Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

Μπορούμε να βάλουμε στο repeat ένα κομμάτι ή μια λίστα;
Κάτω από το βιντεάκι έχει ένα κουμπί με το σύμβολο + και γράφει Προσθήκη σε, αν πατήσεις το βελάκι δίπλα του θα σου εμφανιστεί μια λίστα με 2 επιλογές και εσύ επιλέγεις Προσθήκη στην ουρά. Έτσι μπορείς να επιλέξεις είτε ένα, είτε πολλά βιντεάκια. Άν θες να επαναλαμβάνονται τα κομμάτια που έχεις επιλέξει, πατάς στο παραθυράκι που έχει ανοίξει στο κάτω μέρος της οθόνης τα 2 βελάκια που σχηματίζουν κύκλο και από εκεί ενεργοποιείς ή απενεργοποιείς την αυτόματη αναπαραγωγή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Δεν έχεις;
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Δέχομαι και pm.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορώ να φτιάξω μια λίστα αναπαραγωγής στο youtube την οποία να κάνω download;
Δέχομαι και pm.![]()
Δεν νομίζω.. Μπορείς όμως να φτιάξεις μία λίστα αναπαραγωγής και μετά να αντιγράψεις και να επικολλήσεις το link από κάθε βίντεο και να το κατεβάσεις ένα ένα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε τότε ποιος ο λόγος να κάτσω να κάνω τη λίστα;
Για να μην τα ξεχάσεις..

Noisette
Περιβόητο μέλος

Κάθε φορά που κάνω sign in στο gmail μου και μετά μπαίνω στο youtube φαίνεται να έχω κάνει sign in με τον λογαριασμό του gmail μου στο youtube. Όμως εγώ θέλω να είμαι μέσα στον παλιό και καλό λογαριασμό μου στο youtube.
Άρα,
1. Πως θα μπορέσω να αποσυνδέσω τον λογαριασμό του gmail μου από το youtube?
ή
2. Πως θα μπορέσω να μεταφέρω τα favorites/uploads μου από τον παλιό λογαριασμό στον καινούργιο? (πράγμα που δεν πιστεύω να μπορεί να γίνει)

gademis
Τιμώμενο Μέλος

δοκίμασε αυτό.
https://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?answer=69964
spiros332
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"Http/1.1 Service Unavailable"
Εννοω μονο εγω εχω το θεματακι ή κιαλλοι;
Αν πεθανει το γιουτουμπ..θα παρει και μενα μαζι του

Τους έφαγαν οι διαφημίσεις τρομάρα τους.Τ'ειν' αυτο το ερρορ;;;
"Http/1.1 Service Unavailable"
Εννοω μονο εγω εχω το θεματακι ή κιαλλοι;
Αν πεθανει το γιουτουμπ..θα παρει και μενα μαζι του

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάλλον είναι ένα προσωρινό πρόβλημα του tube
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Ωστόσο, λίγο μετά την μεταφόρτωση του βίντεο, εκεί που λέει "Διαχειριστής βίντεο" στις "Σημειώσεις πνευματικών δικαιωμάτων" είχε το βιντεάκι μου με τη σημείωση στην ενότητα "Ήχος" :Διαπιστώσαμε ότι το βίντεό σας έχει ήχο που προστατεύεται με πνευματικά δικαιώματα, ο οποίος μπορεί να επηρεάσει τη διαθεσιμότητα του βίντεο.Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, καταργώντας ένα τραγούδι παρακάτω.

Συγκεκριμένα λέει πως είναι ένα τμήμα του τραγουδιού γύρω στο 1 λεπτό.
Έχω διαβάσει τις σχετικές πληροφορίες από τη "Βοήθεια" του YouTube αλλά σίγουρο συμπέρασμα δεν έχω βγάλει...

Έχω κάνει την επιλογή "Αναγνωρισμένο περιεχόμενο τρίτων" δηλώνοντας δηλαδή ότι το αναγνωρίζω, ενώ επίσης στην περιγραφή του βίντεο έχω τονίσει πως δεν μου ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα της μουσικής.
Παρ'όλα αυτά ... ανησυχώ λίγο. Τι πρέπει να κάνω για να είμαι καθ'όλα νόμιμη;
Υ.Γ : Όποιος φίλαθλος έχει όρεξη και χρόνο ας ρίξει μια ματιά στην μικρή δημιουργία μου.
( είναι η πρώτη μου απόπειρα, να είστε επιεικείς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos1889
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης

Στα 10,000 views θα βρεις ένα εικοσάρικο και ένα σοκολάτακι από τη Google, κάτω από το μαξιλάρι σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.