Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα ΙΙ

Η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση στην Βρετανία μετά τις τοπικές εκλογές. Το Reform U.K. φτάνει σε νέο ιστορικό υψηλό, με το ποσοστό του να ανέρχεται σε 30%. Το κυβερνών κόμμα (Labor) καταρρέει στο 20% ενώ το άλλοτε κραταιό συντηρητικό κόμμα βυθίζεται στην τέταρτη θέση με μόλις 15%.

IMG_2687.jpeg
 
Ρόδος: Πέθανε η γυναίκα που ακρωτηριάστηκε μετά το τροχαίο στο Φαληράκι

Τη σκότωσε το καθίκι.
19χρονος με αμάξι. :no:

Kάτι πρέπει να γίνει με τα τροχαία. Νομίζω ότι αποτελούν το νούμερο ένα εθνικό πρόβλημα σε βαθμό που χάνεται κόσμος για πλάκα ή μένει με τετραπληγία αν δεν χάσει τη ζωή του τόσο άδικα. Όση τροχαία και να επιβλέπει τους εγκληματικά ασυνείδητους πολίτες, το πρόβλημα δεν λύνεται. Υπάρχει έμφυτη κακία που εκδηλώνεται ανευθυνότητα και θρασύτητα βλακείας ("ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε, σε μένα θα τύχει;")
 
15 από τα 28 αδέλφια μας ως τώρα ελεύθερα. Την Τρίτη θα μάθουμε αν θα υπάρχουν ποινικές κατηγορίες τελικά και θα ξεκινήσει δικαστήριο. Ας ελπίσουμε να τη γλιτώσουν αν και δεν το βλέπω.

-ΕΝΕΘ-
 
Ο εσωτερικός εχθρός είναι πάντα πιο επικίνδυνος από τον εξωτερικό και με το καιρό αρχίζω να τον απανθρωποποιώ στη συνείδηση μου και να τελειώνω με τους συναισθηματισμούς. Είναι οι άνθρωποι που θεωρούν ηθικό δικαίωμα τους να σε φιμώνουν, είναι οι άνθρωποι που αύριο αν έβγαζαν εθνικιστές και τους εκτελούσαν δημόσια θα πανηγύριζαν... Νομίζω πως η περίοδος της ανοχής πρέπει να τελειώνει σιγά σιγά. Σε πολλά είχε δίκιο ο @ilias90 και δεν το έβλεπα.

 
Ο εσωτερικός εχθρός είναι πάντα πιο επικίνδυνος από τον εξωτερικό και με το καιρό αρχίζω να τον απανθρωποποιώ στη συνείδηση μου και να τελειώνω με τους συναισθηματισμούς. Είναι οι άνθρωποι που θεωρούν ηθικό δικαίωμα τους να σε φιμώνουν, είναι οι άνθρωποι που αύριο αν έβγαζαν εθνικιστές και τους εκτελούσαν δημόσια θα πανηγύριζαν... Νομίζω πως η περίοδος της ανοχής πρέπει να τελειώνει σιγά σιγά. Σε πολλά είχε δίκιο ο @ilias90 και δεν το έβλεπα.

Στο είχα ξαναπεί. Οι αριστεροπροοδευτικοί και οι φιλελεύθεροι δημοκράτες θέλουν να σε τελειώσουν. Θέλουν να σε σκοτώσουν* (μεταφορικά, ίσως και κυριολεκτικά στο τέλος). Αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί και όχι οι λάθρο.

Είμαστε η πιο αυτοκαταστροφική φυλή του πλανήτη. Δίνουμε το μαχαίρι στον μελλοντικό μας φονιά και φυλακίζουμε όλους όσους θα προσπαθούσαν να τον σταματήσουν. Κι υπάρχει λόγος που είμαστε έτσι, κι αυτός δεν είναι άλλος από την καλοπέραση (σε σύγκριση με όλον τον υπόλοιπο κόσμο) και τις υλικές ανέσεις που απολαμβάναμε δεκαετίες. Γίναμε μαλθακοί, θηλυπρεπείς και κουράδες και η φύση θα μας πετάξει, όπως κάνει με κάθε τι σαν κι εμάς. Ή θα αλλάξουμε, αν μπορούμε κι αν προλαβαίνουμε πια.

