειωθεί στο ελάχιστο οπότε εντάξει δε πειράζει) θα λέω στη γραμματεία μαζί με το "να είστε νηστικοί 8-10 ώρες για τα τριγλυκερίδια" να τους λέει "πάρτε και ένα ζαναξακι μισή ώρα πριν έρθετε ". Οπότε φίλη μου εγώ δε θα πάρω ζαναξ, αυτοί θα πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:06 Η Alma Libre: #613 29-08-20 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο μέγεθος, ώρα που θα σου κάνει, αντοχή στον πόνο κλπ. Άλλο το να κάτσεις μισή ώρα στο κρεβάτι του πόνου για ένα τατουάζ 2 εκατοστά και άλλο για να κάνεις ένα ολόκληρο έργο τέχνης που θα πάρει ώρες. Ακούω γενικά όμως οτι στα πλευρά πονάει κάπως, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω στο εσωτερικό του μπράτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:04 Ο Βλα έγραψε: #614 29-08-20 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #615 29-08-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:15 Η Εχέμυθη έγραψε: #610 10-08-20 17:15 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Click για ανάπτυξη... Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:19 Ο Guest 092312: #611 10-08-20 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:21 Η Εχέμυθη έγραψε: #612 10-08-20 17:21 Επίσης, τα τατουάζ στο λαιμό ειδικά, είναι χμμμμ καλουτσικα σε ηλικίες 20 άντε βαριά μέχρι πενήντα κάτι αν ο άλλος διατηρείται. Φαντάζεστε ο άλλος να είναι παππούς και να έχει το τατουάζ στο λαιμό? Ιουυυυυυ! Τον ώμο, πλάτη πλευρά κλπ τα καλύπτεις μια χαρά.... Αλλά λαιμός? Φανταστείτε τον παππού σας με ζαρωμένα πετσια να έχει τατουάζ... Μπλιαξ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Αυγούστου 2020 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα πες το ψέματα! Βέβαια απο εδώ και στο εξής όταν με βάζουν να κάνω τον τροχονόμο (που πλέον έχει μειωθεί στο ελάχιστο οπότε εντάξει δε πειράζει) θα λέω στη γραμματεία μαζί με το "να είστε νηστικοί 8-10 ώρες για τα τριγλυκερίδια" να τους λέει "πάρτε και ένα ζαναξακι μισή ώρα πριν έρθετε ". Οπότε φίλη μου εγώ δε θα πάρω ζαναξ, αυτοί θα πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:06 Η Alma Libre: #613 29-08-20 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο μέγεθος, ώρα που θα σου κάνει, αντοχή στον πόνο κλπ. Άλλο το να κάτσεις μισή ώρα στο κρεβάτι του πόνου για ένα τατουάζ 2 εκατοστά και άλλο για να κάνεις ένα ολόκληρο έργο τέχνης που θα πάρει ώρες. Ακούω γενικά όμως οτι στα πλευρά πονάει κάπως, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω στο εσωτερικό του μπράτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:04 Ο Βλα έγραψε: #614 29-08-20 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #615 29-08-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από olivi@: Eξαρτάται, αν είναι μικρό κλαιν πουθενά δεν θα πονέσεις. Αν είναι μεγαλύτερο ή με χρώμα, θα το νιώσεις. Click για ανάπτυξη... Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 092312 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:19 Ο Guest 092312: #611 10-08-20 17:19 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:21 Η Εχέμυθη έγραψε: #612 10-08-20 17:21 Επίσης, τα τατουάζ στο λαιμό ειδικά, είναι χμμμμ καλουτσικα σε ηλικίες 20 άντε βαριά μέχρι πενήντα κάτι αν ο άλλος διατηρείται. Φαντάζεστε ο άλλος να είναι παππούς και να έχει το τατουάζ στο λαιμό? Ιουυυυυυ! Τον ώμο, πλάτη πλευρά κλπ τα καλύπτεις μια χαρά.... Αλλά λαιμός? Φανταστείτε τον παππού σας με ζαρωμένα πετσια να έχει τατουάζ... Μπλιαξ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Αυγούστου 2020 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα πες το ψέματα! Βέβαια απο εδώ και στο εξής όταν με βάζουν να κάνω τον τροχονόμο (που