Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.224 μηνύματα.

24-05-24

12:30
υποτίθεται σε όλα , καλό είναι όμως να ρωτάς πρώτα αν δέχονται .Τελικά τα πήρα ξέρετε σε ποια βιβλιοπωλεία μπορώ να το χρησιμοποιήσω;
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.717 μηνύματα.

24-05-24

22:16
Λογικά σε όλα, αφού σκέτο βιβλιοπωλεία αναφέρει στη λίστα με τα όσα μέρη και υπηρεσίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις.Τελικά τα πήρα ξέρετε σε ποια βιβλιοπωλεία μπορώ να το χρησιμοποιήσω;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

24-05-24

22:19
Τελικά τα πήρα ξέρετε σε ποια βιβλιοπωλεία μπορώ να το χρησιμοποιήσω;
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.717 μηνύματα.

24-05-24

22:22
Τι ωραία πάντως, μια βδομαδούλα έμεινε για να μπει και η άλλη δόση για το Youth pass
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

24-05-24

22:23
Μόλις μπήκα στην πλατφόρμα της Eurobank και είδα ότι ανεφοδιάστηκε η κάρτα. Πάνω που είχα χαλάσει τα προηγούμενα 

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

24-05-24

22:24
Μπήκαν δηλαδή; Γιατί και εγώ αυτήν είχα δηλώσειΜόλις μπήκα στην πλατφόρμα της Eurobank και είδα ότι ανεφοδιάστηκε η κάρτα. Πάνω που είχα χαλάσει τα προηγούμενα![]()
Αα τώρα το είδα και εγώ ότι μπήκαν, τέλειαααα!!!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

24-05-24

22:27
Άντε καλοφάγωταΜπήκαν δηλαδή; Γιατί και εγώ αυτήν είχα δηλώσει
Αα τώρα το είδα και εγώ ότι μπήκαν, τέλειαααα!!!
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

24-05-24

22:28
Χθες πρέπει να μπήκαν σε αρκετ@ς 

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

24-05-24

22:29
Καλά έτσι και αλλιώς εγώ δεν μπορώ να τα ξοδέψω σε βιβλία, μάλλον όλα στα εισιτήρια θα φύγουν ξανά, αλλά και πάλι μια χαρά
Poirot
Περιβόητο μέλος

24-05-24

22:31
Εγώ ήθελα να κλείσω εισιτήρια με ξένη αεροπορική οπότε απλά πήγα σε ταξιδιωτικό πρακτορείοΚαλά έτσι και αλλιώς εγώ δεν μπορώ να τα ξοδέψω σε βιβλία, μάλλον όλα στα εισιτήρια θα φύγουν ξανά, αλλά και πάλι μια χαρά

Ναιι κι εμένα απ' ό,τι είδα χθες μπήκαν, απλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Περίμενα ότι θα μου έστελναν e-mail, αγρόν ηγόρασαΧθες πρέπει να μπήκαν σε αρκετ@ς![]()

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

24-05-24

22:31
Βάνδαλε!!Πάνω που είχα χαλάσει τα προηγούμενα![]()
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.224 μηνύματα.

24-05-24

22:36
Μου μπήκε ! 

πού πετάμε ;Εγώ ήθελα να κλείσω εισιτήρια με ξένη αεροπορική οπότε απλά πήγα σε ταξιδιωτικό πρακτορείο![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.858 μηνύματα.

24-05-24

22:37
Μόλις μπήκα στην πλατφόρμα της Eurobank και είδα ότι ανεφοδιάστηκε η κάρτα. Πάνω που είχα χαλάσει τα προηγούμενα![]()
€150 δεν σας έβαλαν συνολικά σε 1 δόση??
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

24-05-24

22:38
Εγώ ιδανικά θα τα έτρωγα σε βιβλία αλλά ας όψονται τα ΓιάννεναΕγώ ήθελα να κλείσω εισιτήρια με ξένη αεροπορική οπότε απλά πήγα σε ταξιδιωτικό πρακτορείο![]()
Καλοφάγωτα επίσης!
Ναι, τόσο είναι κάθε δόση€150 δεν σας έβαλαν συνολικά σε 1 δόση??
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.858 μηνύματα.

24-05-24

22:40
Εγώ ιδανικά θα τα έτρωγα σε βιβλία αλλά ας όψονται τα Γιάννενα
Καλοφάγωτα επίσης!
Ναι, τόσο είναι κάθε δόση
Εντωμεταξύ μόνο Eurobank και Alpha bank όπου είναι ο τράπεζες που δεν τις χρησιμοποιούν και πολλοί, το 90% Εθνική και Πειραιώς έχουμε

Καλοφαγωτα πάντως παιδιά, σήμερα τα έλαβε και ο αδελφός μου.

Poirot
Περιβόητο μέλος

24-05-24

22:42
Τζιμπουτί να ησυχάσουμεπού πετάμε ;

Merci bien! Κι εγώ μπορεί αυτά να τα χαλάσω σε βιβλία. Να σου πω, γιατί δεν κάνεις παραγγελία από Πολιτεία διαδικτυακά; Απ' ό,τι διάβασα τώρα, το δέχονται.Εγώ ιδανικά θα τα έτρωγα σε βιβλία αλλά ας όψονται τα Γιάννενα
Καλοφάγωτα επίσης!
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

24-05-24

22:46
Γιατί είμαι υποχρεωμένη να τα κρατήσω για τις μεταφορές (αν και αυτή τη φορά θα πάρω και κανένα βιβλίο, επιβάλλεται).Να σου πω, γιατί δεν κάνεις παραγγελία από Πολιτεία διαδικτυακά; Απ' ό,τι διάβασα τώρα, το δέχονται.
Ενδιαφέρον αυτό για την Πολιτεία, θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ για την πληροφορία!
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

25-05-24

00:06
πού πετάμε ;

30-05-24

13:28
Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε κάνει αγορές με το youth pass. Πήγα να κλείσω εισιτήρια και σε διάφορες αεροπορικές εταιρίες δεν έγινε δεκτή.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

30-05-24

13:30
Το έχω χρησιμοποιήσει σε ταξί και σε ΚΤΕΛ. Έχω ακούσει όμως και από άλλα άτομα ότι αντιμετώπιζαν πρόβλημα με αεροπορικά. Μήπως φταίει το ότι το ποσό είναι μεγάλο;Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε κάνει αγορές με το youth pass. Πήγα να κλείσω εισιτήρια και σε διάφορες αεροπορικές εταιρίες δεν έγινε δεκτή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.