American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.912 μηνύματα.

Η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση στην Βρετανία μετά τις τοπικές εκλογές. Το Reform U.K. φτάνει σε νέο ιστορικό υψηλό, με το ποσοστό του να ανέρχεται σε 30%. Το κυβερνών κόμμα (Labor) καταρρέει στο 20% ενώ το άλλοτε κραταιό συντηρητικό κόμμα βυθίζεται στην τέταρτη θέση με μόλις 15%.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.647 μηνύματα.

Ρόδος: Πέθανε η γυναίκα που ακρωτηριάστηκε μετά το τροχαίο στο Φαληράκι
Τη σκότωσε το καθίκι.
19χρονος με αμάξι.
Kάτι πρέπει να γίνει με τα τροχαία. Νομίζω ότι αποτελούν το νούμερο ένα εθνικό πρόβλημα σε βαθμό που χάνεται κόσμος για πλάκα ή μένει με τετραπληγία αν δεν χάσει τη ζωή του τόσο άδικα. Όση τροχαία και να επιβλέπει τους εγκληματικά ασυνείδητους πολίτες, το πρόβλημα δεν λύνεται. Υπάρχει έμφυτη κακία που εκδηλώνεται ανευθυνότητα και θρασύτητα βλακείας ("ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε, σε μένα θα τύχει;")
Τη σκότωσε το καθίκι.
19χρονος με αμάξι.

Kάτι πρέπει να γίνει με τα τροχαία. Νομίζω ότι αποτελούν το νούμερο ένα εθνικό πρόβλημα σε βαθμό που χάνεται κόσμος για πλάκα ή μένει με τετραπληγία αν δεν χάσει τη ζωή του τόσο άδικα. Όση τροχαία και να επιβλέπει τους εγκληματικά ασυνείδητους πολίτες, το πρόβλημα δεν λύνεται. Υπάρχει έμφυτη κακία που εκδηλώνεται ανευθυνότητα και θρασύτητα βλακείας ("ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε, σε μένα θα τύχει;")
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.080 μηνύματα.

15 από τα 28 αδέλφια μας ως τώρα ελεύθερα. Την Τρίτη θα μάθουμε αν θα υπάρχουν ποινικές κατηγορίες τελικά και θα ξεκινήσει δικαστήριο. Ας ελπίσουμε να τη γλιτώσουν αν και δεν το βλέπω.
-ΕΝΕΘ-
-ΕΝΕΘ-
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.647 μηνύματα.

Το Κατάρ θα δωρίσει στον Τραμπ ένα Boeing 747 αξίας $400 εκατ. – Θα το μετατρέψει σε προεδρικό και θα το κρατήσει
Λέτε να το μετατρέψει σε χρυσό αεροπλάνο εσωτερικά;
Λέτε να το μετατρέψει σε χρυσό αεροπλάνο εσωτερικά;

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.080 μηνύματα.

Ο εσωτερικός εχθρός είναι πάντα πιο επικίνδυνος από τον εξωτερικό και με το καιρό αρχίζω να τον απανθρωποποιώ στη συνείδηση μου και να τελειώνω με τους συναισθηματισμούς. Είναι οι άνθρωποι που θεωρούν ηθικό δικαίωμα τους να σε φιμώνουν, είναι οι άνθρωποι που αύριο αν έβγαζαν εθνικιστές και τους εκτελούσαν δημόσια θα πανηγύριζαν... Νομίζω πως η περίοδος της ανοχής πρέπει να τελειώνει σιγά σιγά. Σε πολλά είχε δίκιο ο @ilias90 και δεν το έβλεπα.
www.protothema.gr

Διαδηλώσεις υπέρ της απαγόρευσης της «εξακριβωμένα ακροδεξιάς» AfD σε όλη τη Γερμανία
Οι οργανωτές των κινητοποιήσεων ζητούν η κυβέρνηση να κινήσει την διαδικασία απαγόρευσης του κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανία
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.585 μηνύματα.

