glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα.

03-07-25

09:35
Πέρα από την κλασική δοκιμάζω και πολλές άλλες. Διαφέρει το μπισκοτο ( digestive, Oreo ή οτιδήποτε αποφασίσω), τα αρώματα για την κρέμα τυριού πχ ξυσμα λεμονιού ή κάποια άλλη ουσία και φυσικά η άνω στρώσητι βάζεις στο cheesecake? Είναι αυτό με τα αυγά μέσα, ε; Μάλλον και με τα αυγά, θα ξινίσει το μουτράκι του. Εγώ κάθε χρόνο τα κάνω <<έκπληξη>> στον καθένα ό,τι του αρέσει.
Εχω δοκιμάσει και με ψητή κρέμα .

03-07-25

09:56
Εμείς θα φτιάξουμε αύριο ένα γλυκό που βάζεις μια στρώση πτιμπερ, μια στρώση κρέμας, μετά πάλι πτιμπερ και από πάνω κρέμα πορτοκαλιού, την κάνουμε με συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού με λίγο νισεστέ, το βράζεις και πηχταίνει. Πολύ απλό και καλοκαιρινό.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.337 μηνύματα.

03-07-25

10:30
μπορείς να μου πεις, πώς κάνεις την κρέμα τυριού;Πέρα από την κλασική δοκιμάζω και πολλές άλλες. Διαφέρει το μπισκοτο ( digestive, Oreo ή οτιδήποτε αποφασίσω), τα αρώματα για την κρέμα τυριού πχ ξυσμα λεμονιού ή κάποια άλλη ουσία και φυσικά η άνω στρώση
Εχω δοκιμάσει και με ψητή κρέμα .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ενδιαφέρον ακούγεται. Αυτή η κρέμα με το νισεστέ, μοιάζει με του Άκη tours στον Έβρο.. μαλεμπί το λένε. Το έκανε και η πεθερά μου. Γίνεται αρκετά σφιχτό;Εμείς θα φτιάξουμε αύριο ένα γλυκό που βάζεις μια στρώση πτιμπερ, μια στρώση κρέμας, μετά πάλι πτιμπερ και από πάνω κρέμα πορτοκαλιού, την κάνουμε με συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού με λίγο νισεστέ, το βράζεις και πηχταίνει. Πολύ απλό και καλοκαιρινό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
λοιπόν, λέω μέσα να βάλω λίγη κρέμα γιαουρτιού ή τυριού με μπόλικα φρούτα και πάνω να το αλοίψω με άσπρη σοκολάτα, για να μπορέσω να γράψω, γιατί αν δεν είναι σφιχτό, δε γράφεις
Ευχές δε μου είπατε..... Το βράδυ, όταν θα έχω έτοιμη την τούρτα, να σας κεράσω κιόλας
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα.

03-07-25

12:13
Αυτό έχω κάνει αρκετές φορέςμπορείς να μου πεις, πώς κάνεις την κρέμα τυριού;
700 γρ. τυρί κρέμα
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
100 γρ. άχνη ζάχαρη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.337 μηνύματα.

03-07-25

14:55
Σ΄ευχαριστώ Γλαύκη μου! Έκανα κάποιες παραλλαγές, αλλά πέτυχε! Δεν έβαλα λεμόνι, γιατί η τούρτα είναι σε άλλη γευστική κατεύθυνση, έχει φράουλες, που είναι αρκετά ξυνές άλλωστε. Επίσης δεν έβαλα κρέμα γάλακτος, επειδή δεν του αρέσει. Έβαλα λίγο στραγγιστό γιαούρτι, λίγη μαρμελάδα φράουλα και για να παραμείνει πηχτή, μην αραιώσει με το γιαούρτι, έβαλα λίγη απ τη λιωμένη κουβερτούρα που περίσσεψε. Έγινε σαν σεράνο κρέμα, αρκετά σφηχτή. Την ήθελα για το πλάι. Εκεί ζορίζομαι πάντα. Τώρα πήζει στο ψυγείο και βγαίνει για τελειοποίηση και φωτογράφηση η τούρταΑυτό έχω κάνει αρκετές φορές
700 γρ. τυρί κρέμα
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
100 γρ. άχνη ζάχαρη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.554 μηνύματα.