*Όχι εσένα προσωπικά, καταλαβαίνεις πως το λέω.
 
 
Συμφωνία μεταξύ Boeing και Qatar Airways για αγορά 160 αεροσκαφών. Η Boeing θα έχει έσοδα ύψους $200 billion από την συμφωνία αυτή.


 
Εν τω μεταξύ το ότι η ακροαριστερά είναι το παρακράτος φαίνεται από το ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι με βαρύτατες κατηγορίες. Τα σαΐνια της ΕΛΑΣ προχώρησαν σε εξάρθρωση της ακροαριστερής "παρέας" που φαίνεται να ευθύνεται για τον ξυλοδαρμό καθηγητών και διδακτορικού φοιτητή σε μια εκδήλωση στη Νομική ΕΚΠΑ. Ο ένας από αυτούς παλιότερα είχε κατηγορίες για εμπρησμό περιπολικού και ο άλλος ήταν αυτός που είχε χτυπήσει τον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια. Φαντάσου το μέγεθος της ατιμωρησίας και της κρατικής κάλυψης. Και πάλι σίγουρα έξω θα είναι, περιμένω να δω αν θα προφυλακιστούν.

Στον αντίποδα έχεις 28 νεαρούς εθνικιστές με βαρύτατες κατηγορίες (2 είναι ήδη στη φυλακή) με μόνη ουσιαστική κατηγορία το ότι απλά είχαν χτίσει μια εθνικιστική οργάνωση που έμπαιναν και ανήλικα. Ξεφτιλισμένο κράτος.
 
Το τσίρκο που λέγεται αριστερά σε ένα video.

 
Αυτό ισχύει;;;

Τράπεζες: Έρχεται ανάληψη μετρητών χωρίς κάρτα από τα ΑΤΜ​

Στο κινητό περνά πλέον η ταυτοποίηση για ανάληψη μετρητών​



Δηλαδή σονι και ντε πρέπει κάποιος να εχει smartphone?
 
Συμφωνία μεταξύ Boeing και Qatar Airways για αγορά 160 αεροσκαφών. Η Boeing θα έχει έσοδα ύψους $200 billion από την συμφωνία αυτή.


Ευτυχώς, θα πουλήσουν τα παλιοαεροπλάνα στους σαουδάραβες, να πέσουν αυτοί, να γλυτώσουμε εμείς!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αυτό ισχύει;;;



Δηλαδή σονι και ντε πρέπει κάποιος να εχει smartphone?
όχι, ρε! Μη μου κάνεις τέτοιο! Φοβάμαι να δώσω στοιχεία τραπεζικά σ΄αυτό το κολοκύθι!
 
γιατί το λες αυτό;
Εσύ δεν ήσουν, που φοβόσουν τα boeing?

Μονο τα 737 Max έχουν πρόβλημα, όχι όλα τα Boeing γενικά και αόριστα. Η συμφωνία αφορά τα 787 Dreamliner και 777X τα οποία είναι από τα πιο ασφαλή αεροσκάφη στην ιστορία.
 
Απασφάλισε η Εφάρα από την Νέα Αριστερά. Υπερήφανη για την εγκυμοσύνη της και για την συνεισφορά της στο δημογραφικό. Έχει φάει αισχρό κράξιμο στα σοσιαλ για αυτό το βίντεο από ομοϊδεάτες της.

Η Αχτσιόγλου χαίρεται για τη δημιουργία Οικογένειας και μιας νέας ζωής. Άσχετα με τις πολιτικές πεποιθήσεις είμαστε μαζί της σε αυτό.

 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back
Top