Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

13-04-24

00:09
Οκκκκο σολομός και η τσιπούρα ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟΥ είναι λιπαρά. θέλουν κάτι ανάλαφρο για σαλάτα. το κουνουπίδι είναι βαρύ. επίσης δεν είναι πράσινο και δεν κάνει ωραία αντίθεση με το ψάρι.![]()
Δε θα ξανακάνω κουνουπίδι με αυτά λοιπόν!!!

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

13-04-24

00:55
Τσίπουρα , Σολωμός σε λαδόκολλα στο φούρνο με λαχανικά πχ ντομάτα, κόκκινες πιπεριές, φετούλες λεμόνι
Oneira96
Νεοφερμένο μέλος
Η Oneira96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

13-04-24

03:06
Τι μαρινάδα έκανες;παιδιά, να μου πειτε κανα κόλπο για μαλακό κρεατάκι;
Εγώ ξέρω, το χτύπημα και το τρίψιμο με σκόρδο.
Μου βγήκαν λίγο σκληρά τα μπριτζολάκια, παρά το ότι τα είχα από χθες σε μαρινάδα
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

13-04-24

08:24
Για μαριναρισμα χρησιμοποιώ μπαχαρικά, balsamico και κρεμμύδι, λάδι,μερικές φορές και λίγη μουστάρδα. Μετά από μια μέρα το κρέας γίνεται πολύ πολυ μαλακό και νόστιμο.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

13-04-24

10:10
Το κρέας γενικά το νούμερο ένα κόλπο είναι να το αφήσεις στη μαρινάδα του όλο το βράδυ στο ψυγείο. Εγω συνήθως έτσι κάνω, είτε είναι κοτόπουλο, είτε χοιρινό.
Χτύπημα τις μπριζολιτσες όπως είπες @touvlo και αυτό βοηθάει σίγουρα, αν και δεν το κανω
Εγώ βάζω, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μουστάρδα, μια κουταλιά του γλυκού μέλι και λίγο ξίδι. Μαλακώνει το κρέας.
Στο ψήσιμο στο φούρνο το ψήνω με κλειστό ταψί από πάνω, είτε με αλουμινοχαρτο/λαδόκολλα είτε με καπάκι, κι λίγο νερακι μέσα στο ταψί, να μαλακώσουν από τους ατμούς.
Μόλις ψηθούν άστα και 10 λεπτα χωρίς σκέπασμα και πάρουν χρωματακι.
Δοκίμασε το έτσι και θα με θυμηθείς.
Στα μανιτάρια βάζω πάντα με σκορδακι και θυμάρι
Χτύπημα τις μπριζολιτσες όπως είπες @touvlo και αυτό βοηθάει σίγουρα, αν και δεν το κανω
Εγώ βάζω, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μουστάρδα, μια κουταλιά του γλυκού μέλι και λίγο ξίδι. Μαλακώνει το κρέας.
Στο ψήσιμο στο φούρνο το ψήνω με κλειστό ταψί από πάνω, είτε με αλουμινοχαρτο/λαδόκολλα είτε με καπάκι, κι λίγο νερακι μέσα στο ταψί, να μαλακώσουν από τους ατμούς.
Μόλις ψηθούν άστα και 10 λεπτα χωρίς σκέπασμα και πάρουν χρωματακι.
Δοκίμασε το έτσι και θα με θυμηθείς.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν το έχω δοκιμάσει και αυτο, χμμ ωραία ιδέα!!balsamico
Στα μανιτάρια βάζω πάντα με σκορδακι και θυμάρι
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

13-04-24

11:21
Καλημέρα
Μια ξεγυρισμένη μακαρονάδα σήμερα και τέλος
Θέλω υπνοοο
Μια ξεγυρισμένη μακαρονάδα σήμερα και τέλος
Θέλω υπνοοο
Guest 991508
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

13-04-24

11:50
Καλημέρα
Μια ξεγυρισμένη μακαρονάδα σήμερα και τέλος
Θέλω υπνοοο
Και εγώ μακαρόνια θα κάνω σήμερα!