03-07-25

14:57
Για καλοκαίρι μου αρέσει να φτιάχνω σορμπε από διάφορα φρούτα. Κυρίως φραμπουαζ ή μάνγκο. Δροσιστικό, υγιεινό και εύκολο να το φτιάξεις.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.337 μηνύματα.

03-07-25

15:36
έτοιμη!
Κοπιάστε!
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.554 μηνύματα.

@yorkieΜην ανησυχείς καθόλου, το φαντάστηκα. Αν ευκαιρήσεις, ανέβασε την - ναι.
Για την πίτα:
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ ή 10-12 φύλλα)
- 3 αυγά
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (2%)
- 80 ml ηλιέλαιο (όχι ελαιόλαδο είναι βαρύ και μυρίζει)
- 100 γρ. καστανή ζάχαρη
- Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- 1 φακελάκι baking powder
- 1 βανίλι
- Χυμό από ένα λεμόνι
- 4-5 κουταλιές μαρμελάδα πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη (προαιρετικά, αλλά το συνιστώ)
Για το σιρόπι:
Χυμός από δύο πορτοκάλια
250 γρ. ζάχαρη
Φέτες από ένα πορτοκάλι
200ml νερό
Δεν έχει κάτι τρελό σαν εκτέλεση:
Αφήνεις το φύλλο να στεγνώσει στον αέρα κι αφού στεγνώσει το θρυμματίζεις σε κομμάτια του ενός ευρώ σε σχήμα, πανω-κατω.
Χτυπάς τα αυγά με την ζάχαρη, μετά βάζεις όλα τα υλικά πλην του φύλλου. Ανακατεύεις κι έπειτα ρίχνεις και τα φύλλα. Ρίχνεις το μείγμα σε λαδωμένο ταψί και ψήνεις στους 180 °C για 35–40 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα. Μόλις είναι έτοιμη, την τρύπας με μαχαίρι παντού. Κουραστικό αλλά σκέψου ότι έχεις μπροστά σου την κακιασμενη συμμαθήτριά που έκανε μπόουλινγκ στους πάντες. Όταν έχει κρυώσει λιγάκι, ρίχνεις το χλιαρό σιρόπι και αφήνεις να το απορροφησει καλά. Εγώ προτείνω να την βάλεις και στο ψυγείο, είναι ακόμη πιο νόστιμη κρύα ! Ρίχνεις από πάνω και την μπάλα παγωτού για να πάρεις όλες τις θερμίδες.
Για το σιρόπι δεν έγραψα τι να κάνεις αλλά δεν είναι κάτι, απλα βάζεις τα πάντα στην κατσαρόλα και περιμένεις να βράσει για λίγα λεπτά έως ότου σιροπιασει.
Επισυνάπτω και φωτογραφία, πριν καιρό που την είχα φτιάξει. Κόλαση!
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.

Πολύ ωραίο φαίνεται, πιστεύεις μπορεί να γίνει χωρίς γιαούρτι;@yorkie
Για την πίτα:
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ ή 10-12 φύλλα)
- 3 αυγά
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (2%)
- 80 ml ηλιέλαιο (όχι ελαιόλαδο είναι βαρύ και μυρίζει)
- 100 γρ. καστανή ζάχαρη
- Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- 1 φακελάκι baking powder
- 1 βανίλι
- Χυμό από ένα λεμόνι
- 4-5 κουταλιές μαρμελάδα πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη (προαιρετικά, αλλά το συνιστώ)
Για το σιρόπι:
Χυμός από δύο πορτοκάλια
250 γρ. ζάχαρη
Φέτες από ένα πορτοκάλι
200ml νερό
Δεν έχει κάτι τρελό σαν εκτέλεση:
Αφήνεις το φύλλο να στεγνώσει στον αέρα κι αφού στεγνώσει το θρυμματίζεις σε κομμάτια του ενός ευρώ σε σχήμα, πανω-κατω.
Χτυπάς τα αυγά με την ζάχαρη, μετά βάζεις όλα τα υλικά πλην του φύλλου. Ανακατεύεις κι έπειτα ρίχνεις και τα φύλλα. Ρίχνεις το μείγμα σε λαδωμένο ταψί και ψήνεις στους 180 °C για 35–40 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα. Μόλις είναι έτοιμη, την τρύπας με μαχαίρι παντού. Κουραστικό αλλά σκέψου ότι έχεις μπροστά σου την κακιασμενη συμμαθήτριά που έκανε μπόουλινγκ στους πάντες. Όταν έχει κρυώσει λιγάκι, ρίχνεις το χλιαρό σιρόπι και αφήνεις να το απορροφησει καλά. Εγώ προτείνω να την βάλεις και στο ψυγείο, είναι ακόμη πιο νόστιμη κρύα ! Ρίχνεις από πάνω και την μπάλα παγωτού για να πάρεις όλες τις θερμίδες.
Για το σιρόπι δεν έγραψα τι να κάνεις αλλά δεν είναι κάτι, απλα βάζεις τα πάντα στην κατσαρόλα και περιμένεις να βράσει για λίγα λεπτά έως ότου σιροπιασει.
Επισυνάπτω και φωτογραφία, πριν καιρό που την είχα φτιάξει. Κόλαση!
View attachment 149961
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.554 μηνύματα.