πλέον έχει μειωθεί στο ελάχιστο οπότε εντάξει δε πειράζει) θα λέω στη γραμματεία μαζί με το "να είστε νηστικοί 8-10 ώρες για τα τριγλυκερίδια" να τους λέει "πάρτε και ένα ζαναξακι μισή ώρα πριν έρθετε ". Οπότε φίλη μου εγώ δε θα πάρω ζαναξ, αυτοί θα πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:06 Η Alma Libre: #613 29-08-20 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο μέγεθος, ώρα που θα σου κάνει, αντοχή στον πόνο κλπ. Άλλο το να κάτσεις μισή ώρα στο κρεβάτι του πόνου για ένα τατουάζ 2 εκατοστά και άλλο για να κάνεις ένα ολόκληρο έργο τέχνης που θα πάρει ώρες. Ακούω γενικά όμως οτι στα πλευρά πονάει κάπως, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω στο εσωτερικό του μπράτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:04 Ο Βλα έγραψε: #614 29-08-20 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #615 29-08-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2020 στις 17:21 Η Εχέμυθη έγραψε: #612 10-08-20 17:21 Επίσης, τα τατουάζ στο λαιμό ειδικά, είναι χμμμμ καλουτσικα σε ηλικίες 20 άντε βαριά μέχρι πενήντα κάτι αν ο άλλος διατηρείται. Φαντάζεστε ο άλλος να είναι παππούς και να έχει το τατουάζ στο λαιμό? Ιουυυυυυ! Τον ώμο, πλάτη πλευρά κλπ τα καλύπτεις μια χαρά.... Αλλά λαιμός? Φανταστείτε τον παππού σας με ζαρωμένα πετσια να έχει τατουάζ... Μπλιαξ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Αυγούστου 2020 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα πες το ψέματα! Βέβαια απο εδώ και στο εξής όταν με βάζουν να κάνω τον τροχονόμο (που πλέον έχει μειωθεί στο ελάχιστο οπότε εντάξει δε πειράζει) θα λέω στη γραμματεία μαζί με το "να είστε νηστικοί 8-10 ώρες για τα τριγλυκερίδια" να τους λέει "πάρτε και ένα ζαναξακι μισή ώρα πριν έρθετε ". Οπότε φίλη μου εγώ δε θα πάρω ζαναξ, αυτοί θα πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:06 Η Alma Libre: #613 29-08-20 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο μέγεθος, ώρα που θα σου κάνει, αντοχή στον πόνο κλπ. Άλλο το να κάτσεις μισή ώρα στο κρεβάτι του πόνου για ένα τατουάζ 2 εκατοστά και άλλο για να κάνεις ένα ολόκληρο έργο τέχνης που θα πάρει ώρες. Ακούω γενικά όμως οτι στα πλευρά πονάει κάπως, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω στο εσωτερικό του μπράτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:04 Ο Βλα έγραψε: #614 29-08-20 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #615 29-08-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσης, τα τατουάζ στο λαιμό ειδικά, είναι χμμμμ καλουτσικα σε ηλικίες 20 άντε βαριά μέχρι πενήντα κάτι αν ο άλλος διατηρείται. Φαντάζεστε ο άλλος να είναι παππούς και να έχει το τατουάζ στο λαιμό? Ιουυυυυυ! Τον ώμο, πλάτη πλευρά κλπ τα καλύπτεις μια χαρά.... Αλλά λαιμός? Φανταστείτε τον παππού σας με ζαρωμένα πετσια να έχει τατουάζ... Μπλιαξ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Αυγούστου 2020 Αρχική Δημοσίευση από olivi@: (σε ζάναξ βλέπω να τα χαλάς λόγω της ίδιας της πρακτικής ) Προσωπικά δεν έχω κάνει με χρώμα αλλά έτσι λένε οι φίλοι μου. Επίσης θεωρώ ότι παίρνει και περισσότερη ώρα άρα... Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχα πες το ψέματα! Βέβαια απο εδώ και στο εξής όταν με βάζουν να κάνω τον τροχονόμο (που πλέον έχει μειωθεί στο ελάχιστο οπότε εντάξει δε πειράζει) θα λέω στη γραμματεία μαζί με το "να είστε νηστικοί 8-10 ώρες για τα τριγλυκερίδια" να τους λέει "πάρτε και ένα ζαναξακι μισή ώρα πριν έρθετε ". Οπότε φίλη μου εγώ δε θα πάρω ζαναξ, αυτοί θα πάρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 16:06 Η Alma Libre: #613 29-08-20 16:06 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο μέγεθος, ώρα