Στο είχα ξαναπεί. Οι αριστεροπροοδευτικοί και οι φιλελεύθεροι δημοκράτες θέλουν να σε τελειώσουν. Θέλουν να σε σκοτώσουν* (μεταφορικά, ίσως και κυριολεκτικά στο τέλος). Αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί και όχι οι λάθρο.Ο εσωτερικός εχθρός είναι πάντα πιο επικίνδυνος από τον εξωτερικό και με το καιρό αρχίζω να τον απανθρωποποιώ στη συνείδηση μου και να τελειώνω με τους συναισθηματισμούς. Είναι οι άνθρωποι που θεωρούν ηθικό δικαίωμα τους να σε φιμώνουν, είναι οι άνθρωποι που αύριο αν έβγαζαν εθνικιστές και τους εκτελούσαν δημόσια θα πανηγύριζαν... Νομίζω πως η περίοδος της ανοχής πρέπει να τελειώνει σιγά σιγά. Σε πολλά είχε δίκιο ο @ilias90 και δεν το έβλεπα.
![]()
Διαδηλώσεις υπέρ της απαγόρευσης της «εξακριβωμένα ακροδεξιάς» AfD σε όλη τη Γερμανία
Οι οργανωτές των κινητοποιήσεων ζητούν η κυβέρνηση να κινήσει την διαδικασία απαγόρευσης του κόμματος Εναλλακτική για την Γερμανίαwww.protothema.gr
Είμαστε η πιο αυτοκαταστροφική φυλή του πλανήτη. Δίνουμε το μαχαίρι στον μελλοντικό μας φονιά και φυλακίζουμε όλους όσους θα προσπαθούσαν να τον σταματήσουν. Κι υπάρχει λόγος που είμαστε έτσι, κι αυτός δεν είναι άλλος από την καλοπέραση (σε σύγκριση με όλον τον υπόλοιπο κόσμο) και τις υλικές ανέσεις που απολαμβάναμε δεκαετίες. Γίναμε μαλθακοί, θηλυπρεπείς και κουράδες και η φύση θα μας πετάξει, όπως κάνει με κάθε τι σαν κι εμάς. Ή θα αλλάξουμε, αν μπορούμε κι αν προλαβαίνουμε πια.
*Όχι εσένα προσωπικά, καταλαβαίνεις πως το λέω.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.605 μηνύματα.

Μποτιλιάρισμα τώρα 14 χλμ στον Κηφισό λόγω τριών τροχαίων - Ποιοι δρόμοι αντιμετωπίζουν προβλήματα
Δείτε live την κίνηση στους δρόμους
Αθηναίοι μου καλημέρα και καλή εβδομάδα !

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.912 μηνύματα.

Italy reports GDP rose 0.6% in Q1
Italian Gross Domestic Product (GDP) rose by 0.6% in the first quarter of fiscal 2025 compared to the same quarter in the previous year, the country's National Institute of Statistics (Istat) revealed...
nPb
Επιφανές μέλος

Πολλά νεύρα έχουν τα cute φιλιππινεζάκια. Η Βενεζουέλα της νότιας Ασίας..
American Economist
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 222 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Wonderkid
- Paragontas7000
- taketrance
- Kate1914
- giannhs2001
- touvlo
- American Economist
- bibliofagos
- back2967
- charmander
- Memetchi
- GeorgePap2003
- globglogabgalab
- Libertus
- Scandal
- ROM32
- camil
- A350
- fmarulezkd
- rafaela11
- Ilma
- J.Cameron
- AggelikiGr
- Hased Babis
- vasilis123321
- Reader
- Joji
- Vera
- Jack of Spades
- giorgos5002
- Luludaki
- Αντικειμενικός
- chester20080
- Dr. Gl. Luminous
- Entropy24
- akis_95
- danonito_kyr
- Εριφύλη
- userguest
- Skeptic95
- Debugging_Demon
- physicscrazy
- Ryuzaki
- gegeorgiou90
- iew
- Hecticism
- Anti_Elon_Musk
- Totreno
- Corfu kitty
- aggelosst9
- Μαυρίκιος
- fockos
- Giorgosvr
- fourkaki
- phleidhs
- teacher_40
- jellojina
- ayahuasca97
- exotic xo
- Fernando_A
- ISTORIKOS EREVNITIS
- Advocatus diaboli
- galaziamatia
- despoina13
- jj!
- thunder3
- linuxman
- Mike_100
- еще один пророк р...
- Μήτσος10
- epote
- Deimos
- rootbreaker
- Steliosgkougkou
- Abysmal Hunter
- feggarenios
- thenutritionist
- o venizelikos
- Robelano
- grtt
- katia1
- kost28
- tsiobieman
- Viktor
- NeosUser2023
- Alessandra Eliza
- bbb
- AK-92
- melmel
- V@Per
- Antonia Alexandra
- Maria23667
- Maraki_lar_1980
- suaimhneas
- Esperos1
- eukleidhs1821
- geodimios
- hirasawayui
- ggl
- gmoutzour
- marww
- Dmzk
- User2350
- melina_51
- Maraki4you
- math2arch
- Kitkat28!
- AN.PA
- dmav
- Phantomas
- Αλκίμαχος
- Δροσουλίτης
- afantos
- Himalaian
- JohnnyW
- Dark_kronos
- aggorf
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- Re_Alexis
- Giorgkalo
- Ecomaniac
- DimitraA.
- Ωρορα
- ilovekpop
- Shadowban
- Arianara S3
- Ranger
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.