Έχουμε και δουλειές!

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

13-04-24

12:21
Σήμερα αποτοξίνωση για μένα. Βραστά χόρτα ( ζοχιές) με λαδολέμονο
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

13-04-24

12:32
Εξαιρετικά. Τα πεθαίνω όποτε τα πετύχω.Σήμερα αποτοξίνωση για μένα. Βραστά χόρτα ( ζοχιές) με λαδολέμονο
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

13-04-24

14:07
Ζοχιες μαρεσουν αλλά όταν καλοκαιριαζει δεν με τραβάνε καθόλου.Σήμερα αποτοξίνωση για μένα. Βραστά χόρτα ( ζοχιές) με λαδολέμονο
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

14-04-24

13:35
Πιστευετε οτι ένα παγωτο υπερτερεί αυτου;
Εγώ δεν το νομίζω. Το απολαμβάνω απίστευτα.
Γιαουρτι με μέλι ελατοβανιλιας και φράουλες...
Όλα παγωμενα! Άκρως νόστιμο και δροσιστικό!!
Εγώ δεν το νομίζω. Το απολαμβάνω απίστευτα.
Γιαουρτι με μέλι ελατοβανιλιας και φράουλες...
Όλα παγωμενα! Άκρως νόστιμο και δροσιστικό!!
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

14-04-24

13:56
Ρε εγώ το γουστάρω πολύ το frozen yogurt δε ξέρω γιατί το hateάρουν τόσο.
Βέβαια αν πάρεις απέξω και απο συγκεκριμένη αλυσίδα είναι πολύ overpriced για μια κουτσουλιά
Βέβαια αν πάρεις απέξω και απο συγκεκριμένη αλυσίδα είναι πολύ overpriced για μια κουτσουλιά
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα.

14-04-24

14:10
Ναι.Πιστευετε οτι ένα παγωτο υπερτερεί αυτου;
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

14-04-24

14:15
ΝαιΠιστευετε οτι ένα παγωτο υπερτερεί αυτου;
Εγώ δεν το νομίζω. Το απολαμβάνω απίστευτα.
Γιαουρτι με μέλι ελατοβανιλιας και φράουλες...
Όλα παγωμενα! Άκρως νόστιμο και δροσιστικό!!
View attachment 131610
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

14-04-24

14:35
Μόνο τη ζάχαρη να σκεφτείς τις σκόνες τυπου γάλατα κ ολες τις χρωστικές που βάζουν....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ναι ξις

Δε θα φερνετε αντιρρήσεις
Έτσι λέω στα παιδια μου κ το τρώνε


Δημοκρατίκα πραγματα


Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα.

14-04-24

14:43
Ναι, εντάξει, αν καθίσουμε να σκεφτόμαστε όοοοοολα αυτά πρέπει να τρώμε γρασίδι μόνο. Αλλά μετά ούτε εκείνο μπορεί να είναι ασφαλές γιατί θα έχει ψεκαστεί με φυτοφάρμακα και ένα σωρό χημικά.Μόνο τη ζάχαρη να σκεφτείς τις σκόνες τυπου γάλατα κ ολες τις χρωστικές που βάζουν....
Το φαγητό πρέπει να είναι απόλαυση. Και αφού εγώ θα το φάω και θα βάλω στο σώμα μου όλα αυτά τα ωραία που ανέφερες, τι σε πειράζει;

Guest 991508
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-04-24

15:38
Στο μεταξύ - ξέχασα να ρωτήσω πριν- τι μέλι είναι αυτο; "Ελατοβανίλιας"; Δεν το έχω ακουστά! Είναι π.χ. σαν αυτό;Πιστευετε οτι ένα παγωτο υπερτερεί αυτου;
Εγώ δεν το νομίζω. Το απολαμβάνω απίστευτα.
Γιαουρτι με μέλι ελατοβανιλιας και φράουλες...
Όλα παγωμενα! Άκρως νόστιμο και δροσιστικό!!
View attachment 131610
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