Μπορείς να βάλεις γιαούρτι σόγιας/καρύδας.Πολύ ωραίο φαίνεται, πιστεύεις μπορεί να γίνει χωρίς γιαούρτι;
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.732 μηνύματα.

Υπέροχο@yorkie
Για την πίτα:
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ ή 10-12 φύλλα)
- 3 αυγά
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (2%)
- 80 ml ηλιέλαιο (όχι ελαιόλαδο είναι βαρύ και μυρίζει)
- 100 γρ. καστανή ζάχαρη
- Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- 1 φακελάκι baking powder
- 1 βανίλι
- Χυμό από ένα λεμόνι
- 4-5 κουταλιές μαρμελάδα πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη (προαιρετικά, αλλά το συνιστώ)
Για το σιρόπι:
Χυμός από δύο πορτοκάλια
250 γρ. ζάχαρη
Φέτες από ένα πορτοκάλι
200ml νερό
Δεν έχει κάτι τρελό σαν εκτέλεση:
Αφήνεις το φύλλο να στεγνώσει στον αέρα κι αφού στεγνώσει το θρυμματίζεις σε κομμάτια του ενός ευρώ σε σχήμα, πανω-κατω.
Χτυπάς τα αυγά με την ζάχαρη, μετά βάζεις όλα τα υλικά πλην του φύλλου. Ανακατεύεις κι έπειτα ρίχνεις και τα φύλλα. Ρίχνεις το μείγμα σε λαδωμένο ταψί και ψήνεις στους 180 °C για 35–40 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα. Μόλις είναι έτοιμη, την τρύπας με μαχαίρι παντού. Κουραστικό αλλά σκέψου ότι έχεις μπροστά σου την κακιασμενη συμμαθήτριά που έκανε μπόουλινγκ στους πάντες. Όταν έχει κρυώσει λιγάκι, ρίχνεις το χλιαρό σιρόπι και αφήνεις να το απορροφησει καλά. Εγώ προτείνω να την βάλεις και στο ψυγείο, είναι ακόμη πιο νόστιμη κρύα ! Ρίχνεις από πάνω και την μπάλα παγωτού για να πάρεις όλες τις θερμίδες.
Για το σιρόπι δεν έγραψα τι να κάνεις αλλά δεν είναι κάτι, απλα βάζεις τα πάντα στην κατσαρόλα και περιμένεις να βράσει για λίγα λεπτά έως ότου σιροπιασει.
Επισυνάπτω και φωτογραφία, πριν καιρό που την είχα φτιάξει. Κόλαση!
View attachment 149961

Αύριο σηκώνω μανίκια

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.554 μηνύματα.

Θα περιμένω εντυπώσεις!!Υπέροχο
Αύριο σηκώνω μανίκια![]()

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.583 μηνύματα.

