akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13,079 μηνύματα.

21-09-22

23:51
Την κράζουν τη σειρά αλλά εμένα μου αρέσει. Τα πρώτα επεισόδια χτίζουν χαρακτήρες και τους χτίζει καλά. Τεράστιο badget και πρόκειται να δούμε μεγάλα πράγματα.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13,079 μηνύματα.

28-09-22

21:04
Είδα το 5ο επεισόδιο και δοκίμασα να το δω στα ελληνικά. Πολύ καλή προσπάθεια και έχουν μετάφραση μέχρι και τα τραγούδια.
Η σειρά ακόμα στήνει τους χαρακτήρες και φαίνεται το μεγάλο budget. Είναι κρίμα να την συγκρίνουν με τις ταινίες.
Η σειρά ακόμα στήνει τους χαρακτήρες και φαίνεται το μεγάλο budget. Είναι κρίμα να την συγκρίνουν με τις ταινίες.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.

28-09-22

22:53
Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,343 μηνύματα.

28-09-22

23:06
Gotta be kidding me right ?Είδα το 5ο επεισόδιο και δοκίμασα να το δω στα ελληνικά. Πολύ καλή προσπάθεια και έχουν μετάφραση μέχρι και τα τραγούδια.
Η μεταγλώττιση είναι τελείως cringy

akikos
Επιφανές μέλος

28-09-22

23:40
Είναι τίμια προσπάθεια. Cringy μας φαίνεται γιατι έχουμε συνηθίσει μεταγλωτίσεις μόνο στα παιδικά.Gotta be kidding me right ?
Η μεταγλώττιση είναι τελείως cringy.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το 5ο δεν έχει μεγάλη εξέλιξη αλλά είχε ωραίες στιγμές. Mουσική, σκηνοθεσία, χαρακτήρες, σκηνικά. Πάνε να χτίσουν κάτι μεγάλο ενώ στο house of the dragon μου φαίνεται αρπακτή, που με φτωχές πρακτικές προσπαθεί να μοιάσει game of thrones.Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon.
akikos
Επιφανές μέλος

20-10-24

22:10
2η season lord of the rings
www.imdb.com
Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση.

Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb
Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more...

Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

20-10-24

22:41
Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο.2η season lord of the rings
![]()
Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb
Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more...www.imdb.com
akikos
Επιφανές μέλος

20-10-24

22:50
Την έχω δει και τη δεύτερη. Εκπληκτικά σκηνικά. Κάποια επεισόδια τα είχα δει μεταγλωττισμένα στη 1η season και έκαναν καλή δουλειά.Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο.
Το πρόβλημα με τη σειρά είναι ότι περιμένουμε 2 χρόνια για 8 - 10 επεισόδια. Είναι μεγάλο διάστημα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.