Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα ΙΙ

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.898 μηνύματα.
Η πρώτη μεγάλη δημοσκόπηση στην Βρετανία μετά τις τοπικές εκλογές. Το Reform U.K. φτάνει σε νέο ιστορικό υψηλό, με το ποσοστό του να ανέρχεται σε 30%. Το κυβερνών κόμμα (Labor) καταρρέει στο 20% ενώ το άλλοτε κραταιό συντηρητικό κόμμα βυθίζεται στην τέταρτη θέση με μόλις 15%.

IMG_2687.jpeg

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.628 μηνύματα.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.628 μηνύματα.
Ρόδος: Πέθανε η γυναίκα που ακρωτηριάστηκε μετά το τροχαίο στο Φαληράκι

Τη σκότωσε το καθίκι.
19χρονος με αμάξι. :no:

Kάτι πρέπει να γίνει με τα τροχαία. Νομίζω ότι αποτελούν το νούμερο ένα εθνικό πρόβλημα σε βαθμό που χάνεται κόσμος για πλάκα ή μένει με τετραπληγία αν δεν χάσει τη ζωή του τόσο άδικα. Όση τροχαία και να επιβλέπει τους εγκληματικά ασυνείδητους πολίτες, το πρόβλημα δεν λύνεται. Υπάρχει έμφυτη κακία που εκδηλώνεται ανευθυνότητα και θρασύτητα βλακείας ("ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε, σε μένα θα τύχει;")

Χρήστες Βρείτε παρόμοια