τι ζουμερη πανδαισια ειναι αυτη@yorkie
Για την πίτα:
- 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ ή 10-12 φύλλα)
- 3 αυγά
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό (2%)
- 80 ml ηλιέλαιο (όχι ελαιόλαδο είναι βαρύ και μυρίζει)
- 100 γρ. καστανή ζάχαρη
- Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
- 1 φακελάκι baking powder
- 1 βανίλι
- Χυμό από ένα λεμόνι
- 4-5 κουταλιές μαρμελάδα πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη (προαιρετικά, αλλά το συνιστώ)
Για το σιρόπι:
Χυμός από δύο πορτοκάλια
250 γρ. ζάχαρη
Φέτες από ένα πορτοκάλι
200ml νερό
Δεν έχει κάτι τρελό σαν εκτέλεση:
Αφήνεις το φύλλο να στεγνώσει στον αέρα κι αφού στεγνώσει το θρυμματίζεις σε κομμάτια του ενός ευρώ σε σχήμα, πανω-κατω.
Χτυπάς τα αυγά με την ζάχαρη, μετά βάζεις όλα τα υλικά πλην του φύλλου. Ανακατεύεις κι έπειτα ρίχνεις και τα φύλλα. Ρίχνεις το μείγμα σε λαδωμένο ταψί και ψήνεις στους 180 °C για 35–40 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα. Μόλις είναι έτοιμη, την τρύπας με μαχαίρι παντού. Κουραστικό αλλά σκέψου ότι έχεις μπροστά σου την κακιασμενη συμμαθήτριά που έκανε μπόουλινγκ στους πάντες. Όταν έχει κρυώσει λιγάκι, ρίχνεις το χλιαρό σιρόπι και αφήνεις να το απορροφησει καλά. Εγώ προτείνω να την βάλεις και στο ψυγείο, είναι ακόμη πιο νόστιμη κρύα ! Ρίχνεις από πάνω και την μπάλα παγωτού για να πάρεις όλες τις θερμίδες.
Για το σιρόπι δεν έγραψα τι να κάνεις αλλά δεν είναι κάτι, απλα βάζεις τα πάντα στην κατσαρόλα και περιμένεις να βράσει για λίγα λεπτά έως ότου σιροπιασει.
Επισυνάπτω και φωτογραφία, πριν καιρό που την είχα φτιάξει. Κόλαση!
View attachment 149961

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.554 μηνύματα.

Κάντο και θα με θυμηθείς. Τώρα που είναι και καλοκαίρι με λίγο παγωτό από πάνω; Δεν το συζητώ. Να τρώει ο Poirot και της Reader να μην δίνει!τι ζουμερη πανδαισια ειναι αυτη![]()
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.196 μηνύματα.

Κάνε ρε ένα ταγκ, τυχαία το είδα επειδή είδα μήνυμα σουΚάντο και θα με θυμηθείς. Τώρα που είναι και καλοκαίρι με λίγο παγωτό από πάνω; Δεν το συζητώ. Να τρώει ο Poirot και της Reader να μην δίνει!


Τα τελευταία 2,5 χρόνια παίρνω μόνο στήθος κοτόπουλο σε σνίτσελ και έτσι το μαγειρεύω. Επειδή είναι στεγνό έχω βρει τρόπους να το ψήνω στο φούρνο με πατάτες, κολοκυθάκια, μανιτάρια κλπ, να το βάζω από πάνω από αυτά και να ρίχνω μια σος από γιαούρτι, λεμόνι, μουστάρδα, λάδι, κέτσαπ, ο,τί μου έρθει εκείνη την ώρα, ώστε όσο ψήνεται να μένει υγρό. Ακόμα καλύτερα, το ψήνω πρώτα σε σκεύος με καπάκι και μετά στο τέλος λίγο χωρίς καπάκι.Σιχαίνομαι το στήθος κοτόπουλο είναι ο,τι πιο ξερό υπάρχει στον κόσμο και μου κολλάει στον λαιμό.
Κι εγώ το φοβόμουν το στήθος κοτόπουλο, αλλά η ανάγκη με έκανε να βρω λύσεις ώστε να μην ξεραίνεται.

amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.765 μηνύματα.

