Δυνατη πρεμιερα απο το αγαπημενο μας σοου με καποια δυνατα φυντανια.
Σοφια - Παναγιωτης: Oριακα κριπι ο παναγιωτης με το ξερο και τελειως ακομψο πεσιμο στη σοφια για σεξ μετα το ραντεβου που μεχρι και εγω ενιωσα αβολα με ολη τη φαση και τα συνεχομενα υπονοουμενα που πεταγε...(αν και βρωμαει οτι ηταν στημενο αφου γνωριζοντουσαν κιολας οι παιχτες μεταξυ τους απο πριν + η σοφια δεχτηκε(?) μετα απο ολα αυτα να ξαναβγουν) .
Μερσυνη- Μανωλης: Ωραια τυπισα η μερσυνη και ωραια γυναικα για την ηλικια της (τελικα μηπως χορευει?)

Ο μανωλης επισης ωραιο τυπακι αν και μαλλον αρκετα πληγωμενο απο καποιες οικογενειακες καταστασεις που εζησε με τη γιαγια και τον πατερα του, καθως τους ανεφερε αρκετα συχνα στο ραντεβου. (το λιβερπουλ αγγλια ειναι μανωλη οχι αμερικη...)
Αμαλια - Αντωνης : Ωραια παιδια και τα 2 αν και η αμαλια πιστευω δεν ειναι ετοιμη ακομα για κατι καινουργιο μετα τον σχετικα προσφατο χωρισμο της απο την μακροχρονια σχεση που ειχε απο τα 13 της (WTF??) . Ξενερωσε κιολας που δεν πληρωσε το δειπνο ο αντωνης και για αυτο μαλλον του εριξε ακυρο τελικα , ενω εδειχνε αλλα σημαδια στο ραντεβου.Παντως ο αντωνης κερδισε μια καλη διαφημιση μεσω του σοου αφου μεχρι και ο σκυλος μου εμαθε οτι ειναι dj σε μεγαλα(!!) κλαμπ της Αθηνας.
Πατρισια - Αλεξανδρος : Το πιο αδιαφορο ραντεβου για εμενα αφου φαινοτανε απο την αρχη πως η πατρισια δεν γουσταρε το στυλ του αλεξανδρου που εσκασε με σακακι(!!) στο ραντεβου. Επισης τα κριντζ αστειακια και το κολλημα του να ακουμπαει τα χερια της κοπελας με εκαναν να θελω να σκιπαρω ολο το ραντεβου... Ευτυχως ο τυπας το καταλαβε οτι εχασε το παιχνιδι απο μονος του.(αν και η πολονεζα ηταν αρκετα ξυνη απο την αρχη οποτε χ απο εμενα και στους 2)
Υ.Γ Τα ποιηματακια του τασου ανα 20 λεπτα κουραζουν και γεμιζουν ασκοπα τον τηλεοπτικο χρονο... Εμεις θελουμε να δουμε τους παιχτες οχι τους ηθοποιους.
Υ.Γ 2 Υπομονη μεχρι την αλλη εβδομαδα ...