akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:51 Ο akikos έγραψε: #1 21-09-22 23:51 Την κράζουν τη σειρά αλλά εμένα μου αρέσει. Τα πρώτα επεισόδια χτίζουν χαρακτήρες και τους χτίζει καλά. Τεράστιο badget και πρόκειται να δούμε μεγάλα πράγματα. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:04 Ο akikos έγραψε: #2 28-09-22 21:04 Είδα το 5ο επεισόδιο και δοκίμασα να το δω στα ελληνικά. Πολύ καλή προσπάθεια και έχουν μετάφραση μέχρι και τα τραγούδια. Η σειρά ακόμα στήνει τους χαρακτήρες και φαίνεται το μεγάλο budget. Είναι κρίμα να την συγκρίνουν με τις ταινίες. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:53 Ο DumeNuke έγραψε: #3 28-09-22 22:53 Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.309 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:06 Ο Samael έγραψε: #4 28-09-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είδα το 5ο επεισόδιο και δοκίμασα να το δω στα ελληνικά. Πολύ καλή προσπάθεια και έχουν μετάφραση μέχρι και τα τραγούδια. Click για ανάπτυξη... Gotta be kidding me right ? Η μεταγλώττιση είναι τελείως cringy . akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:40 Ο akikos έγραψε: #5 28-09-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Gotta be kidding me right ? Η μεταγλώττιση είναι τελείως cringy . Click για ανάπτυξη... Είναι τίμια προσπάθεια. Cringy μας φαίνεται γιατι έχουμε συνηθίσει μεταγλωτίσεις μόνο στα παιδικά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon. Click για ανάπτυξη... Το 5ο δεν έχει μεγάλη εξέλιξη αλλά είχε ωραίες στιγμές. Mουσική, σκηνοθεσία, χαρακτήρες, σκηνικά. Πάνε να χτίσουν κάτι μεγάλο ενώ στο house of the dragon μου φαίνεται αρπακτή, που με φτωχές πρακτικές προσπαθεί να μοιάσει game of thrones. Τελευταία επεξεργασία: 29 Σεπτεμβρίου 2022 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 29 Απριλίου 2023 στις 17:52 Ο Scandal έγραψε: #6 29-04-23 17:52 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:10 Ο akikos έγραψε: #7 20-10-24 22:10 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:41 Ο Fernando_A: #8 20-10-24 22:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:50 Ο akikos έγραψε: #9 20-10-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. Click για ανάπτυξη... Την έχω δει και τη δεύτερη. Εκπληκτικά σκηνικά. Κάποια επεισόδια τα είχα δει μεταγλωττισμένα στη 1η season και έκαναν καλή δουλειά. Το πρόβλημα με τη σειρά είναι ότι περιμένουμε 2 χρόνια για 8 - 10 επεισόδια. Είναι μεγάλο διάστημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon Angelikaaa fmarulezkd Unboxholics giannhs2001 Fernando_A Scandal tsiobieman ΘανάσοςG4 Memetchi fourkaki camil charmander Esperos1 American Economist theodoraooo oups jj! bruh_234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την κράζουν τη σειρά αλλά εμένα μου αρέσει. Τα πρώτα επεισόδια χτίζουν χαρακτήρες και τους χτίζει καλά. Τεράστιο badget και πρόκειται να δούμε μεγάλα πράγματα.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:04 Ο akikos έγραψε: #2 28-09-22 21:04 Είδα το 5ο επεισόδιο και δοκίμασα να το δω στα ελληνικά. Πολύ καλή προσπάθεια και έχουν μετάφραση μέχρι και τα τραγούδια. Η σειρά ακόμα στήνει τους χαρακτήρες και φαίνεται το μεγάλο budget. Είναι κρίμα να την συγκρίνουν με τις ταινίες. DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:53 Ο DumeNuke έγραψε: #3 28-09-22 22:53 Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.309 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:06 Ο Samael έγραψε: #4 28-09-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είδα το 5ο επεισόδιο και δοκίμασα να το δω στα ελληνικά. Πολύ καλή προσπάθεια και έχουν μετάφραση μέχρι και τα τραγούδια. Click για ανάπτυξη... Gotta be kidding me right ? Η μεταγλώττιση είναι τελείως cringy . akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:40 Ο akikos έγραψε: #5 28-09-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Gotta be kidding me right ? Η μεταγλώττιση είναι τελείως cringy . Click για ανάπτυξη... Είναι τίμια προσπάθεια. Cringy μας φαίνεται γιατι έχουμε συνηθίσει μεταγλωτίσεις μόνο στα παιδικά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon. Click για ανάπτυξη... Το 5ο δεν έχει μεγάλη εξέλιξη αλλά είχε ωραίες στιγμές. Mουσική, σκηνοθεσία, χαρακτήρες, σκηνικά. Πάνε να χτίσουν κάτι μεγάλο ενώ στο house of the dragon μου φαίνεται αρπακτή, που με φτωχές πρακτικές προσπαθεί να μοιάσει game of thrones. Τελευταία επεξεργασία: 29 Σεπτεμβρίου 2022 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 29 Απριλίου 2023 στις 17:52 Ο Scandal έγραψε: #6 29-04-23 17:52 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:10 Ο akikos έγραψε: #7 20-10-24 22:10 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:41 Ο Fernando_A: #8 20-10-24 22:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:50 Ο akikos έγραψε: #9 20-10-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. Click για ανάπτυξη... Την έχω δει και τη δεύτερη. Εκπληκτικά σκηνικά. Κάποια επεισόδια τα είχα δει μεταγλωττισμένα στη 1η season και έκαναν καλή δουλειά. Το πρόβλημα με τη σειρά είναι ότι περιμένουμε 2 χρόνια για 8 - 10 επεισόδια. Είναι μεγάλο διάστημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon Angelikaaa fmarulezkd Unboxholics giannhs2001 Fernando_A Scandal tsiobieman ΘανάσοςG4 Memetchi fourkaki camil charmander Esperos1 American Economist theodoraooo oups jj! bruh_234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είδα το 5ο επεισόδιο και δοκίμασα να το δω στα ελληνικά. Πολύ καλή προσπάθεια και έχουν μετάφραση μέχρι και τα τραγούδια. Η σειρά ακόμα στήνει τους χαρακτήρες και φαίνεται το μεγάλο budget. Είναι κρίμα να την συγκρίνουν με τις ταινίες.
DumeNuke Τιμώμενο Μέλος Ο DumeNuke δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.125 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:53 Ο DumeNuke έγραψε: #3 28-09-22 22:53 Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.309 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:06 Ο Samael έγραψε: #4 28-09-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είδα το 5ο επεισόδιο και δοκίμασα να το δω στα ελληνικά. Πολύ καλή προσπάθεια και έχουν μετάφραση μέχρι και τα τραγούδια. Click για ανάπτυξη... Gotta be kidding me right ? Η μεταγλώττιση είναι τελείως cringy . akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:40 Ο akikos έγραψε: #5 28-09-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Gotta be kidding me right ? Η μεταγλώττιση είναι τελείως cringy . Click για ανάπτυξη... Είναι τίμια προσπάθεια. Cringy μας φαίνεται γιατι έχουμε συνηθίσει μεταγλωτίσεις μόνο στα παιδικά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon. Click για ανάπτυξη... Το 5ο δεν έχει μεγάλη εξέλιξη αλλά είχε ωραίες στιγμές. Mουσική, σκηνοθεσία, χαρακτήρες, σκηνικά. Πάνε να χτίσουν κάτι μεγάλο ενώ στο house of the dragon μου φαίνεται αρπακτή, που με φτωχές πρακτικές προσπαθεί να μοιάσει game of thrones. Τελευταία επεξεργασία: 29 Σεπτεμβρίου 2022 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 29 Απριλίου 2023 στις 17:52 Ο Scandal έγραψε: #6 29-04-23 17:52 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:10 Ο akikos έγραψε: #7 20-10-24 22:10 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:41 Ο Fernando_A: #8 20-10-24 22:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:50 Ο akikos έγραψε: #9 20-10-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. Click για ανάπτυξη... Την έχω δει και τη δεύτερη. Εκπληκτικά σκηνικά. Κάποια επεισόδια τα είχα δει μεταγλωττισμένα στη 1η season και έκαναν καλή δουλειά. Το πρόβλημα με τη σειρά είναι ότι περιμένουμε 2 χρόνια για 8 - 10 επεισόδια. Είναι μεγάλο διάστημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon Angelikaaa fmarulezkd Unboxholics giannhs2001 Fernando_A Scandal tsiobieman ΘανάσοςG4 Memetchi fourkaki camil charmander Esperos1 American Economist theodoraooo oups jj! bruh_234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.309 