The Lord of the Rings: The Rings of Power

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13,079 μηνύματα.
Την κράζουν τη σειρά αλλά εμένα μου αρέσει. Τα πρώτα επεισόδια χτίζουν χαρακτήρες και τους χτίζει καλά. Τεράστιο badget και πρόκειται να δούμε μεγάλα πράγματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13,079 μηνύματα.
Είδα το 5ο επεισόδιο και δοκίμασα να το δω στα ελληνικά. Πολύ καλή προσπάθεια και έχουν μετάφραση μέχρι και τα τραγούδια.

Η σειρά ακόμα στήνει τους χαρακτήρες και φαίνεται το μεγάλο budget. Είναι κρίμα να την συγκρίνουν με τις ταινίες.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,343 μηνύματα.

akikos

Επιφανές μέλος

Gotta be kidding me right ?
Η μεταγλώττιση είναι τελείως cringy :P .
Είναι τίμια προσπάθεια. Cringy μας φαίνεται γιατι έχουμε συνηθίσει μεταγλωτίσεις μόνο στα παιδικά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon.
Το 5ο δεν έχει μεγάλη εξέλιξη αλλά είχε ωραίες στιγμές. Mουσική, σκηνοθεσία, χαρακτήρες, σκηνικά. Πάνε να χτίσουν κάτι μεγάλο ενώ στο house of the dragon μου φαίνεται αρπακτή, που με φτωχές πρακτικές προσπαθεί να μοιάσει game of thrones.

Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,532 μηνύματα.
342035980_102626926150256_1208811112942949359_n.jpg

akikos

Επιφανές μέλος

2η season lord of the rings

Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.
2η season lord of the rings

Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση.
Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο.

akikos

Επιφανές μέλος

Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο.
Την έχω δει και τη δεύτερη. Εκπληκτικά σκηνικά. Κάποια επεισόδια τα είχα δει μεταγλωττισμένα στη 1η season και έκαναν καλή δουλειά.

Το πρόβλημα με τη σειρά είναι ότι περιμένουμε 2 χρόνια για 8 - 10 επεισόδια. Είναι μεγάλο διάστημα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια