The Lord of the Rings: The Rings of Power

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.109 μηνύματα.
Την κράζουν τη σειρά αλλά εμένα μου αρέσει. Τα πρώτα επεισόδια χτίζουν χαρακτήρες και τους χτίζει καλά. Τεράστιο badget και πρόκειται να δούμε μεγάλα πράγματα.

Είδα το 5ο επεισόδιο και δοκίμασα να το δω στα ελληνικά. Πολύ καλή προσπάθεια και έχουν μετάφραση μέχρι και τα τραγούδια.

Η σειρά ακόμα στήνει τους χαρακτήρες και φαίνεται το μεγάλο budget. Είναι κρίμα να την συγκρίνουν με τις ταινίες.

Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon.

Gotta be kidding me right ?
Η μεταγλώττιση είναι τελείως cringy :P .
Είναι τίμια προσπάθεια. Cringy μας φαίνεται γιατι έχουμε συνηθίσει μεταγλωτίσεις μόνο στα παιδικά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τα πρώτα 4 επεισόδια ήταν εξαιρετικά. Το 5ο φαίνεται σαν να έκανε λίγο κοιλιά. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά είναι καλύτερη παραγωγή από το House of the Dragon.
Το 5ο δεν έχει μεγάλη εξέλιξη αλλά είχε ωραίες στιγμές. Mουσική, σκηνοθεσία, χαρακτήρες, σκηνικά. Πάνε να χτίσουν κάτι μεγάλο ενώ στο house of the dragon μου φαίνεται αρπακτή, που με φτωχές πρακτικές προσπαθεί να μοιάσει game of thrones.

Τελευταία επεξεργασία:
342035980_102626926150256_1208811112942949359_n.jpg

2η season lord of the rings

Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση.

2η season lord of the rings

Σειρά που αδικείται γιατί κουβαλάει ένα μεγάλο όνομα. Η 2η season είναι πολύ καλύτερη από την πρώτη. Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώτιση.
Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο.

Την έχεις δει την δεύτερη σεζόν; Εγώ στην πρώτη έχω μείνει από όταν βγήκε. Το να είχε ελληνική μεταγλώτιση θα μου φαινόταν αρκετά περίεργο.
Την έχω δει και τη δεύτερη. Εκπληκτικά σκηνικά. Κάποια επεισόδια τα είχα δει μεταγλωττισμένα στη 1η season και έκαναν καλή δουλειά.

Το πρόβλημα με τη σειρά είναι ότι περιμένουμε 2 χρόνια για 8 - 10 επεισόδια. Είναι μεγάλο διάστημα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back