Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 337 μηνύματα.

Το σκακι και η κολυμβηση κατα την αποψη μου, ειναι καλυτερα αθληματα απο οτι το Ποδοσφαιρο. Ειναι πιο ευκολο να τρεξεις γρηγορα, παρα να κολυμβησεις γρηγορα. Σκακι επισης, θελει σκεψη και να προσπαθησεις να εισαι ενα βημα μπροστα.Επιβεβαιώνω, κάθε φορά που βλέπω αγόρι της ηλικίας μου να φοράει εμφάνιση ποδοσφαιριστή καταλαβαίνω ότι πρόκειται για μαλάκα. Καλύτερα να έχεις τον Kasparov ή τον Fellps για είδωλο.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.808 μηνύματα.

ε τώρα με προσκαλείτε να πω κι άλλο unpopular opinion
Το σκάκι είναι τέρμα βαρετό, καταλαβαίνω γιατι αρέσει σε κάποιους το challenge αλλά εμένα που έχω διάσπαση προσοχής και χάνω ενδιαφέρον στο δευτερόλεπτο, δεν καταφέρνει να με κρατήσει
Το σκάκι είναι τέρμα βαρετό, καταλαβαίνω γιατι αρέσει σε κάποιους το challenge αλλά εμένα που έχω διάσπαση προσοχής και χάνω ενδιαφέρον στο δευτερόλεπτο, δεν καταφέρνει να με κρατήσει
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.782 μηνύματα.

Για τους λαικους:
O prime Νότης (1994-2006) είχε τη μεγαλύτερη απήχηση of all time που είχε ποτέ Έλληνας τραγουδιστής
Δε ξερω αν ειναι unpopular αλλα δεν εχω ακουσει κανεναν να το λεει
O prime Νότης (1994-2006) είχε τη μεγαλύτερη απήχηση of all time που είχε ποτέ Έλληνας τραγουδιστής
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.030 μηνύματα.

Top3 θα έλεγα, ειδικά ο Στελάρας στην εποχή του ήταν σε επίπεδο εθνικού ήρωα. Αλλά είχε φωνάρα και τραγουδάρες, ειδικά αυτό:Για τους λαικους:
... είναι ύμνος.
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.782 μηνύματα.

Ναι πιστεύω οτι μαζι με Καζαντζίδη (60s - 70s) και Μητροπανο (90s - 00s) ειναι το τοπ3Top3 θα έλεγα, ειδικά ο Στελάρας στην εποχή του ήταν σε επίπεδο εθνικού ήρωα. Αλλά είχε φωνάρα και τραγουδάρες, ειδικά αυτό:
... είναι ύμνος.
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ ενα άλμπουμ του 1999, XXX ενθύμιον λεγεται νομίζω, που έχει μόνο λαιβ εκτελέσεις και λέει τρομερά μερικά πολύ παλιά τραγουδια (Μπιρ Αλλάχ, Πέντε Έλληνες στον Άδη) και μερικά του Στράτου (που ειναι απλά λατρεία)
Το αγαπημένο μου είναι μακράν του δεύτερου τα "Γενέθλια" αλλα και αυτο που έβαλες είναι επίσης τρομερό
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.808 μηνύματα.

πολύ σωστά, επίσης η πολύ καλή στοματική υγιεινή. Ο οδοντίατρος δεν είναι προαιρετικός, αν είναι να φιλάμε βόθρους καλύτερα να φιλάμε το χέρι μας!Όλο το ανθρώπινο σώμα μπορεί να φανεί όμορφο, από τα πόδια, μέχρι τα χέρια, τα μάτια, τα μαλλιά κτλ.
Ως άνθρωποι που καταλαβαίνουν τι σημαίνει ομορφιά, είναι στη φύση να μας προσελκύει το όμορφο. Από τον χαρακτήρα μέχρι και την εξωτερική εμφάνιση… ναι και τα πόδια αλλά αν δεν είναι ωραία δεν θα πούμε και red flag![]()
πολύ πολύ βασικό
Pyotr_Krasnov
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 337 μηνύματα.

Ε οχι, το σκακι δεν ειναι βαρετο, ειναι ενα ωραιο παιχνιδι, δεν μπορω να πιστευσω πως υπαρχουν ανθρωποι που το θεωρουν βαρετο...ε τώρα με προσκαλείτε να πω κι άλλο unpopular opinion
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

σε καταλαβαίνω αγαπητέ, απλά εγώ συνήθως κάνω 12 πράγματα ταυτόχρονα, μου είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ μόνο σε ένα πράγμα για πάρα πολλή ώρα έτσι λειτουργεί το μυαλό μουΕ οχι, το σκακι δεν ειναι βαρετο, ειναι ενα ωραιο παιχνιδι, δεν μπορω να πιστευσω πως υπαρχουν ανθρωποι που το θεωρουν βαρετο...
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.741 μηνύματα.

Μπορείς να προβλέψεις τα επόμενα 5 βήματα του άλλου αν μάθεις λίγο καλά τον άλλο στο σκάκι, ποια είναι η τακτική του κτλ. Έτσι εμένα με κρατάει σε ενδιαφέρον.σε καταλαβαίνω αγαπητέ, απλά εγώ συνήθως κάνω 12 πράγματα ταυτόχρονα, μου είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθώ μόνο σε ένα πράγμα για πάρα πολλή ώρα έτσι λειτουργεί το μυαλό μου
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

Καταλαβαίνω αλλά προτιμώ μεγάλα και περίπλοκα επιτραπέζια / card games με πολλά ανοιχτά μέτωπα και πολλές παραμέτρους π.χ Magic (The gathering)
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.596 μηνύματα.

Το να γλειφεις κωλοτρυπίδι είναι πιο νόστιμο απο το να γλείφεις μουνί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 2 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- Unboxholics
- fourkaki
- Memetchi
- charmander
- Μήτσος10
- Pyotr_Krasnov
- taketrance
- nearos
- Κλημεντίνη
- Hased Babis
- Reader
- Scandal
- giannhs2001
- camil
- Kate1914
- Paragontas7000
- chester20080
- Greg25
- jellojina
- pistoli
- AggelikiGr
- GeorgePap2003
- Advocatus diaboli
- Debugging_Demon
- Luludaki
- Joji
- BatGuin
- hihat1
- Wonderkid
- rafaela11
- johnsala
- vasilis123321
- bibliofagos
- tsiobieman
- American Economist
- Dr. Gl. Luminous
- NeosUser2023
- ChristosM89
- A350
- louminis
- Spentys
- Natsuko
- Indecisive2
- touvlo
- ROM32
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.