Unpopular Opinions

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.775 μηνύματα.
κάποια unpopular opinions που έχω ακούσει (δεν τα ενστερνίζομαι, το δεύτερο όμως το ακούω) :
- Ο γιατρός δεν ασκεί κοινωνικό λειτούργημα.. έφαγε πόσα χρόνια σε σπουδές, αγροτικά, ειδικότητες κλπ
- Η δημοκρατία είναι ένα τέχνασμα, για να υπακούει ο κόσμος στους νόμους ( ρήση του @akikos κάποια στιγμή, μου άρεσε το συγκεκριμένο :laugh: )

Θα σκεφτώ και άλλα

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.590 μηνύματα.
Συμφωνω απόλυτα για το Friends. Καθυστερημενο χιουμορ, έχει και τις "γλωσσες" από πίσω να γελάνε (οπως έλεγε το προκατ γέλιο από πίσω, κι ο παππούς μου παλιά με αμερικάνικες κωμωδιες του Μπίλ Κόσμπυ)

Ποτέ δεν μπόρεσα να την δω, δεν την είδα πέρα απο τυχαίες σκηνές στο σταρ, γενικα με αηδιάζουν όλοι (εκτος απο τον Τζοι -- how ya doin' αυτος ναι μ αρεσε).

How I met your mother ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ σειρά. Ακόμα θυμαμαι οταν πρωτοβγηκε και την εκανα binge watch στο παλιο λαπτοπ του αδερφού μου νομίζω στο χωριό.

Boston Legal από την ιδια εποχή (2005) με James Spader να έχει μαλλιά σε αντίθεση με το Blacklist που καράφλιασε άμεσα. Δικηγορική, με γέλιο.

Office δεν έχω δει, δεν ξερω τι παίζει. Θα δω ομως μια σειρά τωρα με εναν ηθοποιο (John Krasinski) που νομιζω επαιζε εκει. Jack ryan Tom clancy's, καμία σχέση με κωμωδία, απλά λεω.

Γενικά πέρα απο το How I met your Mother και τα πολύ early αυτιστικού χιούμορ Family Guy (χάλασε μετά), δεν μπορώ να γελάσω συχνά μόνος μου με σειρές. Θα θελα ομως.

Απλώς δεν του έχεις δώσει χρόνο.. ήθελε μισή σεζόν για να πιάσει κάνεις το vibe και να το λατρέψει

Όπως και το sex and the city

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.590 μηνύματα.
Η έκφραση

"Κορίτσι μου"

Και "αγόρι μου"

Είναι παθητικοεπιθετικες και καθολου σεξυ.,γλυκές η ωραίες οοοσο γλυκό τόνο και να βάλουμε..

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.201 μηνύματα.
Απλώς δεν του έχεις δώσει χρόνο.
Ε δεν είναι ετσι, πόσες σεζόν εχουμε δεί και στην τηλεόραση.
Και οχι να το λατρέψω προσωπικά ούτε που κατάλαβα τι ακριβώς βρίσκαν στη σειρά γενικότερα.
Δεν είναι ολονών του στυλ ούτε το χιούμορ

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.808 μηνύματα.
Απλώς δεν του έχεις δώσει χρόνο.. ήθελε μισή σεζόν για να πιάσει κάνεις το vibe και να το λατρέψει

Όλες τις σεζόν είδα όταν ήμουν μικρός. Κρύο χιούμορ, ενώ η σχέση Ρος - Ρέιτσελ η χειρότερη σχέση που έχει αποτυπωθεί σε sitcom.
Μπορώ να πω ένα "καλό για την εποχή του και για την ηλικία που το είδα" και μέχρι εκεί. Κατά τα άλλα, η πιο υπερτιμημένη σειρά στο είδος της με διαφορά.

Luludaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Το office μου φαινεται ακριβώς έτσι όπως λες...

Ακούω τι λένε και αμυδρά να χαμογελασω κάπου κάπου ψυχρό σχεδόν αδιαφορο Χίουμορ.. σχεδόν κακία η ειρωνεία..

Αλλά ναι ο καθένας μας αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα γι αυτό και υπάρχει κάτι για όλους:)

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.201 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.669 μηνύματα.