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:06 Ο Samael έγραψε: #4 28-09-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είδα το 5ο επεισόδιο και δοκίμασα να το δω στα ελληνικά. Πολύ καλή προσπάθεια και έχουν μετάφραση μέχρι και τα τραγούδια. Click για ανάπτυξη... Gotta be kidding me right ? Η μεταγλώττιση είναι τελείως cringy . akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:40 Ο akikos έγραψε: #5 28-09-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Gotta be kidding me right ? Η μεταγλώττιση είναι τελείως cringy . Click για ανάπτυξη... Είναι τίμια προσπάθεια. Cringy μας φαίνεται γιατι έχουμε συνηθίσει μεταγλωτίσεις μόνο στα παιδικά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon. Click για ανάπτυξη... Το 5ο δεν έχει μεγάλη εξέλιξη αλλά είχε ωραίες στιγμές. Mουσική, σκηνοθεσία, χαρακτήρες, σκηνικά. Πάνε να χτίσουν κάτι μεγάλο ενώ στο house of the dragon μου φαίνεται αρπακτή, που με φτωχές πρακτικές προσπαθεί να μοιάσει game of thrones. Τελευταία επεξεργασία: 29 Σεπτεμβρίου 2022 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 29 Απριλίου 2023 στις 17:52 Ο Scandal έγραψε: #6 29-04-23 17:52 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:10 Ο akikos έγραψε: #7 20-10-24 22:10 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:41 Ο Fernando_A: #8 20-10-24 22:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:50 Ο akikos έγραψε: #9 20-10-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. Click για ανάπτυξη... Την έχω δει και τη δεύτερη. Εκπληκτικά σκηνικά. Κάποια επεισόδια τα είχα δει μεταγλωττισμένα στη 1η season και έκαναν καλή δουλειά. Το πρόβλημα με τη σειρά είναι ότι περιμένουμε 2 χρόνια για 8 - 10 επεισόδια. Είναι μεγάλο διάστημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon Angelikaaa fmarulezkd Unboxholics giannhs2001 Fernando_A Scandal tsiobieman ΘανάσοςG4 Memetchi fourkaki camil charmander Esperos1 American Economist theodoraooo oups jj! bruh_234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Είδα το 5ο επεισόδιο και δοκίμασα να το δω στα ελληνικά. Πολύ καλή προσπάθεια και έχουν μετάφραση μέχρι και τα τραγούδια. Click για ανάπτυξη... Gotta be kidding me right ? Η μεταγλώττιση είναι τελείως cringy .
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 23:40 Ο akikos έγραψε: #5 28-09-22 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Gotta be kidding me right ? Η μεταγλώττιση είναι τελείως cringy . Click για ανάπτυξη... Είναι τίμια προσπάθεια. Cringy μας φαίνεται γιατι έχουμε συνηθίσει μεταγλωτίσεις μόνο στα παιδικά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon. Click για ανάπτυξη... Το 5ο δεν έχει μεγάλη εξέλιξη αλλά είχε ωραίες στιγμές. Mουσική, σκηνοθεσία, χαρακτήρες, σκηνικά. Πάνε να χτίσουν κάτι μεγάλο ενώ στο house of the dragon μου φαίνεται αρπακτή, που με φτωχές πρακτικές προσπαθεί να μοιάσει game of thrones. Τελευταία επεξεργασία: 29 Σεπτεμβρίου 2022 Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 29 Απριλίου 2023 στις 17:52 Ο Scandal έγραψε: #6 29-04-23 17:52 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:10 Ο akikos έγραψε: #7 20-10-24 22:10 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:41 Ο Fernando_A: #8 20-10-24 22:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:50 Ο akikos έγραψε: #9 20-10-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. Click για ανάπτυξη... Την έχω δει και τη δεύτερη. Εκπληκτικά σκηνικά. Κάποια επεισόδια τα είχα δει μεταγλωττισμένα στη 1η season και έκαναν καλή δουλειά. Το πρόβλημα με τη σειρά είναι ότι περιμένουμε 2 χρόνια για 8 - 10 επεισόδια. Είναι μεγάλο διάστημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon Angelikaaa fmarulezkd Unboxholics giannhs2001 Fernando_A Scandal tsiobieman ΘανάσοςG4 Memetchi fourkaki camil charmander Esperos1 American Economist theodoraooo oups jj! bruh_234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Gotta be kidding me right ? Η μεταγλώττιση είναι τελείως cringy . Click για ανάπτυξη... Είναι τίμια προσπάθεια. Cringy μας φαίνεται γιατι έχουμε συνηθίσει μεταγλωτίσεις μόνο στα παιδικά. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από DumeNuke: Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon. Click για ανάπτυξη... Το 5ο δεν έχει μεγάλη εξέλιξη αλλά είχε ωραίες στιγμές. Mουσική, σκηνοθεσία, χαρακτήρες, σκηνικά. Πάνε να χτίσουν κάτι μεγάλο ενώ στο house of the dragon μου φαίνεται αρπακτή, που με φτωχές πρακτικές προσπαθεί να μοιάσει game of thrones.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 29 Απριλίου 2023 στις 17:52 Ο Scandal έγραψε: #6 29-04-23 17:52 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:10 Ο akikos έγραψε: #7 20-10-24 22:10 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:41 Ο Fernando_A: #8 20-10-24 22:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:50 Ο akikos έγραψε: #9 20-10-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. Click για ανάπτυξη... Την έχω δει και τη δεύτερη. Εκπληκτικά σκηνικά. Κάποια επεισόδια τα είχα δει μεταγλωττισμένα στη 1η season και έκαναν καλή δουλειά. Το πρόβλημα με τη σειρά είναι ότι περιμένουμε 2 χρόνια για 8 - 10 επεισόδια. Είναι μεγάλο διάστημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon Angelikaaa fmarulezkd Unboxholics giannhs2001 Fernando_A Scandal tsiobieman ΘανάσοςG4 Memetchi fourkaki camil charmander Esperos1 American Economist theodoraooo oups jj! bruh_234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:10 Ο akikos έγραψε: #7 20-10-24 22:10 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:41 Ο Fernando_A: #8 20-10-24 22:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:50 Ο akikos έγραψε: #9 20-10-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. Click για ανάπτυξη... Την έχω δει και τη δεύτερη. Εκπληκτικά σκηνικά. Κάποια επεισόδια τα είχα δει μεταγλωττισμένα στη 1η season και έκαναν καλή δουλειά. Το πρόβλημα με τη σειρά είναι ότι περιμένουμε 2 χρόνια για 8 - 10 επεισόδια. Είναι μεγάλο διάστημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Debugging_Daemon Angelikaaa fmarulezkd Unboxholics giannhs2001 Fernando_A Scandal tsiobieman ΘανάσοςG4 Memetchi fourkaki camil charmander Esperos1 American Economist theodoraooo oups jj! bruh_234 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση.
Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:41 Ο Fernando_A: #8 20-10-24 22:41 Αρχική Δημοσίευση από akikos: 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:50 Ο akikos έγραψε: #9 20-10-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. Click για ανάπτυξη... Την έχω δει και τη δεύτερη. Εκπληκτικά σκηνικά. Κάποια επεισόδια τα είχα δει μεταγλωττισμένα στη 1η season και έκαναν καλή δουλειά. Το πρόβλημα με τη σειρά είναι ότι περιμένουμε 2 χρόνια για 8 - 10 επεισόδια. Είναι μεγάλο διάστημα. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από akikos: 2η season lord of the rings Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Episode list - IMDb Der Herr der Ringe: Die Ringe der Macht (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more... www.imdb.com Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση. Click για ανάπτυξη... Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2024 στις 22:50 Ο akikos έγραψε: #9 20-10-24 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. Click για ανάπτυξη... Την έχω δει και τη δεύτερη. Εκπληκτικά σκηνικά. Κάποια επεισόδια τα είχα δει μεταγλωττισμένα στη 1η season και έκαναν καλή δουλειά. Το πρόβλημα με τη σειρά είναι ότι περιμένουμε 2 χρόνια για 8 - 10 επεισόδια. Είναι μεγάλο διάστημα.
Αρχική Δημοσίευση από Fernando_A: Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο. Click για ανάπτυξη... Την έχω δει και τη δεύτερη. Εκπληκτικά σκηνικά. Κάποια επεισόδια τα είχα δει μεταγλωττισμένα στη 1η season και έκαναν καλή δουλειά. Το πρόβλημα με τη σειρά είναι ότι περιμένουμε 2 χρόνια για 8 - 10 επεισόδια. Είναι μεγάλο διάστημα.