14-04-24

23:34
Ναι περιπου , είναι ποικιλια μελιού που σπάνια θα βρεις και είναι και αρκετά ακριβό. εμείς οπότε βρίσκουμε παιρνουμε αρκετά βαζαΣτο μεταξύ - ξέχασα να ρωτήσω πριν- τι μέλι είναι αυτο; "Ελατοβανίλιας"; Δεν το έχω ακουστά! Είναι π.χ. σαν αυτό;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εμένα δε με πειραζει.. Απλα θα γίνω κλισέ κ άλλη μια φορα,χωρις να το θέλω πιστεψε με,θα γίνω σαν την μάνα μου(που την κορόιδευα κάποτε όπως όλους τους δήθεν μεγάλους ξερόλες)... Και θα σου πω πως αυτά βγαινουν μετά τα προβληματα κ οχι τώρα που είστε νεοι. Γι'αυτό από νωρίς μαθαίνουμε σωστές διατροφικες συνήθειες και μαθαίνουμε για να έχουμε...Ναι, εντάξει, αν καθίσουμε να σκεφτόμαστε όοοοοολα αυτά πρέπει να τρώμε γρασίδι μόνο. Αλλά μετά ούτε εκείνο μπορεί να είναι ασφαλές γιατί θα έχει ψεκαστεί με φυτοφάρμακα και ένα σωρό χημικά.
Το φαγητό πρέπει να είναι απόλαυση. Και αφού εγώ θα το φάω και θα βάλω στο σώμα μου όλα αυτά τα ωραία που ανέφερες, τι σε πειράζει;![]()
Είμαστε τόσο ενημέρωμενοι αρκετά πλεον περι σωστής διατροφής που το βρίσκω κουτο να τρώμε αυτά που δεν είναι καλά για την υγεία μας ενώ υπάρχουν τόσα άλλα που είναι ευεργετικά.
Πχ κάποτε τη δική μας εποχή δεν μας έλεγε κάνεις ποσο κακό κάνει το κάπνισμα. Αντιθέτως ήταν μαγκιά... Ήταν μόδα.. Οποίος δεν κάπνιζε μέσα σε παρεα καπνιστών ήταν φλουφλης.
Σήμερα με τέτοια ενημέρωση θεωρώ πως οποίος καπνιζει ειναι μετά συγχωρησεως και επιοικως.. Βλάκας. Δε γίνεται ρε φίλε να ακους τόσα για το τσιγάρο κι εσυ να καπνίζεις. Αλλιώς φάε και τοχωμα. Πως να το εξηγήσω....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τι να μαγειρέψω αυριο δεν ξέρω...
Οχι παλι κρέας...
Μπελας κι αυτο κάθε μέρα...

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.698 μηνύματα.

15-04-24

00:24
Ψάρια;Τι να μαγειρέψω αυριο δεν ξέρω...
Οχι παλι κρέας...
Μπελας κι αυτο κάθε μέρα...![]()
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

11-02-25

15:42
Πεντανοστιμα .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Kate1914
- johnsala
- Reader
- taketrance
- rafaela11
- Μήτσος10
- Εριφύλη
- Debugging_Demon
- phleidhs
- giannhs2001
- Ariana2018
- iew
- Esperos1
- Unboxholics
- Paragontas7000
- fmarulezkd
- Antonia Alexandra
- touvlo
- Ωρορα
- Fernando_A
- Oneira96
- Wonderkid
- Ilma
- melina_51
- Memetchi
- AggelikiGr
- Totreno
- Joji
- marww
- BatGuin
- jj!
- Libertus
- fourkaki
- American Economist
- charmander
- camil
- Μαυρίκιος
- thenutritionist
- Luludaki
- Φινεύς
- Hased Babis
- plus i bo?
- V@Per
- SIAmia
- Abiogenesis
- Dmzk
- Mitsaras23
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.