Θα το δοκιμάσω και ναι πρέπει επιτέλους να το πάρω απόφαση πως δεν είμαι ακόμα φοιτήτρια και να μάθω να μαγειρέυω σαν άνθρωπος γιατι πλέον δεν μου αρκεί να βάζω το φιλέτο στο φούρνο και να μου μένει στο λαιμόΤα τελευταία 2,5 χρόνια παίρνω μόνο στήθος κοτόπουλο σε σνίτσελ και έτσι το μαγειρεύω. Επειδή είναι στεγνό έχω βρει τρόπους να το ψήνω στο φούρνο με πατάτες, κολοκυθάκια, μανιτάρια κλπ, να το βάζω από πάνω από αυτά και να ρίχνω μια σος από γιαούρτι, λεμόνι, μουστάρδα, λάδι, κέτσαπ, ο,τί μου έρθει εκείνη την ώρα, ώστε όσο ψήνεται να μένει υγρό. Ακόμα καλύτερα, το ψήνω πρώτα σε σκεύος με καπάκι και μετά στο τέλος λίγο χωρίς καπάκι.
Κι εγώ το φοβόμουν το στήθος κοτόπουλο, αλλά η ανάγκη με έκανε να βρω λύσεις ώστε να μην ξεραίνεται.![]()

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.554 μηνύματα.

@yorkie δεν μας είπες, εκανε θραύση η πορτοκαλοπιτα;
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.732 μηνύματα.

ΝΑΙ!!!!@yorkie δεν μας είπες, εκανε θραύση η πορτοκαλοπιτα;
Σήμερα έχω ρεπό και ήθελα να σου στείλω αγαπητέ.
Φωτό δεν πρόλαβα γιατί έτρεχα να ρίξω τα τελευταία της φασίνα μέχρι να έρθουν.
Θα την ξαναφτιάξω όμως και θα στην στείλω να την καμαρώσεις.
Έβαλα λιγότερη ζάχαρη μόνο, μάλιστα μαύρη - τη μαλακή. Πήρε πιο εύκολα χρυσαφένιο χρώμα έτσι.
Από παγωτό εν τέλει πήρα φυστίκι και αμύγδαλο. 100% και όχι ψευτιές που μοιάζουν να είναι και δεν…
Το αμύγδαλο το κάτι άλλο, πήγαινε τρελά

Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις εύκολα την συγκεκριμένη γεύση, αλλά θα πάθεις σοκ

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.847 μηνύματα.

Επειδή και εγώ στο κοτόπουλο μόνο στήθος τρώω, αν μιλάμε για σνίτσελ θέλει στο φούρνο ελάχιστο ψήσιμο να κρατήσει τα υγρά του. Εγώ το βραστό στήθος το ψιλοκόβω μέσα σε σαλάτες και με τα υγρά τους, το λαδακι ή ο, τι άλλο βάζεις γίνεται υπέροχο .Θα το δοκιμάσω και ναι πρέπει επιτέλους να το πάρω απόφαση πως δεν είμαι ακόμα φοιτήτρια και να μάθω να μαγειρέυω σαν άνθρωπος γιατι πλέον δεν μου αρκεί να βάζω το φιλέτο στο φούρνο και να μου μένει στο λαιμό![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 178 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Unboxholics
- Kate1914
- charmander
- Greg25
- Reader
- Pyotr_Krasnov
- taketrance
- giannhs2001
- Debugging_Demon
- nearos
- AggelikiGr
- rafaela11
- Scandal
- Joji
- GeorgePap2003
- hihat1
- johnsala
- Natsuko
- A350
- Μήτσος10
- Wonderkid
- fmarulezkd
- bibliofagos
- thenutritionist
- louminis
- BatGuin
- Paragontas7000
- pinkheart
- Jack of Spades
- fockos
- American Economist
- iew
- Luludaki
- Kitkat28!
- paolo1
- Δροσουλίτης
- Abiogenesis
- aggorf
- Εχέμυθη
- plus i bo?
- Ωρορα
- Libertus
- Viedo
- J.Cameron
- User2350
- oups
- camil
- ougka pougka
- Mt73
- makis999
- CiNeFiL
- Ace of Spades
- Eirinakiii8
- Ariana2018
- Μαυρίκιος
- Panagiotis849
- Αντικειμενικός
- Atarax
- Αναστασία197
- Αλκης Κ.
- Memetchi
- fretoe
- Citylights
- comeback
- SlimShady
- Kassiopi
- grtt
- Scott
- Nikos 7
- 1011
- Thundergirl
- Snoopy Doo
- Johnny15
- harry akritas
- T C
- artoula
- gwgw_5
- Meow
- orchidea
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.