που θα σου κάνει, αντοχή στον πόνο κλπ. Άλλο το να κάτσεις μισή ώρα στο κρεβάτι του πόνου για ένα τατουάζ 2 εκατοστά και άλλο για να κάνεις ένα ολόκληρο έργο τέχνης που θα πάρει ώρες. Ακούω γενικά όμως οτι στα πλευρά πονάει κάπως, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω στο εσωτερικό του μπράτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:04 Ο Βλα έγραψε: #614 29-08-20 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #615 29-08-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Γνώμη για πρώτο τατου στα πλευρά? Click για ανάπτυξη... Εξαρτάται απο μέγεθος, ώρα που θα σου κάνει, αντοχή στον πόνο κλπ. Άλλο το να κάτσεις μισή ώρα στο κρεβάτι του πόνου για ένα τατουάζ 2 εκατοστά και άλλο για να κάνεις ένα ολόκληρο έργο τέχνης που θα πάρει ώρες. Ακούω γενικά όμως οτι στα πλευρά πονάει κάπως, εμένα με ενδιαφέρει να κάνω στο εσωτερικό του μπράτσου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:04 Ο Βλα έγραψε: #614 29-08-20 21:04 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #615 29-08-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... Και έπρεπε να μπω steki για να τα μάθω αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:24 Η Εχέμυθη έγραψε: #615 29-08-20 21:24 Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εχέμυθη: Το χρώμα πονάει πιο πολύ? (Ναι μπήκα στο θέμα γιατί μέσα στην τεράστια λίστα του "τι θα κάνω τα λιγοστά λεφτά τής πρακτικής μου" είναι και το τατουάζ) Click για ανάπτυξη... @Βλα γιατί σοκαρεσαι καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:29 Ο Βλα έγραψε: #616 29-08-20 21:29 Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2020 στις 21:30 Η Εχέμυθη έγραψε: #617 29-08-20 21:30 Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βλα: Νταξ όχι και σοκ Άντε με το καλό Εχέμυθη μου Click για ανάπτυξη... Δέος μήπως? Σ'ευχαριστώ χρυσό μου, καί στα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aye Πολύ δραστήριο μέλος Η aye αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Πωλήτρια. Έχει γράψει 862 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 22:25 Η aye έγραψε: #618 01-02-21 22:25 Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 110 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: SlimShady Wilsongeo Kate1914 Luludaki rafaela11 Scandal fmarulezkd Memetchi taketrance Fernando_A giannhs2001 Dark_kronos marww Μαυρίκιος Paragontas7000 chester20080 camil Unboxholics Abiogenesis johnsala charmander Εχέμυθη Maria_Xagorari tsiobieman Ilma J.Cameron ggl Sevasti User2350 harry akritas aye orchidea don_vito CiNeFiL Griff Viedo Ryuzaki Βλα Μάρκος Βασίλης JohnGreek Superhuman jj! Pipitsa cortomaltese uni77 fockos ΨΑΡΑΚΙ1993 edweimaste challenger Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aye: Γύρω σε φθινόπωρο-χειμώνα σκέφτομαι να πάω να χτυπήσω αυτό στο δεξί μπούτι, όχι πολύ ψηλά, ούτε πολύ κάτω στο γόνατο. Κάτι σαν αυτό. Click για ανάπτυξη... τρελό...από τοτε το ήθελα. τελικά το έκανα ,λιγο τροποποιημένο και σε άλλο σημείο, το 2018. ιιιισως να το χω μετανιωσει λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2021 στις 23:18 Η Ιππολύτη έγραψε: #619 01-02-21 23:18 Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 34 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Όχι πως θα το κάνω, αλλά είδα αυτό και μ άρεσε πολύ σα σχέδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.521 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2021 στις 01:12 Ο chester20080: #620 02-02-21 01:12 Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν θα το κάνω, απλά το βρήκα και είπα ΟΥΑΟΥ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.