Οι δικές μας κουζινοδημιουργίες

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.788 μηνύματα.
τι βάζεις στο cheesecake? Είναι αυτό με τα αυγά μέσα, ε; Μάλλον και με τα αυγά, θα ξινίσει το μουτράκι του. Εγώ κάθε χρόνο τα κάνω <<έκπληξη>> στον καθένα ό,τι του αρέσει.
Πέρα από την κλασική δοκιμάζω και πολλές άλλες. Διαφέρει το μπισκοτο ( digestive, Oreo ή οτιδήποτε αποφασίσω), τα αρώματα για την κρέμα τυριού πχ ξυσμα λεμονιού ή κάποια άλλη ουσία και φυσικά η άνω στρώση
Εχω δοκιμάσει και με ψητή κρέμα .
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.999 μηνύματα.
Εμείς θα φτιάξουμε αύριο ένα γλυκό που βάζεις μια στρώση πτιμπερ, μια στρώση κρέμας, μετά πάλι πτιμπερ και από πάνω κρέμα πορτοκαλιού, την κάνουμε με συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού με λίγο νισεστέ, το βράζεις και πηχταίνει. Πολύ απλό και καλοκαιρινό.
 

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.324 μηνύματα.
Πέρα από την κλασική δοκιμάζω και πολλές άλλες. Διαφέρει το μπισκοτο ( digestive, Oreo ή οτιδήποτε αποφασίσω), τα αρώματα για την κρέμα τυριού πχ ξυσμα λεμονιού ή κάποια άλλη ουσία και φυσικά η άνω στρώση
Εχω δοκιμάσει και με ψητή κρέμα .
μπορείς να μου πεις, πώς κάνεις την κρέμα τυριού;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εμείς θα φτιάξουμε αύριο ένα γλυκό που βάζεις μια στρώση πτιμπερ, μια στρώση κρέμας, μετά πάλι πτιμπερ και από πάνω κρέμα πορτοκαλιού, την κάνουμε με συμπυκνωμένο χυμό πορτοκαλιού με λίγο νισεστέ, το βράζεις και πηχταίνει. Πολύ απλό και καλοκαιρινό.
ενδιαφέρον ακούγεται. Αυτή η κρέμα με το νισεστέ, μοιάζει με του Άκη tours στον Έβρο.. μαλεμπί το λένε. Το έκανε και η πεθερά μου. Γίνεται αρκετά σφιχτό;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

λοιπόν, λέω μέσα να βάλω λίγη κρέμα γιαουρτιού ή τυριού με μπόλικα φρούτα και πάνω να το αλοίψω με άσπρη σοκολάτα, για να μπορέσω να γράψω, γιατί αν δεν είναι σφιχτό, δε γράφεις
Ευχές δε μου είπατε..... Το βράδυ, όταν θα έχω έτοιμη την τούρτα, να σας κεράσω κιόλας
 
Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.788 μηνύματα.
μπορείς να μου πεις, πώς κάνεις την κρέμα τυριού;
Αυτό έχω κάνει αρκετές φορές

700 γρ. τυρί κρέμα
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
100 γρ. άχνη ζάχαρη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
 

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.324 μηνύματα.
Αυτό έχω κάνει αρκετές φορές

700 γρ. τυρί κρέμα
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
100 γρ. άχνη ζάχαρη
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
Σ΄ευχαριστώ Γλαύκη μου! Έκανα κάποιες παραλλαγές, αλλά πέτυχε! Δεν έβαλα λεμόνι, γιατί η τούρτα είναι σε άλλη γευστική κατεύθυνση, έχει φράουλες, που είναι αρκετά ξυνές άλλωστε. Επίσης δεν έβαλα κρέμα γάλακτος, επειδή δεν του αρέσει. Έβαλα λίγο στραγγιστό γιαούρτι, λίγη μαρμελάδα φράουλα και για να παραμείνει πηχτή, μην αραιώσει με το γιαούρτι, έβαλα λίγη απ τη λιωμένη κουβερτούρα που περίσσεψε. Έγινε σαν σεράνο κρέμα, αρκετά σφηχτή. Την ήθελα για το πλάι. Εκεί ζορίζομαι πάντα. Τώρα πήζει στο ψυγείο και βγαίνει για τελειοποίηση και φωτογράφηση η τούρτα
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 15.526 μηνύματα.
Για καλοκαίρι μου αρέσει να φτιάχνω σορμπε από διάφορα φρούτα. Κυρίως φραμπουαζ ή μάνγκο. Δροσιστικό, υγιεινό και εύκολο να το φτιάξεις.
 

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.324 μηνύματα.
1751546149879.jpeg

έτοιμη!
Κοπιάστε!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top