Εδώ βλέπουμε την διαφορά.
Από την μια ο Μητσοτάκης διέγραψε άμεσος το άτομο αυτό.
Από την άλλη ο Τσιπρας επιβράβευε τον Πολάκη.
Εαν ήμουν γυναίκα
και σεβόμουν τον εαυτό μου , θα τους είχα στείλει όλους στο καλό και να μου γράφουν.
Η ΝΔ διέγραψε τον κύριο αυτό πιθανόν -δεν είμαι βέβαιος γιατί δεν ξέρω- για:
1ον Να μη δώσει αέρα σε κουβέντες απο τους Συριζαίους που ήδη βρήκαν πάτημα και γκρινιάζουν, χάνοντας έτσι όλη την ορμή νίκης και τη διαφορά που έχει πάρει προς τις επερχόμενες εκλογές.
2ον Φαίνεσθαι. PR. Γιατί όπως πολύς κόσμος (κόμματα, πολυεθνικές, πολίτες) διακατέχεται από ενοχική
υπερ ευαισθησία και πολιτική
υπερ ορθότητα (σε αντίθεση με τον αγώνα πραγματικής ουσίας κατά των διακρίσεων)
Σεβόμαστε τις γυναίκες και τις θέλουμε στα ψηφοδέλτια, αλλά θεωρούμε αυτονόητο ότι η νοικοκυρά σε ένα σπίτι είναι γένους θηλυκού.
Προσλαμβάνουμε γυναίκες κατα 30% στις εταιρίες (σπουδαία ισότητα ακόμα και με τη λογική σας να το πάμε), αλλά είναι αυτονόητο ότι θα είναι γραμματείς, διοικητικές και όχι μηχανικίνες προγραμματίστριες, το quota θα πάει εκεί που πρέπει να πάει.
Αγαπάμε τους ανάπηρους, αλλά μόνο για να τους βάζουμε στα ψηφοδέλτια, και μετά να λένε άλλοι ότι εντάξει, αυτός θα βγεί γιατί είναι ανάπηρος, όχι γιατί ο κόσμος εκτίμησε τις θέσεις του. Οχι ότι είπε ψέμματα αυτός που το πε, αλήθεια είπε, ξέρουν εξάλλου ότι ο κόσμος σκέφτεται έτσι, αλλά ήταν ωμό να το ακούς από κομματικό στέλεχος ότι δεν έβαλαν κάποιον για τις θέσεις του αλλά για να τραβήξουν ευαισθησία. Σχεδόν ειλικρινέστατο μες την όλη υποκρισία. Τον βάλαμε γιατί θα τσιμπήσετε και θα τον ψηφίσετε. Και τον ψηφίσανε, και τον Κυμπουρόπουλο για τα κοινωνικά κριτήρια, και τον Κύρτσο που είπε ότι είπε! Φοβερός λαός!
VIDEO
Τελικά, τις γυναίκες και τους ανάπηρους και τους ομοφυλόφιλους, τους θεωρούμε ίσους κάθε μέρα 365 μέρες το χρόνο ρε παλικάρια, ή τους θεωρούμε ίσους μόνο όταν είναι να πέσει το ψηφαλάκι στο κόμμα ή να πουλήσει το PRιλίκι στην πολυεθνική;
Ο Ρέλλας που ήταν ανάπηρος υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν βγήκε πάνω απ ολους τους άλλους υποψηφίους του, αλλά είναι προτελευταίος και καταιδρωμένος μετά απο 30 υποψηφίους και εκτός Ευρωβουλής; Που βάσει μαθηματικών, αν αγαπάμε τους ανάπηρους πραγματικά, και τους εκλέγουμε, 6 ολόκληρους ευρωβουλευτές βγάζει το δεύτερο κόμμα, δε λέμε να βγει και εκεί πρώτος ανάπηρος, αλλά έστω 6ος. Ούτε καν αυτό! Προτελευταίος. Αυτό είναι το πραγματικό ενδιαφέρον των πολιτών για την αναπηρία μάλλον.
Ελπίζω τώρα που βγήκε πρώτος ο Κυμπουρόπουλος ο νεοδημοκράτης (γιατί αυτό είσαι όταν βάζεις υποψηφιότητα με ένα κόμμα, είσαι πιστός στις θέσεις του κόμματός σου, το κόμμα είναι πιο πιθανό να αλλάξει εσένα παρά εσυ το κόμμα) να αλλάξει η ζωή μου ως ανάπηρος, εδω κάτω στην πιάτσα στην καθημερινότητα.
Αν και δεν το πιστεύω ότι θα αλλάξει η ζωή μου. Όπως δεν άλλαξε και πολλών αναπήρων η ζωή, με τις τόσες ενώσεις και οργανισμούς και νόμους που δεν τηρούνται.
Ναι, δεν τον ψήφισα και δεν ήθελα και να βγεί γιατί δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάτι καλό για τον μέσο ανάπηρο άνθρωπο που υποφέρει.
Ελπίζω να βγω ψεύτης και να κάνει πράγματα. Τότε θα βγω και θα πω πως έκανα λάθος.